Länsi-Savon sensuuri on laitonta ?

kakaramaistatosiaan

Aivan käsittämätöntä tuon lehden sensuuri. Pakolaispolitiikkaa ei saa arvostella kuin joitakin kauniita korulauseita käyttäen. Vaikka sinne kirjoittaa "mielipiteeni on..." , niin lehti ei julkaise. Olen kirjoittanut noin 20 ihan asiallista kommenttia, mutta lehti ei julkaise. Lapsellista, sillä meillä suomalaisilla, suurimmalla osalla ainakin, liittyen pakolaisasiaan on OMAT AIVOT. Tilaa länkkäri ja pety !

Netistä poimitttua :
Suomen perustuslaki: ”12§. Sananvapaus ja julkisuus. Jokaisella on sananvapaus. Sananvapauteen sisältyy oikeus ilmaista, julkistaa ja vastaanottaa tietoja, mielipiteitä ja muita viestejä kenenkään ennakolta estämättä. George Orwellin teoksessa Vuonna 1984 maan hallitus pyrkii kontrolloimaan sekä kansalaisten toimia että ajatuksia. Tätä on ollut aina käytössä kaikissa diktatuureissa, ja tämä on todellisuutta meillä tänä päivänä Suomessakin. EFFI: ”Ilman sananvapautta ei ole muitakaan vapauksia, koska ilman avointa julkista keskustelua ei saada tietoa mahdollisista ihmisoikeusrikkomuksista eikä siten saada vallanpitäjiä vastuuseen teoistaan. Näin ollen sananvapaus on demokratian perusedellytys.” Sananvapaus tarkoittaa Internetissä samaa kuin muuallakin. Ihmisoikeuksien julistuksen 19 artikla on varsin selkeä: "Jokaisella on oikeus mielipiteen- ja sananvapauteen; tähän sisältyy oikeus häiritsemättä pitää mielipiteensä sekä oikeus rajoista riippumatta hankkia, vastaanottaa ja levittää tietoja kaikkien tiedotusvälineiden kautta." Internet on artiklan tarkoittama tiedotusväline. Sananvapauteen puuttumiskynnyksen tulee olla yhtä korkea kuin perinteisessäkin mediassa.

19

83

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mietiijäntän

      Leti saa itse päättää mitä julkaisee ja mitä ei. JSN:n päätökste pitää julkaista halusi lehti tai ei. Sinun kirjoituksia ( joista muuten päätoimittaja vastaa ) ei tarvitse julkaista.

      • omataivot

        Kyse on sananvapauden tahallisesta rajoittamisesta. Ojutkangas voi päättää minun puolestani mitä lehti julkaisee ja mitä ei. En tilannut edes ilmaiseksi. naurettavaa lähinnä koko touhu. Ihan kuin ihmiset eivät tajuaisi kenen asioita Pt ajaa.


      • Ojutkangas.onkin

        matuttajapelle ja hyysäriämmä, joka pelaa "kaikille mielipiteille on tilaa" teatteria lukijoiden suuntaan. No, onhan niille tilaa, kunhan ne ovat "oikeita" eli tässä tapauksessa matutusmyönteisiä. Joskus joku kriittinen kommenttikin julkaistaan, kun se on niitä yllä mainittuja "korulauseita" tai piilovittuilua, jota sensori ei hoksaa deletoida.


      • älytkäävähemmästäkin

        Teatteria tosiaan hela Itä-Savo ja Länkkäri nykyään.


      • Ilmankos_Ojutkangas
        Ojutkangas.onkin kirjoitti:

        matuttajapelle ja hyysäriämmä, joka pelaa "kaikille mielipiteille on tilaa" teatteria lukijoiden suuntaan. No, onhan niille tilaa, kunhan ne ovat "oikeita" eli tässä tapauksessa matutusmyönteisiä. Joskus joku kriittinen kommenttikin julkaistaan, kun se on niitä yllä mainittuja "korulauseita" tai piilovittuilua, jota sensori ei hoksaa deletoida.

        antaa vaparisolvaaja Pia Raskin kirjoitella blogikirjoituksiaan Itukkaan. Täyspäinen päätoimittaja ei takuulla sallisi lehden tason tippua sellaiseksi kuin se nykyisin on. Oma tilaus loppui Martiskaisen ja Raskin kirjoitusten takia. Keputoiminnan vielä sietää mutta sekopäitä vasureita ei.


    • uutistenpimittäjät

      Sensuuri matukielteisiä uutisia kohtaan on levinnyt Suomalaisiin lehtiin kautta maan. Hiiri päätoimittajat ovat suvakkien ohjauksessa ja julkaisevat vain vääristeltyjä uutisia ja kaikki kielteiset uutiset jätetään julkaisematta. Monella paikkakunnalla onkin alkanut noiden vääristelevien lehtien boikotti ja ihmiset ovat peruneet tilauksiaan evätkä käy niiden nettisivustoillakaan, ettei tule mainosmarkkoja. Vielä kun saamme aikaan boikotin ettemme suosi yrityksiä jotka noissa lehdissä mainostavat, niin ehkä linjat muuttuvat. Siis....boikotoikaa näitä valheellisia lehtiä.

      • huomannut

        Kannatan Länsi-Savon ja Itä-Savon boikottia ; Vihreitten ja demarien äänitorvet ja Ojutkangas vetää sitä teatteria, mutta onneksi internet tuli ja mielipiteet täällä... :)


    • MV_pelle

      Onneksi meillä on tämä MV-lehti, johon saa kirjoittaa ihan mitä mieleen tulee eikä totuudessa tarvitse edes esittää pysyvänsä.

      Eläköön vaihtoehtomediat. Ai niin, ei se mikään oikea media olekaan, mutta hällä väliä. Pääasia, että saa sanoa.

      • pepepelle

        pellen on kai vaan jatkettava sensuuri uutisten lukua Länsi-Savosta siellä tynnyrissä missä asustelee.


      • kooooopeeeer

        Luuleeko suvakki olevansa huumorintajuinen ? Naurusi hyytyy, kun ensimmäinen rikos noilta tulijoilta osuu kohdallesi. Muista se!


    • khhk

      No kylläpä te taas persuvalkoisten lasien läpi katselette asioita. Länkkäri julkaisee näitä mamuvastaisia kirjoituksia ihan liian kanssa.

      Niin kuin tuossa todettiin, päätoimittaja siitä lähtee linnaan, jos yleisönosastossa syyllistytään rikokseen, esim. herjaus tai kiihotus kansanryhmää kohtaan. Niillä perusteilla jo jää moni juttu julkaisematta.

      Kun persuista tuli hallituspuolue, heidän saamansa tila julkisuudessa on räjähtänyt uskomattomiin sfääreihin. Se on ylittänyt kaikki kohtuuden rajat. Nyt kun puolueen kannatus laskee, voi käydä toisin.

      Länkkäri voisi enemmänkin nostaa esiin suvaitsevaisuutta ja monikulttuurisuuden myönteisiä puolia. Mamuvastaiset ovat kuitenkin muutaman prosentin häviävän pieni vähemmistö.

      • ihmettelen

        Tämä hullu se jaksaa, etkö saa silmiäsi auki.


      • Sieltähän

        PIA RASK ilmestyi oksentelemaan kuin "tilauksesta"


    • khhk

      "MV-lehti" ei ole mikään lehti. Se on murrosikäisten pentujen nettiin tuottamaa oksennusta, persujen innostamina toki.

      Persut saavat Suomen lehdistössä paljon enemmän julkisuutta kuin heidän todellinen painoarvonsa on.

      Tasapuolisuutta ei ole se, että haastatellaan yhtä maahanmuuttajien kivittäjää ja yhtä keskuksen vapaaehtoista samaan aikaan. Viisi prosenttia on kivittäjiä ja 95 prosenttia maahanmuuton hyväksyjiä. Julkisuuden tulisi olla samassa suhteessa.

      • Entäpä_sinun

        painoarvosi missään? Tasan nolla vaikka muuta kuvittelet riehumalla ja oksentelemalla palstoilla aamusta iltaan tavoitteena saada kaikki asiat vain entistä enemmän sekaisin. Sitä sanotaan KULTTUURIMARXISMIKSI.


    • omataivotovat

      Ensin khhk : mene psykiatrille tarkistamaan lääkityksesi ! Sinulla taitaa olla todella vaikeaa.
      Ja sitten asiaan : Itä- ja Länsi-Savo eivät ole olleet enää aikoihin puolueettomia ja nyt sensuuri on mennyt siihen pisteeseen, että suuri osa seuraa ennemmin Hesaria ja omien puolueidensa julkaisuja. Sisäpiiriläisten oma sensuuri- päätös, joten pitäköön lehtensä !

    • khhk

      Kaikkein selvin merkki tappiolle jäämisessä on tämä kommentti: tarkista lääkityksesi. Osoitit oman pehmeytesi ja ymmärtämättömyytesi. Menikö peruskoulu läpi?

      En ole Pia Rask. En henkilöä tunne enkä ole edes kotoisin samalta suunnalta.

      Ja vielä kerran: toimitus vastaa julkaistavista jutuista ja viime kädessä oikeudessa päätoimittaja. Yhdelläkään Suoli-palstan huutajalla ei ole "oikeutta" saada oksennustaan lehden sivuille. Eikä Länkkäri "sensuroi", vaikka suurin osa näistä hengentuotteista jäisi julkaisematta.

      Niin tosiaan: onneksi on palstoja, joille angstiset teini-ikäiset saavat suoltaa mitä tahansa paskaa. Niistähän ei kukaan tunnu oikeasti vastaavan.

    • laattalentää

      Länkkärissä ja Itä-Savossa kirjoitetaan vain Ojutkankaan "mieltymyksen" mukaisia asioista. Käsky on käynyt. Punavihervasekommunismi on jotain, mikä on niin iljettävää, että ihmettelen, miten joku vielä maksaa siitä lehdestä. Katsokaapa vain vaikka huviksenne, miten sunnuntain 13.12. lehdessä julistetaan Vihreiden vierailua torilla. Tiedän jotain jota en haluaisi tietää. BTW Piia rask ja khhk -juttujen kirjoittajille terkkuja, että teidän ip on tallessa ja että onko NOIN tyhjä elämä ?

    • khhk

      Ai ihan ip tallessa? No nyt pelottaa :)))))

      On kyllä kummallista leimaamista tämä kirjoittelu. Länkkäriin ja Itukkaan ei pääse päätoimittajaksi koskaan yksikään vasemmistolainen ja tuskin vihreäkään. Tikat ovat pesunkestäviä porvareita ja heidän ääntään esiin tuomaan valitaan samanlaisia pesunkestäviä porvareita.

      Äärioikeistolaisia maahanmuuton vastustajia tyydyttäviä päätoimittajia ei taida Suomessa olla missään. Yksisilmäisyys ei kuulu päätoimittajan eikä toimittajan toimenkuvaan.

      Voisin minäkin ihan muutaman tekstinpätkän perusteella esittää arvion joidenkin kirjoittajien hengenlahjoista tai mielenterveydestä, mutta antaapa olla. Usein on parasta jättää paska pöyhimättä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      54
      3926
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      13
      2141
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      24
      1638
    4. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      19
      1477
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1428
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      19
      1341
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1228
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      8
      1154
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      10
      1089
    10. 22
      1066
    Aihe