Genesis Coupe

Mazda_RX8

Onkos kellään kokemuksia otsikon mukaisesta sporttisesta Hynystä. Itsellä yksi autoista ix35 4WD eikä ole pahaa sanottavaa yleisesti merkistä. Elikkä tuollaisia muutaman vuoden ikäisiä saa jo aika kohtuullisella hinnalla. Polttoainetta kyllä syö, mutta nykyinen wankel moottorinen kesäauto syö vielä enemmän. Mutta siis ajo-ominaisuudet, tyyppiviat, manuaali vai automaatti ja varaosien saatavuus/hinta kiinostavat. Ja please, ei turhia kommentteja, jos ei ole kokemusta/tietoa ko. automallista.

12

2663

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • k1k2

      Genesis coupen omistajia on ollut muutamia hyundaiclubissa sekä sua.fi kerhossa, noista voisi kysellä kokemuksia.. autoja ei liene kuin kymmenkunta Suomessa.
      http://www.hyundaiclubfinland.com

    • Mazda_RX8

      Aika vanhoja juttuja tuolla linkeissä. Myynnissä on muutama 2011 mallinen. Taitaa olla, että tuota Suomessa myynnissä ollutta v6 moottorista ei saakaan, kuin automaatilla. Jää osto vielä odottelemaan, kun kesäauto siirtyy viikonloippuna talviunille. Saa kyllä kommentoida, jos jollakulla pitempiaikaista kokemusta. Toinen vaihtoehto olisi Infininy G37, tosin se on vähän kalliimpi. Varaosaia saisi kuitenkin hieman helpommin, kun on Nissan 370Z tekniikkaa.

    • fkpwewe

      Muuta en tiedä mutta Tampereella pyörii yksi keltainen Genesis Coupe.

    • KomeeOn

      Turussa on ainakin yksi harmaa Genesis coupe.
      Todella hieno menopeli, ainakin omaa silmää miellyttää, ja tehojakin löytyy kuulemma todella hyvin. Et sen puolesta ainakin olis varmaan tuollaista sportticoupea etsivälle harkitsemisen arvoinen auto.
      Ei taida olla virallista maahantuontia vieläkään Suomeen, mutta Virossa ainakin on tällä hetkellä yksi vähän käytetty myynnissä aika järkevään hintaankin vielä.

    • sssqqq
    • Mitenvoiolla

      Juu ostappa tuommonen huihai coupe ja vielä pätkällä. Sen arvo sulaa niin nopee ettei edes alfa pysty samaan. Tuon hinta on käytännösä 0 muutamassa vuodessa. Todella muovinen ja mitäänsanomaton rytöläjä jolla ei saa sitten arvostusta edes ypäjän grillillä. Ulkonäkö todella tökerö oikeen coupen irvikuva ja hyuandain sorsittu merkki keulalla. Vanha tekniikka ja kuluttaa enemmän kun uudet V8 koneet. 4-sylinteriset pikkuturbot on jo nopeampia ja tehokkaampia. Ei kertakaikkiaan tuo ei herätä mitään ostofiiliksiä edes pimeimmän ja tyhmimmän autojorman mielessä. Hyi että.

      • Mazda_RX8

        Itsellä yksi autoista tosiaan ix35 4WD bensakoneella. Ostin vähän käytettynä (24tkm). Kahden vuoden ajojen ja noin 40tkm:n jälkeen tarjosivat vaihdossa lähes samaa hintaa. Ei ole yksikään omistamistani autoista pitänyt arvoaan yhtä hyvin.
        Uskoisin, että noin 20-25k€ käytetty Genesis Coupen arvo ei enää sen nopeammin putoa, kuin esim Bimmerin. On muuten ollut jenkkivehkeitäkin ja kyllä on USA autotkin muovisia. Tosin kyllä se V8:in murina ihan kiva oli, mutta jenkkien ajo-ominaisuudet on kyllä aivan perseestä. EI muuten taida Musse 4-turbolla pärjätä 3,8l Genesis Coupelle. Jos jenkin vielä hankkisin, niin tuskin 4-koneista vaikka olisi kuinka tehoa. Niin ja ei tarvitse ostella mitään pätkällä, kun on ollut sen verran fiksu autokaupoissa, ettei kaikki tulot ole menneet jonkun vikarimpulan korjaamiseen, kuten Fordin 2,3 ecoboostin.


    • Mustankiii

      Osta mielummin joku mustang. Sille löytyy ostajia myöhemminkin ja on tunnelmaa ihan eri tavalla kun tässä mikroaaltouunimerkissä.

      • H_K__

        Muistathan, että Hyundai on autonvalmistajana Fordia suurempi.
        Toki konsernissa löytyy osaamista myös mm. IT-puolella, roboteissa ja kodin tekniikassa.


    • Köröttelijä

      Perheessä oli vaimon autona Genesis Coupe 3,8l.Hyvin palveli ne kilometrit mitä hänellä oli.Tuli 21 tkm.ajettuna ja lähti 65 tkm.mittarissa.Ainoa takuukorjaus oli toisen etusumuvalon vaihto.Nurkka-ajossa kulutus pyöri 13-14,5 litran välillä,huollot eivät olleet sen kalliimpia kuin muissakaan perheemme autoissa.Positiivisen vaikutelman jätti,harmi kun uusi koppaista ei Suomessa ole saatavilla.Saksasta löytyisi,mutta hinta tänne tuotuna kipuaisi turhan korkealle,samalla rahalla täältä löytyy jo muitakin mukavia vaihtoehtoja.Joku kommentoi hinnan romahtamista,ei onneksi pidä paikkaansa.Otanta tietenkin on suppea kun 2011 niitä tuli maahan kaikki 11kpl.Kulkupuoli aivan riittävä meidän nopeusrajoituksille,alusta hieman pintakova mutta muuten kelvolliset ajo-ominaisuudet.Varttimaili lentokenttäajoissa kostealla radalla 14,4 s kahden täysikokoisen äijän kuormalla.Talvella toimi paremmin kun sutimisen esto oli pois päältä,vaimon kommentti.Itse en Genesiksellä paljoakaan ajanut joten tämän syväälisempiä kommentteja en voi antaa.

      • Anonyymi

        Pawskan ostit parempi kun hävitit poisss


    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      33
      1425
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1214
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1212
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1196
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1194
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1188
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1164
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe