Mitä Raamattu sanoo homoudesta

JonesHenry

Homous Raamatussa


Nykyään Suomessa puhutaan paljon homoudesta. Ikään kuin aihe olisi vasta keksitty.


Homouteen suhtaudutaan Suomessa yleensä, kuin se olisi sairaus tai poikkeama.


Tässä ei ole mitään uutta tai outua. Näin on tosiasiassa ajateltu jo tuhansia vuosia eri kulttuureissa tai maissa.


Ongelma seuraa siitä, että tähän ajatteluun heitetään Jumala, Raamattu, Jeesus, saatana ja demonit!


Suomessa on valtava määrä ihmisiä, jotka ovat joskus lukeneet Raamattua. He ovat lukeneet tosiasiassa OSAN Raamatusta! Joillakin on vuoden 1938 vanha käännös, toisilla puolestaan nuorempi, vuoden 1992


Vaikka käännösten kuuliaisuudessa alkuperäiseen Kreikan ja Hepreankieliseen lähdetekstiin onkin paljon eroja, niin suurin osa lukijoista EI ITSE ole perehtynyt sen enempää Kreikkaan kuin Hepreankaan!


Harva esim tietää, mitä sana "Homo" oikein olisi Kreikaksi, Hepreasta puhumattakaan(missä sille ei tosiasiassa ollut mitään yksiselitteistä termiä)


Suomalainen Raamatun homotietoisuus...tai oikeammin Raamattu tietoisuus näin YLEENSÄ voisi lyhyesti sanoen tiivistää tähän;Homot on SAATANASTA!


Suomalainen Raamatun homotietoisuus rajoittuu useimmiten "se on kielletty Raamatussa" taikka "muistakaa Sodoma ja Godoma" lausahduksiin.


Jos ottaisimme ensiksi "se on kielletty Raamatussa" niin tähän vain totean, että asia todella pitää paikkansa"


Rangaistus homoseksuaalisuudesta oli Mooseksen laissa kivittäminen;

"Jos joku makaa miehenpuolen kanssa, niinkuin naisen kanssa maataan, tekevät he molemmat kauhistuksen; heidät rangaistakoon kuolemalla, he ovat verivelan alaiset."

3 Mooseksen kirja 20 luku 13 jae


Tosin niin oli myös aviorikoksesta

"Jos joku tekee aviorikoksen toisen miehen vaimon kanssa, jos hän tekee aviorikoksen lähimmäisensä vaimon kanssa, niin heidät, sekä avionrikkojamies että -nainen, rangaistakoon kuolemalla."

3 Mooseksen kirja 20 luku jae 10


Kukaan, joka on perehtynyt Juutalaiseen lakiin tietää, ettei kivitystä järjestetty heppoisin perustein;

https://fi.wikipedia.org/wiki/Kuolemantuomio_Raamatussa

15

382

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • JonesHenry

      Se, että Mooseksen laissa määrättiin kivitys, ei automaattisesti tarkoittanut, että Juutalaiset todella kivittivät syyllisen!


      Homostelua niinkuin me sen nykyään käsitämme, ei Juutalaisten keskuudessa esiintynyt muutenkaan, koska ympärileikkaus käytännössä teki anaaliseksista mahdottoman. Se ei silti välttämättä estänyt esim eroottista painia, suukottelua ja vastaavaa homoeroottista kanssakäymistä, mikä itseasiassa ei TEKNISESTI ollut Mooseksen lain vastaista! Ainoastaan ANAALISEKSI!


      Yleisesti kun Raamatussa esiintyy homoseksuaalisuutta, se kuitenkin on raiskausken yhteydessä.

      "Ja he huusivat Lootia sanoen hänelle: Missä ne miehet ovat, jotka tulivat luoksesi yöllä? Tuo heidät tänne meidän luoksemme, RYHTYÄKSEMME heihin."

      1 Mooseksen kirja 9 luku jae 5


      Huom! Hepreankielen sana Yada tässä yhteydessä tarkoittaa "tuntea" Sanalla on useita eri merkityksiä, mutta TÄSSÄ YHTEYDESSÄ se viittaa "miehen & naisen" väliseen sukupuoli yhteyteen!


      Tässä Raamatunkohdassa kielletty homous liittyy käytännössä SELVÄSTI pikkupoikien hyväksikäyttöön temppeliprostotuutiossa, mikä Kaananilaisten keskuudessa oli hyvin tyypillistä. Esim

      "Älä makaa miehenpuolen kanssa, niinkuin naisen kanssa maataan; se on KAUHISTUS"

      3 Mooseksen kirja 18 luku jae 22


      Tässä esiintyy Hepreankielen sana Tonebah


      Täältä voit käydä katsomassa, missä muissa kohdissa sana esiintyy. Sana usein viittaa prostituutioon ja temppeliprostituutioon. Se ei siis mitenkään ERIKSEEN liity homouteen!

      http://www.bibletools.org/index.cfm/fuseaction/Lexicon.show/ID/H8441


      HUOM! Ennen tätä Raamatunkohtaa on jae

      "Älä anna lapsiasi poltettaviksi uhrina Molokille, ettet häpäisisi Jumalasi nimeä. Minä olen Herra."


      Tässä esiintyy Hepreankielen sana Qadesh, joka teknisesti ottaen tarkoittaa pyhää tai pyhitettyä, mutta se on tässä yhteydessä SLANGISANA temppeliprostutuoidulle!

