Halpahallista Muhoksella

Jokke55

Oletteko "törmänneet" Muhoksen Halpahallissa ilmiöön, että tuotteet ovat tarjouksessa, mutta niistä peritään kassalla normaali hinta?. Itselleni kävi 12.9.15 viimeksi niin, mainitsin asiasta kassalle, niin oikea hinta (tarjoushinta) löytyi heti. Olen törmännyt samaan asiaan tässä kaupassa kuukausittain, eikä kassa pahoittele asiaa mitenkään!. Mistähän löytävät näitä "epäystävällisiä" kassatyttöjä tähän kauppaan töihin?. Mutta on kyllä tässä kaupassa todella asiallisiakin myyjiä onneksi..

4

140

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Lars-Leevi

   Kuulu oikeisiin piireihin niin saat hyvää palvelua!

  • mainemenee

   Vääriä hintoja on omissa kuiteissanikin ollut, ja aina korkeammat, kas kummaa! On totta, että osa työntekijöistä on ystävällisiä, osa ei. Mm. joitakin sairaita ja huonokuntoisia on käynyt viimeisillä voimillaan sinnittelemässä, että saisi ostettua ruokaa, niin on katsottu kuin halpaa makkaraa. Hyi olkoon!! Potku persuuksille muutamille!

   • Ceere

    Annanpa vastauksen tähän kiperään kysymykseesi. Itse olen ollut kauppa-alalla noin 30 vuotta ja voin sanoa, että näitä virheitä sattuu joka viikko ihan kaikilla kauppaketjuilla. Olen ollut aikoinaan töissä niin K, T,S ja jopa Halpa-halli ketjussa, joten tiedän asian. Virhe johtuu yleensä siitä, että on jäänyt vahingossa tarjouslappu tuotteen kohdalle, vaikka tarjous on jo päättynyt. Tuotteita on kaupassa tuhansia, joten muutama lappu saattaa hyvinkin unohtua, vaikka kuinka hyvin ne hyllyt tarkistaisi. Tämä on faktaa. Kukaan ei tahallaan niitä lappuja sinne jätä, koska siitä ei ole kaupalle muuta kuin haittaa, koska asiakkaat saattavat luulla, että ne ehkä jostain syystä ne sinne tahallaan jättävät ja asiakkaat siten mielensä pahoittavat.
    Kukaan meistä ei ole täydellinen, en edes minä, vaikka siltä joskus tuntuu ( ymmärrä tämä keventävänä vitsinä). Se minua kyllä ihmetyttää, että vaikka joskus tuotteen hinta on laskenut, mutta se kalliimpi hintalappu on jäänyt paikalleen, niin sitä eivät sitten asiakkaat huomaa ja kassalla sano, että otit liian vähän hintaa. Näin se on valikoiva tuo meidän mieli. Totta, että kaikki eivät sovellu asiakaspalveluun, aivan kuin ei kaikista ole esim. rakennushommiinkaan. Toivotan sinulle mukavia kauppahetkiä.


   • muutamakinliikaa

    Halpiksessa suuri osa työntekijöistä on ystävällisiä; mutta muutama mutruhuuli on joukossa. Sen voi tsekata kuka vaan.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Melkein lähetin viestin.

   Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
   Ikävä
   154
   2582
  2. Ikävöimäsi henkilön ikä

   Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
   Ikävä
   82
   1899
  3. Tiedätkö autereen?

   Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
   Tunteet
   13
   1797
  4. Liikenne onnettomuus

   Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
   Orimattila
   96
   1575
  5. Mikä tekee kaivatustasi

   haluttavan?
   Ikävä
   98
   1476
  6. Kuka jäi auton alle

   Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
   Kuortane
   9
   1354
  7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

   kaivattusi kanssa?
   Ikävä
   66
   1198
  8. Oli kyl kunnon reissu

   Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
   Kuhmo
   12
   1074
  9. Naisten pitäisi lähestyä miehiä enemmän.

   Milloin viimeksi lähestyit miestä ja pyysit kahville tai treffeille?
   Sinkut
   114
   1053
  10. Vähän pelottaa

   Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
   Ikävä
   45
   1024
  Aihe