Seksuaalista häirintää HML:ssä viikonloppuna?

Kaikenlaista_harmia

http://m.iltalehti.fi/uutiset/2015100520472794_uu.shtml

Alempana uutisessa on kerrottu myös, että nuori hämeenlinnalaisnainen on joutunut lauantain ja sunnuntain välisenä yönä seksuaalisen häirinnän ja ryöstön yrityksen uhriksi. Uutisessa ei suoraan kerrota, että tapaus olisi tapahtunut Hämeenlinnassa, eikä tekijästä ole kerrottu minkäänlaisia tuntomerkkejä, mutta jos on kotiinsa ollut suuntamassa, niin eiköhän tuo jossain keskustan liepeillä ole tapahtunut.

Eniten tässä hämmästyttää se, että en löytänyt uutista paikallismedioista ollenkaan. Ei ainakaan hetki sitten ollut mitään mainintaan Yle Hämeen tai HäSan sivuilla, vaikka tapauksesta on yli 1,5 vuorokautta.

13

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hattuvatti

      Mitäpä näistä. Tuttua huttua.

    • abdelssiini

      Mitä nää lehdet ulvoo joka risauksesta. Ei jos joku lammilainen syntynynyt vuonna -50 jotain hönkäisee aamu ratsiassa karvan yli huudella ympäri ämpäri valtakunnan laajuista mediaa.Kyllä pieni otsikko kaupunkiuutisessa riittää, jos asia nyt jotain kiinnostaa. Hei tää nyt on vaan nyt tätä nykysuomee, sitää saa mitä tilaa. Ja just sen minkä tää persläpi kansa ansaitsee.

    • jsdjsdjsjsj

      Jaa jos joku lammilainen vuonna jotain -50 tapajuoppo hönkäisee aamuseissa ratsiassa karvan yli, ei sitä iltalehden palstoilla huudella??? Tää uutinen on ihan samaa sarjaa, normaalia nykysuomea, kansa saanut mitä tilannut ja sen se ansaitseekin. Juoppouden ja yleisen rappion.

    • 1tätönen

      Niin mvlehdessä oli eilen juttu tuosta Hämeenlinnan tapahtumasta teksti asianosaisen Facebook-sivulta ilman tunnnistetietoja. Oli onneksi saanut apua ulkopuoliselta herrasmieheltä. Puhelu kotiin sattui myös olemaan auki tapahtumahetkellä, sieltä soitto hätäkeskukseen. Moottoritien tuntumassa myöhään illalla tapahtui, missähän kohtaa siellä? Jollakin keskustan sillallako?
      http://mvlehti.net/2015/10/04/tummaihoinen-mies-kavi-nuoren-naisen-kimppuun-hameenlinnassa/

    • RengonMummo

      Voi kun mekin saataisiin tänne Renkoon oma vastaanottokeskus! Ei ainakaan meillä syrjäkylien eläkeläismummoilla olisi mitään sitä vastaan, että komeat tummat ja nuoret uroot hieman jakaisivat huomiotaan myös meille. Ihan on saatu tarpeeksemme näistä oman kylän lerppamu*kuista. Kyllä kelpaisi meille seksuaalinen häirintä!

      • e-l-o-v-e-e-n-a

        Häpeä muori, jos tiedät mitä se on! Lue otsake, ja mieti, jos kykenet!


      • 1tätönen

        Eloveena, eiķöhän muori tässä ole itse asiassa hirtehishuumoria harrastava vaari tai sinnepäin.
        Minusta on järkyttävää, että valtamedia mukaan lukien HäSa häpäisee sananvapautta kieltämällä keskustelun maahanmuuttoon liittyvistä uutisista ja kertomalla maahanmuutosta vain suvakkien näkökulmasta. Näyttää ihan poikkeustilalta ja sotasensuurilta. Ovat vain maahan invasoivien puolella tässä, siitä uutissäätely.


      • valta.koneisto

        Saattaa olla lehdistönvapaus Suomessa rajoitetumpaa kuin mitä muulle maailmalle ja Suomen kansalaisille annetaan ymmärtää.


