Hengellinen eli oikea satanismi pähkinänkuoressa

Hengellinen satanismi on ihmiskunnan alkuperäinen uskonto eikä se liity kristinuskoon tai LaVeyn satanismiin millään tapaa. Hengelliseen satanismiin ei kuulu pahan palvominen eikä verirituaalit. Hengellistä satanismia ymmärtääksesi sinun tulee unohtaa kaikki mitä olet aiemmin kuullut satanismista, Saatanasta ja Demoneista.

Hengellisessä satanismissa uskotaan, että Saatana on oikea olento ja että hän on luonut kaikki ei-juutalaiset. Juutalaiset taas on luonut muukalaislaji nimeltä Reptilians. Saatana itse kuuluu muukalaislajiin nimeltä Nordics. Saatana ei ole paha eikä hän ole langennut enkeli vaikka hän näyttääkin tältä: http://server2.trutube.tv/files/photos/138120818455cbf6_l.gif

Hengellisen satanismin tarkoituksena on voima meditaation avulla kohottaa itsensä jumalaksi.Hengellisen satanismin mukaan kristinuskon Isä, Poika ja Pyhä Henki ovat kaikki kuvitteellisia entiteettejä. Samoiten islamin Allah on keksitty hahmo. Kummatkin kristinusko ja islam ovat juutalaisten keksimiä vale-uskontoja, joilla he haluavat pitää ihmisten hengellisen tason nollalukemissa.

Hengellisessä satanismissa uskotaan, että demonit ovat alkuperäisiä jumalia ja että enkelit taas ovat Grey-muukalaisolentoja naamioituneina. Demonit eivät ole hirviöitä niinkuin kristinuskossa väitetään vaan kauniita jumalolentoja. Enkelit taas kuuluvat Saatanan vihollisiin, sillä Grey-muukalaiset ovat vihamielisiä ja heidän tarkoituksenaan on tuhota ihmiskunta.

Juutalaiset ovat Grey-muukalaisten lisäksi Saatanan vihollisia, sillä Saatana tarkoittaakin vihollista hepreaksi. Sanskritiksi Saatana taas tarkoittaa totuutta. Juutalaiset ovat keksineet kaikki kolme orjuuttamisohjelmaa eli kristinuskon, islamin ja kommunismin. Juutalaiset haluavat luoda kommunistisen maailman, jossa he ovat johdossa kaikki muut heidän orjinaan. Monikulttuurisuuden, jota juutalaiset niin vaalivat kaikissa muissa valtioissa kuin Israelissa, tarkoitus itse asiassa on tehdä kulttuuriton ja sekarotuinen kahvinruskea orjalauma, jonka johdossa juutalaiset itse ovat. Tämä onnistuu vain jos arjalaiset eli valkoinen rotu tuhotaan. Arjalaisilla on perimässään itse Saatanan perimää ja tämän takia he näyttävätkin paljon Nordic-muukalaislajin edustajilta.

Hengellinen satanismi ja kansallissosialismi aka natsismi kulkevat käsi kädessä, sillä Hitlerin Saksa oli anti-kristillinen, vaikka monet muuta väittävätkin. Adolf Hitler itse oli satanisti ja hän vastusti kristinuskoa. Hitler on sanonut itsekin, että joko olet saksalainen tai kristitty. Et voi olla molempia.

Eli tiivistetysti jos joku juutalaisten propagandan ja huijausohjelmien aivopesemä kuulee, että olet hengellinen satanisti niin sinua tullaan luultavasti vihaamaan, koska olet ensinnäkin satanisti eli mukamas pahaa palvova. Toiseksi anti-semitisti eli juutalaisia vihaava ja kolmanneksi Hitleriä ihannoiva kansallissosialisti eli mukamas natsijokahaluaatappaakuusimiljoonaajuutalaista. Tämän lisäksi olet holokaustin kieltäjä, sillä hengellIset satanistit tietävät, että kyseistä holohuijausta ei koskaan tapahtunutkaan, koska Euroopassa ei ollut tuona ajankohtana edes kuuttamiljoonaa juutalaista. Näiden syiden takia kenenkään ei kannata julkisesti myöntävänsä olevansa hengellinen satanisti. Ei ainakaan ennen kuin tulee neljäs valtakunta ja seuraava anti-Kristus tulevat, joka ei ole niinkään paha asia, sillä edellinen anti-Kristus eli Hitler oli rauhaa rakastava ihminen, joka ei halunnut sotaa vaan, joka pakotettiin siihen.

Lisätietoa hengelliseen satanismin ja kansallisosialismin totuudesta sekä kristinuskon, islamin ja kommunismin valheesta löytyy seuraavista linkeistä:


http://www.joyofsatan.org/

http://www.666blacksun.net/

http://deathofcommunism.weebly.com/

http://see_the_truth.webs.com/

https://exposingthelieofislam.wordpress.com/

http://www.tgsnt.tv/

Hail Father Satan! Hail the Gods Of Hell! Hail Hitler! Sieg Heil!

27

316

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Idänratsastaja

      Teksitisi on vähän turhn antisemitistinen. Kysyn kuitenkin: Mitä on oikea satanismi/saatananpalvonta. La Veyn touhut eivät olleet, kuin näennäis saatanallisia, ne olivat pelkkää showta.

      Mites Crowleyn Thelema onko se satanismia? Se pitää mm. sisällään kabbalaa(juutalaisia vaikutteita siis)

      Luin kirjan Olin noita - Tosi elämäntarinani
      Irvine Doreen siinä käsiteltiin englantilaista saatananpalvontaa aikas hyvin ja seikkaperäisesti. Ja Irti saatanan otteesta
      Vince McCann, näissä teoksissa käsitellään saatananpalvontaa sen erin näkökulmasta kuin LaVeyn.

      "D.Irvine kertoo kirjassa omasta elämästään, joka alkoi 15vuotiaana ensin prostitoituna, sitten hän lankesi koviin huumeisiin, sitä seurasi saatananpalvonta ja lopulta noituus ja musta magia. Hänen pelkonsa ja tuskansa olivat lopulta sitä luokkaa riivaajahenkien takia että hän hakeutui hengellisiin tilaisuuksiin ja tuli uskoon. Hänestä ajettiin pois 16 riivaajahenkeä, yksi riivajahenki oli lespoudenhenki joka oli aivan erilainen kuin muut hän kertoi, tämä henki puhui hienostelevasti ja kauniisti kun muut riivaajahenget huusivat ja karjuivat. D. Irvine kertoo kirjassaan että saatananpavojissa ja noidissa oli paljon homoseksuaaleja. Hän kertoi myös siitä että saatanpalvonta ja noituusorgioissa oli mitä kauheampia menoja, pahuus oli käsinkosketeltava, menoissa harrastettiin myös mitä kaameempaa sukupuolista kanssakäymistä, ettei hän voinut edes niistä puhua, sillä se oli todella hirvittävää ja kutvottavaa. Jos joku haluaa lukea kirjan, suosittelen, varmaankin löytyy joistakin kirjastoista.
      Doreen Irvine: Olin noita"

      Mitä siis saatananpalvonta oikeasti on???

      • Hengellisessä satanismissa emme palvo Saatanaa, vaan arvostamme häntä Isänämme ja Luojanamme. Me hengelliset satanistit emme voi myydä sieluamme Saatanalle vaan me omistamme/pyhitämme sen hänelle, jotta pääsemme hänen suojeluksensa alaiseksi. Tämä tapahtuu omistus/pyhitysritualiin kautta.

        Hengellisen satanismin tarkoitus on palauttaa entinen Kultainen Aika ennen kristinuskon ja muiden juutalaisten oruujuuttamisohjelmien tuloa sekä Saatanan tarkoituksen mukaisesti nousta voima meditoimisen avulla jumalaksi. Joy Of Satan -ministeriö, Saatana ja Demonit toimivat apunamme tarpeen mukaan kulkiessamme kohti jumaluutta.


      • Taneko

        Kysyisin mieluimmin onko teillä jotain hyärkeä olemassa?


      • taneko
        Taneko kirjoitti:

        Kysyisin mieluimmin onko teillä jotain hyärkeä olemassa?

        Onko teillä mitään järkeä olemassa noille huuhaa-jutuillenne. Niille ei varmasti ole mitään muuta järkeä kuin keksitty vishnu-jumalan inkarnaatio Hitler, juutalaisen rodun kärpästen pesäsässä asuminen, joka ei pidä paikkaansa. "Ihmiskunta tulisi puhdistaa juutalais-kristillisestä kulttuurista" jälleen pakanuuteen, vahvemman oikeuteen sanoo natsismi. Ihmisen ego on tärkeämpi kuin lähimmäinen, ei se niin voi mennä. Jokainen ihminen on tärkein itsessänsä, ei siinä mitä toiset, ovat vaikka kansallissosialisteja ajattelevat, koska eivät he ole maailmaa luoneet. He sanovat itse olevansa suurimpia, mutta mikä sen heille muka sanoo? Ei mikään muu kuin heidän omantakeinen ylpeys itseensä. Kaikilla meillä on omintakeinen ylpeys itseemme ja kaltaisiimme, joka tuottaa väärää mielikuvaa "toisista". Ihminen koettaa ottaa toisen omaa, vaikka se ei ole hänen täysin absurdein perustein, vaikka se ei oole hänen. Joten tulen siihen lopputulokseen, että sellaiset ihmiset ovat idiootteja.


