olen peliriippuvainen

pelionneton

Nonii, oon tiennyt tämän jo vuosia mutta nyt on pakko tehdä asialle jotain. olen 34v perheenäiti ja kyllä, olen peliriippuvainen. Velkaa on, luottokortti tapissa, ja yhden pikavipinkin jo otin. nyt on vaan pakko saada nuo pelimaksut maksettua ja se kyllä onnistuu, jos vaan OLEN PELAAMATTA. Olen vakituisessa työssä joten palkkaa onneksi saan kuukausittain. Nyt olen laskeskellut että jos lopetan pelaamisen, niin olen maksanut luottokortti ja pikavippimaksut toukokuuhun 2016 mennessä. Ajattelin nyt etsiä täältä juttuseuraa ja kanssakärsijöitä. Olisi kiva jos saisin tukea ja voisimme yhdessä lopettaa nuo pelaamiset. Ongelma on se että ainakun oon kotona, keksin siivuouksen ym pyykkämisen siirtämiseksi pelaamisen. Ja tietenkin toivon voittavani..mutta olen huomannut että jos voitan, niin pelaan kaiken takaisin...tänään pelasin taas 250e...mutta nyt on pakko loppua, tästä kärsii kohta koko perhe, tosin kukaan ei tiedä tästä mitään. Olen pystynyt salaamaan tämän jo vuosia...nyt tarvitsen apua, myönnän sen mutta edelleenkään en kerro tästä kyllä kellekkään, hävettää.

20

1824

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Persereika66

      Hae vaan apua,soita vaikka peluriin toimii nimimerkillä kokemusta.

    • Eienää

      Itselläni on sama ongelma. Se tuska siitä mikä tulee, kun aina vaan pelaa rahansa on jotain kamalaa. Sinulla ei taida koviinkaan paljon olla sitä velkaa vielä, jos ensi vuonna saat kaiken maksettua pois jo. Ensimmäiseksi kannattaa puhua läheiselle asiasta. Itsellä tuntui siltä, niin kuin isokivi olisin tipahtanut harteilta, kun sain kerrottua tyttökaverilleni. Pelasin salassa ja velkaa kerrytin n8000e. Oli pikavippejä, erilaisia kulutusluottaja yms. Moneen eripaikkaan. Sain lopulta pankista lainan millä maksan nyt järkevällä korolla hölmöilyjäni takaisin. Muista myös sulkea pelitilisi, jos kiusaus pelaamiseen meinaa olla liian kova. Uhkapeleistä ei kukaan voita pitemmällä juoksulla ja uhkapelaaminen vaikuttaa myös sinun ulkopuoliseen elämään vahvasti. Itse olen nyt ollut jonkin aikaa pelaamatta ja rahaakin on säästynyt kummasti. Nyt jos mietinkään pelaamistani ja mitä se joskus oli niin lähinnä rupeaa kuvottamaan koko asia. 500e saattoi illassa mennä helposti. Ja joskus jos jotakin voitin niin ne meni kyllä tuplaten takaisinki. Kaikkea hyvää sulle ja toivon, että pääset pelaamisen "helvetistä" pois..

    • mies20v

      Törkee morkkis taas. 2000e mennyt nyt 2 päivän aikana. Pakko koittaa vähentää, menee aina kaikki kun koittaa voittaa jo menetettyjä rahojaan takas

    • Ongelmainen

      Sama täällä! Oon pelannu noin vuoden nettipelejä, ja velkaa on kertyny yhteensä 5000e. Olin tässä monta kuukautta pelaamattakin, mutta ihan vasta repsahdin ja meni monta sataa yhdessä illassa. Tuli ihan järkyttävän paha olo, soitin itkien äidilleni ja tunnustin kaiken. HELPOTTI. Nyt kun ei tarvitse pelkästään oman pään sisällä miettiä, tuntuu varmemmalta että onnistun tässä lopettamisessa. Kannattaa kertoa jollekin, ja elä mieti että hävettää yms. Ne ihmiset jotka sua rakastaa, kyllä ymmärtää ja tukee. Mulla tippui ihan valtava paino harteilta, kun sain kerrotuksi asiasta. Ihmiset on tällaisia, ei me olla täydellisiä kukaan. Tsemppiä kovasti lopettamiseen ja pysy vahvana - täällä toinen joka kovasti yrittää!

    • Liunuska_r

      Heippa! Tällä kanssa yksi pahasti peleihin koukuttunut nainen, ja myöskin 34 vee. Olen kerryttänyt vuosien saatossa kymmenien tuhansien velat. Ei pelkästään pelaamisen vuoksi vaan muidenkin ongelmien vuoksi.

      Nyt tilanne on mennyt siihen, että tuntuu että tulen hulluksi.....olen jopa ajatellut itsemurhaa. En kykene kertomaan tästä ongelmastani kenellekään.... :( :(

    • mievaaan

      Täälläkin samassa veneessä ollaan..hermot on kireellä. velkaa ei ole, mutta säästöt on pelattu.

    • Hei teille.

      Kurjassa, kamalassa tilanteessa olette, kaikki. Peliongelmaisia on valitettavan paljon. Pelaaminen vie elämästä ilon, tuo syyllisyyden ja ahdistuksen, pilaa talouden ja ihmissuhteet. Te ette ole yksin, niin monet, liian monet kärsivät pelien aiheuttamasta sotkusta. Pelaaminen on helppo salata. Pelaamisesta on vaikea kertoa, sitä ei haluta tunnustaa kenellekään. Neuvon hakemaan apua, paikkoja löytyy googlettamalla. Ei kannata jäädä yksin. Pelaamisen voi lopettaa, sen aiheuttamat vaikeudet voi pikkuhiljaa selättää, elämän voi saada kuntoon, mutta ilman tukea se on vaikeata. Kannattaa vaikka aluksi soittaa Peluuriin, etsi numero netistä, ilmaiset puhelut, ma-pe klo 12-18, sieltä saa neuvoa ja pääsee alkuun.

      Tsemppiä ja taistelunhalua,
      Pirkko-pappi

    • OneOfMany

      Koitin googlailla näitä keskusteluja mutta löytyy vaan yli kuukaudenkin vanhoja.. mahtaakohan alkuperäinen kirjoittaja näitä vielä seurata? Ite oon 30 vee kotiäiti jolla myöskin peliongelma, ollu teinistä lähtien. tähän menessä onnistunut tuhoomaan melkeen kaiken. omat ulosotossa ja sain vielä miehenkin luottotiedot pelattua salassa.. masennus on paha ja läheiset hylkää. puoliso se vaan jaksaa vielä katella kaiken pahan jälkeenkin..

    • noooooo

      Sanoisin niin että pelaa voi mutta panokset on pieniä niin kauan kun voitoista tulee pelikassa,josta sitten voidaan nostaa panosta. lähdetään liikkeelle 1e panoksesta ja panos ei suurene kuin voitoista. Älkää hyvät ihmiset pelatko palkkarahojanne!! Järki pitää olla kerjätessäki,sano äitimuori!!

    • Tuitii

      Minulla on sama ongelma. 200 e menee hetkessä, ja odottaaa että kyllä toi koneen on pakko antaa takaisin. Mutta ei. Joskus harvoin sitä on muutaman kympin voitolla ja sit on olevinaan onnellinen. LOPETETAAN RAY PELIKONEET ja laitetaan urheilulle 20 e per kuukausi.

      • Hei nimimerkki Tuitii ja kaikki muutkin

        Ongelmapelaaminen on kovin monen, liian monen ihmisen raskas taakka. Se on erittäin raskas taakka, joka vaikuttaa moneen asiaan; talouteen, ihmissuhteisiin, itsetuntoon, tuo arkeen itsesyytökset ja häpeän, voi viedä työpaikan ja opiskelumahdollisuuden sekä mielenterveyden ja perheen... ja surulliseksi lopuksi joskus myös hengen. Peliongelma ei näy ulospäin kuin päihteiden käyttö, joten se voi kasvaa oikein isoksi asiaksi eikä kukaan lähipiiristä tiedä pitkään aikaan mitään.

        Pelattuja rahoja EI tule koskaan saamaan takaisin, aina jää kuitenkin häviölle! Usein ongelma on vaikea katkaista juuri siksi, että ajattelee pelaavansa kunnes saa häviämänsä tarpeelliset rahat takaisin. Se ei onnistu! Pelattuja rahoja ei oikeastaan kannata yhtään surra - ne ovat menneet, se siitä. Mutta kannattaa määrätietoisesti pyrkiä, ettei enää pelaa yhtään ainoata euroa. Siinä on mahdollisuus! Sitä kohti tulee kulkea.

        Yksin pelaamisen lopettaminen on vaikeata, joten hae apua itsellesi. Soita Peluuriin, sieltä löytyy tieota mikä paikka/taho on lähinnä sinua. Etsi tukihekilö. Mene johonkin ryhmään tai jokatapauksessa, hae tukea ja apua. Pelasta itsesi. Pelaamaton elämä onnistuu, tästä on olemassa lukuisia tarinoita, ihmisiä jotka voivat tämän todistaa.

        Kaikkea hyvää, tsemppiä,
        Pirkko-pappi


    • Peliriippumaton

      Olen 41v mies. Itselläni oli nuorena peliriippuvuus ja syötin kaikki rahani RAYn pelikoneisiin. Nykyään olen täysin päässyt irti pelaamisesta enkä ole vuosiin pelannut enää lainkaan. Pelaaminen ei ole millään tavalla mielessä ja lähinnä suututtaa Suomen kaksinaismoralismi, kun näkee peliriippuvaisia koukutettuja ihmisiä hakkaamassa rahojaan pelikoneisiin. Olen sitä mieltä, että RAY pitäisi lopettaa kokonaan, sillä niin pahoja ongelmia se aiheuttaa peliriippuvaisille sekä heidän läheisilleen.

      Sain riippuvuuden lopetettua, kun ymmärsin että pelikoneet on ohjelmoitu viemään pelaajien rahat. Tässä ei ole siis kysymys pelaajan onnesta tai taidoista, vaan pitkällä tähtäimellä kone vie pelaajan rahat aina!

      Opiskelin kauppakorkeakoulussa ja perehdyin tuoton odotusarvoon, joka pelikoneissa ja kasinopeleissä on aina alle 1. Kun laitat euron, niin keskimäärin saat alle euron takaisin. Mitä enemmän pelaa, sitä enemmän häviää ja se on tiladtollinen fakta, johon ei ole poikkeuksia. Tappioita ei koskaan saa takaisin, vaan pelaamalla aina häviää lisää. Kun tämän oikeasti suostuu ymmärtämään, niin on mahdollisuus päästä riippuvuudesta. Sen jälkeen nimittäin on todella tyhmää tietoisesti hävitä kaikki rahansa.

      Nykyään minulla menee hyvin. Ei ole kuin asuntolainaa. On ihana puoliso sekä juniori ja harrastellaan kaikkea kivaa kuten musiikkia ja liikuntaa. Talous on erinomaisessa kunnossa. Tämän halusin kertoa siksi, ettei kukaan menettäisi toivoaan. Peliriippuvuudesta voi tosiaan päästä eroon ja itse olen elävä esimerkki siitä. Kaikki kuitenkin lähtee itsestä ja siinä auttaa kun tekee itselleen selväksi miten homma oikeasti toimii ja ymmärtää mitä se omalla kohdalla tarkoittaa.

      • Peliriippumaton

        Myös Pirkko-Papin mainitsema peluuri on varmasti hyvä palvelu ja tuki peliriippuvaisille. Mutta loppupelissä pelaamisen voi lopettaa vain itse eikä lopettamista voi ulkoistaa muille. Tuen ja avun hakeminen kuitenkin kannattaa aina.

        Kiitos myös Pirkko-Papille siitä, että olet täällä auttamassa muita. Tuollainen lämmittää mieltä.


    • peliriippuvainen

      Täällä kanssa yksi pahasti peliriippuvainen 23v nainen. En enää tiedä mitä teen. Pelasin kaikki vuokrarahat ja velkaa on on kertynyt. Helposti tulee pelattua koko tili. En uskalla miehelleni kertoa että vuokrarahat on menneet kuin tuhka tuuleen. MORKKIS!!!!! :(

      • Exkuivilla

        Olen ollut 6kk kuivilla uhkapelaamisesta ja kun viimeksi kesällä 2015 retkahdin niin olin ollut silloinkin 6kk kuivilla. Tämä kuivilla pysyminen alkoi peliriippuvaisten vertaistukiryhmässä käynnistä. Suuri kynnys oli mennä mutta kannatti. Sen lisäksi aloitin uuden kuntosaliharrastuksen. Tunnusta asiasi mahdollisimman monille luotetuille läheisille. Se auttaa myös eteenpäin vaikka aluksi kirpaiseekin.


      • peliriippuvainen

        Miehelleni sain kerrottua kaiken. Riita tuli mutta sainpahan sanotuksi asiat ja helpotti kummasti kun ei tarvii kaikkea sisällään pitää. Just katselin noita vertaistukiryhmiä mutta en kunnolla löytänyt mitään muuta kuin tiltin toimintaa helsingissä johon kokoontuu peliriippuvaisia ja voi rauhassa keskustella. Tuntuu kyllä vaikealta yksin lähteä mutta ei kai ole muita vaihtoehtoja jos tsemppiä tarvitsee. Toivottavasti asiat järjestyy ajan kanssa.


      • Hei nimimerkki peliriippuvainen ja Exkuivilla sekä muut, joita aihe kiinnostaa

        Hyvä, kun sait kerrottua miehellesi, että rahat meni pelaamiseen. Helpotus on suuri kuten sanotkin, kun saa tunnustettua kamalan asian, joka painaa mieltä koko ajan. Tiltti on hyvä paikka, mene sinne mahdollisimman pian. Ihan varmasti on vaikea mennä yksin, mutta ekakerta on se vaikein ja ajattele, että jokaisella se ekakerta sinne meno on ollut yhtä vaikea. Sinut otetaan siellä ystävällisesti vastaan, saat olla juuri oma itsesi, kukaan ei tuomitse. Asiat todella järjestyvät ajan kanssa, lue ylempää Peliriippumattoman positiivinen tarina, niitä on. Sinulla voi olla juuri samankaltainen hyvä tulevaisuus edessä, ilman pelaamista, häpeää ja itsesyytöksiä ja riitoja pelaamisen takia. Pelasta itsesi ja ihmissuhteesi ja taloutesi.

        Tsemppiä ja iloa pelaamattoman elämään,
        Pirkko-pappi


    • Opetelkaapelaamaan

      Opettele pelaamaan.MIKÄÄN netticasino tai edes rayn pelit eivät perustu mihinkään sattumaan vaan KOODIIN mikä vaihtuu. Opettele Käänteisteoria ja suhdeteorialaskut. 5 euroa olen hävinnyt omaa rahaa pelaamiseen,Tilillä lepaa 32 miljoonaa.

      Ei kannata edes ryhtyä jos ei osaa.

      • ääläs.unta.näää

        Ja sitten mä heräsin ja päästin kissan ulos...


    • hgmstyhn

      Ei niistä peleistä voita kukaan muu kuin pelin ylläpitäjä, joka nauraa partaansa peliriippuvaisille kun keräilee itse voitot. Kuka vitun idiootti luule rikastuvansa uhkapeleillä? On todella harvoja ihmisiä, jotka saa sen jackpotin, mutta siihen on vain hyvin pieni mahdollisuus tai lähes olematon. Mieluummin vetää jotain kamaa kun pelaa rahansa tai vittu laittaa hyväntekeväisyyteen johonkin Afrikkaan nälkään kuoleville lapsille.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      4925
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      31
      3114
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1807
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1760
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1621
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1481
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1237
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      10
      1233
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1207
    10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1197
    Aihe