Aihe

Vierotusoireet

Penikkatauti

Lopetin muutaman viikon alkon käytön kolme vuorokautta sitten, ja hetimmiten pohkeeni kipeytyivät todella pahasti.Yritän kävellä niin paljon kun pystyn,mutta ei helpota. Onko kenelläkään vastaavanlaisia kokemuksia?

10

56

  Vastaukset

  • Johtuu siitä, että sä olet huuhdellut kaikki vitamiinit ja kivennäisaineet kehostasi. Pohjekipu johtunee magnesiumin puutteesta. Suosittelen lämpimästi jatkossa nauttimaan monivitamiini/hivenaine pillereitä dokailun lomassa. Suojaa pahemmilta aivovaurioilta

  • Jos aikoo hörppiä, niin kannattaa syödä ja, vetää b-vitamiinia ja magnesiumia. Ilman niitä saa aika veltot jalat ja kokonaisvaltaisen heikotuksen.

   • Joo, magnesium suojaa klabikivuilta ja B-vitamiini siltä, että aivot menee paskaks. Mutta ihan hyviä monivitamiini/hivenaine nappuloita, joissa on kaikki tarvittava löytyy pilvin pimein. Ne pitää myös muistaa syödä. Samoin olis hyvä syödä vähän ruokaakin välillä, mieluiten suolaista niin se sitoo nesteitä kehoon niin, että rännin jälkeen ei tarvi mennä tiputukseen.


  • Saitkin hyviä vastauksia jalkojen ja aivojen hoitoon.
   Kysyn kuitenkin, onko sulle tullu mieleen lopettaa juominen?

   • No se, kyllä. Mutta kaveri kysyy minkä takia jalat tulee kipeäksi dokaillessa. Ei siis kysynyt lopettamisapua.


   • Dokaillessa, vaikka kuvitteleekin nesteyttävänsä itseään, todellisuudessa keho kuivuu ja veri paksunee. Jos sitten on jo valmiiksi mm. kivennäisainevajausta on varmaa ettei pohjeoireet dokaillessa ainakaan helpotu. Pohjesärky voi viitata veritulppaan. En ole lääkäri! Ongelmasta kannattaisi puhua oikealle lääkärille.


  • Joko istuskelu ja tissuttelu on rapistuttanut lihakset ja liikkeelle lähtiessä ne luonnollisesti aluksi kipeytyvät tai sitten sinulla on sydänvika ja siinä tapauksessa viimeinen sydäri ei ole kaukana.

   • Liiallinen alkoholin nauttiminen vaikuttaa ajan kanssa myös jalkojen pinnallisiin hermoratoihin. Siksi monilla alkoholisteilla kävely on sellaista töpöttämistä, vaikka olisi ollut jo selvinpäinkin jonkun aikaa.
    Kannattaa kokeilla mangnesiun tabletteja ja hieroa jalkoihin mangnesiunvoidetta. Saattaa auttaakin. Eikä ainakaan pahenna tilannetta! Ja lopeta se kännääminen!


  • Kirjoita tuonne alkoholipalstalle, siellä on päivystänyt lääkäri.

  • Noi pohjekivut kuuluu samaan "vieroitusoire" ryhmään kuin esimerkisi munapää-kylmiksen sisuskalukivut. Pikkujuttuja, toisilla pohkeet kipeytyy, toisilla maksa tai haima vähän naukaisee kun lopetellaan kunnon tinttaamista. Totuus on, että ne kivut on olleet jo päällä hetken, mutta kun on kunnon tumu päällä niin ei jouda kelailemaan noita. Toi pohjekipu on ihan tieteellisestikin todettu johtuvan nim.om. magnesiumin puutteesta. Nappia naamaan ja piikkiä perseeseen, kohta meno on jo taas ykköluokkaa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   727
   11861
  2. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   76
   7922