Johanna Tukiainen muuttaa Loviisaan

Nikkis_92

Saadaan tähänkin tuppukylään kerrasta Glamouria, kun Johanna Tukiainen on kertonut muuttavansa tänne, oujee!!! Loviisa maailman kartalle!

35

1012

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hestskit
    • Tuksu-on-ihana

      Eikun paranee,tuksu ottaa vastaan ikiihanat isissoturit kotiinsa kunhan aamuntuimaan saa jotkotukan tolkkuunsa,tuksuhan tykkää länsmannin tapaisista reppanoista loisista loviisan neitoset saa ny kilpailijan katukauneus markkinoilla.

    • blötsläts
    • moniakysymyksiä

      Oliko sen loviisalaisen sulhasen Lallin munat kuvattuna Seikaan, Tuksun sivulla???
      Onko sekin kärkäs lehtien palstoille pyrkijä???
      Onko lapsia?

    • rinsessahäätNro2
    • kullinkillin

      Pakko laitta luettavaksi, Johanna on tosi älykäs, hienoa saada hänet Loviisaan.

      Vahvistan että olen sekaisin
      Käyttäjältä omituinen höpöttäjä
      09.10.2015 07:17
      Loviisan ydinvoimalasta kotoisin oleva mies nimeltä hapsiainen, joka on sponsoroinut minua vasta puoli vuotta, kosi minua ja vastasin sädekehän sytyttyä päähäni myöntävästi kihloihin. Hän muun muassa toimi rahoittajanani silloin, kun ostatin hänellä uusia sisustuselementtejä kotiini ja balleriina-lampun sisustaakseni kodistani superseksikkään miesystäväni Kenmanuelin saapumista varten.

      Hapsiainen nähtävästi osti samalla silkkaa kateuttaan tällöin ilkeämielisen, täynnä pahoja henkiä olleen sohvan, sillä kenmanuelista tuli aivan hullu istuessaan vaaleasävyisellä Ikean sohvalla eikä hän halunnutkaan antaa seksiä upealle pienelle blondi-tytölle. Eikä edes minulle.Tämän vuoksi olin suorastaan pakotettu tällaisen törkeyden vuoksi ottamaan häneltä kellon, jotta sponsorini ja nykyinen kihlattuni saa lahjaksi upean 10 euron arvoisen luksus-kellon! Hapsiainen saa kellon myös huomenlahjaksi!

      Hapsiainen tilasi ulkomailta minulle pinkin rihkamasormuksen jonka on ympäriltä kissankultaa. Tämä täysin aito satojen tuhansien jo aiemmin ostettu sormus oli ostoskanavalla kuumana tarjouksena 9.93 euroa toissayönä, kun valvoin juomassa kihlajaisviinejä yksin ja uhkailemassa työantajani edustajaa netissä. Esittelen sormukseni myöhemmin, kunhan löydän netistä jonkun täysin uskottavan todistuskuvan, jonka olen itse ottanut, sillä tykkään kuvata netistä löytämiäni kuvia.

      Kello on nyt tällä hetkellä 1.52 ja valvon tässä tänäänkin houreilemassa enkä viitsi mennä sänkyyn pyörimään, sillä en halua ihan vielä herättää hapsiaista, jonka työt alkaa vasta kello 8. Herätän hänet valvomaan vasta 1.58!

      Hapsiaisen pankkitili ja naivi luonne ovat täyttä kultaa ja minulla on vuosikausien jälkeen taas kiva olo, kun ei tarvitse yötä myöten eskoteerata muun muassa baareissa; tarvitsen juuri tällaisen minua vanhemman, rikkaamman ja naivin, sekä rahallisen ja minun elättämistarpeitani arvostavan ja kunnioittavan miehen, jolla ei ole omaa mielipidettä vielä ja jota on siis helppo ohjailla.

      Hääpäiväksi olen itsekkäästi kaavaillut ensimmäisen vuoden heinäkuun 23pvää, onhan kihlaus lupaus avioliitosta - huom, muista tämä Veijo, kihlaus on sitova lupaus, tai tulen haastamaan sinutkin niin käräjille! Rakas <3 Tässä on nyt ollut ihan tarpeeksi aikaa olla katunaisena, ihastua välillä epätoivoissaan jopa homoihin, mopseihin, kaikkiin tuntemiini naisiin, isähahmoihin jne. Marenkileipuri on tällä hetkellä arvokkain häävieras -listan numero 99, sillä hän löysi minulle tämän upean hapsiaisen ja hän alkoi huutamaan puhelimessa täyttä kurkkua löydön tehdessään, että JOHANNA, OLEN LÖYTÄNYT SINULLE ELÄTTÄJÄN JA HOLHOOJAN!!!!!11111

      Useaan kertaan poikki mennyt ystävyyteni marenkileipurin kanssa on täyttä kultaa myös, ja hän minun pakottamana haluaa täysin omatoimisesti suunnitella hääkakkuni juuri tänä yönä. Hääsuunnittelut ovat siis hyvällä maulla hyvässä vauhdissa, sillä tärkeintä kihlausilmoituksen jälkeen on täysin ensimmäisenä leipoa kakku valmiiksi, että se on heinäkuussa melkein valmiina ajallaan!

      Koska minä rakastan esim pinkkiä tylliä ja rusetteja, niin täysin samaa mieltä kristillisin arvoin on tässä tapauksessa myös hapsiainen minulta kysyttäessä asiaa! Meillä on täysin sama maku, sillä se on hapsiaisen avioliitto-onnen ensimmäinen ja tärkein opetus, haha.....!

      Täysin nerokkaasti keksin laittaa nyt lähes pakkasmaisten syysilmojen takia turkishupun päälleni! Uskomatonta, että juuri nyt hoksasin pukeutua lämpimästi ilman, että Veijo sanoi minulle miten tällaisiin säihin tulisi pukeutua! Kesällä minulla ei ole mitään ongelmaa käyttää turkkia ja turkishuppuja, mutta kuka oikeasti älyäisi käyttää niitä pakkassäillä ja nolla-asteessa???!!! Hei haloo oikeasti!!!!!

      Veijon silmät suorastaan loistavat demonista vihastusta ja onnea hänelle kihlauksen kunniaksi! Aijai, kyllä hän on suoranainen onnenpoika kun minut sai. ❤️

      Lopuksi kerron vielä kymmenennen kerran, että idyllinen aikuisten leikkejä täynnä oleva hupaisa illanvietto oli taas tänään kera marenkileipurin, joka sekin oli melkein selvinpäin, ja Henkka, joka on kirjoitellut aiemmin minusta mageita paljastavia näätämäisiä blogeja. Muistakaa kuunnella tänä vuonna minun upea sujuvalla täydellisellä kielellä kerrottu, vuonna 2008 nauhoitettu täysin suoraan kuuluva radiohaastattelu kanavalta 666.99 Spiritus Fortis!

      Johanna PeipiDoll tollukka-tanssija & CEO-pääpiru yrityksessä Clamydia Dolls

      14 0
      Listaa

      640 Katseluja| 0 Jakoja| 2 Kommentteja

      • Ohimennyt

        Kukas hyväkäs on heitellyt Lallin ikkunoita raaoilla kananmunilla?


    • onomato_poettinen

      Ostin juuri kiikarin, kun asun lähelläkin. Piristävää seurattavaa, korostan sanaa PIRIstävää:)

      • pumpummit

        Laitapa Sateenkaari ykkösestä kuvaa aijaa.com -sivun kautta. Väärää taloa on luukutettu Hymyssä ja muualla Suomessa.


    • Tsuhna

      Olin tuon Veijon kanssa 60 luvulla alakoulussa samalla luokalla,oli nero jo pikkupoikana.Eli älkää vetäkö hätäisiä johtopäätöksiä,tietää TASAN TARKKAAN,mitä tekee,odotetaan...Ei se suotta ole miljonääri....

    • sateenkaarel

      Veijo on instrumenttiasentajana Porvoossa, palkka ei ole häävi. Mutta, omistaa 5400 osaketta Verkokauppa. com:issa. Ei ne tulot pitkään riitä Tuksun menoihin, mutta onhan niitä muita. Mulla olisi kuva Veijosta, mutta kun tähän vitun suoleen ei pysty enää liittää mitään!

    • avotakalleVinkki

      Antelias sulhasmies on Veijo :) Johanna rakas saa vain parasta, turkkia, vaatteita koirille; häälahjasormuskin ihka aito...vai oliko...no kuitenkin hieno!Ja pöllöt kodissa ja pinkit sisustukset, Veijon poikamieskoti saa viimein naisellisen silauksen. Koirat antavat myöskin kodikasta hajua sinne:)

      • Eituletuksu

        Veijo nauraa...Ettekö nyt ihmiset tajua,että tässä myydään lehteä, julkisuutta,kateutta.Tässä tehdään Rahaa ihan teidän uteliaisuudellanne!
        Haloo rupusakki!Helvetin pöljät!Tuksu käy ja lähtee taas.Näin on sovittu.
        Ostakaa lehtiä ym.!!!


      • HEHEHHAHAHAHAAAA

        Koiran tappaminen ja turpaan veto oli myös sovittu ja Pelle Lallin yli 20,000 ecee tunkin perseeseen oli myös sovittu. Kyllä VEIJO LALLI nauraa kun eläkerahat on poltettu savuna ilmaan. Minäkin ja puoli Suomea nauraa vitun AASI.HAHAHEHEHHEHHEHEIIHIIIHIIIIHIIII


    • yleismiesSmith

      Tuksun sormus netissä 7 dollaria. Paljonko lie Veijolta veloittanut.

    • pumpummit

      Tunkki on ilmoittanut käyvänsä seurakunnan tilaisuuksissa keskiviikkoisin. Käydäänkö haistelemassa?

    • udelias

      No kertokaa lisää kaikki ketkä tuntee Veijon tai asuu Antinkylässä.

    • reissunaine

      Oliko se tämä Veijo, joka oli Tuksun kanssa "maailmanympärimatkalla" 16.08.-20.09.2015?

    • asentajakaveri

      Kysyn huomenna veskulta töissä. Luulin että oli pitkällä sairaslomalla, niin olikin panemassa!

      • tähh

        No mitä Veijo vastas?


    • Pelastakaa-Veijo

      Voi Veijo, Veijo... pakene vielä kun voit!!!!

    • hilipativippan

      I reckon Veijo has bitten more than he can swallow... ja onhan sita nielemista... ;)

    • tuksahdus

      Mahtaako Tuksu paljon ehtiä olla kotosalla Loviisassa. Hänhän matkusteluee paljon ja asuukin välillä ulkomailla.

    • verotuloteivoiestää

      Ei haittaa, mahtavista tuloista maksaa verot loviisaan. Hänest tulee kunniakansalainen ja saa pystin puistoon everstin viereen.

    • pieni-valkoinen-pallukka

      Joko on Tuksu nähty tepsuttelemassa uuden koiransa kanssa pitkin Loviisan katuja?

    • yleismiesSmith

      Taitaa olla kahdeksas piski vielä karanteenissa mutta on se ulkomailta tilattu.

    • möllimälli

      Veijo Mälli, teit ikävän teon: ostit tuolle turpealle tukiaiselle taas uuden koiran, ties mistä pentutehtaasta! Kun akka taas kyllästyy - ehkä haukkumiseen? - miten aiot hävittää koiran? Bebe hävisi yhtäkkiä, jäikö paxun pärseen alle vai missä lienee ennen niiiiin ihana chihu???
      Mälli, olet vastuussa myöskin!

    • Piriäkö

      Mitä mömmöjä sieltä sateenkaarella käytetään?

      • tyityiryufgjryu

        Fentanyyli laastaria,kovia kipulääkkeitä ja Lieksan apteekin Pameja. Näillä tuksu valjastaa itselleen hovin ympärille.


    • 463qry

      Kyllä on aidosta glamourista kaukana tuo paxu-tuksu. Hyi helvetti mikä oksettava pariskunta.

    • kyläilemään

      Vieläkö Tuksu asuu Loviisassa?

      • juustolalli

        Johanna Mia Tukiainen
        23 t ·

        Jos et myynyt Seiskan juttua Emelie Andersson niin pyydan anteeksi! Luin nyt Seiskan jutun; sehan on taysin selkeasti Veijon itsensa antama! En olisi ikina uskonut etta oma kihlattuni pettaa mut talla tavalla!!! Tama oli myos Seiskalta pohjanoteeraus! Meidan riitamme ei alkanut perjantai iltana mistaan glogipullosta, vaan se alkoi siita kun heitin kihlasormukseni menemaan eraasta syysta. En kerro tassa enempaa koska vaadin ehdottomasti oman vastineeni Seiskan printtiin!!!!!
        Jaa


    • LALLIKALLI

      LALLI LEIKKAA STRINGEISSÄ NURMIKKOA KESÄISIN SATEENKAARI 1:SSA. KOKO LOVIISA NAURAA. JA ENSIKESÄNÄ MUKANA MYÖS TUKSU

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      57
      2181
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      57
      1837
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      54
      1676
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1607
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      3
      1581
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1494
    7. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      127
      1446
    8. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      6
      1347
    9. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      8
      1306
    10. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      2
      1207
    Aihe