Kuredu Malediivit

KimmoT57

Hei, olemme palanneet juuri Kuredulta ja loma oli todella onnistunut. Lennot turkkilaisella koneella vaihtoineen toimivat moitteettomasti. Hyvänä puolena pitkä lento yön yli molempiin suuntiin. Lyhyt odotus Malen kentällä ja vesitasokuljetus Kuredulle oli tyylikäs ja toimiva.
Elelärannan bungalowissa jaguzzilla oli hyvä ratkaisu ja All in toimi hienosti. Bungalowissa kaikki tarpeellinen, All in vedet ja oluet riittivät. Varusteissa myös viinikaappi juomineen. Ruoka hyvää ja monipuolista, joka ilta oma teema. Varasimme kerran ruokailun myös O- ja Sangnualueelta. Suosittelen. Viikko ilman kenkiä, paljain jaloin pärjää koko loman. Ilma oli hyvä, pari pientä sadekuuroa,, vaikka ennusteet näyttivät runsaita sateista. Sade ei ole haitaksi, päinvastoin.
Vaikka saarella on paljon "mökkejä" , niin silti on hiljaista niin rannalla kuin ruokapaikoissa. Ei häiriöitä miltään osin.
Kympin loma, ehdottomasti palaamme Malediiveille, jopa samaan paikkaan.

7

736

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • omaparatiisi

      Moikka!
      Olipa kiva kuulla tuore mielipide; meillä edessä neljäs reissu samalle saarelle helmikuussa, melkein lasketaan jo aamuja :)

    • Kureduisland

      Hei! Olitko siis beach villassa vai beach bungalowissa? Olen suunnittelemassa matkaa kuredulle ja noiden kahden välillä olen miettinyt:)

    • Bungalovissa, hyvä valinta. Lähdemme taas lokakuulla -16.

      • aiemmin

        Nyt on pakko kommentoida useasti Kuredulla käyneenä ja kaikissa mökkityypeissä majailleena; Beach Bungaloweissa ei ole jacuzzia eikä telkkaria, Jacuzzi on vain Jacuzzi-beach villa-mökeissä, beach bungalow on toiseksi halvin mökkityyppi pohjoispuolella/jotkut osittain water villojen takana.
        Näin ennen, jos ei ole maaliskuun jälkeen muuttunut :)


      • aiemmin

        tähän vielä lisäyksenä; jos majoitut garden- tai beach-bungalowissa, et voi ruokailla ilman lisäveloitusta muualla kuin Bonthissa, tämä vinkiksi sinne ensi kertaa matkaaville, ettei tule perille päästyä ikäviä yllätyksia. (esim. Finnmatkat on joskus käyttänyt majoitustyypeistä virheellisiä nimityksiä). ELi jos olet majoittunut etelärannalla, olet tainnut olla Jacuzzi-beach villassa.


    • enskertalaiset

      hei, ollaan menossa rannaalhin saarelle viettämään uutta vuotta 2017! Oletteko käyneet siellä?

    • Räpylähemmo

      Moi! Matka varattu 2017 tammikuulle. Viikko pitäisi viettää Ari -atollilla Ellaidhoo Cinnamon hotellilla. Onko kokemuksia? Tarkoitus on lähinnä vain snorklata ja nauttia vedenalaisesta elämästä. Onko enää jäljellä värikkäitä koralleja? Paljon kaloja, pikku haita ja rauskuja? Lysti on melko kallista, ajattelin vaihtaa vielä kohteen jos tarvitseekin pettyä. Matkatoimisto lupaa tietenkin kuun taivaalta. Itselläni on kokemusta Thaimaasta ja Egyptistä, onko mesta hintansa väärti? Kiitos.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      101
      1497
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1154
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      84
      1064
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      976
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      573
      942
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      877
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      872
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      822
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      654
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      630
    Aihe