      • vittujensyksy
        e-l-o-v-e-e-n-a kirjoitti:

        Häpeä muori, jos tiedät mitä se on! Lue otsake, ja mieti, jos kykenet!

        Muorilla on ironiaa. Se pelastaa maailman. Muorille tiedoksi että PKSeudulla viisikymppisetkin kelepaa. Jopa tämänikäisiä ahdistellaan.


      • dontamiiii

        Pihlajalinna kyhää teille renkoon vokkia. Seuraa enemmän paikallis lehtiä. Tosin teille tulee vain jokunen kymmenen mamua, eli ei paljon mitään.


    • SIKA-OOT

      sari oikein kiimassa odotteli ja kehui muillekkin "nyt mäkin saan" JA MUSTA TUNTUU

    • kiima-aikavissiin

      http://www.aamulehti.fi/Kotimaa/1195000812878/artikkeli/nainen yritettiin raiskata hervannassa tassa epaillyn tuntomerkit.html

      Poliisi tutkii raiskauksen yritystä Tampereen Hervannassa.

      Varhain sunnuntaiaamuna suomalainen nuori nainen lähti Keskustorilta Hervantaan bussilla numero 3. Poliisin mukaan kello 4.22 lähteneessä bussissa matkasi kolme ulkomaalaistaustaista miestä, joista yksi yritti keskustella naiselle. Kaikki neljä nousivat pois bussista Hervannassa Duon pysäkillä, josta lähtivät kävelemään samaan suuntaan, Hervannan valtaväylää takaisin kaupunkiin päin.

      Kaksi miehistä erkani toisaalle ja yksi jatkoi matkaansa samaan suuntaan kuin nainenkin. Opiskelijakatu 19:n kohdalla ulkona mies yritti tehdä naiselle seksuaalista väkivaltaa, mutta nainen pääsi pakenemaan tilanteesta.

      Poliisi pyytää havaintoja tai tietoja tekijästä sähköpostiosoitteeseen [email protected].

      Tekijällä oli yllään valkoinen huppari. Hän oli raamikas ja noin 185 senttiä pitkä. Miehellä oli lyhyt parta. Hän on arviolta 25-vuotias ja mahdollisesti Lähi-idästä. Alkumatkasta mukana olleet kaksi miestä olivat tekijää pienempikokoisia. Miehet ovat puhuneet matkalla keskenään mahdollisesti arabiaa.

    • naiset.äänestäjät

      Kyllähän tuollaiset katupartiot muokkaavat paikallisia sosiaalisia normeja ja toimintamalleja hyvin tehokkaasti. Pian naiset joutuvat pukeutumaan hyvin ja liikkumaan vain miesseurassa.

      Tämän puolesta he ovatkin äänestäneet jo vuosikymmeniä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      75
      1286
    2. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      68
      1185
    3. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      138
      886
    4. huono omatunto

      johtuu siitä, että minulla on tunteita sinua kohtaan. Se vaikuttaa asiaan. Kaipasin sinua tänäänkin.
      Ikävä
      51
      852
    5. Mietitikö nainen koskaan

      Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
      Ikävä
      73
      743
    6. Päätin juuri että

      En odota että meidän välillä enää tapahtuisi mitään. Tämä on aivan liian monimutkaista ja kyllä sinäkin olisit joskus mi
      Ikävä
      29
      742
    7. Suomalaisia naisia lennätetään seksimatkoille

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1f5f5e20-8c36-4907-9640-8e0c3b017c5a Gambia on jo vuosia ollut yhtä kuin munanhaku ma
      Lieksa
      157
      724
    8. Huomenna se

      Tulee kohta, odotatko?
      Ikävä
      59
      718
    9. Onnistuit sohaisemaan mua

      Kaikkein herkimpään kohtaan ja kyseenalaistamaan mun luottamuksellisuuden. Kun sitä ei ole niin ei ole mitään muutakaan
      Ikävä
      58
      717
    10. Mitä kaipaat

      Usein elämässäsi
      Ikävä
      76
      655
    Aihe