Tarvitsen akuuttia apua

Aspergerinfolainen

mikäli en sitä saa, jään kuolemaan kotiini yksin. Löytyykö pääkaupunkiseudulta jotain sellaista yksikköä, johon assi voisi hakeutua muuta kuin putka tai mielisairaala vaikka asiakas ei ole päihteiden vaikutuksen alainen. Tarkoitan ihmistä, joka oikeasti voi pahoin ympäristötekijöistä johtuen ja joka asiallisesti koettaa saada jonkinlaista tukea? - Autismiliitto tuskin auttaa ketään, jolla diagnoosina Asperger. Putkaan viedään ihmisiä, jotka eivät ole nauttineet alkoholia ja jos sattuu olemaan joitain kroonisia sairauksia, sinne jätetään kuolemaan. Helsingin Poliisi on tietoinen asiasta!

Muutama todiste löytyy heistä, jotka on heitetty ilman mitään selkeää syytä kylmissään ja nälissään Kisahallin putkaan kuolemaan. Vain vahvat tuollaisesta selviytyvät elossa!!! Asia on lehdistön käsiteltävänä.

10

79

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mitä_vikaa

      Ainiin sorry siis tota noin oon siis asysta

      • Niin_siis

        tuon klo 11.44 lähetetyn valheen oli kirjoittanut ketjun aloittaja, joka tämän koko ketjun vain perusti tekosyyksi päästä herjaamaan aloitusviestissä mainittuja "autismitahoja". Lyhyesti sanottuna koko ketju on pelkkää trollausta. Kysymys ei siis ole mistään oikeasta hädästä ja avun tarpeesta.


      • X_Y_Z_
        Niin_siis kirjoitti:

        tuon klo 11.44 lähetetyn valheen oli kirjoittanut ketjun aloittaja, joka tämän koko ketjun vain perusti tekosyyksi päästä herjaamaan aloitusviestissä mainittuja "autismitahoja". Lyhyesti sanottuna koko ketju on pelkkää trollausta. Kysymys ei siis ole mistään oikeasta hädästä ja avun tarpeesta.

        Mistäs sinä sen tiedät vaikka olisikin? Sen sijaan että jatkuvasti herjaat globaalisti toisia netissä, voisit keskittyä johonkin järkevämpään tekemiseen, kuten esim. vertaistuellisesti auttamaan ja tukemaan muita kaltaisiasi.

        Tuolta voit aloittaa

        aspergerinfo.foorumi.eu.


    • eikun_noin

      ..kommentoi muinaiselta Aspergerfoorumilta jo kaikille tutuksi tullut "Alarik", tällä kertaa puolustumekanisminaan "projektiota" käyttäen, viestistä hänelle aiheutunutta henkistä pahoinvointia kompensoidakseen.

    • kaksoispiste_D

      HEH

      • Tuossa_yllä

        lähetettynä 15.9.2015 klo 16:29 ja 17:09 on taas kaksi lisäesimerkkiä tämän ketjun aloittajan (ja sivumennen sanoen koko tämän foorumin lähes kaikkien trolliketjujen aloittajan ja trolliviestien lähettäjän) trolliviesteistä. Hänen huomionhakuinen ja pakko-oireinen persoonallisuushäiriöpatologiansa näyttäisi olevan melko samanlainen kuin eräällä toisella itsensä "assiksi" maininneella: https://www.youtube.com/watch?v=l_zDac41spg .


      • analysaattori-ASinfo-OPE

        Sosiaalisen vuorovaikutuksen harjoitussarja

        Osa 1)

        Osaisitko visuaalisesti kuvailla, mitä tarkoitat "trolliketjulla"? Näet osittain siinä jotain hauskaa, mutta rivien välistä huokuu myös katkeruutta. Voit ilmaisutapana käyttää ääntä, puhetta tai kirjoittamisen avulla kertoa miltä sinusta juuri tällä hetkellä tuntuu.


    • Aspergerinfo

      Tervetuloa kaikille halukkaille huomenna perjantaina 18.9-15 Helsingissä järjestettävää suurmielenosoitukseen. Tehkää itsenne ja asianne näkyviksi.

    • suojaton_kansalainen

      Mitäpä mieltä ihmiset ovat "kantapalveluista?"

      Käypä kommentoimassa aspergerinfossa tai kommentoi täällä mielipiteesi tietokantauudistuksista!

    • Aspergerinfolainen

      Laakson sisätautiyksikön lääkäri on antanut vääränlaista informaatiota suolisto-ongelmien hoidossa. Lääkäri on vaihtunut jo pariiin kertaan kohtuu lyhyehkön ajan sisällä. Samoin neuropsykiatrian yksikkö mielivaltaisesti autistisminkirjon häiriöisiä kohtelee. Autisminkirjon henkilöt hyvin usein kärsivät suolisto-ongelmista sekä heitä joskus harmittaa kun heitä ei HALUTA YMMÄRTÄÄ, vai onko kyse ammattitaidottomuudesta? Tämä asia olisi HYVIN TÄRKEÄ ottaa julkisesti esille. Kaikkien muiden vuosikausia piilossa olleiden tärkeiden asioiden lisäksi, jotka koskevat autisminkirjon henkilöiden elämää ja tulevaisuutta.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2830
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      104
      2065
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      43
      1554
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      70
      993
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      911
    7. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      880
    8. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      874
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      785
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      726
    Aihe