Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

hyss...hyss....hyss...

hillevi-hiiri

Minä kuiskaan nyt hiljaa:Ollaan koko Suomi nyt hiljaa ja sammutetaan kaikki valot.
Etteivät mamut häiriinny kun ovat menneet nukkumaan.Mitä meistä muu maailma muuten ajattelee.Hiljaisuus..........

2

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hjdshfjdhfjdshf

      Hieno ajatus. Terveet elämäntavat tekevät hyvää myös rasisteille.

    • ne15000ensimmäistä

      Turun poliisille viime yö oli kiireinen – keskustan kaduilla ja ravintoloissa tapahtui lukuisia pahoinpitelyitä.

      Poliisin mukaan mies oli lyönyt toista miestä lasilla päähän kello 2.50 paikallisen ravintolan vessassa. Uhri toimitettiin sairaalapäivystykseen, mutta vammoista ei ole tietoa. Rikoksesta epäilty on poliisin tallessa.

      Poliisin mukaan Turun kauppatorilla oli puolen yön aikaan ainakin kolme erillistä joukkotappelua, joissa osallisena oli noin 20 henkilöä. Puolet osallistujista oli ulkomaalaistaustaisia, noin 18–20-vuotiaita. Poliisi otti tapahtumapaikalta kiinni neljä henkilöä. Tapauksia tutkitaan pahoinpitelyinä.

      Kello yhdeltä kauppatorin varrella olleessa ravintolassa on poliisin mukaan kolme ulkomaalaistaustaista miestä pahoinpidellyt yhtä miestä lyöden ja potkien. Ravintolan järjestyksenvalvojat olivat ottaneet miehet kiinni ja pyytäneet poliisin paikalle. Kaksi miestä on poliisin tallessa. Uhrille tuli päähän verta vuotava haava.
      Leipäveitsellä käteen

      Kello yhdeltä Jyrkkälänkadulla, miestä vastaan oli tullut sekavan oloinen ulkomaalaisen näköinen mies. Mies oli tiedustellut toisen miehen kuntoa, jolloin mies oli lyönyt leipäveitsellä häntä käteen. Lyöjä poistui paikalta. Uhrilla lievät vammat kädessä, eikä poliisilla vielä tietoa tekijästä.

      Nainen oli kävellyt yksinään kello 2.30 aikaan Kerttulinkadulla, jossa ulkomaalaisen näköinen mies tuli hänelle juttelemaan. Mies puhui huonoa suomea ja poistuttuaan paikalta, oli naisen lompakko anastettu hänen kassista. Miehen henkilöllisyydestä ei vielä tietoa.

      Kello 3.15 silminnäkijöiden mukaan ulkomaalaistaustainen mies oli lyönyt naista nyrkillä päähän ravintolan tanssilattialla riidan päätteeksi. Vammoista ei vielä tietoa. Mies tuotiin poliisilaitokselle selvittämään asiaa.

      Hieman tätä ennen kello 2.50 oli kauppatorilla miehen taskusta anastettu lompakko. Miehen mukaan häntä vastaan oli kävellyt kaksi ulkomaalaisen näköistä miestä, jotka törmäsivät häneen ja toinen miehistä anasti lompakon hänen takin taskusta. Uhri huusi miesten perään, jolloin he palauttivat lompakon hänelle. Kaikki omaisuus oli tallessa.

      http://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikkeli/turussa-levoton-yo-kolme-joukkotappelua-yhta-aikaa-mies-loi-naista-tanssilattialla/5342302

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      93
      2474
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2173
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      82
      1818
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1611
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1586
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1555
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1508
    8. 54
      1370
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      89
      1319
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1244
    Aihe