Stadin tähti - KIERRÄ KAUKAA!

Upset

Elämäni hirvein baarikokemus. Oli niin kamala että pakko jonnekin jakaa, jotta muut tietävät välttää tätä baaria. Menimme tänne ystävieni kanssa, 8e maksoi sisään, ja hintaan kuului drinkkilippu, sanoivat ovella että tällä lipulla saatte shotin. Menimme tiskille lippujen kanssa hakemaan shottimme, sanoivat siellä että ensin pitää ostaa juoma. Mitään tällaista ei mainittu kun maksoimme sisään, sanottiin ILMAN mitään ehtoja, että tällä lipulla saa shotin. Yksi kavereistani onneksi säilytti kuitin, jossa oli maksettu 8e eriteltynä, että siihen hintaan sisältyy sisäänpääsy ja shotti. Yksi meistä sanoi, että kysytään asiaa sitten kuluttaja-asiamieheltä, jonka jälkeen hänet ohjattiin järkkärien saattamana baarista ulos, ja työnnettiin 35e kouraan, ilmeisesti jotta olisimme hiljaa tästä. Todella törkeää kohtelua ja huijausta, ja yritetään sitten maksaa jotta ei valitettaisi asiasta. Lisäksi järkkärit kohtelivat meitä muutenkin todella töykeästi. Tulemme kyllä valittamaan tuosta törkeästä kohtelusta ja huijauksesta jonnekin.

3

104

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Walkan_kundi_Stadista

      Nää ulkomaalaisten vetämät jatkopaikkamestat kannattaa kiertää, koska niissä ei ole minkäänlaista tyyliä. Tuo on sellainen korvike, jos ei oo mitään muuta vaihtoehtoa. Musta Härkä vajaa kilsa Käpylän suuntaan on jo jonkin verran siedettävämpi, järkyttävän täysi usein ja tollasta lähiöiden junttiremmiä täynnä eli karaokea, sikakänniä ja juomien kaatelua.

      Kurvin Kolme Kaisaa on auki kolmeen tiettyinä iltoina, sinne kannattaa lähteä Kallion baareista kello 01.20 niin ehtii ennen pahinta jonoa. Sitten on tietysti Kuudes linja ja näitä nuorempien trendimestoja - ÄäniWalli, Siltanen - eli klubeja, joiden musatarjonta ei kelpaa itselleni. Juttutupa on myös muistaakseni kolmeen auki mutta se on vähän varttuneemman jengin mesta.

      Sitten lähdetään joko Manalan tai Rocksin suuntaan.

    • kierrän.kaukaa

      Portsari polttaa tupakkaa ovella ja huutelee pitkälle Mäkelänkadulle että nyt saatana ne juomat maahan. Mitä vittua se kuuluu jollekin städärin portsarille jos joku juo 50m metrin päässä Mäkelänkadulla aikomustakaan edes pyrkiä sisälle kyseiseen paskaräkälään. Miesten WC yltäpäältä oksennuksessa oven ulkopuolta myöten. En mene enää.

    • TARJOLLATÄNÄÄNKIN

      Juokaa kotona, niin ei tuu kenenkään sanomisista tai tekemisistä paha mieli. Laitatte vielä television ja muut viestintävälineet pois päältä, niin ei vituta mahdollisesti paska musakaan, eikä muiden mielipiteet. Jääkaapilta sitten jo kerran maksamaanne shottia ja pussikaljaa kiduksiin niin paljon, et piisaa. Aamusta heti sama ralli, ja pyydätte kaveria tuomaan lisää, niin ei tarvitse marketissakaan katsella kassaneidin irvistelyä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      199
      4700
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      275
      2777
    3. 134
      1717
    4. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1411
    5. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      204
      1380
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      84
      1156
    7. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1134
    8. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      75
      1089
    9. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1067
    10. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      76
      1061
    Aihe