Kateykköset kokemuksia?

Mitä mieltä ko yrityksestä?
Ilmoita


39 Vastausta

Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.


Kuljettajat kaahaavat firman autoilla.Ei hyvä.
Ilmoita
Itse kans huomannut sen tuolla liikenteessä. En mainitse minkään firman nimeä (useampia tapauksia), kannattaa miettiä miten ajaa sillä autolla tuolla liikenteessä missä lukee firman nimi kyljessä. Antaa huonoa mainosta ko. firmalle ja saattaa vaikuttaa jopa jonkun asiakkaan ostopäätökseen..
Ilmoita
Ökykallis firma.
Kyllä noilla hinnoilla saa todella hyvät katteet yritykselle, kun kävivät meille tekemässä urakkatarjouksen.
Vastaavan urakan sai muilta kattofirmoilta yli puolet halvemmalla.

Nähty on, kun kaahaavat autollaan.
Varmaan rahan perässä kaahaavat.
Ilmoita
Ota tarjous kattocenterilta. Hyväpalvelu ja kaikki meni kun sovittiin
Ilmoita
Mine ei josaa sjuomea mjutta tjeen sinulle ylen hjuvan kjaton kuudesa viikosa jos hjuvin käy. Viron kattocenter
1 VASTAUS:
Okjoo
+Lisää kommentti
Kannattaa pitää ovi kiinni kaikilta ovelta-ovelle -kaupustelijoilta. Oli sitten kyseessä Jehovantodistajat, Mormoonit, lestaadiolaiset kattomyyjät tai pakanat kattomyyjät. Kysymällä saa itselleen sopivan uskon ja edullisen katon. Kateykköset ja vastaavat kattofirmat vie vain rahat tietämättömiltä. Halvinta on ostaa kattoon osat vaikka Kodin Terrasta ja palkata kaksi ammattikirvesmiestä purkamaan ja asentamaan katto. Ruukki tuo pellit pihalle saakka. Säästö on useita tuhansia euroja ja sama aika menee.
1 VASTAUS:
et taida tietää mistä puhut, jos luulet saavasi kodin terrasta kattotarvikkeet :D Eikä ne kirvesmiehet kattoja tee
+Lisää kommentti
Ei, teekään. Pitää olla kattovaaterimittarimies. Hahhah haa....
Ilmoita
On niillä ainakin suuret katteet. Meille kävivät tekemässä arvion kattoremontista tasakaton muuttamisesta harjakatoksi, niin pelkkä arvio oli puolet koko talon arvosta ja se oli pelkkä arvio.
Arviohan on aina alakanttiin ja loppuhinta voi olla useita tuhansia euroja kalliimpi, kuin arviohinta.
Ilmoita
Kuulostaa aika hurjan kalliilta.
Ilmoita
Aivan mahtavaaaaa!!!!!!!!!!!!!! Kannattaa ottaa pojaaaaaaaaaaaaat tekemääääääääääään kattoooooooooohommaaaaaaaaaaaaat!

Olikos sulla muuta , mitä haluat tietää ?
Ilmoita
Onkohan käynyt niin että on menny hoito ja kattohommat sekasin mutta kyllä noi näyttää hommansa osaavan vissii aika ripeästi
Ilmoita
Kovat on katteet pojilla, komioilla autoilla kaahaailevat tunnon tuskissaan ku on vanhuksilta rahat viety.....
Ilmoita
Minä käännytän takaisin jokaisen ovelta ovelle myyjän. Omassa kaupungissa on yrittäjiä joilta voi pyytää tarjouksen kun on remontin tarve. Ei sitä tarvetta minulle mikään ovelta ovelle myyjä tee. Kysykää nyt edes tarjous paikkakunnan yrittäjältä ennen kuin annatte tällaisen kauppiaan "pissata silmään" itseänne.
Ilmoita
Ehdottomasti kannattaa ja täytyy kilpailuttaa kaikki isommat remontit.
Ilmoita
En voi suositella. Aikamoista kyllä...huhhuh...
Ilmoita
Tällä hetkellä mikään edellämainituista ei pidä paikkaansa. Hinta n. 20% edullisempi kuin Hämeen laaturemontilla. Asiallinen ja fiksu tarjouslaskija. Mitään ei tyrkytetty, tarjous vähintään yhtä kattava kuin edellämainitulla. Asennus tulossa pian. Samanlainen rakenne, samat rännit ja syöksytorvet, samanlainen asennus- ja tekotapa. On se hyvä että on kilpailua. HR:n tekotapa on helppo kopioida ja tehdä kaikki sama niin, että tekijöillekin jää jotain (tyytyväiset työntekijät), ja asiakas on tyytyväinen. HR:n osalta aivan ihme aamupuuromainostusta, niinkuin nyt ilmaisella hiilihydraatilla oikeasti jaksaa tehdä koko päivän katolla hommia....
Ilmoita
HR:n osalta voi sanoa että kovalla katteella ruokitaan televisio- ja radiomainontaa, joka puolestaan ruokkii uusia asiakkaita. Konsepti on kunnossa. Myyjät on opetettu toimimaan tarjousta annettaessa pareittain, sekä istumaan "viimeiseen tiimaan" asti asiakkaan luona. Lisäksi tingittäessä ehdotetaan että käyvät soittamassa pikaisesti esimiehelleen, että josko (törkeän) kalliista tarjouksesta voisi vielä vähän nipistää. Ja päätöshän pitää tehdä heti nopeasti siinä keittiön pöydän äärellä....

