Lasu ilmo ja huumeet

Wwwennnla

Eli siis lapseni isä käyttää huumeita ja hänestä on tehty lasu. Hän kuitenkin sanonut että aikoo "kieltäytyä" vedoten että ei pysty kusemaan jonkun nähden ns kusilukko tai ujo pissa. Voiko muka tuolla keinoin välttää huumetestit? Eikö sillon oteta vaikka verestä? olen 100% että käyttää! mutta enhän minä sitä voi todistaa!!! Itse olen huoleni ilmaissut että lapsi ei hänen luokseen vierailemaan mene IKINÄ jos edes vähänkin käyttöä epäilen . Tänne on päässyt katsomaan kun olen itse paikalla tai sitten isovanhempien luona. Uskon että isä hakee tuolla "ujo pissa" selityksellä itselleen lisää aikaa jotta kerkeää varautua paremmin ... testit on ensi viikolla.

8

188

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Wwwennnla

      Oon asiasta hänelle sanonut ja itsekin toteaa että hänen ois syytä mennä hoitoon mutta eise hoito mitään auta jos sitä ei ite halua lopettaa,sama ralli jatkuu kun kotiutuu.... ja herra varmasti pelkää että menettää resepti lääkkeensä (rauhottavat) jos tk listaa hänet narkkariksi. Mua ahistaa ajatus jos itselle kävis jotakin ja tyttö joutuis isälleen :( sossuille kerroin myös asioista mutta ne ei oo ees soittanu tolle isälle päivämäärän ne kerto mulle mut ei kellon aikaa!!! Ja tää herrahan käyttää hyödyksi jos ne ei sille soita,se ei todellakaan ala niiden perään soitteleen.

    • Iidanataliasha

      Seuraan

    • Etäisä43

      Eikö ton nyt vois katsoa verikokeestakin? Ei siinä auta vanhempien kuin nöyrtyä ja suostua. Kyse on lapsista, ja jos olisi huumeongelma niin hoitoahan siihen saa, jonka jälkeen ne tapaamisetkin varmasti antaa sekä isälle että lapsille enemmän. Jos isän antaa tilannetta pompotella, se ei ole kenenkään etu. Ja jos ei ole vaaraa edes siitä että käyttäisit asiaa isää vastaan enemmän kuin on lasten etu, niin puhu se verikokeisiin.

    • Apalkuperänenalottaja

      Kun ne haluaa sen just virtsa testinä,vissiin virtsassa pysyy pidempään ne aineet?tiedän että lapsen isä pystyisi antaan virtsa testin mutta käyttää "ujo pissa" syynä ettei tulis positiivisia. Uhoo luinka aikoo haastaa koko sossun oikeuteen ja vaikka mitä (ei tuu meneen läpi). Tänään kyllästyin lopullisesti tohon rumbaan. Tänään hänen piti olla täälä meidän kanssa etenkin lasta katsomassa kunnes lähti "käymään" jossain ja tulee pian takas, huoh joopa joo .tolla reissulla se on edelleen ei vastaa puhelimiin eikä viesteihin. No laitoin viestiä että tämä oli tässä en jaksa enään tätä paskaa!

      Tämä henkilö ei halua hoitoon. On sen itsekkin sanonut koska jos hakis apua ongelmiinsa niin lääkäri saattaisi ottaa hänen rauhottavat reseptin pois . Eli suoraa sanottuna pillerit menee perheen edelle.

      Tehköön mitä lystää!

      • tsemppiä

        Olet oikeassa. Sanot seuraavan kerran suoraan miehelle ja sossuille, että tapaamisia ei ole ennen kuin suostuu testeihin. Työpaikallakin kieltäydytty testi on positiivinen. Ujo pissaan voit sanoa vaikka, että onko ujous tärkeämpi, kuin oma lapsi. Uskon että pystyt hoitamaan asian. Huumeita käyttävä vanhempi ei ole lapselle hyväksi.


      • taisanosossulle
        tsemppiä kirjoitti:

        Olet oikeassa. Sanot seuraavan kerran suoraan miehelle ja sossuille, että tapaamisia ei ole ennen kuin suostuu testeihin. Työpaikallakin kieltäydytty testi on positiivinen. Ujo pissaan voit sanoa vaikka, että onko ujous tärkeämpi, kuin oma lapsi. Uskon että pystyt hoitamaan asian. Huumeita käyttävä vanhempi ei ole lapselle hyväksi.

        et jos puuttuu niin tulee ammutuksi:)


      • jopa_sulla_meni_taas
        taisanosossulle kirjoitti:

        et jos puuttuu niin tulee ammutuksi:)

        Sinusta huuumeita käyttävä isä on ok. Samoin väkivalta?


      • sinusta
        jopa_sulla_meni_taas kirjoitti:

        Sinusta huuumeita käyttävä isä on ok. Samoin väkivalta?

        valehteleva äiti ja lastensuojeluviranomaiset on ok.. samoin väkivalta;
        väkivaltaa se on lapselle ja isälle valehdellessaan tuomioistuimessa lapsen olosuhteet, toiveet ja lausunnot perättömässä lausumassaan kuten Raision kaupungissa menetellään..


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1766
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1669
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      14
      1468
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1164
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1153
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      5
      1141
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1106
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1101
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1089
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1074
    Aihe