Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Tietoa Gampiasta

Anulika

Hämmästyin hintoja . Mtä menee keskimäärin viikossa rahaa? Millaisia ovat sTjären halvimmat hotellit? Voiko meressä uida? Mitä rokotuksia tarvitaan?

6

88

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • perussettiiiii

      Viikossa menee ihan sen verran, mitä on varaa laittaa menemään. Selviää 10e/päivä tai menee 100e/päivä.
      Halvimmat hotellit ovat sitä huonointa tasoa. Aamupalat surkeat.
      Voi uida meressä.
      Hepatiitti perusrokotukset. kletakuumerokotus,jos käy maan ulkopuolella.

    • Jussipussi2

      Ei sitä voi sanoa paljonko rahaa menee päivässä, sehän riippuu ihan kulutustottumuksista. Olen edellisen kirjoittajan kanssa samaa mieltä, että kympilläkin pärjää mainiosti, allekin, mutta satasenkin saa menemään kivuttomasti.
      Minusta halpojen hotellienkin aamupalat ovat ihan riittäviä ja hyviä. Ei sitä tarvikkaan aamulla "ämpätä" mahaa täyteen rasvaista pekonia ja prinssinakkeja. Kevyt aamiainen hyvässä seurassa ja kahvia kolme mukia riittää mainiosti päivän aloitukseen.
      Kato rokotukset netistä vaikka matkatoimiston tai konsulaatin sivuilta. Välttämättä ei tarvi mitään rokotuksia kun ei niitä kukaan kysele ja tarkastele.
      Meri on ihan ok uintitarkoitukseen. Vesi on puhdasta, ainakin puhtaampaa kuin Aasiassa.

    • NoSwimming

      Juu, uida voi meressä, joskin käytännössä melkein mahdotonta voimakkaiden aaltojen ja käsittämättömän meduusamäärän vuoki. Senegambiassa ainakin näin. Itseäni poltti yksi maan vaarallisimmista meduusoista ja siinä sitä sitten odoteltiin mustuuko varvas ja tippuu pois...Se siitä meressä uimisesta siellä nyt ja jatkossa. isoimmat meduusat oli n. 30 cm halkaisijaltaan, mutta nuo saamarin karmemimmat tapaukset ovat pieniä varustettuna monta metriä pitkillä siimoilla.

    • bakauisnice

      Cape Pointissa aina uitu ja en nähnyt meduusan meduusaa enkä jättiaaltoja. Lapsetkin pysty hyvin uimaan. Rahaa meni viikossa noin satanen; ruuat, juomat ja liikkumiset. Ollut muutamassa hotellissa ja totesin African villagen parhaaksi, vaikka halvin. Tykkään sen sijainnista, altaasta ja tunnelmasta. Aamupala kelpaa, kun on kahvia ja munakas tehdään nenän edessä. On myös hedelmää ja leipää, joka niistä tykkää. Paikalliset eivät pääse hotellialueelle, sekin plussaa.

      • afrooo

        Kyllä siellä ainakin englantilaisten naisten paikallisia ns.poikaystäviä liikkuu ja yöpyy. Mutta haitanneeko tuo, ei minua ainkaan.


    • bakauisnice

      Ei muakaan ne turistien paikalliset hotellialueella haittaa, heidät maksetaan sisään, muuten sinne ei pääse. Lähinnä sitä tarkotin, että ite tykkään olla rauhassa hotellillani ja ei mun paikalliset kaverit pääse sinne istuskeleen iltaa/altaalle. Tapaan heitä muualla. Cape pointiin ne aina seuras mukana ja sai sanoa, että haluan mennä lepään, olla yksin tms.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2227
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2063
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1668
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1490
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1486
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1377
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1354
    8. 52
      1248
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe