Nela kadonnut ja mies vapaana?

Viofg

Nela kadonnut noin vaan ja ilmoittanut työpaikalleen päänsärystä ja kuitekin matkustanut nuuksioon linja-autolla?miksi ristiriita ei kukaan noin tee ellei ole jokin syy? onko nela saanut iskun päähänsä jo kotonaan eli oliko riitaa, jotekin vaan nyt tuntuu siltä että vastaavassa tilanteessa suomi mies olisi jo kiikutettu polisiasemalle syynniin ja kuultavaksi, miksei nyt tehty niin? pelätäänkö rasisti korttia?entäs jos olsi ns.jännämies kyseessä ja sama tilanne.takuulla olis jo viety putkaan linnaa. tässä ei nyt esitettä väitteitä tapahtumille vaan toimille yleensä. jotka toimet olis toisenlaisia mikäli henkilöt eri. näin tuli todistettua viranomaisten asenteellisuus joka on johtanut monesti aivan vääriin johtopäätöksiin. eriarvoistavan menttely tavan vuoksi lokeroinista olisi luovuttava ettei tutkintalinja käy sokeeksi itselleen ja nyt nelan mies kiinni ja kuultavaksi ja anettava kertoa tarkoin mitä nelan ja hänen välillään oli tapahtunut ja laadittava aikajana, tehtävä tarkistuksia kertomuksista. edelleenkän en väitä kenenkään syyllistyneen mihinkään rikokseen, vaan asia ihmettyttään monia. jotakin nela on pelännyt ja ollut epätietoinen mitä tehdä. josta syystä ainakin osittain nuo ristiriidat ilmoitettujen tapahtumain kulussa selittyy.

18

96

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kotietsintäpäälle

      Ja myös kotietsintä Nelan asuntoon. Sekä kaikki mahdollinen tietoliikenne...tietokone...puhelin...ym.pannaan. Koska Nelan FB sivuja päivittelee joku henkilö..muuntelee hänen valokuviaan ym.ym. Eihän tämä tällainen peli myt luulisi vetelevän. EI todellakaan. Jospa Nela onkin vankina.....jossakin lämpimässä......:(((

    • Kyllähän kaikki sen tietää että joku viikko sitten Sege oli poliisin hallussa 3 päivää. Mutta kun ei tunnustanut tai riittänyt näyttö, niin ei voitu vangita...

      Mistä tiedämme tämän? Siitä että lehdet oli 3 päivää ihan hiljaa kun eihän putkasta pääse sitä juttuvinkkiä yhtenään tunkemaan eri lehdille :d

    • Peruskaura

      Nuo fb päivittämiset. kuka tai miten on mahdollista. kai tuon nyt on helppo selvittää. tapaus ei ole luonnollinen vaan todella outo. ei kukaan ihminen käyttäydy noin omasta tahdostaan ellei sitten ole hengisesti sairas.eli jos nela on edes elossa niin jossainhan hän on ja missä tai miten jäljille,,siihen nuo fb päivitysten perusteella pääsisi.ain eteenpäin pääsee jos halutaan. onkohan nela käyttänyt tilejään?

      • gak-nv

        Jonkun pitäisi lähettää siihen fb:n sähköpostiin viesti ja kysyä, missä olet nyt. Jotain tällaista voisi kokeilla. Se joka niitä sivuja päivittää joutuu tosi paikan eteen, kun aletaan kysellä suoraan. Kotikoneella ne yleensä on ja siten joku kotona voi päästä niihin.


    • Spekuleeraaja

      Itsemurha taitaa olla yleisin 27-vuotiaan kuolinsyy ja epäilisin sitä muuten vahvasti, mutta miksi henkilö otti mukaansa repullisen tavaraa, jos oli menossa päättämään päivänsä?

      Onnettomuus on toinen todennäköinen vaihtoehto, mutta kun henkilöä ei ole löytynyt puolentoista kuukauden suuretsinnöillä, niin tuskin hän enää löytyy mistään "helposta paikasta" kiveen kompastuneena tms. Toki on mahdollista, että hän on horjahtanut jyrkänteeltä, joutunut veteen ja hukkunut, mutta kuinka usein sellaista tapahtuu selvin päin?

      Sekä henkirikoksen että tahallisen katoamisen puolesta puhuu se, että henkilöstä ja hänen tavaroistaan ei ole löydetty jälkeäkään. Ilmeisesti tuttavapiirissä tahalliseen katoamiseen ei usko kukaan ja ainakaan tapauksen uutisoinnissa ei ole tullut esille syitä, miksi tällainen "agentti-katoaminen" olisi pitänyt tehdä.

      Aviomiehen "etäpäivä" jättää sijaa epäilyksille. Toisaalta Nuuksiossa on vasta pari vuotta sitten kaapattu nainen autoon, eikä tekijä jäänyt kiinni, joten vastaavantyyppinen tapahtuma on voinut toistua.

      Toivottavasti tapaus joskus selviää, ettei tässä tarvitse ikuisesti kehitellä kaikenlaisia ufoteorioita.

    • suotatti

      Kyllä poliisin pitäisi ehdottomasti selvittää fb päivitykset. Oudot valokuvat jossa on tatti suossa ja vieressä Nela tatti kädessään. Sairasta pilaa. Joku näitä väsää. Ei ihan terve tyyppi. Samoin kuin se ilotulitus- taustakuva muunnos Nelan valokuvasta. Ym. Joku vaan näistä kauheuksista kirjoitteli. Jokin aika sitten. Ei varmaankaan Nela muuntele valokuviaan...muutellen niitä suo- muotoon. Huh huh.

      • gekappå45

        Sieniä, jäkäliä yms. tulee kuvattua, koska sammal on pientä ja yksiväristä. Usein sienet, jäkälät, käävät ovat erikoisia, värikkäitä, harvemmin esillä. Ei se oikeastaan ole kovin outoa.

        Yksi mahdollisuus on, että Nelan kannettava on jollain ulkopuolisella. Poliisi taitaa tietää? Jos tässä on kierroksessa isompi tapaus?


    • silmätaukihalooo

      On se nyt outoa jos Tässä tilanteessa pilaillaan Nelalla. Muuntamalla valokuviaan keskelle suota.....selvästikin valokuvien muuntelija fb haluaa ihmisten tietävän että hän on suossa... Pilaahan tämä kaikki on ja hyvin kipeää sellaista. Mutta olen varma että kiinni jää..pian.

      • Johtopäätösten_aika_vai

        Niinkö tässä tapauksessa on käynyt? Manipuloituja kuvia Nelan fb-sivuilla? Sitä jaksan ihmetellä, miksi kukaan ei selvitä fb-sivujen tilannetta, siis poliisi ainakin nyt. Jos sinne pääsee hakkeroimalla tai kotikoneessa on tallennettu salasana, valokuvat ilmeisesti kotikoneessa, siitä ne voi ladata fb-sivuille.

        Ehkä m-infon sivuja lukee poliisikin, että nyt joku ottaisi asian siellä esille. Kone, josta fb-sivuja päivitetään pitää löytyä. Miten on salasanojen laita, tallennettu vai ei? Onko fb:llä Suomen toimisto? Pitäisikö nyt tiedustelutietoa kysyä jenkeiltä, eli googlen selaushistoriaa NSA:lta. Mitä hyötyä on muuten koko google-vakoilusta ja henkilöiden profiloinnista hakujen kautta yms.?

        Kun henkilö on nyt ollut kateissa yli kuukauden, hengissä säilymisen mahdollisuus Nuuksiossa ei taida olla realismia? Jos kukaan ei kerro, että hän on jossain ja voi hyvin, niin kyllä voi kai jo jotain vähän päätellä. Penkooko se mies nyt koneen selaushistoriaa, koska sehän aikaa vievää samoin kuin muukin tavaroiden penkominen?


      • Kuin_sieniä_sateella

        Tuli mieleen, että syksyä kuvitetaan lehdissäkin sienestyksellä. Sieniä ilmestyy syksyllä, joten kuvannee tätä vuodenaikaa. No, voihan olla muutakin.


    • mietin_vain

      Jos joku löytää jonkun tavaran, vaikka nyt Nuuksio alueelta, 99% se on jonkun muun mutta jos.
      Minne tulee ilmoittaa?
      Ei kaikkea ole järkevää 112 numeroon soittaa.
      Onko sähköpostiosoite? johon ehkä kuvan lähettää, lähettää tavaran sijaintipaikan ym

      • poliisilletietenkin

        Poliisille tietenkin. He ottavat ilomielin vastaan kaikkea epäselvyyttä....johtolankoja.....


      • Poliisi_toimintaa

        Poliisi - Löytötavarat
        https://www.poliisi.fi/lansiuusimaa/loytotavarat

        Tuollahan näyttää olevan myös FB-poliisi, miksi se ei kysy sivujen päivättäjältä Nelasta tietoja, koska sivuja päivitetään? FB-tunnuksilla saa lähettää viestejä, ainakin luulisi.

        Facebook Suomen poliisi
        https://www.facebook.com/Suomenpoliisi

        Asiakaspalvelu
        https://www.poliisi.fi/asiakaspalvelu

        "Kiireellinen hälytystehtävä

        Kun tarvitset poliisin kiireellistä apua, soita
        112
        Lisätietoa hälytysnumeroon soittamisesta
        Vihjepuhelinnumerot

        Poliisin vihjepuhelinnumerot
        Nettivinkki

        Nettivinkissä voit jättää poliisille ei kiireellisen tiedon Internetissä havaitsemastasi epäilyttävästä aineistosta. Poliisi tarkistaa lähetettyjä tietoja arkipäivisin virka-aikana 8 - 16.

        Nettivinkkilomake
        Palaute poliisille

        Voit antaa sähköisellä lomakkeella palautetta poliisille.

        Palautelomake
        Poliisin toiminnasta kanteleminen

        Poliisin toiminnasta kanteleminen, hallintokantelun tekeminen ja poliisin tekemäksi epäilty rikos.
        Poliisi sosiaalisessa mediassa

        Nettipoliisit osallistuvat myös rikosten selvittelyyn ja tiedottavat tärkeistä ja ajankohtaisista asioista. Palveluissa ei voida kuitenkaan käsitellä luottamuksellisia tai yksityisyyden suojan piiriin kuuluvia tietoja.

        Poliisi sosiaalisessa mediassa"


    • vapaaehtoista
    • Teoria

      Sammaleet ovat petollisen liukkaita, joten mahdollinen jyrkänteeltä liukastuminen ja suistuminen veteen tulee mieleen. Kelopuun kaatuminen päälle painaa ruumiin syvälle mutalikkoon, eikä näy kaiussa.

    • 3plus2

      Yksi vaihtoehto on, että henkilö on hirttäytyneenä puussa, joko niin korkealla tai niin tiheässä kohdassa, ettei häntä ole sieltä vielä huomattu (vrt. Mika Mäenpään tapaus).

    • jälkikasvu

      Bodomin murhaaja asialla taas!

      • vainisseite

        Verestänyt vanhoja muistoja.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      214
      3419
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2171
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2071
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1955
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      75
      1617
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1371
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1271
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1257
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe