Miestä ei kiinnosta hääjuhla

grrrrrrrr

Onko muilla sama tilanne, että miestä ei omien sanojensa mukaan voisi vähempää kiinnostaa hääjuhlan järjestely jne? Ymmärrän kyllä että naiset yleensä näitä juhlia päsmäröivät, mutta minulle tuli täytenä yllätyksenä ettei miestä kiinnosta OLLENKAAN. Hänen puolestaan voitaisiin vain mennä maistraattiin allekirjoittamaan paperit ja that's it. Ei minua nyt varsinaisesti häiritse se, ettei hänellä ole ajatuksia pöytäkoristeista yms., mutta täytyy myöntää että hiukan loukkaannuin kun hän sanoi juhlien olevan vain minua ja sukulaisia varten ja häntä ei kiinnosta ollenkaan... olisi mieluummin sitten pysynyt hiljaa kun kerran osallistuminen juhliin ei haittaa häntä.

Nyt pelkään, että mietinkö juhlapäivänä vaan että mieheni jotenkin kärsii juhlissa olemisesta tai jotain... Vaikka hän on vakuutellut ettei näin ole.

3

69

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Tätinen

   Mä olen ihan samaa mieltä, vaikka nainen olenkin. En erityisesti pidä häähössötyksestä, olenkin menossa naimisiin maistraatissa läheisten läsnäollessa. Juhlat sitten joskus...

  • miesjotaeikiinnostanut

   Minua ei kiinnostanut myöskään mielettömät hääjuhlat, kun pienemmälläkin selviää. Miksi se siitä muuttuu, jos järjestää suuret juhlat ja nekin vielä menee täysin överiksi, (kuten useimmilla menee). Tehtiin kuitenkin yhteinen päätös hääjärjestelyistä.
   Me käväistiin papin vihittävänä oikeassa kivikirkossa, jossa oli tosi hyvät urut, valittiin hyvät kappaleet soitettavaksi uruilla, lähimmät kaverit todistajiksi. Pienimuotoinen tilaisuus kaveriporukalla yhden kaverin veneellä, häävalssi tanssittiin laiturilla ennen lähtöä. Mukana hyvää ruokaa ja mieltä, kivaa oli! Hääkuvat otettiin luonnon helmassa. Sukulaiset me heivattiin kokonaan pois kuvioista.

  • vejätetty-ressukki

   Onhan se ylettömän harvinaista, että miehet ovat kiinnostuneita muistakaan kuin hääjuhlista. Kyllä ne ovat naisten juttuja, joissa mies on vain pakollisena koristeena.

   Minulle häät olivat ensimmäinen juhla, jossa olin mukana juhlakaluna. Vaimo oli luvannut kyseleville sukulaisilleen, että kyllä hän sitten kutsuu, kun se aika tulee, ja hän piti lupausta velvoittavana. Esitin siis ajatuksen, että kutsutaan heidät, mutta en minä kutsu omia sukulaisiani. Vaimoni taas sanoi, etteihän niin voi tehdä. Niin jouduin kutsumaan korpit ja varikset sun muut haaskalinnut, joiden kanssa minulla ei ollut muuten ollut mitään tekemistä.

   Hääjuhla on jonkinlainen kompromissi, mutta useimmin vaimon haluja enemmän noudattava. Ei sille mitään voi, olemme sukupuolet erilaisia, mutta ei siitä nyt sentään loukkautua saa, että olemme erilaisia.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Marin syyttää nyt viranomaisia siitä että itärajaa ei saada suljettua

   https://www.hs.fi/politiikka/art-2000009088673.html Aina löytyy syyllinen muualta Marinin mielestä.
   Maailman menoa
   477
   8967
  2. Erika Vikman avoimena bilettämisestä kameroiden sammuttua: "Itse en olisi selvinnyt..."

   Erika Vikman paljastaa, bilettikö vaiko ei yön pikkutunneilla Vain elämää -ohjelman kuvauksissa muiden artistien kanssa. Kuvaukset loppuvat n. klo 24
   Kotimaiset julkkisjuorut
   40
   7421
  3. Mitä jos Putin ja Venäjä onkin oikeassa?

   Mitä jos Ukrainan länsimielit sittenkin kaltoin kohtelivat itäukrainan venäjänkielistä ja mielistä väestöä kuten esim, Oliver Stonen dokumentti Ukr
   Maailman menoa
   725
   3135
  4. 36-vuotiaalle Marinille laitettu "holhooja" joka vahtii hänen tekemisiään

   eli sitä, että nyt ei mennä bilettään ja sekoileen, jotta ei kohuja tulisi kun vaalitkin lähenee. Onhan se jotenkin hupaisaa, että 36-vuotias perheen
   Maailman menoa
   370
   3057
  5. En tahdo kuolla Putinin takia, video voi järkyttää herkkiä katsojia

   Video voi järkyttää herkkiä katsojia En tahdo kuolla Putinin takia https://youtu.be/v4hQi-gs3AY
   Maailman menoa
   217
   1586
  6. Mikko Koivun petturuudelle kova hinta

   Kaunis Helena saa miljoonia dollareita ja Mikko pojalle nauravat kaikki.. Tämä on ilon päivä 😁
   Kotimaiset julkkisjuorut
   90
   1392
  7. Sofian maineella on vaikea löytää uutta lompakkoa

   Mutta pakko hänen on yrittää koska työnteko ei maistu. Tänään taas baarikierros josko saisi jonkun satimeen.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   99
   1210
  8. Auttaako mustasukkaiseksi tekeminen?

   Mitä sillä saavuttaa tai yrittää saavuttaa?
   Ikävä
   129
   1049
  9. Voiko kirjoituksen perusteella rakastua?

   Haluaisin tietää mitä mietitte, voiko toiseen rakastua pelkän kirjoitustavan perusteella? Tietämättä toisen ulkonäköä?
   Ikävä
   85
   910
  Aihe