    • Samamies3

      Onko teillä siis jokin järjestö olemassa?

      • En nyt sanoisi niinkään, mutta Joy Of Satan -ministeriön e-ryhmissä voi kysyä kysymyksiä liittyen satanismiin.


    • MrCrowleyAle

      Onko Crowleyn Thelema satanistista?

      • Thelemassa saattaa olla hengellisen satanismin vaikutteita, mutta suoranaista satanismia se ei ole.


    • Kurvaa_Aka

      No jos rehellisiä ollaan Infernal Alliance tässä tarvittaisiin taas kehiin.

      LEgion, Lomps!

    • Ntsiitti
      • Ne eivät ole oikeaa saatananpalvontaa, koska Saatanaa ei tule edes palvoa, sillä hengellisessä satanismissa tarkoituksena on keskittyä oman itsensä kehittämiseen hengellisesti eikä palvoa Isäämme Saatanaa.

        Hitlerin Taisteluni-teosta en voi kommentoida, kun en ole lukenut kyseistä kirjaa.


    • Setoinen

      Olen yrittänyt lukea Taisteluni osa 1, mutta se on niin monimutkaista ja hullua tekstiä, että oli pakko jättää kesken. Painos oli muistaakseni 1940-luvulta.

      Siis hengellinen satanismi ei ole Pekka Siitoista, LaVeytä, eikä täysin Crowleytä?

      Onko vanha musta raamattu saatanallinen teos?

      Mites Tarot korttien tulkinta ja Spiritismi, ovatko ne saatanallisia?

      • Musta Raamattu ei ole saatanallinen teos vaan se on juutalaisten keksimä kirja joka sisältää heidän loitsujaan, vaikka juutalaiset ovatkin käyttäneet pakanauskontoihin, kuten hengelliseen satanismiin kuuluvia asioita tehdessään Raamatun. Esimerkiksi Jeesus on keksitty mm. Odenista, joka ristiinnaulittiin puuhun ja joka heräsi henkiin.

        Tarot-korteista en tiedä, mutta spiritismiä, mm. ouija-lautaa käytetään satanismissa, kun halutaan olla yhteydessä henkiin ja demoneihin. Itse en kyllä ole saanut kyseistä lautaa toimimaan, joka saattaa johtua siitä, että en ole päässyt transsitilaan, joka vaaditaan siihen, että ouija-lautaa voidaan käyttää.


    • wilth

      Haukan päälläni nokin Jeesuksen silmiä hänen roikkuessaan ristillä.

      Räpyttelen siipiäni vasten Muhammedin kasvoja ja sokaisen hänet.

      Kynsilläni revin lihan irti Intialaiselta ja Buddhalaiselta, Mongolilta ja Diniltä.

      Bahlasti! Ompehda! Syljen kohmeloisille uskonkappaleillenne!

      Pyhä Maria raadeltakoon rattailla: hänen vuoksensa halveksittakoon

      ylettömästi kaikkia siveitä naisia teidän joukossanne!

      Ei ole muuta lakia kuin "Tee mitä tahdot."

      (Lain kirja, III luku)

    • Thule
    • Belzebub555

      Repesin nauruun kun luin avausviestin. Koko Joy Of Satan on uusnatsi propagandasivusto. Siinä on siteeksi vain satanismi mystiikkaa. JOS:n jäsenet ovat lähinnä matalan äo:n omaavia antisemitistisiä urpoja jotka mieluummin uskovat propagandaan kuin ajattelevat itse. Kun Hitler tuli valtaan niin takana olivat sionistijuutalaiset pankkiirit ja Bushin suku. Kaikki sodat ovat pankkiirisukujen rahoittamia.

      • Ja sinä varmaan uskot vieläkin, että 6 miljoonaa juutalaista kuoli Holohoaxissa, vaikka kyseistä valetta joudutaan suojaamaan lailla monessa maassa. Totuus ei pelkää tutkimusta.


      • Ja mitä nyt olen näitä äo testejä tehnyt niin olen Mensan nettitestistä saanut arvoksi kerran 115 ja myöhemmin 117. Parhaan tuloksen olen saanut Tieteen kuvalehden äo-testissä, jossa tuli arvoksi 123. Huonoimman arvon olen saanut yhdessä englanninkielisessä muita äo-testejä haastavammassa testissä, joka oli kuin joku nopeustesti. Kyseisessä testissä sain tulokseksi muistaakseni 91. Linkkaan kyseisen testin sivuston tähän jos joku haluaa tehdä sen:

        http://www.seemypersonality.com/IQ-Test

        Olen luultavasti keskitasoinen/hieman keskitasoa älykkäämpi. En mikään matalaälyinen kuitenkaan. Ja joku ei englantia äidinkielenä puhuva, joka saa tuosta linkkaamastani testistä yli 100 äo-arvon, niin saa luultavasti yli 130 arvon muissa testeissä.

        Ja JoS:ssa on mielestäni järkeenkäyvintä tekstiä mitä olen lukenut. Olen toki avoin muillekin näkemyksille, mutta en kyllä helposti tule vaihtamaan uskontoani.


      • JaPIAO
        Mr_Satanist kirjoitti:

        Ja sinä varmaan uskot vieläkin, että 6 miljoonaa juutalaista kuoli Holohoaxissa, vaikka kyseistä valetta joudutaan suojaamaan lailla monessa maassa. Totuus ei pelkää tutkimusta.

        Paskat, omiaan se tappoi, kun ei itseään raukka uskaltanut tappaa, koska sääntö 0 jäi toteuttamatta ja mäpäs sen kirouksen paljastan eli se menee näin:
        (ei ole mun syy jos Suomi24 sensuroi sulta totuuden läskipää, mykkä ja kuollut )


    • smaaksuukko

      Tämä oli kyllä huuhaata ja Hitler tappoi 4milj.juutalaista.Oikea lucifersatanmoneyplanet tämä.Olen sitä mieltä että oikea saatana on raha pahan väline.Valta maine asema raha on poliitikon valinta.Itse hylkäsin rahan.

    • Lovejoygay
    • farkko

      Suomalainen oikeuskäytäntö perustuu juutalais-kristilliseen perinteeseen ja ne arvot on toimivat.Sillä johonkin arvoihin kaikki yhteiskunnat perustuu ei ole arvotonta yhteiskuntaa tai elämäntaidon tietoa ilman perustaa.Ateismikin on arvotettu !Ei voi leikkiä hiekkalaatikolla ilman lapiota,tutkikaa ihmiset vaikka kyllähän te tiedätte.Marxilaisuus esim vaikuttaa monen väitteliän taustalla vaikka ei uskalla myöntää.Evoluutionkin kannattajan polku ihmiskäsityksessä menee vahvasti sinne.Kristinuskon vaikutus tieteeseen on ollut merkittävä edistysaskel ja esim. nykyinen tieteen lähtökohta maailman synnylle (alkuräjähdys)päälinjana on tuonut esim lääketieteeseen yli 40 takapakin mm.dna tutkimuksessa.Tutkijan perusajatus kun tulis perustua tieteellisiin faktoihin eikä olettamuksiin.Myös evokki-uskovaisten väärennökset ja niiden tärkeät mediatemput ovat vaikuttaneet kielteisesti tieteen ja tutkimuksen eteenpäin menemiseen.Islamilla on arvot myös ja martyyri-kuolemat ei ole mielenvikaisten terroritekoja,vaan koraaniin perustuvaa tulkintaa.Sillä jokainenhan haluaa ikusen onnellisuuden .Koraanin syntyhistoriasta lähtien tulkinta yhden ihmisen elämän historiasta tulkittuna on mielivaltaista,jossa itsemurha on martyyriteko ja kirjan pohja on kriittisen tutkimuksen ulkopuolella.Tosin raamattu,jota on tutkittu niin historia,biologian ja tieteen valossa yli 2000 vuotta ja ihminen joka väittää sen olevan satukirjan ei ole kovin korkeilla tiedoilla liikkeellä.Lähi-idän historian tutkimuksen paras tietolähde ,jota on luettu historian kirjanakin muissakin maissa Israelin lisäksi aikoinaan ennen islamin kansan nousua

      • JAPIAO

        SYYLLISTYIT JUURI JUMALANPILKKAAN, VIEN ASIANI JEESUKSELLE KRISTUKSELLE, SILLÄ HÄN ON SINUT TUOMINNUT JA POLTTANUT, KUTEN BARABBAAN AIKANAAN JA SE VOIDAAN TODISTAA, SAATANAHAN SIELLÄ KIROILEE. MUISTA LAKIPYKÄLÄ §0 JOKA ON LUPAUS SINUSTA SINULLE. SE MENEE NÄIN: JAA ENPÄS KERROKKAAN HAE SE ITSESTÄSI P.S: OLEN HYVÄTAPAISESTI SENSUROINUT OSUUDEN, JOLLA SINUT VOI TAPPAA NÄIN:


    • KRISTITT
    • ccccccccccc

      cc ccc ccc ccc cc

    • amelouk

      amelouk

    • Hikinen

      Kirjakokeolmaani kuuluu: Laveyn Saatanallinen raamattu ja satanic rituals kirja, Crowleyn Lain kirja sekä Moonchild. Tapio kotkavuoren vasemmankäden polku. Thelemaan liittyvää kirjallisuutta.

      Omistan ison hakaristilipun. Mein Kampf vielä puutuu.

      Olenko satanisti?

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      192
      3291
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2151
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2061
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1925
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1598
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1351
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1251
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1207
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe