200 miljoonan työttömyysturvan leikkaus!

make.l

Suomen Ministerit ne ennen vaaleja lupailevat kaikkea hyvää ja kun vaalit sitten on ohi niin lupaukset rikotaan oikeen urakalla ja se on ministeripellen menettelytapa Hyvinvointi Suomessa.
Ensin annetaan jotain hyvää ja sen jälkeen seuraavana vuonna otetaan isoilla veroilla pois ja nyt sitten tv:ssä sanottiin, että työttömyysturvaa aiotaan leikata oikeen kunnolla eli 200 miljoonaa joka on työtöntä kohden noin 80€ per pää, mutta jos työtön saa sen 80€ Sosiaalitoimistosta takaisin niin se on aivan sama leikataanko vai ei, mutta tuskin sitä ihmettä tapahtuu, että sossusta saisi jotain hyvitystä vaan työtön joutuu tulevaisuudessa kärsimään nahoissaan 80€:n menetyksen...Saatana kun tämä Suomi on sitten ihana maa, vuodesta toiseen samoja mokia tehdään urakalla, arkipyhätkin vittu vieköön palkattomiksi.
Sen voin suoraan sanoa, että sitten kun joutuu ilmaistyöhön niin sairauspäiviä ropisee kunnolla sillä saikkua saa todella helposti, mutta jos firma maksaa koko palkan omasta pussistaan eikä millään tukirahoilla niin töitä tehdään, mutta ei urakkatöitä koska sekin ollaan puolitettu palkasta eli mitä saa perustunnilta yli menevät niin ne ollaan puolitettu ja varsinkaan pitkäaikaistyöttömänä en todellakaan liity liittoon koska ansiosidonnaista päivärahaa ollaan myös leikelty.
Ministerit leikkelee milloin mitäkin ja kaikki leikkelyt ovat tuoneet tähän mennessä pelkkää PASKAA niskaan ja nyt sitten lisää.

Kun Pellet päätöksiä Suomessa tekee se perse edellä puuhun menee!

Siinä loistava iskulause kankaalle kun marssitaan Eduskuntatalon eteen huutamaan ministerit kumoon.

Perkele Suomi 2000 Luku olisi todellakin iskevä nimi uudelle tv ohjelmalle näin 2000 luvulla

Lopetan raporttini tähän Irwin Doodmanin sanoin: Haistakaa paska koko valtion valta, te ette osaa muuta kuin verottaa. Haistakaa paska koko Eduskunta, kaikki pitäs kerralla erottaa.

Hyvää jatko kaikilla tasapuolisesti ja toivokaamme, että tuo mätäpaise Eduskunta saisi edes joskus jotain hyvää aikaiseksi joka jää tosin pelkäksi haaveeksi vain..TSAU!

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • make.l

   Tässä myös laulu sanoin faktaa tietoa siitä kuka luottaa ja keneen?

   https://www.youtube.com/watch?v=pIPFIl24vJw

   Kirjoitan kyllä jos näen miten niin sanottu hyvä Valtio kusettaa mennen tullen joten ette jää yksin :)

  • KELAN-KUSETUS

   ISÄNMAANetu

   Suomi voitti ????? HÖPÖ HÖPÖ

   Ulkomaiset lääkärifirmat voittivat !!!!!!!

   KELA maksaa-------verot ulkomaille.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Wau! Seksikäs Diili-Sointu poseeraa nahkarotsi auki: "Eka työviikko purkissa ja heti..."

   Uhkea Sointu Borg poseeraa ekan työviikon kunniaksi nahkarotsissa ja revityissä farkuissa - toki tyylilleen uskollisena nahkarotsi paljastavasti auki.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   85
   11615
  2. Mitä kuuluu nyt? Maajussi-Mustafa paljastaa, onko sutinaa vai ei - Yllätys kuvausten jälkeen

   Turkin lahja suomineidoille elikkäs Maajussi-Mustafa on kyllä aikamoinen tapaus! https://www.suomi24.fi/viihde/mita-kuuluu-nyt-maajussi-mustafa-palja
   Viihde ja kulttuuri
   57
   4512
  3. Vappubrunssi

   Vappubrunssin järjestäjät hävetkää! Tiesitte että näin tulee käymään,vaaransitte ihmisten terveyden muutaman euron takia. Mahtaa omatunto,ei teillä ta
   Kokkola
   262
   3881
  4. Miesten kokema seksuaalinen ahdistelu

   Mieheni on kertonut aika uskomattomia juttuja nuoremmalla iällä tapahtuneista ahdisteluista. Oli vielä kokematon ja uimarannalla häntä vanhempi nainen
   Parisuhde
   50
   2346
  Aihe