Kannattaa oikeasti kysyä useammasta paikasta. Ammattilaisia ovat myös ne jotka eivät mainosta joka paikassa. Ne kyllä löytyy muutenkin.
Ilmoita
Katto loppu nyt on hoppu😅
Ilmoita
Halvin, nopein ja hyvät työntekijät

T. asiakas
1 VASTAUS:
En suosittele. Kallista. Oikaisuja rakenneratkaisuissa. Lupauksia ei pidetä.
+Lisää kommentti
Aloittaneet mainoskampanjan Kauppalehdessä! Ei hyvä...
Ilmoita
Hosuvia kavereita. Käyppä indolassa peltisepänliikkeellä, niillä on työn laatu kohallaan ainakin.
Ilmoita
En suosittele.kattoa luvattiin oikaista mutta ei asialle mitään tehty ,suoraan pellit vanhoihin ruoteisiin.Kaikenlisäksi järkyttävä siivo jäi työmaalle.
Ilmoita
Kerronpa nyt kokemuksia kun remontista useampi kuukausi. Kaikki meni nappiin. Valitettavasti talven jäljiltä muutamia ruuveja löytyi vielä lumien sulettua, mutta ei ole firman vika, kun muuten siivosivat jälkensä. Fiksu ja siisti katto tuli. Kävivät korjaamassa pari rännin päätä kun vuotivat saumoistaan. Fiksua porukkaa sekä myyjät että asentajat. Voin suositella. Hinta oli n. 20-25% alle Hämeen. Tekevät pienellä byrokratialla ja vähällä mainostuksella samaa työtä kuin Hämekin, samoilla tuotteilla, ei ihme että hintakin on edullisempi, kun ei tarvi maksaa telkkarimainoksia, sähkötolppamainoksia, radiomainoksia....
2 VASTAUSTA:
Saman firman vai lahkon miehiä?
Eilahkonmies kirjoitti:
Saman firman vai lahkon miehiä?
Kilpailutimme kattoremontin pari vuotta sitten. Kallein oli (avauksessa mainittu) 14 600 euroa, ja halvin oli Kokkolalainen firma 2200 euroa. Tietysti päädyimme halvimpaan. Lopputulos oli yllättävän hyvä. Peltikattomme on parempi kuin "huono uusi", ja se kestää takuulla seuraavat 30 vuotta. Hah hah haaa!!!...
Kun naapurimme kuulivat ja näkivät remontin, niin monet heistä päätyivät saman firman palveluun. En voi paljastaa yrityksen nimeä, sillä mainostaminen tällä sivustolla on kielletty. Ottakaa selvää Kokkolan firmoista, teettäkää tarjous, ja älkää missään tapauksessa päätykö "ulkopaikkakuntalaisiin". Rahat on jäätävä kotikaupunkiimme, eikö...
+Lisää kommentti
Mikäs tämä Häme on?
Ilmoita
Eiköhän kateykköset hoida keski-pohjanmaan alueella hommat parhaiten.
Ilmoita
Läpiviennit asennettu haitariputkella mikä on lain mukaan kielletty. Tiedän yhden remontin näiden jäljiltä mistä yksinhuoltaja äidiltä tuli vedet pitkin seiniä sisään ammattitaidottoman läpiviennin asennuksen johdosta. En voi suositella, näillä ei ole ammattitaidosta hajuakaan. Kaikki firmat mitkä käy ovelta ovelle kauppaamassa remontteja kannattaa kiertää kaukaa.
Ilmoita
Ei ole kokemuksia.
Ilmoita
Halavalla harvoin hyvää saa.
Ilmoita
Toisten firman myyjät täälä haukkuu toisiaan. Eiköhän kuitenki kaikki yritä tehdä parhaansa ja saada tyytyväisiä asiakkaita. Joskus niitä virheitä vaa sattuu oli kyseessä mikä firma vaan.
Ilmoita
Onkohan lessufirma?
2 VASTAUSTA:
On
Puhujapöhö kirjoitti:
On
Ja ihan saatananmoisia huijareita, niin kuin useimmat lahkon puulaakit.
+Lisää kommentti
Ei mitään hyvää sanottavaa ainakaan työntekijöiden kohtelun perusteella. Maksavat palkkoja yms. kuluja erillaisilla menetelmillä että jää suuresta osasta palkkaa tellit ja lellit saamatta. Vai onko kierous valtti ja tulevaisuus nro. 1?
Ilmoita
Olin siellä töissä, lähdin pois kun suurin osa työntekijöistä ei osaa muuta kuin vittuilla ja mököttää.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Kateykköset kokemuksia?

Mitä mieltä ko yrityksestä?

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta