Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

lukekaa Mv lehteä

juuliskaaa

oikeata tietoa elintasopakolaisista.

26

187

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • huuhaamv

      MV LEHTI ON TÄYSIN HUIJAUSTA!KUULEMMA KEKSII ASIOITA ETTÄ TULISI KESKUSTELUITA JA MELLAKKA !

      • TURTYYU

        SUVAKIT VAAN EI KESTÄ TOTUUTTA!


    • ngghttt

      Joku vihervassariko sulle kertoi? Tarkastavat nykyään jutut mitä heille tarjotaan ja usein juuri tarjotaan hyysäreitten leiristä.

    • saatmitätilaat

      lehden päätoimittaja on RYSSÄ joka on myöskin elintasopakolainen ja koko juttu vaikuttaa KGB:n operaatiolta suomen yhteiskuntarauhan horjuttamiseksi.

      • Sitä_ihtiään

        Tämä on muuten täysin totta. Asiasta kiinnostuneiden kannattaa lukea esim. tämänpäiväinen Hesari ja juttu sotatieteen laitoksen nuoren naistutkijan kirjasta. Eli ei se rasistilehti ainoastaan vaikuta FSBn operaatiolta, se on sitä.


      • ywer

        ett usko eero itekkään, oot vaan niin idiootti! HA


      • uygggg
        Sitä_ihtiään kirjoitti:

        Tämä on muuten täysin totta. Asiasta kiinnostuneiden kannattaa lukea esim. tämänpäiväinen Hesari ja juttu sotatieteen laitoksen nuoren naistutkijan kirjasta. Eli ei se rasistilehti ainoastaan vaikuta FSBn operaatiolta, se on sitä.

        Tuo sinun juttusi on suvakkien operaatiota! Kansan ei haluta kuulla totuutta. Eli täyttä paskaa jauhat.


    • Allahuakbar1

      Koraani on paras, sitä vielä kouluissa luetaan 20 v päästä pääkirjana

    • tammonentapaus

      Tuoreessa Image-lehdessä on julkaistu aiemmin Mitä vittua??!! -nimellä tunnetun, sittemmin MV-lehdeksi nimetyn törkysivuston perustaja Ilja Janitskinin haastattelu. Entinen liivijengi Bandidosin jäsen, pahoinpitelyistä ja huumeiden käytöstä tuomittu Janitskin kertoo sivuston olleen alunperin rekrytointikanava, jolla hän yritti houkutella suomalaisia töihin yritykseensä Espanjaan.

      Valheista, rasistisesta sisällöstä ja muista medioista varastetuista jutuista tunnettu sivusto on kerännyt lukijoita sosiaalisen median välityksellä. Vaikka sivustolla on julkaistu muun muassa juttu siitä, että syöpä on sieni, joka paranee ruokasoodalla, väittää Janitskin juttujen olevan totta tai ainakin "vilpittömiä".

      - On tietysti ihmisiä, jotka eivät halua uskoa vaikkapa ufoihin. Kun nyt kuitenkin on Nasan lentäjistä lähtien todisteita olemassa, niin se tuntuu oudolta, Janitskin kertoo Imagelle.

      Janitskinin mukaan hänen tehtävänsä on paljastaa Suomessa kytevä korruptio. Hän uskoo myös juutalaisten olevan Suomen valtamedian uutisoinnin takana.

      - Tunnen paljon ihmisiä, jotka istuvat syyttömänä linnassa järjestelmän takia, Espanjassa asuva Janitskin kertoo Imagelle.

      Janitskinin sivustosta on Imagen mukaan tehty maaliskuun loppuun mennessä viisi rikosilmoitusta, jotka kaikki ovat kunnianloukkauksista

      • rtteytyttr

        Höpö Höpö Hööööööööööööö


      • 56859

        MV-lehden suhteen täytyy tietenkin olla mediakriittinen, mutta se laittaa aina lähteet jutuilleen.

        Siis TARKAT lähteet, kuten vaikkapa linkin suoraan siihen juttuun, videoon, tmv. mistä MV:n juttu on tehty. Suvakkimedioista nämä lähteet puuttuvat yleensä kokonaan tai jos lähde mainitaan, niin se on esimerkiksi tyyliin: “Aftonbladet.” Suora linkki puuttuu ja tämän tarkoitus on selvä: Suvakkimediat eivät halua, että niiden VALHEET tulevat julki ja siksi alkuperäistä lähdettä piilotellaan, ettei totuutta voisi tarkistaa.

        Nykyisin ei voi enää edes puhua journalismin alennustilasta, sillä suvakkimedioilla ei ole sen paremmin oikeaa journalismia kuin mitään etiikkaakaan tekemissään jätöksissä. Tämä juornalismi on pelkkää valheellista länsipropagandaa, missä kaikki Suomen kansallisvaltion ja Suomen kansan puolesta äänensä korottavat ovat “väkivaltaista äärioikeistoa” ja meitä kohtaan väkivaltaa harjoittava äärivasemmistolainen suvakkien ja anarkistien klikki “ihmisoikeuksien puolustajia”. Suvakkimedioiden länsipropagandaan kuuluu myös Venäjän ja Putinin demonisointi ja jenkkien tekemistä sotarikoksista – muista rikoksista nyt puhumattakaan – vaikeneminen.

        Mutta arvaapa mitä: Teidän valheenne ja propagandanne ei enää mene läpi. Yhä suurempi osa suomalaisista näkee millaista paskasakkia te olette ja siitä syystä suvakkimedioilla meneekin koko ajan huonommin. Ja se on teille ihan oikein!


    • kylläluetaan

      MUISTAKAA LUKEA MV- LEHTEÄ PYSYTTE AJAN HERMOLLA!
      Suvakkien jaaritukset sikseen!

    • qwertyqwerty

      Mikä on suvakkimedia? ainakin ne maksaa palkat toimittajille eikä kaikki mene vaan barcelonaan janitskin tilille.

      • trytrbngbhgfe

        Yle, Iltasanomat, Iltalehti, Hesari ym. Spr on suvakkijärjestö.


    • sinnemeniperut

      Mitä uutta kaivetaan kirkonviereen j:koskella?? Uutta mamu moskovistkeidaa? vai pakulais keskusta? vai vanhusten rahojen pyöritystä? molemmissa pyörii rahaa paljon,, voi kumpa voisin olla mukana.....

    • koskenkyylä

      mvlehti ja uberuutiset on samaa janitskinin paskaa. rahat menee barcelonaan. että semmonen elintasopakolainen jota te parat elätätte.

    • Goeyshin

      Siellä on ihan hyviä lähteitä välillä, mutta järki käteen sitä lukiessa. Siellä on myös putinismia ja tyhmimpien ihmisten kansankiihotusta mukana.
      Ei ole ihan ns. puhtaat jauhot pussissa.

    • älyhoi11

      Kaikkia julkaisuja pitää lukea ja seurata kriittisesti, mutta onko se mikään ihme, että ihmiset alkavat etsiä tietoa vaihtoehtomedioista, kun valtamedia pimitää ja suorastaan valehtelee lukijoilleen ja katsojilleen.

    • OletkoPöljä

      Lukekaa Aku Ankkaa, oikeaa tietoa sorsalinnuista.

      • pöljiääidinoommekaikki

        Repe Sorsa on vielä luotettavampi ko. tiedon suhteen.


    • filyo

      kyllä tää mv-lehti on elämän kovaa koulua käyneiden perus aapinen

      • Ainutaapinen

        Muuta koulua tätä aapista lukevat eivät sitten ole käynnytkään.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2207
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2043
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1642
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1480
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1456
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1357
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1334
    8. 52
      1238
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1180
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe