Lelu sisään ja sitten ulos ihmisten ilmoille

GeminLady22

Minulla on tällainen fantasia jonka haluaisin kovasti toteuttaa sitten joku päivä läpi sen herra oikean kanssa. Haluaisin kovasti sellaisen langatoman mini bullet vibraattorin. Löysin nestistä sellaisen joka värisee puhelimeen ladatun musiikin tahtiin tai ihan normaalin tahtiin! Ehkä joulupukki tuo sen minulle tänä Jouluna!

Se laitettaisiin sisälleni ja miehelle annettaisiin sitten kaukosäädin ja lähtisimme ulos vaikka treffeille tuonne Kamppiin ihmisten ilmoille. Hän saisi koko päivän ajan määrätä värinöiden tahdin ja nopeuden ja minun pitäisi koettaa hillitä itseni parhaani mukaan ihmisten ilmoilla, olla paikoillaan ja hiljaa mikä olisi niin hankalaa kun olen luonnostani nautinnosta uikuttaja ja entinen heilani siitä ainakin piti todella kovasti.

Voitaisiin käydä syömässä jossain pikku ravintolassa, siinä Kampin vieressä on ihastuttava ravintola mistä pidän oikein paljon, ja sitten vaikka elokuviin. Tosin, mies kiusaisi minua niin että meidän on pakko mennä takariviin ja en pystyisi edes keskittymään koko elokuvaan!

Sitten äkkiä kotiin, repisin sen heilan vaikka väkijoukon läpi vaikka väkisin ja kotona riisuisin kaiken paitsi lelua ja pikkareita. Nehän sen melkeinpä pitää paikoillaan. Mies saisi sitten joko hieroa ja tunnustella ja jos se ei onnistu niin loikkaisin varmaan päälle 69 tyyliin ja ottaisin hänen kalunsa suuhuni sillä välin kun hän saa leikkiä lelulla. En ole niin näppärä ottamaan suihin, pieni suinen kun olen, mutta osaan kyllä nuoleskella, imeä ja pumpata oikeaan tahtiin.

Ja sen jälkeen olisi loistavaa seksiä. Kumpikin on niin varautuneita että orgasmista tulee joko yksi helvetin vahva tai sitten niitä saadaan useita. No, minä saan useita, en ole vielä kohdannut sellaista miestä joka jaksaa heti erän jälkeen ottaa toisen.

Onko kenelläkään muulla samanlaisia haaveita? Olisi kiva tietää.

45

1340

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • onhan nuita tuollaisia haaveita ;)

      • GeminLady22

        Kerro vain, minä kuuntelen! ;D


    • GeminLady22

      Ooh, kerro lisää~! Palan halusta kuulla lisää! ;D

      • laitta haku ohmipod ;) vois olla lelu sun fantasiaan . oishan se kiva vaikka kuppareissullakin kiusoitella hania ;) tieten jos jossain porukka reissullakin linkkurissa tai junasssa ja miksei kotonakin vois lämmitellä kesken koto puuhien ;)


      • GeminLady22

        Ooh, kuulostaa ihanalta, mutta en minä tuntemattomien kanssa voi lähteä leikkimään! Mutta kiitos sinun, nyt fantasisoin kuinka minun pitäisi ottaa tukea kaupan hedelmähyllystä kun tulisin vapisten ja uikuttaen ja heila saisi kannatella, esittäen huolestunutta rakastajaa kun ihmiset katsovat että olenko kipeä tai jotain kun naama on niin punainen~! ;D


      • onko sinulla jos se heila jolle sen ohjaimen antaisit ?
        ton podin saa sellaisenakin jota voi ohjailla älypuhelimella ;)
        shaturbate com sivustolla voi kattoa kuinka sellainen voi vaikuttaa ;)


      • GeminLady22

        Voih, tuo TÄYTYY käydä vilkaisemassa! Thanks from the tip! ;D


      • kerro mitä tykkäsit ;)


      • nupunpessija

        Oisitpa mun nainen.
        Mutta valitettavasti jotenki nyt ei kaikki täsmää. Suomalainen nainen ei uskalla tuollaisia ajatella ääneen.


      • GeminLady22

        Minäpä en ole mikään tavallinen suomalainen nainen ;D
        Olin ennen ujo kaiken suhteen, töistä seksiin ja ihmisiin, mutta viimeisen vuoden aikana olen saanut niin paljon itsevarmuutta kun olen puhunut ihmisille ja tajunnut että ei ole mitään pelättävää. Ainoa asia mistä en voi ystävien, kollegojen ja perheen kanssa puhua on juuri seksi.

        He eivät katsoisi minua enään koskaan samalla tavalla! Näytän viattomalta teiniltä ja kuulostankin sellaiselta, mutta olen aikuinen nuori nainen jolla on hyvin likainen mieli! Oikeasti, kun se Herra Oikea löytyy niin haluan kokeilla kaikkea!

        Intiimiä vanillaa, tukan kiskomista ja rumaa puhetta, tulla rajusti otetuksi, minun ja miehen sidontaa, miehen dominointia, alistua itse miehelle, koettaa käsirautoja tai naruja, piiskaa ja vibraattoreita, rengas miehelle ja kaikkea muuta kivaa ja hauskaa! ;)
        Ainoa mitä en tosin tekisi olisi kaikki YLI likaiset jutut.

        Ja tuo eka lauseesi kyllä ilahdutti niin paljon niin kiitos siitä. On kiva kuulla että joku on kiinnostunut kun exä jätti. :)


      • oi todellakin tuollaiselle naiselle ottajia löytyy ;)


      • GeminLady22

        Ah, saisinpa tutustua tällaiseen saman ikäiseen komistukseen! X)
        Niin harva suomalainen mies uskaltaa mitään ja kaikki ovat niin vakavia että suurinkin kiima katoaa! DX
        Ja minä hölmö unohdin mainita roolileikit! Ne olisivatkin hauskoja! ;D
        Olen tällä hetkellä niin innostunut Alpha/Omega jutuista etten muuta luekkaan!


      • ois ihanaa nähdä sut koulu tytön asussa ;)


      • GeminLady22

        Sellaisessa japanilaisessa vai jossain muussa? Laita kuva niin saan taas yhden joululahja toiveen! ;)
        Ajatus pukeutumisesta innostaa myös! eBay on niin hyvä paikka ja sieltä löytää vaikka ja mitä, mutta nahat ja kaikki remmit hankitaan kyllä ihan henkilökohtaisesti.


      • juurikin sellaisessa japanilais tyylisessä sukkikset lyhyttä hametta yms. ;)
        nam
        tykkäätkö pukeutua korkkareihin stay uppeihin ?


      • GeminLady22

        Ha ha, sellainen voisi olla kiva! Viime kesänä kun oli kuuma niin käytin niin paljon lyhyitä hameita kun vain pystyin, olin ihan extra kömpelö kaupungilla ja kun kynä tai puhelin pääsi tipahtamaanvniin kumarruin vähän näyttävästi~! ;)

        Tarkoitukseni ei ollut vilautella pikkupöksyjäni, mutta oli ihanaa vilkaista olan yli katsoiko kukaan ja sydän hyppäsi kun nappasi pari miestä äkkiä kääntämässä katseitaan pois. Sen jälkeen hyppelin suunnilleen kotiin! X)

        Ja satun omistamaan serkkuni vanhan lolita maid puvun! Sain sen kun hän ei enään mahtunut siihen! :D

        Stay uppeja olisi kiva kokeilla, nähdä millainen vaikutus niillä miehiin on ja voin hetken kävellä koroilla, mutta olen nyt rehellinen kun sanon että korot ovat ehkä arkivihollisiani! Mutta pidän kyllä siitä miten hyviltä ne näyttävät! ;D


      • jokos on leluja osteltu ?


    • tapitettuna

      Nautin suuresti anaaliseksistä. Olen käyttänyt ulkona liikkuessa anustappia. Yleensä olen valinnut hieman isomman, että pysyisi sisällä helpommin eikä liuskahtaisi ulos. Kuitenkin paras fiilis tulee siitä tunteesta, että tietää jotain mitä muut eivät.

      Minulla on tätä tarkoitusta varten pienet valjaat, jotka puen päälle. Ne painavat tapin sisälleni niin, että sen ulos saaminen tai vahingossa tipahtaminen on käytännössä mahdotonta. Valjaat hieman kiristävät, en tiedä onnistuisiko edes pidempi kävely ilman mitään ikäviä hiertymiä tai muita sivuoireita.

      Ulkona keskittymisestä ei sitten tule yhtään mitään. En ole pidempiä kävelylenkkejä tehnyt, mutta jo muutama sata metriä melkein pakottaa kotiin hoitamaan homman loppuun. Olen ratketa kiimasta kun pääsen kotiin ajatuksineni.

      Eräs fantasiani olisi nukkua lelu sisälläni, mutta en parin kokeilukerran aikana ole onnistunut saamaan unta, ehkä joskus vielä...

      • ootko nainnen vai mies?


      • GeminLady22

        Kettu, kuulostaa niin hyvältä! Kiitos kun jaoit, nyt minun täytyy etsiä sellainensellaiset valjaat sen lelun lisäksi! XD


      • Ovat-tiukat

        Miksi valjaat? Eikös esim. uimahousut ole riittävät.


      • GeminLady22

        Siinä säästäisi kyllä rahaa jos laittas vaikka bikineiden alaosan päälle... Hei, kiitos hyvästä vinkistä! :D


      • sopiva plugi ei tarvii mitään valjaita ja tolle podille riittää perus pikkarit


      • GeminLady22

        Pitää ilmeisesti vielä miettiä minkä kokoisen lelun sitten vielä ostan... Tämäpä on jännää! X)


      • oletko kuullut sivustosta nimeltä alastonsuomi . com siellä on hyviä vinkkejä myös ;)


      • GeminLady22

        Pitääkin käydä vilkaisemassa. Thanks! ;D


    • tapitettuna

      Käytän valjaita, koska en halua päätyä noloon tilanteeseen. Kotona olen kokeillut pitää lelua sisälläni ja se tulee ennen pitkään ulos ihan omalla paineella. Loputtomiin en pysty jännittämälläkään estämään sen liikettä.

      Jos on tiukat housut tai muuta tekstiiliä, niin kuin ehdotetut uimahousut niin siinä kuitenkin tulee sellanen epävarma fiilis siitä, että pysyykö se nyt siellä missä pitäisikin :D

      Lempparileluni on noin 6 cm halkaisijaltaan paksuimmasta kohdasta, itse kaulasta hieman vähemmän, joten aivan pienestä kapistuksesta ei ole kyse. Olen kokeillut pienemmillä leluilla vastaavaa, mutta fiilis ei ole sama ja ne tuntuvat puskeutuvan ulos vähintäänkin yhtä helposti.

    • Anusun

      Itse nautin kun käytän geishakuulia ja tuntuu että mies käy myös kuumana kun tietää et kuulat on sisällä lenkillä, jumpassa ja tanssiessa. En ensiksi uskonut niitten tehoon mut nykyisin kun työntää ekaksi yhen pallon sisään niin jo toisenkaa alkaa ajatteleen et uskaltaisko jättää pikkarit pois hameen alta kun mennään ulos.

      • kyllä se vaan lämmittää kun tietää että partnerilla on jotain kivaa piilossa ;)
        ja toi ilman pikkareita hameen kanssa kulkeminen se vasta kiihottaakin ;)


      • paripunastus

        Kannattaa käyttää jotain housuja, ettei käy kuten "eräälle" että tulee satunnainen vieras ovelle juttelemaan ja kuulat tippuu lattialle kesken jutustelun.


    • josan78

      Tuo kuulostaa upealta ja tutulta. Meillä on tullut miehen kanssa kokeiltua aloittaa seksi-iloittelut ravintolaillallisella. jo ennen ravintolaan lähtöä aloitamme ajelemalla minut alapäästä aivan paljaaksi. Valitsemme minulle jotkut riettaat alusvaatteet ja paljastavahkon asun tai jotain vastaavaa. Ei mitään liioittelua, mutta joku lyhyt mekko tai avonainen kaula-aukko, tai sitten joku paita jonka materiaali paljastaa nännit jos jätän rintaliivit pois, tai muuten vaas seksikäs asu. jo asujen kokeilu ja peilailu, sekä tuntemattomien miesten ja naisten katseista ja julkisesta kiihoittumisesta fantasiointi saa minut aivan kiimaiseksi ja kosteaksi.
      Usein myös hieman runkkaan, ja saatamme nuolla ja hyväillä toisiamme ja puhua tuhmia, mutta on tärkeää pidätellä laukeamista, tarkoituksena on kiihottua lähelle, mutta ei rajan yli. Olemme koettaneet yhtä kauko-ohjattavaa lelua, mutta se sai minut laukeamaan aina liian nopeasti ja voimakkaasti! Pidentynyt kiihottuminen ja orgasmin pidättely ja pikkuorgasmien peittely on kuitenkin leikin yksi hauskimmista jutuista.
      Paras "apuväline" on ollut erilaiset seksikauppojen myymät verenkiertoa kiihottavat voiteet, jotka lisäävät ylläpitävät kiihotusta ja kostumista yllättävän pitkään. Tuubin voi myös pakata laukkuun, jo voidetta voi lisätä vaikka vessassa käydessä, jos tarvetta on. Useinmiten tarvetta ei ole, hyvän lämmittelyn jälkeen matkalla keskustaan en edes tarvitse koskettelua, tilanne ja odotus saa minut niin kuumaksi.
      Käymme laadukkaissa ravintoloissa, joissa on hieman hämärää ja tunnelmallista, ja mieluusti paljon muita ihmisiä mutta myös nurkkapöytiä. Nautimme aterian ja nostamme kiimaa. Jos mahdollista, puhumme hiljaa jostain seksuaalisista jutuista ja fantasioista, voin esimerkiksi kehuan jonkun naisiakkaan tai tarjoilijattaren muotoja ja olemusta, tai sitten arvuutella kuka paikalla olevista miehistä olisi paras nussija tai isokaluisin. Joskus saatan varavasti hieroa itseäni tuoliani vasten tai jopa hieman sormettaa, mutta en se riippuu tosi paljon ravintolasta ja illasta. Useinmiten käyn välillä vessassa hieman sormettamassa,tietysti mieheni luvalla, varoen kuitenkin laukeamista yhä.
      Kun ruuat on syöty, olen usein jo saanut lukuisia pieniä pidäteltyjä melkein-orgasmeja tai jopa ihan oikeita orgasmeja, joiden valtaan en kuitenkaan antaudu, vaan puren poskeani tai puristelen lautasliinaa ja tunnustan tilanteen miehelleni. Olen aivan hulluna seksuaalisista signaaleista, joita tässä vaiheessa tuntuu saavan aivan kaikesta. Jos tarjoilija tai tarjoilijatar on flirttaileva tai jotenkin seksuaalisen oloinen, saatamme hieman heittää jotain kiusoittelevaa vitsiä, joka ei mitenkään vähennä himojani. Pöksyni ovat litimärät, ja joskus on penkissäni ollut pieniä kostumia, ja alapääni suorastaan sykkii kiimaa. Ravintolasta poistuessani poskeni hehkuvat ja kävely tuntuu vaikealta.
      Koko automatka kotiin menee kuin sumussa, ja tässä vaiheessa tehdyt kioski- tai huoltoasemareissut ovat jo kidutusta. Kotona saan luvan laueta, ja usein olen saanut ensimmäisen äänekkään orgasmin jo eteisessä, kun mieheni alkaa hyväillä minua tai jo matkalla autossa. Loppuilta meneekin myös hauskoissa merkeissä!

    • tintti347

      Mieheni asentaa minulle ennen kinkyiltaa molempiin reikiini kaukosäädettävät plugit ja kiusailee illan aikana. Seuraavaan kerran laittaa kuulemma useamman samaan reikään. Mahtaa olla tärinät tiedossa ja sitten vaan Pervparkkiin nätisti ;)

      • MimmiMimmi

        Ihana idea. Olen tulossa samoihin bileisiin. Täytyykin katsella sillä silmällä muita vieraita ja veikkailla kenen rei`issä on plugit paikalla. :P Toivottavasti itsekin löydän joskus sellaisen miehen, joka uskaltaa kanssani bileisiin..


    • kiihottunutmies

      Tänään oltiin ulkona niin mulla oli penisrengas ja vaimolla geisha kuulat ja mun penis oli koko ajan kovana. Jos ulkoilualueella ei olisi ollut niin paljon muita niin olisin ottanut vaimon siinä punnerus penkillä. Onhan se ajatus kun tietää että toisella on jotain seksilelua sisällä niin miehelle kiihottavaa. Seuraavalla kerralla vaimo lupasi työntää geishapallot myös mun anaaliin niin kuulemma uskois että laukeen kesken matkan.

    • Tanssihousut

      Miltäs tallaiset "pöksyt" tuntuis ☺ Tuohon vielä lisäks tai toisen tilalle se vibra. Ei luiskahda vahingossa pois. Nuo jalassa pieni kävelylenkki ilman inahtelua on jo haaste ;)
      http://m.aliexpress.com/item/32304235174.html

      Tuolta muuten löytyy PALJON sexileluja hakusanalla adult sex toys

    • Kelpaaaa

      Mulle kelpaisi....olispa joku mies joka pakottaisi nuo mulle päälle ja veisi vaikka illalliselle. Ex poikaystäväni oli niin nössö, että jos olisin nuo ottanut esiin olisi se painunut komeroon piiloon. Olen mielestäni tosi hyväkroppainen ja halukas pitkätukkainen blondi, mutta suurin osa miehistä haluaa vain perinteistä sexiä tai suihinottoa. Voisitte olla vähän rohkeampia. Suuri osa naisista HALUAA myös jotain muuta....piste

      • leikkisämies

        Jos tapaisin tuollaisen naisen mistä tulisi tyttöystäväni niin olisi mailma avoin tehdä mitä vaan:) Vois keksiä päivän aikana jotain uusia pikkujuttuja. Pelkästään ajatus siitä, että toinen keksi mitä hauskempia juttuja iltaan laittaisi kiermurtelemaan. Enkä tarkoita seksiä vaan leikkimistä vaikka minkälaisilla jutuilla mikä tuntuisi hyvälle. Hulluksi tekeminen ja tuleminen hyvällä tavalla. Itselläni on valtava mielikuvitus. Sitä, kun saisi käyttää tulevaisuudessa niin hu hu sitä parnerin kiermurtelun tuskaa.


      • ;-)


    • Testattu

      narttuni on joutunut käyttämään langatonta gheisspalloa kaupungilla kulkiessamme. Oli muuten mielenkiintoinen ilta.

    • kalamies35235

      Menkää kalaan ja tunkekaan sätkivä särki vittuunne, siin on klimaksia loppupäiväksi HAHHAHHA!!

    • artsi75

      Tänään olin kävelyllä reilun tunnin anustappi sisälläni. Kiva oli katsella vastaantulevien ihmisten ilmeitä, ja arvuutella että näinköhän huomaavat nautinnonhymystä salaisuuteni. Kotia tullessani menin suihkuun, ja lennätin mällit kaaressa pitkin seiniä.

    • Tosta vibraattorista oli telkkarissa, huonostihan siinä kävi, naiselta lähti kirjaimellisesti jalat alta ja löi päänsä hyllyn reunaan, sairaalareissuhan siitä tuli, eli olkaa varovaisia;)

    • Täällä olisi mies, joka pitää monipuolisesta seksistä myös lelujen kanssa -molemmin puolin. ;) Olisi kiva tavata nainen, joka pitää myös. :-P

    • Moi, Usein kokeiltu naisen kanssa tuollaista ja hieman muunneltuna, Tulee muutaman tunnin shoppailun jälkeen maailman parhaat orkut:)

    • Moi

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      5
      1709
    2. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      28
      1648
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      12
      1185
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      7
      1144
    5. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      20
      1122
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      9
      1037
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      4
      991
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      7
      985
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      6
      984
    10. 7
      972
    Aihe