Olen ihastunut, ja kaapissa oleva homo.

Onnetonkulkuri

Eli olen 14 vuotias poika ja siis ihastunut omalla luokallani olevaan poikaan. (Olen syvällä kaapissa) Olen huomannut katsekontakteista että hänkin saattaa olla homo, miten pitäisi toimia. Olemme kavereita mutta emme kovinkaan läheisiä. Pitäisikö hänelle kertoa iihastumsesta tai homoudesta???

12

366

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • QueenElsa

   Ei varmaan kannata. Ei homouden takia, vaan siis sen ihastuksen. Jos omalle kohdalle ajattelen, niin olisin säikähtänyt aika paljon, jos joku random olisi yhtäkkiä tullut kertomaan ihastuneensa minuun, siis sellainen henkilö, jota en tunne oikeastaan ollenkaan. (Samalla luokalla olo ei tarkoita, että tunnette toisenne..)

   Pystyiskö siihen tyyppiin tutustuun ensin paremmin? Sitten kun olette paremmin kavereita, voitte keskustella siitä, mitä mieltä hän nyt ylipäätään on homoudesta jne. Ehkä siten voisit paitsi saada selville, onko hän suht. varmasti homo, ja onko hän ylipäätään niin ihana, että haluaisit seurustella hänen kanssaan. :) Myös se selviää tutustumalla, sopisitteko yhteen. Tsemppiä! :)

   • OnnetonKulkuri

    Kyllä mä siis se aikas hyvin tunnen ja tää on ehkä enemmän palavaa rakkautta. <3 mutta kyyllä mää varovasti aion lähestyä


   • QueenElsa
    OnnetonKulkuri kirjoitti:

    Kyllä mä siis se aikas hyvin tunnen ja tää on ehkä enemmän palavaa rakkautta. <3 mutta kyyllä mää varovasti aion lähestyä

    Jaa no sehän muuttaa tilannetta! :D Sain vain erilaisen käsityksen aloituksesta (ettette siis tunne vielä kovin hyvin). Mutta kannattaa silti tutustua vähän ennen kuin alkaa mahdollisesti seurustella, ettei sitten huomaa päätyneensä yhteen tosi typerän ihmisen kanssa, josta ei koidu kuin harmia itselle. Jos tyyppi tuntuu ihanalta tutustuessakin ja tuntee myös vetoa, niin mikäs siinä. x]


  • 16vpoikaaaa

   Mikä sun kik. Voisin tulla kikkaa. Tääl 16v poika. Joka myös syvällä kaapin perukalla

   • OnnetonKulkuri

    Ei oo kikkiä enkä ai tehäo


  • onnetontyyppikans

   Mullon sama ongelma luokalla tosi kiva poika ja me jotenki tunnetaan toisemme. Ja ollaan molemmat 14 :( tää on kyl hankala tilanne.

   • onnetontyyppikans

    Voitas puhuu vaik sähköpostilla ja skypelläki


  • Muistakaa pojat se tosiasia, että vaikka uskaltaisittekin lähestyä ihastustanne, niin on äärimmäisen epätodennäköistä, että se suhde kestää. Teinisuhteet ovat aina erittäin epävakaita ainakin pitemmän päälle.

   • onnetonkulkuri

    Niin jos ollaan supersosittuja gangstoja ja pissiksiä :P


   • LoggedOffOldie
    onnetonkulkuri kirjoitti:

    Niin jos ollaan supersosittuja gangstoja ja pissiksiä :P

    Noup. Lähtökohtaisesti aina.

    Jos löydätte parin, joka on tavannut toisensa 14-vuotiaina ja ovat edelleen yhdessä 16-vuotiaina, olette törmänneet tilastoihmeeeseen.


   • kylläihmeitälöytyy
    LoggedOffOldie kirjoitti:

    Noup. Lähtökohtaisesti aina.

    Jos löydätte parin, joka on tavannut toisensa 14-vuotiaina ja ovat edelleen yhdessä 16-vuotiaina, olette törmänneet tilastoihmeeeseen.

    Tiedän parin, jotka ryhtyivät seurustelemaan ollessaan 13/14 ja ovat siitä lähtien olleet yhdessä. Nyt he ovat 26/27 ja naimisissa. Tosin pidän itsekin tätä todella suurena ihmeenä, niin nuorina aloittivat.

    Samoin tiedän parin, jotka aloittivat 15/25 olemaan yhdessä ja ovat nyt 50/60, edelleen yhdessä. Pidän tätäkin tilastoihmeenä. Tämä jälkimmäinen pari tosin on maalta kotoisin ja siellä on ne suhteet yleensä ottaen ihmisillä kestäneet paremmin ja vakaampina, koska maalta tulevat ovat järkevämpiä käytännönasioiden kannalta.

    Silti nykypäivänä on ihme, jos ylipäätään löytää parin, jonka osapuolet ovat olleet toistensa ensimmäiset ja ainoat ja ovat vieläpä edelleen yhdessä, vaikka ovat jo vanhalla iällä.


  • plz

   älkää lapset hyvät vielä panko noin nuorella iällä!

  Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Pilaa sun tunteista

   Sitähän minä vaan teen täällä. Ootko tajunnut?
   Ikävä
   402
   2027
  2. Ei se haittaa

   rakkaani. Parempi näin. Silti tiedän, että ammuin nuolen sun sydämeen 💘. Sellaisella tarkkuudella, että muut ei siihen (helpolla) kykene🎯. Taisin ol
   Ikävä
   72
   838
  3. Rakastuin mä kerran

   Rumaan ja läskiin naiseen. Unelmien nainen. 😗
   Ikävä
   44
   796
  4. Sinä nainen

   kerro minun toinen/toiset etunimet, ja jos osuu, soitan sinulle jos niin haluat. Terkuin minä se vaan täältä korpikuusenkannon alta.
   Ikävä
   74
   707
  5. Ei meistä mies tulis mitään

   oot liian vaikee ja minä en jaksa mennä sun pillin mukaan saamatta mitään takas.
   Ikävä
   56
   668
  6. Kysyisin sinulta

   Nainen mitkä on meidän vuorosanat? Kun nähdään livenä, tiedustelee mies.
   Ikävä
   39
   606
  7. Hauskaa sunnuntaita

   Mahdollinen 2x🔥 :).
   Ikävä
   88
   580
  8. Eloranta Kiuruveden leuhkin

   Eloranta ökyautoineen ja lakeijoineen Kiuruveden Osapalvelussa, vain Villasen veljekset aikoinaan olivat pollevampia kun kusettivat Kiuruveden kunnanu
   Kiuruvesi
   23
   557
  9. Onneks mies teit

   valinnasta helppoo. Its joor lost not main.
   Ikävä
   67
   537
  Aihe