Nela on kuollut

noita_nokinenä

Tarot-korteista kahdesti katsottuna.

Joutunut rikoksen tai onnettomuuden uhriksi.

Enempää tietoa ei saa millään irti.

Nelan henki torjuu kaiken lähestymiseni jyrkästi. Eli sanoo mene pois! pois! noita nokinenä.

55

197

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tottakai on äijä laittanut sen kylmäksi. Ja nyt esittää yli huolestunutta joka lehdille ja kokoajan lappaa juttua mediaan...

      Aika läpinäkyvää...

      Varmaankin äijä otettu talteen kun ei ole moneen päivään päässyt parkumaan lehteen ja todistelemaan miten onkin itse vai uhri myös :D

      • ihmejqumma

        Yllättävän hiljaista tuli sen jälkeen kun aukoi päätään, ettei se siellä lätäkössä ole.


    • Sherlock_Holmes

      Tapaus voisi olla samankaltainen kuin Laajasalon surma. Ruumis raahattiin veteen.

      Ämmässuon linkkitolpan yhteysalueelta löytynee.

      • harkittuteko

        Katosi tarkoituksella tai tappoi itsensä, ei mitään ihmeellistä.


    • Sherlock_Holmes

      Nela tapettiin Nuuksiossa ja kuljetettiin autossa syrjäisen tien päähän, jossa ruumis kätkettiin. Jossakin Ämmässuon maston yhteysalueella.

      • HoukuteltuNuuksioon

        Oliko häntä ensin Gang Stalkattu?

        Lehdessä kirjoitettiin, että hänellä oli Start Up yrityksessä stressiä.

        Olisiko joku työpaikalta/tuttava houkutellut Nelan Nuuksioon, muka puhumaan työpaikkaan/ tehtäviin /Gang Stalkingiin liittyvistä ongelmista ja käskenyt Nelaa olemaan kertomatta miehelleen tapaamisesta?

        Sitten paikalla odottikin työkaverin/tutun sijasta murhaaja(t)?


      • analyysi

        Murhaaja löytyy yleensä lähipiiristä. S:llä on ollut aikaa hääriä koko iltapäivä ennen vieraiden tuloa. Tiennyt Nelan olevan Nuuksiossa, mennyt paikalle ja yöllinen riita on jatkunut.,, Pikkasen kovempi sivallus ja tuli rumaa jälkeä. Ruumis piiloon, upotettu veteen. Jossakin mainittiin, että Nelan repussa oli pyykkinarua...siitähän saa hyvät painot upotukseen. Jos koirat ovat saaneet vainun niin kyllä sieltä piakkoin pintaan jotain alkaa nousta...Onkohan vihkisormus vielä paikallaan??


      • oletsiisläheinen
        analyysi kirjoitti:

        Murhaaja löytyy yleensä lähipiiristä. S:llä on ollut aikaa hääriä koko iltapäivä ennen vieraiden tuloa. Tiennyt Nelan olevan Nuuksiossa, mennyt paikalle ja yöllinen riita on jatkunut.,, Pikkasen kovempi sivallus ja tuli rumaa jälkeä. Ruumis piiloon, upotettu veteen. Jossakin mainittiin, että Nelan repussa oli pyykkinarua...siitähän saa hyvät painot upotukseen. Jos koirat ovat saaneet vainun niin kyllä sieltä piakkoin pintaan jotain alkaa nousta...Onkohan vihkisormus vielä paikallaan??

        Tunnusta pois, ei kukaan muu tiedä murhatuksi.


      • tarkistettavaa
        HoukuteltuNuuksioon kirjoitti:

        Oliko häntä ensin Gang Stalkattu?

        Lehdessä kirjoitettiin, että hänellä oli Start Up yrityksessä stressiä.

        Olisiko joku työpaikalta/tuttava houkutellut Nelan Nuuksioon, muka puhumaan työpaikkaan/ tehtäviin /Gang Stalkingiin liittyvistä ongelmista ja käskenyt Nelaa olemaan kertomatta miehelleen tapaamisesta?

        Sitten paikalla odottikin työkaverin/tutun sijasta murhaaja(t)?

        Oliko jossain kirjoitettu, että Nelalla oli ollut useita lyhyitä työsuhteita?

        Oliko niissä työnantajista poliisin tai muita peiteyhtiöitä?

        Oliko Nela tai aviomiehensä jostain syystä laitettu EPRI:in tai muussa tutkinnassa?

        Oliko jollain intressiä tuhota Nela ja miehensä elämä samalla?

        Onko Nelan miestä Gang Stalkattu ja ovatko peiteyhtiöt työllistäneet häntä?

        Oliko kyseessä rasistinen Nelaan kohdistunut rikos?


    • uninäkijä

      Näin jalkapallokentän/pelikentän.

    • valveuuni

      Jalkapallo/pelikenttä näkyi.

    • Muistaako

      Kyllä totuus ilmi tulee kun ukko laitetaan häkkiin vähäksi aikaa. Vettä leipää ja halsteriin

      • Äijä tietää että perintö odottaa...

        Joten ei tule tunnustamaan murhaa ikinä... Tosin olisiko äijä jo otettu kiinni koska ei ole moneen päivään päässyt parkumaan lehdille?


    • iltakellot

      Vanha mummeli täältä! OLisiko Tarot kortit väärässä? Löytyisikö Nela Lintulan luostarista?

    • pelkkääpelaamista

      Jostain syystä näen valkoisen avoveneen rannalla. Siinä myös kaislikkoa. Odottiko joku Nelaa Päätepysäkillä.. Oliko puolisonsa laittanut Nelan reppuun narua ym.Nelan tietämättä...mahdollisesti myös huumeita. Olen varma että Nelaa on johdettu harhaan tietoisesti..hän on ollut jossain hämärissä jutuissa mukana ..olen varma siitä hän on syytön..mutta hänet on kiedottu paholaisen verkkoon. Outo yhteensattuma että miehekkään oli eräpäivä töistä juuri sinä päivänä...mikä ihmeen eräpäivä voi rakennusalalla olla.....olisi hyvä tarkentaa tämän henkilön osuus juurtajaksaen..ja alibit oltava 100%:sesti. Olen varma että kaikki on suunniteltu etukäteen. Raha kaiken takana..kenties henkivakuutus....ja lavastus itsemurhaksi.. Siksi halutaan höpistä jostain työuupumuksesta. Katin kontit...jotta saadaan harhautettua ja pelataan vaan aikaa. Järkyttävää. Ällöttävää..

      • MitenköhönOn

        Työuupumus voi liittyä Gang Stalkingiin. Gang Stalking voi liittyä viranomaisiin. jne.

        Miksi Nelaa ei otettu mukaan työmatkalle Tsekkeihin?

        Miksi nettikirjoittajat urakalla haluavat vierittää syyn aviomiehen niskoille? Onko aviomiehensäkin Gang Stalkingin uhri?


    • edellinenkirjoittaja

      Korjaan..miehellään etäpäivä työstään..

      • KaikkiMahdollistap

        Etäpäivän on voinut helposti vaikka joku poliisikin järjestää.


    • logiikkaaa

      Missä Nelan kanootti? Missä maastopyörä? Onko sekään varmaa etteikö Nela olisi kenties asunnossaan. Jos kerran heillä oli miehensä kanssa jotain suunnitelmia 9.9 päivälle kun miehensäkin oli ottanut etäpäivän......sopivasti. Jotain yhteisiä suunnitelmia heillä siis sille päivälle oli. Ja Nela lähti edellä Nuuksioon ja mies tuleekin perässä kunhan on ensin herännyt ja järjestellyt asioitaan..Entä minkämerkkinen auto sillä Sergeillä on. Missä se on liikkunut sinä päivänä. Onko kenelläkään siitä havaintoja. Tuskin hän koko päivän sisälläkään on ollut.. Vaikka eräpäivä olikin rakennukselta. Miten voi nauloja hakata kotoa käsin. Etätyönä..En ymmärrä. Ihmettelen monia asioita.. Varmaan siellä Nuuksiossa oli kolme henkilöä koska Nela osti kolme viineriä. Loogisesti ajatellen..

      • KuolleetHerääväät

        Ehkäpä joku oli junaillut miehen ottamaan etäpäivän. Tai sitten esim. murhaajat ollleet tietoisia miehen etäpäivästä.

        Jos Nela on murhattu niin ehkäpä hänet haudattiin tai poltettiin saman tien Ämmänsuon kaatopaikalla? Liekö jo Gang Stalkkaiden pomojen toimintatapa?

        Tuskin miehellä ja Nelalla yhteisiä suunnitelmia oli, muutoinhan vastanaineet olisivat yhdssä lähteneet Nuuksioon iloisin mielin.
        vakiintunut.


    • Mitä ihmettä, päästikö poliisi mruhasta epäillyn aviomiehen pois. Nyt taas alkanut juttuvinkkiä siihen malliin lentämään lehdille...

      • mikäepäilty

        Oletko poliisi?


      • mikäepäilty kirjoitti:

        Oletko poliisi?

        Ei, vaan mulla on kauheen hyvä muisti. Ei se enempää vaadi...


    • mallinukke

      Suopotkupallo/ joukkueuni jonka joku lukija oli nähnyt. Liittyykö joku Nelan katoamiseen .. Joka harrastaa joukkuelajeja.. Ja se puuhun ketjuilla kiinnitetty mallinukke joka oli löytynyt suolta viime viikolla...olen varma että ne on yhteydessä toisiinsa. Nela on siis sidottuna,riisuttuna,raiskattuna jossain lähellä ämmässuota. Tämä aavistus minulla on vahvasti. Tietäiskö se Sergei oliko Nelalla kenties mallinukkea. Ihmisen kokoista josta viereisessä keskustelussa kerrottiin? Nyt kaikki apu tarvitaan. Ja valppaus.

    • soidinsuo

      SOIDINSUOLTA oli löytynyt se ihmisenkokoinen mallinukke puusta kettingeillä sidottuna. Ja aiemmin se harmaa hiuspanta myöskin puusta.....siis samainen henkilö asialla. Onko ÄMMÄSSUO lähellä SOIDINSUOTA,kuka osaisi vastata. Varmaan Nela löytynee Soidinsuon liepeiltä. Sidottuna ym kuten mallinukkekin..

      • VääriäJälkiäLiikkeellä

        Johdetaanko ihmisiä mallinukella harhaan?


      • toivoa-on

        Nukke ollut kesästä saakka. Ämmässuolle ei mennä noin vain.
        Ei tehdä teke mällä syyllistä


    • Mitä vittua poliisi nyt touhuu? miksi murhaajaa ei oteta jo kiinni?

      Onko poliisilla tärkempääkin tekemistä? Kehitellä taas haasteita oikeuteen 8km/h ylinopeuksista tai mitä?

    • jospakuitenkinn

      Jospa Nela onkin vankina jossakin hyljätyssä mökissä tai vaikka kodissaan vaatehuoneessa tms. Jospa hänet onkin Nuuksiosta viety sidottuna jonnekin vangiksi..ja häntä käydäänkin ruokkimassa ettei täysin kuole..siis kidutettavana??????

      • karkulainenko

        En näe mitään hyötyä, jos Nela olisi karannut Suomesta. Ulkomailla pitäisi ottaa ja valehdella koko uusi nimi ja syntymäaika. Talläinen on malli esim. muukalaislegionissa Ranskassa


    • onkohänkinkadonnut

      Vieläköhän Sergei jaksaa "etsiä" Nelaa. Entä työ asiat. Onko myt mahtanut olla etäpäiviä työstä lähiaikoina. Eipä Ole miestä julkisuudessa näkynyt. Mitähän lie kiireitä..

    • lhmettelijä

      Aina vain tulee mieleen teoria, että ennen Nuuksioon menemistä Nela on riidellyt aviomiehensä kanssa. Siinä tunnekuohussa hän ei ole viitsinyt mennä töihin, mutta ei ole viitsinyt jäädä kotiinkaan miehensä luokse. Päivän aikana mies on päätellyt jostain merkeistä, että Nela ei ole töissä vaan Nuuksiossa, suuttunut ja lähtenyt autolla etsimään. Kenties hän on poiminut Nelan kyytiin bussipysäkiltä, missä nainen on odottanut paluukyytiä. Seurauksena kova riita ja lopputuloksena ruumis...

      • ihmeihmettelijät

        Toivottavasti teillä ei ole puolisoa kun tuo murhailu on teille niin helppoa mistä tahansa syystä ))


    • HMMMP

      Niin no. On ollut kotona miehen kanssa riitaa tai ei, hän on voinut teoriassa joutua myös jonkin ulkopuolisen henkilön uhriksi. Lähinnä ihmetyttää miksi hän ei ole mennyt sinne lääkäriin, mitä ilmoitti työpaikalleen ja miksi sitten lähti Nuuksioon. Miksi oli laittanut ulkoiluvaatteet bussissa jne. Onko kadonnut tarkoituksella tai iha vaan ajatellut rentoutua yksin ja sitten on sattunut jotain mitä ei pitänyt sattua.. Ei kai siinä ole mitään pahaa, jos on liian väsynyt ja sitten pitää omaa lomaa. Ehkä hän ajatteli hetken tuulettua ja sitten olisi palannut sinne lääkäriin tjn.

    • Mievaas

      Kuolleenahan tuo löytyi, maastosta.

    • KaljuKohta

      Ostoskeskuksen kuvassa Nelalla löi outo kalju kohta otsassa. Onko ollut aina vai milloin tullut? kuolinsyyntutkija voisi tarkistaa.

    • leposija

      Nela löytyi eilen. Mihin Nela haudataan. Helsinki vain Praha?

    • MMietiskelijä

      Kun tapaukseen liittyvissä uutisissa näin henkilöstä valokuvia, jotka säteilivät hymyä ja onnea, ja lisäksi kerrottiin että hänellä oli hyvä työpaikka ja tuore avioliitto, niin ajattelin, että tuo ihminen ei ainakaan voi olla mikään itsemurhakandidaatti. Ikinä en ole ollut näin väärässä. Lepää rauhassa Nela.

      • Jonku_fb-kuva

        M-infossa oli tuore hääkuvakin kirkon edellä, kun olivat jo matkalla pois. Niin kiva kuva. Pitkä iltapuku kuin prinsessalla ja mieskin siinä. Silti en viitsi edes muuta nyt miettiä. Pahaa unta, jota tylsää itsekin pohtia kaiken aikaa.


    • surullista

      Itse aistin kuvista raskaan mielen, vaikka olikin kaunis ja hymyilevä. Toisaalta sitten kaiken maailman spekulaatiot toivat odotukset, että saattaisikin olla elossa.

      Surullista, että löytyi kuolleena, mutta onneksi ei ilmeisesti ainakaan joutunut rikoksen uhriksi. Kamalinta ja epäreiluinta olisi päättää päivänsä jonkun häiriintyneen mielen käsissä.

      Levätköön rauhassa, omaisille ja tunteneille voimia ja jaksamista!

      • TodellaKamalaaOnkin

        Kamalinta ja epäreiluilta olisi päättää päivänsä jonkun häiriintyneen poliisin käsissä, kuten monelle on käynyt.


    • kovasti-ihmettelevä

      Itselläni on sellainen vaisto että hänet on murhattu muualla..lääkkeitä syötetty..huumeita myös. Vasten hänen tahtoaan. Ja sitten löytöpaikassa on tehty lopputyö lavastetusti. Hänet on vaan haluttu pois päiviltä...ollut jollekin uhkana. Sitä ihmettelen miksi Sergei ei tule julkisuuteen liittämään kaikkia etsintöihin osallistuneita ja hengessä mukana kulkevia. Siis koko Suomen maata mm.
      Itselleni jos kävisi vastaavaa enkä olisi osallinen puolisoni katoamiseen/ kuolemaan. Niin kiittäisin ihan julkisuudessa kaikkia mukanaolleita. Se osoittaisi aitoa surua ja ikävää rakkaan pois menon vuoksi. Olihan hän kovasti esillä alkuunkim kun Nela katosi.....miksi nyt ei enää??!!!

      • JuttuKesken

        Ehkä on järkyttynyt vaimonsa murhasta?

        Ehkä ensin halua saada murhaajat vastuuseen.

        Mihin sinä aviomiehen kiitosta tarvitset?

        Pisteen pitämiseksi Nelan tapaukselleko?


      • IhmeSekin

        Oletko sinä "Kovasti ihmettelevä" itse Gang Stalkkareita?


      • PoliisiTutkii

        Kuten Nelalle kävi. Joku ehti ensin?


      • ole_rohkea
        PoliisiTutkii kirjoitti:

        Kuten Nelalle kävi. Joku ehti ensin?

        Pelkuri (ja mielisairas) kuolee joka päivä, rohkea vain kerran.


    • taivasmaara

      Kyllä paskapuheita on ilmasssa milloin Nela on tapettu vesistöön, milloin karannut jonkun miehen mukana ulkomaille tai joku muu järjetön juttu, joka ei pidä paikkaan. Onneksi poliisi ei ole lähtenyt perättömiin juoruihin mukaan. Nela on lähtenyt oman tahdon mukaan taivasten valtakuntaan. siunausta hänen valinnalleen.

      • niinno

        Olihan ulkomaille lähteminen ihan vakavasti otettava vaihtoehto ja tietysti toivottavampikin, joskin olisi jättänyt omaisille epätietoisuuden ellei olisi kertonut mihin mennyt.


      • 15plus6

        Kieltämättä monet sanavalinnat palstalla voisivat olla varovaisempia, mutta sinänsä spekuloinnissa ei ole mitään ihmeellistä. Niillä tiedoilla mitä katoamisesta oli annettu julkisuuteen, ei luultavasti kukaan pystynyt arvioimaan satavarmasti, että mikä yleisimmistä katoamisen vaihtoehdoista oli realistinen ja mikä ei.


      • Tie.helvettiin

        Raamattu kyllä sanoo itsemurhaajien paikaksi jonkin muun kuin Taivasten valtakunnan:(


    • sokerikorppu9

      Olen varma siitä että Nela ei kuollut omaehtoisesti. En mitenkään pysty uskomaan sellaiseen teoriaan. Minusta vaan tuntuu vahvasti siltä että hän on kuollut rikoksen uhrina. Tekijät oli odottamassa häntä Nuuksiossa jne..

      • Jees_hjkaf

        Poliisihan tutkii, onko mennyt niin kuin näyttää. Sitä paitsi rajansa tälläkin vatkaamisella. Se maksaa, aika on pois muusta, viranomaistyönä muuta tuskin tehdään, koska näyttö on mikä on. Jos syitä löytyy, tottakai se avataan uudestaan.


      • likoakahvissa

        Ihan vapaasti saatte mielisairaat epäillä mitä tahansa, mutta voisitte pitää omana tietonanne, tai ehkä olisikin hyvä kun kärräisivät pakkohoitoon.


    • heivaanheikuti

      Tässä casessa on yhtälöitä mitkä kummastuttaa, niitä ei kerrota kun jotkut ottaa pulttia kuitenkin, mutta sen verran kerrotaan että katoamispäivän tapahtumissa on jotakin.
      Poliisilla ei ole muuhun todisteita, niin kauan kunnes joku kertoo taustat.
      Ihmetyttää kun jos oli masis tai migreeni niin sellainenko kävelis 9 kilsaa ja liki perille eli tielle mistä pääsis jatkamaan matkaa, melkein pääsi perille mitä tapahtui? Viimeinen pisara?

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5450
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3497
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1622
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      198
      1564
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1076
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1038
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      897
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      799
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      798
    Aihe