      "Älköön PYHÄKKÖPORTOA olko Israelin tyttärien joukossa älköönkä haureellista pyhäkköpoikaa Israelin poikien joukossa."

      5 Mooseksen kirja 23 luku 17 jae


      Täältä voi taas jälleen käydä katsomassa, missä yhteyksissä sana oikein esiintyy;

      http://www.bibletools.org/index.cfm/fuseaction/Lexicon.show/ID/H6945/qadesh.htm


      Tässä näemme, ettei Raamattua tosiasiassa oltu kirjoitettu Suomeksi, Ruotsi, tai millekään muulle Germaani/Ugrilais kielelle. Tämän takia yritys löytää Raamatusta sellaisia käsitteitä joita esiintyy meidän aikanamme eli "homous" ei mielestäni välttämättä ole asiallista. Esim Juutalaisten keskuudessa avioliitot olivat usein järjestettyjä, ainakin niin että vanhemmat aktiivisesti osallistuivat puolison etsimiseen tyttärelleen tai pojalleen. Toki Juutalaispojat eivät aina suostuneet vanhempiensa valintoihin(katso Samson & Delilah) mutta pointti on...vanhemmat OSALLISTUIVAT avioliitossa muuhunkin kuin häiden valmisteluihin. Meilläpäin ei...koska se yksinkertaisesti EI KUULU MEIDÄN kulttuuriimme! Meillä vanhemmat "patistavat" vanhoja poikia ja piikoja pariutumaan, mutta eivät itse AKTIIVISESTI osallistu parin etsintään, kun lapsi on vielä nuori, päinvastoin kuin esim yhä joissain Afrikan maissa;

      https://www.youtube.com/watch?v=4oWotBxzUoc

    • JonesHenry

      Tämän taustalla on ns "vapaan valinnan" periaate sen JÄLKEEN, kun nuori täyttää 18, kun taas Juutalaisyhteisöissä kaikki normaalit Juutalaispojat ja tytöt tähän mennessä OLIVAT JO VANHEMPIENSA NAITTAMIA!


      Tässä näemme, että jo sana "avioliitto" voi eri kulttuureissa tarkoittaa ihan eri asiaa. On naurettavaa sen takia todeta että "Homo" olisi kaikissa kulttuureissa aina se "yksi ja sama asia"


      Ainoastaan henkisesti köyhä LUUSERI, joka ei osaa millään tasolla sisälukea edes historiankirjaa...Heprean ja Kreikan alkukielellä kirjoitetusta Raamatusta puhumattakaan voisi ajattella noin!


      Suomalaisittain termi homo tai homostelu omaa erittäin voimakkaan NEGATIIVISEN termin!


      Se on jotain, mihin en tässä käytännössä ota kantaa mitenkään. Tämän pikku kirjaelman on tarkoitus selventää miten termiä "Homo" tai "homoseksuaalisuus" käsitellään RAAMATUSSA Hepreaksi ja Kreikaksi!


      Tässä ei siis oteta kantaa siihen, mitä Raamatussa homoista tai homostelusta sanotaan "kansankielellä"


      Harva edes ymmärtää mitä tämä ns "kansankieli" on, ja mistä se on Suomeen tai muihin pohjoismaihin tullut...mutta se on jotain, mitä en tässä lyhyessä artikkelissa käytännössä käsittele ollenkaan.


      En myöskään aio tässä artikkelissa ollenkaan ottaa kantaa Daavidiin ja Jonathaniin. On useita syitä, miksi en halua niin tehdä. Yksi on se, että en ole ollenkaan perehtynyt kyseisessä aiheessa alkukielen Hepreaan. Tämänlisäksi mielestäni kyseessä ei ollut varsinainen "romanssi" vaan oikeastaan Jonathanin symbolinen luopuminen isänsä kruuninperimys oikeudesta Daavidin hyväksi.


      Homofobia oli voimakasta nimenomaan Euroopan "kristityllä" keskiajalla.


      Homofobia on tyypillistä primitiviisille yhteiskunnille, usein luokkayhteiskunnille, jossa eliitti pyrkii usuttamaan köyhälistön TOISIA köyhäliston edustajia vastaan.


      Keskiajalla oli myös paljon homoseksuaaleja eliitin eli yläluokan edustajistossa...myös papistossa.


      Eurooppalainen "kristitty" homfobia on pitkälle suunnattu niitä homoja kohtaan, jotka jäävät kiinni. On merkille pantavaa, että aatelisto JÄRJESTI lapsilleen avioliitot, köyhälistö yleensä ei.


      Homofobia perustui keskiajan Euroopassa pitkään vääränlaisten ihmisten lynkkaamiseen jotka pääosin papisto ja eliitti oli tuominnut saatanan riivaamiksi. Näihin kuuluivat nyös ns herbalisti eli luonnon yrittien tuntijat ja parantajat, jotka keskiajan papisto yksinkertaisesti leimasi noidiksi.


      Tässä kirjeessä otetaan myöhemmin kantaa Apostoli Paavalin voimakkaaseen "homofobiaan"


      Ensinnäkin...apostoli Paavali oli Heprealainen, joka kirjoitti kirjeitään seurakunnille KREIKAKSI!


      Suomessa sana "avioliitto" tarkoittaa kahden, yleensä yli 15-vuotiaan solmimaa liittoa, joka solmitaan pariskunnan "vapaasta & vakaasta tahdosta"


      Toisin sanoen...pariskunnan vanhemmat eivät käytännössä sekaannu asiaan MITENKÄÄN!


      Se, että asia on Suomessa näin EI TARKOITA, että se olisi muissa kulttuureissa aivan samalla tavalla!


      Apostoli Paavali ei edes käytä Kreikkalaista yleisnimitystä "Homoille" eli Androkoites, vaan puhuu sen sijaan termillä Arsenokoites, joka viittaa pikkupoikien pahoinpitelijöihin ja pedofiileihin.

      http://www.stopbibleabuse.org/biblical-references/paul/arsenokoites.html


      Termin voisi vapaasti kääntäen Suomentaa "miehenmakaaja" mutta tämä termi viittaa nimenomaan itse TEKOON, eikä "seksuaaliseen suuntautumiseen"


      Termi on Kreikkalainen väännös samasta Heprealaisesta termistä, jota en aio tässä käyttää...koska en sitä yksinkertaisesti kertakaikkiaan tunne(Yada) mutta TIEDÄN, että apostoli Paavali tässä viittaa suoraan Heprealsiiin "miehenmakaajiin"


      Aivan samoihin miehenmakaajiin, joita esiintyi SODOMASSA!


      Käytännössä kyse on RAISKAAJISTA!


      Hänen käyttämänsä termit Arsenokoites ja Malakoi eivät AUTOMAATTISESTI tarkoita aktiivista ja passiivista osapuolta homoseksissä...yhtään sen enempää, kuin sana "avioliitto" tarkoittaisi meillä sitä, mitä se tarkoittaisi Heprealaisessa kulttuurissa.


      Palaan aiheeseen myöhemmin...mutta iso osa Roomalais-Katolisesta ja Protestanttis Germaanisen kirkkoperinteen homovastaisuudesta pohjautuu apostoli Paavalin kiihokkaaseen "Homosaarnaan"

    • JonesHenry

      Nämä sanat ovat taas jälleen KREIKAKSI, ja niissä käsitellään ilmiötä, joka oli laajalle levinnyt aina Kaananin maasta Kreikkaan ja muinaiseen Roomaan...nimittäin TEMPPELIPROSTITUUTIOON!

      "Sentähden Jumala on heidät, heidän sydämensä himoissa, hyljännyt saastaisuuteen, häpäisemään itse omat ruumiinsa,nuo, jotka ovat vaihtaneet Jumalan totuuden valheeseen ja kunnioittaneet ja palvelleet luotua enemmän kuin Luojaa, joka on ylistetty iankaikkisesti, amen. Sentähden Jumala on hyljännyt heidät häpeällisiin himoihin; sillä heidän naispuolensa ovat vaihtaneet luonnollisen yhteyden luonnonvastaiseen;
      samoin miespuoletkin, luopuen luonnollisesta yhteydestä naispuolen kanssa, ovat kiimoissaan syttyneet toisiinsa ja harjoittaneet, miespuolet miespuolten kanssa, riettautta ja villiintymisestään saaneet itseensä sen palkan, mikä saada piti. Ja niinkuin heille ei kelvannut pitää kiinni Jumalan tuntemisesta, niin Jumala hylkäsi heidät heidän kelvottoman mielensä valtaan, tekemään sopimattomia.
      He ovat täynnänsä kaikkea vääryyttä, pahuutta, ahneutta, häijyyttä, täynnä kateutta, murhaa, riitaa, petosta, pahanilkisyyttä; ovat korvaankuiskuttelijoita, panettelijoita, Jumalaa vihaavaisia, väkivaltaisia, ylpeitä, kerskailijoita, pahankeksijöitä, vanhemmilleen tottelemattomia,vailla ymmärrystä, luotettavuutta, rakkautta ja laupeutta;
      jotka, vaikka tuntevat Jumalan vanhurskaan säädöksen, että ne, jotka senkaltaisia tekevät, ovat kuoleman ansainneet, eivät ainoastaan itse niitä tee, vaan vieläpä osoittavat hyväksymistä niille, jotka niitä tekevät."

      Paavalin kirje Roomalaisille 1 luku jakeet 24-32


      Tässä video liittyen vielä Rooman keisari Neron aikoihin varsin yleisiin temppeliprostituutioon alueella;

      https://www.youtube.com/watch?v=P-WZ4ixtE9M


      Kreikankielen sana Malakoi on slangisana, tarkoittaen "pehmeätä" Esim "pehmeä iho" Pehmeä kangas"


      Sana VOI tarkoittaa kevytmielistä miestä...mutta PALJON TODENNÄKÖISEMMIN se tarkoittaa nuorta POIKAORJAA!

      http://ancientolympics.arts.kuleuven.be/picNL/slides/P0217.jpg


      Muistetaanpa taas jälleen AIKA-PAIKKA yhteys, eikä oteta Kreikan ja Hepreankielen sanoja IRTI ASIAYHTEYDESTÄ!


      Nykyään keskiajan pappisjohtoisen Kristinuskon on korvannut naturalismi. Naturalismi rakentuu hyvin pitkälle Charles Darwinin oppeihin ja hyvin rajattuihin Raamatunkohtiin ja niiden systemaattiseen toistamiseen ("Hauki on kala! Hauku on kala! Hauki on kala...")


      Naturalismi lähtee osittain siitä, että Raamattu on väärin käännetty ja väärin tulkittu, eikä tämäntakia yksinkertaisesti voi olla "erehtymätöntä Jumalan sanaa"


      Mikä pitääkin aika hyvin paikkansa, ottaen huomioon käännösvirheet alkuperäisestä Hepreasta ja Kreikasta Latinan ja myöhemmin Germaniisiin kieliin.


      Naturalismi rakentuu pitkälle Raamatun sanan kieltämiseen, ja innostuksen etsimiseen luonnosta.


      Ja jos luonnossa esiintyy eläimillä esim biseksuaalista käytöstä...no, se on syntisen ihmisen luomakunnan turmelusta, kuinkas muuten!


      Esim kaskelottivalailla.

      https://www.youtube.com/watch?v=rByMamyPKzY


      Huom! Ylläoleva linkki EI TOIMI! Youtube on röyhkeän yksipuolisesti(taas jälleen) poistanut BBC dokumentin "Sperm whales;back from the abyss" Tämä on BBC dokumentti vuodelta 1995 jossa kuvataan erittäin läpikohtaisesti ja intiimisti kaskelottien elämää.


      Dokumentissa kuvataan mm hyvin lyhyesti kaskelottien "homostelua" Kaskelotit siis leikkivät ja temmeltävät keskenään niin että "tanner tömisee"


      Tähän leikkiin kuuluvat myös yhteisen masturbaatiohetket.


      Raamatussa muuten valaat ja meret eivät Raamatun alkukielessä oltu annettu ihmisille sen enempää ravinnoksi kuin asuinympäristöksi. Mielenkiintoista kuinka ihmisen "luontainen syntisyys" onnistui korruptoimaan esim kaskellotit "homoiksi"


      On aika selvää, että mikään ihmisten levittämä kemikaali esim Atlantin valtamereen(josta tuo video muuten on peräisin) ei saanut aikaan valaiden homostelua.


      Raamatussa on käytännössä HYVIN PALJON mainintaa erillaisesta seksuaalisesta irstailusta, varsinkin Kaananin maassa, mutta myös Babyloniassa ja Egyptissä osana mm virallisia "uskonnollisia menoja"


      Jos ihmiset jollakin taianomaisella tavalla olisivat "taikoneet" eläimet, kuten esim leijonat homo...tai oikeammin siis biseksuaaliseen käytökseen, niin Heprealaiset...hyvin perillä aikansa tapahtumista...olisivat epäilemättä kirjanneet sen ylös.


      Raamatussa mainitaan esim että Assyrian kuninkaat metsästivät leijonia rautavaunuissaan. Missään siellä ei sanota että ihmiset "nussivat" eläimiä.


      Ei ainakaan niin, että ihmiset olisivat "tehneet" eläimistä homoja.


      Raamatussa mainitaan, että koko luomakunta on ihmisen tekojen takia kirottu.


      Omasta mielestäni tämä ilmenee teollisen kapitalistisen yhteiskuntamme systemaattisessa SAASTEESSA! Esim Välimeri on käytännössä nyt täysin saastunut, ja se vaikuttaa todella MYRKYTTÄVÄSTI mm valaiden elämään!

    • JonesHenry

      Myös esim Atlantin valtamerella valaat usein nielaisevat vaarallisia esineitä, esim muovipusseja.

      http://oceanwildthings.com/2012/06/sperm-whale-death-by-100-plastic-bags


      On ihan toinen juttu sanoa että ihmiset "korruptoivat" valaat homoseksiin!


      Keep it real!


      On täysin totta, että Raamatussa kielletään homoseksuaalisuus, ja myös määrätään homoseksuaalit kivitettäviksi!


      Aivan kuten avionrikkojatkin!


      Raamatun käyttäminen naturalismin tukemiseen on lievästi sanoen tuhon tuomittu yritys! Naturalismi perustuu sitäpaitsi VIRHEELLISEEN luonnon havainointiin! KUN ns "naturalisti" huomaa luonnossa korkeasti kehittyvien nisäkkäiden keskuudessa biseksuaalista käytöstä, hän epätoivoisesti vetoaa siihen, että se on kuulemma ihmisen korruptoivan vaikutuksen tulosta.

      http://listverse.com/2013/04/20/10-animals-that-practice-homosexuality


      Toisin sanoen, naturalisti hyväksyy Raamatun...KUN se sopii hänen OMIIN ideologioihinsa


      Aivan kuten hän hyväksyy "pyhän luonto äidin" havainnoin...taas...KUN se sopii hänen OMIIN ideologiohinsa!


      Naturalisti varmasti hyväksyisi hevosen ja Aasinkin avioliiton. Nämä eläimethän VOIVAT lisääntyä toistensa kanssa tuottaakseen muulin...joten miksi ei!?

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Muuli


      Naturalisti hyväksyy myös rotujen väliset avioliitot. Voivathan musta ja valkoinen ihminen lisääntyä tuottaakseen sekarotuisen olennon;

      http://s1274.photobucket.com/user/JonesHenry03/media/Daddy-Budha_zpsmkycrowt.jpeg.html


      Voi, vaikka Raamatussa se nimenomaan oli KIELLETTY!

