rein t rebane

dingofanit

Nyt alkaa vaikuttaa siltä että Dingoon tulee oikeasti uutta virtaa. Ainakin tuo uusi kitaristi Rein T Rebane on todella kova kitaristi. Varmasti aika rokilla otteella vetää noita vanhojakin biisejä livenä. Uskoisin että uutta Dingo musaa kuullaan aikas pian. Ei tuon tason kaveri tule bändiin vain soittelemaan vanhoja hittejä. Haastattelussa vielä mainittiin että nimenomaan Virolaisilta tuli aloite tämän uuden Dingon perustamiseen. Uskoisin että Rebane on katsellut noita live pätkiä viime aikojen keikoista ja huomannut että bändi ei soi hyvin. Helvetin hienoa että mies vanhana Dingo fanina tarjoutuu bändiin. Varmasti on myös naisten mieleen keikoilla;)
Virolaiset on kyllä sellaista sakkia että ne ovat varmasti treenanneet lujaa settiä kuntoon. Tuliskohan jo Pyhä Klaaninkin biisejä soittoon?

Olihan tää viimeinen Dingo vuosi aika falskia soittoa mitä muutamalla keikalla kävin, jätkiä vaihtui bändissä ja soittajat olivat enemmänkin tienaamassa kuin soittamassa Dingossa. Kyllä sen vaistosi näillä v.2015 keikoilla että homma ei nyt vain toimi.

Nyt voi olla eri meininkiä tiedossa. Viron pojilla on ainakin motivaatio kunnossa:) Ne haluaa näyttää.

20

288

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • voistoimia

      jos levyä tehtäisiin niin virolaiselle levy-yhtiölle nyt?????

    • kiertueväsymys

      Luulen että Pertti ei jaksa enää, Kajaanissa oli sekavana lavalla ja paskoi kuulemma housuunsa keikan jälkeen.

    • reborn

      :) eiköhän tuo jaksa. Oli varmaan aika stressaavaa aikaa viime vuosi kun bändissä soitteli kuka milloinkin eikä oikein soitto kulkenut. Jännä että Viron puolella Dingo on kovinkin arvostettu bändi. Uusi kitaristi Rebane vaikuttaa asialliselle kaverille.

    • Nojaa

      En nyt menis takuuseen kuset ja paskat ollu ennenki sekasi tällä kaverilla

      • sjh656

        Ihan ok, että Dingo elää, mutta nimi voisi olla Neumann band plays Dingo. Tietysti selvin päin ja keikkasetin laajennusta.


    • dingofanit

      Uusia biisejä bändi kaipaa. Se on varma että uutta tulee. Virossa on aina ollut tekemisen meininki. Näyttävät aika raittiille pojille nää Viron miehet joten tuskin Nipakaan viitsii kitata ihan entiseen tahtiin.
      Kyllä tää bändi Dingo on mutta nyt pitää tehdä hommia että bändi nousee taas ylöspäin. Tie voi olla kivinen ja se vaatii myös uutta musiikkia. Suomi on niin pieni maa ettei isommat keikkajärjestäjät osta bändiä soittamaan jos mennään 10 vuotta samalla setillä. Ehkä Eppu Normaali on poikkeus joka vahvistaa säännön.

    • dingofanit

      Ja Nipan kannattaa nyt treenailla ja levätä, käydä lenkillä, nukkua hyvin ja viikolla värkkäillä uutta musaa. Ei ois kyllä paha jos vaikka Virosta löytyis nyt levy-yhtiö. Varmaan halvempaakin siellä tuottaa levyjä kuin täällä Suomessa.

    • ErnstVettori

      Anu Saagimin vetämä haastattelu oli paras 10 vuoteen. Kerrankin kysyttiin myös ei niin mukavia kysymyksiä. Ja saatiin jopa vastauksia. Pitkästä aikaa jäi hyvä fiilis kokoonpanomuutosten jälkeen. Kuka lienee tuo haastattelussa mainittu terveysongelmista kärsinyt kirjan kirjoittaja?

    • dingofanit

      Samaa mieltä. Ja Nipan kommentti että haluaa jotain pysyvää eikä aina vaihtuvia kokoonpanoja oli mieltä lämmittävä. Vituttaahan se valmistautua keikkaan kun ei teidä kuka vierellä kitaraa soittelee viikonloppuna.
      Dingo oli Virossa myös radiohaastattelussa. ihan hyvä pöhinä tuntuu bändilllä olevan myös siellä.
      Tuliskohan vihdoin uutta musiikkia. Virolaiset haluaa varmasti omat nimensä levyn kanteen.

    • keparh

      arvasin että virolaiset saa potkua dingoon. nyt on jo uutta musaa tekeillä.
      Luulen että tulee aika kasarimalliin hienosti tuotettua matskua:)

    • ruishanska

      Aina kun Dingo laittaa kokoonpanonsa uusiksi, niin alkaa sama laulu:
      "nyt varmaan saadaan uusia biisejä", "nyt varmaan tulee hyvä meininki", "nyt varmaan saadaan koskettimiin se kasarisaundi", "nyt se orkkis dingosaundi takaisin"... plaa plaa.

      Aito saundi saadaan takaisin, jos famous five tulee soittamaan ja Maijanen tuottamaan ja Danu äänittämään. Sitä tuskin tapahtuu (harmi).

    • dingoalevylle

      elä nyt. Ainakin toi Rebane vaikuttaa sellaiselle miehelle ettei se mitään disco Dingoa suostuis edes tekemään tai soittamaan. Ans kattoo nyt, voi tulla hyväkin Dingo levy.

    • fffffffffffffff

      Rebanella on studio Virossa?

    • eihyvääpäivääjne

      Taas uusi pohjakosketus "Dingolle" :D Virolaisia soittajia??? Ei helvata sentään. Miten "naamat" neukkari kehtaa tätä edes kutsua villikoiraksi enää???

      Todelliset pohjat saavutettu :D

    • dingofaniiiiii

      Rein t rebane vaikuttaa hyvältä, maltan tuskin odottaa että näen tämän uuden dingon livenä. Viimeistään Rmjssä kesällä!

    • dingooa

      Rebane on rokkimies. Nyt vois tulla levyllekin kunnon soundit jos nää studioon menee. Mun mielestä Rebane on jossain studiolla töitä tehnytkin Tallinnassa? Sillä luulisi olvan halvempaa tehdä levyä.

    • Helppooseeioomut

      Ensin täytyisi saada tehtyä kunnon biisejä ja niihin hyvät sovitukset. Sellaisia - uusia - ei ole kuultu muutamaan vuosikymmeneen (ns.) Dingon tekemänä.

    • dingooa

      No kuten Lindholmin Olli sanoi joskus niin kaikki hyvät biisit on jo tehty. Ei kai kukaan kuvittelekaan että Dingo enään tekisi mitään Kerjäläisten valtakunnan tasoista levyä. Mut hyvää poppis rockia sieltä voisi hyvinkin vielä tulla. Ainakin nyt on taas oikea bändi kasassa eikä mikään viritys missä soittaa kuka milloinkin.

      Eikä toi Rein T Rebane mitään disco huttua suostuis edes levyttään, kaverihan on selkeästi Guns`n Rosesin perillisiä musiikillisesti. Mieshän näyttääkin ihan Slashille.
      Ei ainakaan mitään paineita pitäis olla Nipallakaan tehdä biisejä. Kukaan ei odota enään ihmetekoja vanhalta legendalta, mut hyvää rokettia kyllä voi mies vielä saada aikaan. Ilman paineita kuten Toni Nieminenkin teki kun mäkeen taas uudelleen nousi:) Tekee vain parhaansa ja katsoo mihin se riittää. Ja onhan Nipa värkännyt ihan kelpo lauluja tälläkin vuosituhannella. Esim. Musta leski, Scorpioninainen, Laivauutisia, Radio Avalon, Ikoni. Ei ne huonoja biisejä ole, huonosti vain sovitettiin ja tuotettiin.

    • dingooa

      Se vielä että tää Rebane on teknisesti äärettömän taitava kitaristi. Akustisia tallenteita löytyy Youtubesta ja niitä kun katselin niin mies kyllä osaa kielisoitinta käsitellä.
      Säröpedaalia apuna käyttäen nyt soittaa jokainen kun hivenen treenaa, harva osaa kunnolla soittaa akustista.
      Kun tarkemmin ajattelee niin jopa akustisesti soitettua uutta musaa olisi tällä Dingo kokoonpanolla mahdollisuus tehdä rokimman musan lisäksi.
      Kanaviahan on nyt julkaista, kannattaisiko jopa Dingonkin tehdä ensiksi uutta matskua pelkästään Digitaalisesti ladattavaan muotoon ja katsoa minkälaista kiinnostusta se herättäisi ihmissä?

    • moy

      Oh.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 127
      3467
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      94
      3189
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2378
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1831
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1688
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1559
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      18
      1534
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      29
      1476
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1441
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      84
      1390
    Aihe