Puolison vaikutus halukkuuteen

Kultamarja

Valitsin sanan puoliso koska olen kristitty ja vakaumukseni mukaan seksi kuuluu vain avioliittoon. Mutta. Oon kovasti ihmetelly, miksi naisen haluttomuuteen etsitään aina syytä/vikaa naisesta itsestään. Sama ehkä toisinkin päin, vaikka miehen kohdalla on ehkä usein kysymys muusta. Mutta -ja tämä on ISO MUTTA!!!!!:

JOS SINÄ OLET KORVIASI MYÖTEN RAKASTUNUT PUOLISOOSI, NIIN TORJUISITKO HÄNEN ALOITTEENSA LÄHEISYYTEEN????? Miksi tätä koskaan mietitä???? Eli kyllä sen halukkuuden kanalta on merkitystä myös sillä puolisolla. Sanottakoon lisäksi, että mitään yletöntä pihtaamista en hyväksy avioliitossa kummaltakaan osapuolelta, kyllä siihen on naimisiin mentyään pystyttävä ryhtymään vaikka ei ihan kuumana kävisikään, ehkä kerta viikkoon voisi olla minimi tai en tiedä, miten kenenkin kohdalla. Mutta millaista se seksi sitten on haluttoman kanssa, ei varmaan parasta mahdollista. Myöskään esittämisessä ei ole järkeä. Riittää kun tarjoaa ruumiinsa käyttöön kohtuulliseksi ajaksi, kyllä sen pitäisi olla siedettävissä, varsinkin jos ei tarvi esittää mitään tms.

Mutta mä sanoisin, että jos ihminen tekee toiseen vaikutuksen omalla toiminnallaan ja käytöksellään, varsinkin elämällä lähellä Jumalaa ja etsimällä häntä kaikesta sydämestään, niin sillä on vaikutuksensa! Kuinka usein se haluttomuus mahtaakaan johtua ikävästä, kireästä ilmapiiiristä kotona, jossa ei jakseta huomioida toista ja ajatella toisen parasta. Ei ole ystävällistä käytöstä, eleitä, toisen huomioimista. Ei mitään, mikä herättäisi halut. Ja sitten sitä syytä haluttomuuteen etsitään jostain hormoneista ja ties mistä. Ja kuitenkin joku kiva ja ystävällinen naapuri herättää ne halut hetkessä ja kateuden, voi kun minulla olisi tuollainen mies/vaimo... miten helpolla sen halukkaan puolison voisi itselle saada, kun vähän viitsisi häntä huomioida ja rakastaa!!! Ja vaikka ei seksihalut huippuun kohoaisikaan, niin kyllähän jos tuntee rakkautta toista ihmistä kohtaan ja näkee, kuinka hän huomioi minut ja haluaa minulle hyvää, niin se herättää kumminkin ne rakkauden ja välittämisen tunteet niin että voi olla ihan kiva saada läheisyyttä seksistä.

Mietin tässä vgaan... itse olin vuosikaudet haluton miehen kanssa, joka oli tyly ja aggressiivinen usein... en voinut luottaa häneen.. miten olisin edes voinut olla halukas????

1

54

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • juuri.näin

      Naulan kantaan.

      Vihainen ja epäkohtelias mies tappaa naisen halut. Ihmissuhdetaidot on kova sana parisuhteessa. Meillä mies oli mielestään oikeassa joka keskustelussa, toisten mielipiteet oli vääriä, toinen teki väärin sitä ja tätä, kaikki juhlapäivät hän pilasi ym. ja sitten mies ihmetteli kun nainen ei haluakaan häntä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      246
      2379
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      170
      1510
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      58
      1376
    4. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      74
      1085
    5. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      3
      1079
    6. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      78
      970
    7. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      218
      967
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      45
      865
    9. Kohta me ei enää nähdä :(

      En pääse enää uppoutumaan silmiisi enkä kuunnella ihanaa ääntäsi. Elämä on pstä.
      Ikävä
      39
      699
    10. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

      Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
      Kärsämäki
      15
      690
    Aihe