      "Älköön kukaan SEKASIKIÖ pääskö Herran seurakuntaan; älköön sellaisen jälkeläinen edes kymmenennessä polvessa pääskö Herran seurakuntaan."

      5 Mooseksen kirja 23 luku 2 jae


      Ja tiedoksi vaan...Heprealaiset olivat alunperin calcasoideja.

      http://bialczynski.files.wordpress.com/2012/03/habir-1f3a4ce12d4e113a.jpg


      Hepreankielen sanan Mamzer viittaa suoraa SEKAROTUISEEN lapseen! Tämä tulkinta vahvistetaan taas jälleen Profeetta Neremian kirjassa;

      "Kuultuaan lain he erottivat kaiken sekakansan Israelista."

      Profeetta Neremian kirja 13 luku 3 jae


      Raamatussa sallitaan myös orjuus;

      "Mutta orjasi ja orjattaresi, jotka hankit itsellesi, ostakaa kansoista, jotka asuvat teidän ympärillänne. Tahi ostakaa ne teidän luonanne asuvien loisten lapsista ja heidän sukulaisistaan, jotka ovat teidän luonanne ja jotka ovat heille syntyneet teidän maassanne; ja ne olkoot teidän perintöomaisuuttanne. Ja jättäkää ne jälkeenne perinnöksi lapsillenne, pysyväksi perintöomaisuudeksi; niitä saatte pitää ainaisesti orjinanne. Mutta veljistänne, israelilaisista, älä ketään kovuudella hallitse."

      3 Mooseksen kirja 25 luku jakeet 44-46


      Mutta esim Suomen laissa orjuus on nykyään kielletty!


      Se, että Raamatussa SALLITAAN homoseksuaalien kivitys, ei mielestäni tee siitä oikein! Enkä suinkaan ole omien mielipiteiteni tai mielikuvieni kanssa yksin!


      Onko Jumalan laki siis virheellinen?


      Sanoisin itse, että ei


      Laki antoi ennenkaikkea ihmisille kuvan siitä, mikä on oikein, ja mikä on väärin.


      Mutta...karu tosiasia, on ihminen on synnin vallassa.


      Raamatun mukaan ihminen ei suoraan ole perinyt syntiään, koska esim Hesekielin kirjassa sanotaan, ettei poika peri isänsä syntiä;

      "Poika ei kanna isän syntivelkaa, eikä isä kanna pojan syntivelkaa. Vanhurskaan ylitse on tuleva hänen vanhurskautensa, ja jumalattoman ylitse on tuleva hänen jumalattomuutensa."

      Hesekielin kirja 18 luku 20 jae


      Toisaalta Raamatussa ei suoraan sanota, että "homous" olisi syntiä, ainoastaan että ANAALISEKSI on syntiä!


      Koko käsite "homous" niinkuin me sen tunnemme ei edes mainita Raamatussa!


      Ja palatakseni vielä Apostoli Paavaliin...jos Paavali olisi halunnut suoraan tuomita "kaikki homot" niin hän olisi puuttunut suoraan SEURAKUNNAN SISÄLLÄ harjoitettaviin paheisiin...kuten esim TÄSSÄ Raamatunkohdassa;

      "Olen kuullut, että teidän keskuudessanne on haureutta, jopa sellaista mitä ei tavata edes pakanakansojen parissa: eräskin elää äitipuolensa kanssa. Ja te vielä pöyhkeilette, vaikka teillä olisi ollut syytä surra ja erottaa joukostanne mies, joka on syyllistynyt tuollaiseen. Vaikka minä ruumiillisesti olen poissa luotanne, olen kuitenkin hengessä läsnä ja olen kuin paikalla olevana jo päättänyt, mitä syylliselle on tehtävä. Kun te olette yhdessä koolla Herramme Jeesuksen nimessä ja minun henkeni ja Herramme Jeesuksen voima ovat läsnä, tuo mies on luovutettava Saatanalle ja niin annettava hänen ruumiinsa tuhoutua, jotta hänen HENKENSÄ PELASTUISI Herran päivänä!"

      1 Korinttilais kirje 5 luku jakeet 1-5


      Huom! Paavali oli avoimesti KRISTITTY UNIVERSALISTI! Kirkonisät ja opettajat INNOKKAASTI lainaavat Paavalia, kun hän puhuu homoutta vastaan! Kun Paavali puhuu Kristitystä Universalismista ns "tulen läpi" Kirkonisät sanovat, että hänen Kreikankieliset sanansa on "otettu irti asiayhteydestä"

    • JonesHenry

      Mitäs Jeesus sanoikaan aviorikoksesta?


      "Te olette kuulleet sanotuksi: 'Älä tee huorin.'
      Mutta MINÄ SANON TEILLE: JOKAINEN, joka katsoo naista himoiten häntä, on jo sydämessään tehnyt huorin hänen kanssansa.

      Matteuksen Evankeliumi 5 luku jakeet 27-28


      Tai toisten ihmisten tuomitsemisesta.


      "Älkää tuomitko, ettei teitä tuomittaisi;
      sillä millä tuomiolla te tuomitsette, sillä teidät tuomitaan; ja millä mitalla te mittaatte, sillä teille mitataan.
      Kuinka näet rikan, joka on veljesi silmässä, mutta et huomaa malkaa omassa silmässäsi?
      Taikka kuinka saatat sanoa veljellesi: 'Annas, minä otan rikan silmästäsi', ja katso, malka on omassa silmässäsi?
      Sinä ulkokullattu, ota ensin malka omasta silmästäsi, ja sitten sinä näet ottaa rikan veljesi silmästä."

