Homot hiljaa islamin uhasta

gfgfg

On kummallista miten hiljaa homot ja bisset ovat olleet jatkuvasti kiihtyvästä muslimien kansainvaelluksesta Eurooppaan. Tiedossa kuitenkin on että noiden muslimien lähtömaissa homous on rikos josta saa raippoja, vankeustuomion tai hirtetään. Irakissa bi-seksuaali miehiä on teloittettu perinteisen islamisen tavan mukaan tiputtamalla pää edellä asfalttiin korkean talon katolta. Onko joku vielä niin sinisilmäinen ettei ymmärrä että muslimeilla ei ole mitään halua omaksua länsimaiden normeja. Ei heillä ole mitään alemmuuden tunnetta vääräuskoisiin sianlihan syöjiin nähden. Maallistuneita muslimeita ei ole kuin länsimaalaisten mielikuvituksessa. Kuinka suureksi pitää kasvaa muslimiväestön määrä että homot pysyvät tiukasti kaapeissaan?

12

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lauritius

      Hyvä uutinen tänään Vainajien päivänä on se, että 50 vuoden sisällä kaikki uskonnot tullaan kieltämään ihmisyyden vastaisina.
      Enää ei tarvita kuin joku vastuullinen maailmanjohtaja, joka kieltää uskonnon maassaan ja muut johtajat liittyvät agendaan. 2070 vuonna ei enää ole niin laajamittaisesti uskontoa missään. Uskontojen harrastajat varmaan kuitenkin yrittävät levittää tuota ihmiskuntien syöpää ja sotien aiheuttajaa, mutta näkevät lopulta viisauden voiton.

      • vaiettäviisaus

        Kahdessa tuhannessa vuodessa maailma ei ole oppinut kuin huutamaan murhaajat kerta kerran jälkeen vapaiksi keskuuteensa.

        "Kumman näistä kahdesta haluatte? Kumman päästän vapaaksi?" Väki vastasi: "Barabbaksen."................. hän otti vettä, pesi kätensä väkijoukon nähden ja sanoi: "Minä olen syytön tämän miehen vereen. Tämä on teidän asianne." Kaikki huusivat yhteen ääneen: "Hänen verensä saa tulla meidän ja meidän lastemme päälle!"

        Tuossa yllä myös vastaus aloittajan kysymykseen. Miksi homotkin mieluummin valitsevat murhaajat, kuin totuuden.


    • Ei uskontoja koskaan tulla kieltämään ja miksi ne edes pitäisi? Maassa on uskonvapaus, joten jokainen saa uskoa mihin haluaa ja miten haluaa, kunhan ei toisia vahingoita. Mitä ihmisyyden vastaista on, jos joku uskoo jumalaan ja suvaitsee homot?

    • me.emme.pelkää.miksi.te

      Se on paljon kummallisempaa kun rasistihetskut yrittävät yhtäkkiä "havahduttaa" ja pelotella seksuaalivähemmistöjä mamuja vastaan, omien ideologiensa hyväksi.

      • sananlaskujakirjasta

        Herran pelko on viisauden alku, ja ylpeys käy lankeemuksen edellä.


    • Eiköhän täällä olla ihan kotimaisten aito-uskisten ja aito-heteroprovokaattorien uhan varassa monta vuotta. Mene aloittaja takaisin kellariisi lukemaan uutta Raamattuasi, mvlehteä :D

      Mistäs aloittaja tiedät, etteivät kaikki salskeat nuoret miehet, muodikkaasti pukeutuneet, siistit, komeat maailmankansalaiset, joita Eurooppaan pukkaa ole halunneet pois islamin valtapiiristä, KOSKA OVAT HOMOJA, joille kotimaassaan käy juuri noin kuten itse kerrot. Äidit ovat laittaneet vaan rakkaansa maailmalle, koska maailmassa on paikkoja, joissa homot ovat hyväksyttyjä kansalaisia.

      Voi ei. Lisäsinkö juuri sisäisen tuskasi määrän kaksinkertaiseksi? Miten voit enää uskottavasti itsekään uhota, että "mamut vie meidän naiset", jos heitä ei naiset edes kiinnosta?

    • thjtyjty

      "Se on paljon kummallisempaa kun rasistihetskut yrittävät yhtäkkiä "havahduttaa" ja pelotella seksuaalivähemmistöjä mamuja vastaan, omien ideologiensa hyväksi."

      Mene kysymään vaikka Irakin tai Afganistanin muslimeilta mitä mieltä he ovat homoista tai bisseistä? Hollanissa missä muslimit ovat iso vähemmistö homot eivät uskalla enää näyttää avoimesti suuntautumistaan. Suomessa homoilu oli joskus rikos tai luokiteltiin mielisairaudeksi mutta todellisuudessa nuo ovat aina olleet käytännössä kuollut kirjain. Ei Suomessa ole tarvinnut koskaan pelätä joutuvansa vankilaan jos paljastuu homoksi tai tulevansa edes hakatuksi jos ei avaudu väärässä baarissa.

      • haillaipuri

        Samaa voi ihan kysyä tietynlaisilta kristityiltä täällä suomessa mitä mieltä ovat eräistä vähemmistöistä. Muslimeista löytyy myös seksuaali-ja sukupuolivähemmistöjäkin. Hollanti on kuitenkin vielä yksi homoystävällisimmistä paikoista euroopassa. Huolimatta siitä, että sielläkin on jo monien vuosien ajan ollut satunnaista syrjintää, henkistä ja fyysistä vähemmistöjä kohtaan muslimien(kin) puolelta. Seksuaali-ja sukupuolivähemmistöt ovat aina, nykyäänkin saaneet turpaansa ihan valkoisilta kantasuomalaisiltakin. Eikä edes tarvitse olla väärässä paikassa. Joten miten niin "jos ei avaudu".
        Silti "maahanmuuttokriittiset" laittavat naiset-, lapset- ja vähemmistöt-kortit esiin, että voii voii pitää nyt suojella näitä noilta hirviöiltä.
        Ensinnäkin, kannattaa lopettaa asioiden suurentelu. Toiseksi, totaalinen fundamentalismi on aina huono asia, oli uskonto mikä tahansa. Mätiä omenia on jokaisessa ryhmässä, mutta se ei tarkoita suurimman osan olevan yhtä samanlaisia. Rikoksista tulee rangaista, mutta turha paiskoo tuomion nyrkkiä jokaiseen päin.


    • MIksi muslimeilla pitäisi olla alemmuuden tunne länsimaisia kohtaan?

      Maallistuneita muslimeita tunnen useita, myös homoseksuaaleja.

    • Bi-nainen

      Eivät kaikki ole hiljaa. Itse olen bi nainen ja maahanmuuttokriittinen. Harvinainen olen, mutta tuskin ainoa.

      • myöskriittinen

        Täällä myös yksi. En tosin homo yms piireissä mainosta kantaani koska sitä ei oteta kovin hyvillään vastaan.


      • unoh

        Mitä tarkoitat maahanmuuttokriittisyydellä omalla kohdallasi?


    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1438
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1281
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1225
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1175
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      29
      1174
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1077
    7. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      13
      1063
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      34
      1062
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1053
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1042
    Aihe