Satutko tietämään maukasta reseptiä, kuinka tulisi joutsen valmistaa niin että lihasta tulisi oikein mureaa ja makoisaa? Olen koittanut etsiä joutsen-reseptiä suomalaisista keittokirjoista, mutta olen vetänyt vesiperän.
Kalkkunasta kyllä löytyy runsaasti ohjeita, mutta kalkkunahan on kuivakkaa ja sitkeäsyistä, ei ollenkaan joutsenen veroista. Muuten, jos tiedät jonkun hyvän viinin, joka taittuu suussa samaan suuntaan joutsenen kanssa, niin kerro ihmeessä.
Lisäksi kiinnostaa, minkä kokoinen uuni on sopiva joutsenelle. Silmämääräisesti katsottuna näyttäisi, ettei joutsen millään mahdu 60 senttiä leveään Upo perhelieden uuniini.
Riistareseptiä kaivataan
AhdasUuni
1
<50
Vastaukset
- tunnetaan
Joo, ei kalkkunaa. Joutsenen mureuden kannalta se kannattaa hankkia juuri, jostain viher hörhöjen rannasta, on mureutunut kivasti niiden aatteesta suojella kaikki.
nim, kyllä täällä verkkoliput
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 942525
Jotain puuttuu
Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu1012203- 841877
Hei A, osaatko
sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en441641- 781606
- 111605
- 341558
Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.
Onko kenellekään yllätys?751459Synnittömänä syntyminen
Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.1081376Mitä tämä tarkoittaa,
että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?411264