      Matteuksen Evankeliumi 7 luku jakeet 1-5


      Pää pois perseestä siis arvon uskovat! Ei tuomita, ettei meitä itseämme tuomittaisi!


      P.S:Youtube palvelu loistaa taas jälleen puhtaasti MIELIVALTAISELLE SENSUURILLAAN...mutta tässä on jotain mitä he eivät vielä ainakaan TOISTAISEKSI ole onnistuneet sensuroimaan;

      https://www.youtube.com/watch?v=ghzmzOVf2oo


      Ihana pikku kaskelottivauva!


      Onkohan se homo! Ehkä IHMISUKELTAJA joka oli läsnä kun se syntyi tartutti siihen HOMOGEENIN!


      TAPETAAN SE!!!

      • 808

        Älä tuomitse, mutta sano mitä Jeesus tarkoitti kun ositti Veenusta.
        johtolanka. Siihen aikaan ilmakehä oli puhtaampi ja ihmiset tuntivat planeetat.
        Veenus oli Roomalaisilla hedelmällisyyden symbooli, sitä ei varmmaan tarkoittanut
        kun katsokaa tuolta se tullee aamutähti


    • Älävalehtele

      Ai suomessa suhtsudutaan homouteen yleensä sairautena tai poikkeamana?

      Minkähänlaisessa kuplassa kirjoittaja elää?

      Jos itse suhtautuu homouteen noin se ei tarkoita että suomessa yleensä suhtaudutaan samalla tavalla.

      Jo pelkästään tasa-arvoisen avioliittolain hyväksyminen sekä viime eduskuntavaalien tulos kertovat että homous koetaan suomessa tänäpäivänä enemmistön keskuudessa täysin normaalina asiana.

      • 808

        Voi kun päästäsikin siihen.


    • JonesHenry

      Suomi24 sensuroi minua, koska loukkasin erään nimeltämainitsemattoman homofobin kunniaa tällä sivustolla. En ollenkaan kiellä sitä! Kyseinen homofobi uskoo mm ikuiseen kidutukseen helvetissä, ja ylläpitää erittäin epäasiallista internetsivustoa. Hänen homofobisia kirjoituksiaan julkaistaan ympäri ämpäri Suomalaista internettiä! Hänen Kreikankielensä on naurettavaa, ja hänen hepreansa oikeasti olematonta!


      Myönnän ja tunnustan täysin loukanneeni kyseisen henkilön kunniaa;hän on sen täysin ansainnut! Tämän takia kuitenkin Suomi24 poisti ison osan teksteistäni. Aion postata ne tänne takaisin...nyt kuitenkin referenssit kyseiseen henkilöön täysin poistettuna!


      Viesti alkaa Raamatunlauseella, jossa Apostoli Paavali ottaa kansa Kristittyyn Universalismiin, ja jonka kyseinen henkilö-X väittää olevban "irti asiayhteydestä"

      • JonesHenry

        "Perustus on jo laskettu, ja se on Jeesus Kristus. Muuta perustusta ei kukaan voi laskea. Rakennetaanpa tälle perustukselle kullasta, hopeasta, jalokivistä, puusta, heinistä tai oljista, aikanaan tulee ilmi, mitä kukin on saanut aikaan. Tuomiopäivä sen paljastaa: se päivä ilmestyy tulenliekeissä, ja TULI KOETTELEE, millainen itse kunkin aikaansaannos on. Se, jonka rakennus kestää, saa palkan. Se taas, jonka rakennus palaa, kärsii vahingon. Itse hän tosin pelastuu, mutta kuin TULEN LÄPI!"

        Kirje Korinttilaisille 3 luku jakeet 11-15


        Kiva!


        Jos Suomalaiset haluavat yhä ylläpitää käsitystä, että homous on saastaista ja iljettävää, niin mielestäni minulla itselläni ei varsinkaan tutkijana ole kertakaikkiaan MITÄÄN sitä vastaan!


        Mielipiteet ovat kuin persereikä;jokaisella on OMA!


        Ja yleensä sieltä suoraan sanoen tulee ulos vain PASKAA!


        On ihan toinen juttu, kun julistetaan jonkin asian olevan sekä luonnon & Raamatun vastaista!

        http://magneettimedia.com/vieraskyna-homoseksuaalisuuden-synty-ja-siihen-vaikuttavat-tekijat


        Onko miehen ja naisen tasa-arvo esim Raamatunmukaista?


        Hyvin suurella todennäköisyydellä EI OLE!

        "Samoin te, vaimot, olkaa ALAMAISET miehillenne, että nekin, jotka ehkä eivät ole sanalle kuuliaisia, vaimojen vaelluksen kautta sanoittakin voitettaisiin,
        kun he katselevat, kuinka te vaellatte puhtaina ja pelossa.
        Älköön teidän kaunistuksenne olko ulkonaista, ei hiusten palmikoimista eikä kultien ympärillenne ripustamista eikä koreihin vaatteisiin pukeutumista, vaan se olkoon salassa oleva sydämen ihminen, hiljaisen ja rauhaisan hengen katoamattomuudessa; tämä on Jumalan silmissä kallis.
        Sillä näin myös muinoin pyhät vaimot, jotka panivat toivonsa Jumalaan, kaunistivat itsensä ja olivat miehillensä alamaiset; niin oli Saara KUULIAINEN Aabrahamille, kutsuen häntä herraksi; ja hänen lapsikseen te olette tulleet, kun teette sitä, mikä hyvää on, ettekä anna minkään itseänne peljättää."

        1 Pietarin kirje 3 luku jakeet 1-6


        Onko se luonnonmukaista? Hyvin suurella todennäköisyydellä EI OLE!


        Onko rodunsekoitus Raamatun ja luonnonmukaista?


        En tiedä...mutta eri roturyypit eivät ainakaan voi luovuttaa toisilleen verta...se on VARMAA!

        https://hommaforum.org/index.php?topic=100845.0


        Mitä jos otettaisiin ns päät "pois perseestä"


      • 808

        Jaa jaa. mut on parikertaa heitetty pihalle.EI saa loukata kirkkoa vaan pitää tuomita homous. Siitä on Suomi 24 fi hyvin tarkka


      • 808
        JonesHenry kirjoitti:

        "Perustus on jo laskettu, ja se on Jeesus Kristus. Muuta perustusta ei kukaan voi laskea. Rakennetaanpa tälle perustukselle kullasta, hopeasta, jalokivistä, puusta, heinistä tai oljista, aikanaan tulee ilmi, mitä kukin on saanut aikaan. Tuomiopäivä sen paljastaa: se päivä ilmestyy tulenliekeissä, ja TULI KOETTELEE, millainen itse kunkin aikaansaannos on. Se, jonka rakennus kestää, saa palkan. Se taas, jonka rakennus palaa, kärsii vahingon. Itse hän tosin pelastuu, mutta kuin TULEN LÄPI!"

        Kirje Korinttilaisille 3 luku jakeet 11-15


        Kiva!


        Jos Suomalaiset haluavat yhä ylläpitää käsitystä, että homous on saastaista ja iljettävää, niin mielestäni minulla itselläni ei varsinkaan tutkijana ole kertakaikkiaan MITÄÄN sitä vastaan!


        Mielipiteet ovat kuin persereikä;jokaisella on OMA!


        Ja yleensä sieltä suoraan sanoen tulee ulos vain PASKAA!


        On ihan toinen juttu, kun julistetaan jonkin asian olevan sekä luonnon & Raamatun vastaista!

        http://magneettimedia.com/vieraskyna-homoseksuaalisuuden-synty-ja-siihen-vaikuttavat-tekijat


        Onko miehen ja naisen tasa-arvo esim Raamatunmukaista?


        Hyvin suurella todennäköisyydellä EI OLE!

        "Samoin te, vaimot, olkaa ALAMAISET miehillenne, että nekin, jotka ehkä eivät ole sanalle kuuliaisia, vaimojen vaelluksen kautta sanoittakin voitettaisiin,
        kun he katselevat, kuinka te vaellatte puhtaina ja pelossa.
        Älköön teidän kaunistuksenne olko ulkonaista, ei hiusten palmikoimista eikä kultien ympärillenne ripustamista eikä koreihin vaatteisiin pukeutumista, vaan se olkoon salassa oleva sydämen ihminen, hiljaisen ja rauhaisan hengen katoamattomuudessa; tämä on Jumalan silmissä kallis.
        Sillä näin myös muinoin pyhät vaimot, jotka panivat toivonsa Jumalaan, kaunistivat itsensä ja olivat miehillensä alamaiset; niin oli Saara KUULIAINEN Aabrahamille, kutsuen häntä herraksi; ja hänen lapsikseen te olette tulleet, kun teette sitä, mikä hyvää on, ettekä anna minkään itseänne peljättää."

        1 Pietarin kirje 3 luku jakeet 1-6


        Onko se luonnonmukaista? Hyvin suurella todennäköisyydellä EI OLE!


        Onko rodunsekoitus Raamatun ja luonnonmukaista?


        En tiedä...mutta eri roturyypit eivät ainakaan voi luovuttaa toisilleen verta...se on VARMAA!

        https://hommaforum.org/index.php?topic=100845.0


        Mitä jos otettaisiin ns päät "pois perseestä"

        Jos ollaankin Ismaelin lapsia. Vähemmästäkin sota on saatu aikaan


    • JonesHenry

      Jeesus muuten kommentoi tätä aihetta itse lyhyesti;

      Opetuslapset sanoivat hänelle: "Jos miehen on näin laita vaimoonsa nähden, niin ei ole hyvä naida."
      Mutta hän sanoi heille: "Ei tämä sana kaikkiin sovellu, vaan ainoastaan niihin, joille se on suotu.
      Sillä on niitä, jotka syntymästään, ÄITINSÄ KOHDUSTA saakka, ovat avioon kelpaamattomia, ja on niitä, jotka ihmiset ovat tehneet avioon kelpaamattomiksi, ja niitä, jotka taivasten valtakunnan tähden ovat tehneet itsensä avioon kelpaamattomiksi. Joka voi sen itseensä sovittaa, se sovittakoon."

      Matteuksen Evankeliumi 19 luku jakeet 10-12


      Kreikankielisessä alkutekstissä viitataan ns "luonnonmukaisiin eunukkeihin" jotka jostain syystä olivat sellaisiksi syntyneet äitinsä kohdussa.


      Raamatun kääntäjät väittävät, että kyse on lapsista, joiden kiveksen ovat "surkastuneet"

      "Älköön kukaan, joka on kuohittu musertamalla tai leikkaamalla, pääskö Herran seurakuntaan."

      5 Mooseksen kirja 23 luku 1 jae


      Siis...Jeesus puhuu ihmisistä, jotka syntyivät vain YHDELLÄ kiveksellä!


      Itselläni on tuttu, joka syntyi yksi kiveksiseksi. Hänen hormonitasonsa on ihan normaali, hän on lähemmäs kaksimetrinen körilläs, ja panee joka ilta vaimoaan niin että TANNER TÖMISEE!


      Katsos...koska hän SYNTYI yksikivekseksi, hänen aivoillaan oli AIKAA mukautua muutokseen, ja siksi hänen KÄPYRAUHASENSA sääti hänen hormoonitasonsa ihan normaaliksi, kun hän vielä oli äitinsä kohdussa!

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Käpyrauhanen


      Jumalan ihme...tai luonnon systemaattista suunnittelua. Käytännössä ihan sama asia.


      Eikä hän varmasti ole mitenkään saastainen tai..."epämuodostunut"


      Mitäs Jeesus sanoi näistä Raamatun "kääntäjistä"

      "Ja Jeesus sanoi heille: "Varokaa ja kavahtakaa fariseusten ja saddukeusten HAPATUSTA!"

      Matteuksen Evankeliumi 16 luku 6 jae


      VARO HEITÄ!


      Jeesus itse SANOI, että osa ihmisistä on syntynyt HOMOIKSI, eikä sillä HÄNEN MIELESTÄÄN ole mitään oleellista merkitystä. Ei se taivasten valtakunta tosiasiassa heille yhtään sen helpommin aukea. Heillä on omat himonsa, omat koetuksensa.

    • allalhakbar

      Eiköhän oteta Kaikkivaltiaan Pyhä Sana ja Laki tässäkin elämän perustaksi, etenkin nyt, kun Suomenmaa on siirtynyt jo Koraanin ja profeetta Muhammadin ilmoittaman oikean Islamin alaisuuteen.

      Varkaiden nimet ja yhteystiedot otettakoon selville ja laitettakoon julkiseksi niin tiedetään, mistä tavoittaa sitten, kun aletaan käymään ns. islamilaista oikeutta.

      Varkaan ja varkauden Jumalan oikeuden mukainen tuomitseminen, rangaistukset ja korvaukset:

      Yleislinjaus varastamiseen:

      "Älä varasta." (2.Ms.20:15 & 5.Ms.5:19)

      "Älä himoitse (tavoittele) lähimmäisesi huonetta. Älä himoitse lähimmäisesi vaimoa äläkä hänen palvelijaansa, palvelijatartaan, härkäänsä, aasiansa äläkä mitään, mikä on lähimmäisesi omaa." (2.Ms.20:17)

      "Älä himoitse (tavoittele) lähimmäisesi vaimoa. Älä halaja lähimmäisesi huonetta, älä hänen peltoansa, älä hänen palvelijaansa, palvelijatartansa, härkäänsä, aasiansa, äläkä mitään, mikä on lähimmäisesi omaa.' (5.Ms.5:21)

      "Varkailta taasen, olkootpa mies- tai naispuolisia, leikatkaa kädet. Se on palkka heidän omista teoistaan ja muita varoittava kuritus Jumalalta. ALJAH (Jumala) on mahtava, viisas.

      Mutta ken tekee katumuksen ja parannuksen pahoista teoistaan, häntä kohtaan on ALJAH (Jumala) sääliväinen. ALJAH (Jumala) on totisesti armahtava, laupias."

      (Koraani 5:38-39)

      "Mutta jos sinun kätesi tai jalkasi viettelee sinua, hakkaa se poikki ja heitä luotasi; parempi on sinulle, että käsipuolena tai jalkapuolena pääset elämään sisälle, kuin että sinut, molemmat kädet tai molemmat jalat tallella, heitetään iankaikkiseen tuleen.

      Ja jos sinun silmäsi viettelee sinua, repäise se pois ja heitä luotasi; parempi on sinun silmäpuolena mennä elämään sisälle, kuin että sinut, molemmat silmät tallella, heitetään helvetin tuleen." (Matt.18:8-9 & Mark.9:43-48)

      "Joka varastaa Aadamin (ihmisen) ja joko myy hänet tahi pitää häntä hallussansa, se rangaistakoon kuolemalla." (2.Ms.21:16)

      "Jos joku tavataan siitä, että hän on varastanut jonkun veljistään, israelilaisista, ja kohdellut häntä tylysti tai myynyt hänet, niin varas kuolkoon. Poista paha keskuudestasi." (5.Ms.24:7)

    • onsevainniin

      En muista muuta kuin sen että Jumala loi ihmisen omaksi kuvakseen, ilmeisesti Jumalallakin on monenlaisia taipumuksia .........

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      205
      8317
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      42
      4708
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      28
      2270
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      19
      2158
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      28
      1955
    6. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      40
      1845
    7. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1756
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      23
      1756
    9. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1653
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1458
    Aihe