Homot hiljaa islamin uhasta

gfgfg

On kummallista miten hiljaa homot ja bisset ovat olleet jatkuvasti kiihtyvästä muslimien kansainvaelluksesta Eurooppaan. Tiedossa kuitenkin on että noiden muslimien lähtömaissa homous on rikos josta saa raippoja, vankeustuomion tai hirtetään. Irakissa bi-seksuaali miehiä on teloittettu perinteisen islamisen tavan mukaan tiputtamalla pää edellä asfalttiin korkean talon katolta. Onko joku vielä niin sinisilmäinen ettei ymmärrä että muslimeilla ei ole mitään halua omaksua länsimaiden normeja. Ei heillä ole mitään alemmuuden tunnetta vääräuskoisiin sianlihan syöjiin nähden. Maallistuneita muslimeita ei ole kuin länsimaalaisten mielikuvituksessa. Kuinka suureksi pitää kasvaa muslimiväestön määrä että homot pysyvät tiukasti kaapeissaan?

12

52

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Lauritius

   Hyvä uutinen tänään Vainajien päivänä on se, että 50 vuoden sisällä kaikki uskonnot tullaan kieltämään ihmisyyden vastaisina.
   Enää ei tarvita kuin joku vastuullinen maailmanjohtaja, joka kieltää uskonnon maassaan ja muut johtajat liittyvät agendaan. 2070 vuonna ei enää ole niin laajamittaisesti uskontoa missään. Uskontojen harrastajat varmaan kuitenkin yrittävät levittää tuota ihmiskuntien syöpää ja sotien aiheuttajaa, mutta näkevät lopulta viisauden voiton.

   • vaiettäviisaus

    Kahdessa tuhannessa vuodessa maailma ei ole oppinut kuin huutamaan murhaajat kerta kerran jälkeen vapaiksi keskuuteensa.

    "Kumman näistä kahdesta haluatte? Kumman päästän vapaaksi?" Väki vastasi: "Barabbaksen."................. hän otti vettä, pesi kätensä väkijoukon nähden ja sanoi: "Minä olen syytön tämän miehen vereen. Tämä on teidän asianne." Kaikki huusivat yhteen ääneen: "Hänen verensä saa tulla meidän ja meidän lastemme päälle!"

    Tuossa yllä myös vastaus aloittajan kysymykseen. Miksi homotkin mieluummin valitsevat murhaajat, kuin totuuden.


  • Ei uskontoja koskaan tulla kieltämään ja miksi ne edes pitäisi? Maassa on uskonvapaus, joten jokainen saa uskoa mihin haluaa ja miten haluaa, kunhan ei toisia vahingoita. Mitä ihmisyyden vastaista on, jos joku uskoo jumalaan ja suvaitsee homot?

  • me.emme.pelkää.miksi.te

   Se on paljon kummallisempaa kun rasistihetskut yrittävät yhtäkkiä "havahduttaa" ja pelotella seksuaalivähemmistöjä mamuja vastaan, omien ideologiensa hyväksi.

   • sananlaskujakirjasta

    Herran pelko on viisauden alku, ja ylpeys käy lankeemuksen edellä.


  • Eiköhän täällä olla ihan kotimaisten aito-uskisten ja aito-heteroprovokaattorien uhan varassa monta vuotta. Mene aloittaja takaisin kellariisi lukemaan uutta Raamattuasi, mvlehteä :D

   Mistäs aloittaja tiedät, etteivät kaikki salskeat nuoret miehet, muodikkaasti pukeutuneet, siistit, komeat maailmankansalaiset, joita Eurooppaan pukkaa ole halunneet pois islamin valtapiiristä, KOSKA OVAT HOMOJA, joille kotimaassaan käy juuri noin kuten itse kerrot. Äidit ovat laittaneet vaan rakkaansa maailmalle, koska maailmassa on paikkoja, joissa homot ovat hyväksyttyjä kansalaisia.

   Voi ei. Lisäsinkö juuri sisäisen tuskasi määrän kaksinkertaiseksi? Miten voit enää uskottavasti itsekään uhota, että "mamut vie meidän naiset", jos heitä ei naiset edes kiinnosta?

  • thjtyjty

   "Se on paljon kummallisempaa kun rasistihetskut yrittävät yhtäkkiä "havahduttaa" ja pelotella seksuaalivähemmistöjä mamuja vastaan, omien ideologiensa hyväksi."

   Mene kysymään vaikka Irakin tai Afganistanin muslimeilta mitä mieltä he ovat homoista tai bisseistä? Hollanissa missä muslimit ovat iso vähemmistö homot eivät uskalla enää näyttää avoimesti suuntautumistaan. Suomessa homoilu oli joskus rikos tai luokiteltiin mielisairaudeksi mutta todellisuudessa nuo ovat aina olleet käytännössä kuollut kirjain. Ei Suomessa ole tarvinnut koskaan pelätä joutuvansa vankilaan jos paljastuu homoksi tai tulevansa edes hakatuksi jos ei avaudu väärässä baarissa.

   • haillaipuri

    Samaa voi ihan kysyä tietynlaisilta kristityiltä täällä suomessa mitä mieltä ovat eräistä vähemmistöistä. Muslimeista löytyy myös seksuaali-ja sukupuolivähemmistöjäkin. Hollanti on kuitenkin vielä yksi homoystävällisimmistä paikoista euroopassa. Huolimatta siitä, että sielläkin on jo monien vuosien ajan ollut satunnaista syrjintää, henkistä ja fyysistä vähemmistöjä kohtaan muslimien(kin) puolelta. Seksuaali-ja sukupuolivähemmistöt ovat aina, nykyäänkin saaneet turpaansa ihan valkoisilta kantasuomalaisiltakin. Eikä edes tarvitse olla väärässä paikassa. Joten miten niin "jos ei avaudu".
    Silti "maahanmuuttokriittiset" laittavat naiset-, lapset- ja vähemmistöt-kortit esiin, että voii voii pitää nyt suojella näitä noilta hirviöiltä.
    Ensinnäkin, kannattaa lopettaa asioiden suurentelu. Toiseksi, totaalinen fundamentalismi on aina huono asia, oli uskonto mikä tahansa. Mätiä omenia on jokaisessa ryhmässä, mutta se ei tarkoita suurimman osan olevan yhtä samanlaisia. Rikoksista tulee rangaista, mutta turha paiskoo tuomion nyrkkiä jokaiseen päin.


  • MIksi muslimeilla pitäisi olla alemmuuden tunne länsimaisia kohtaan?

   Maallistuneita muslimeita tunnen useita, myös homoseksuaaleja.

  • Bi-nainen

   Eivät kaikki ole hiljaa. Itse olen bi nainen ja maahanmuuttokriittinen. Harvinainen olen, mutta tuskin ainoa.

   • myöskriittinen

    Täällä myös yksi. En tosin homo yms piireissä mainosta kantaani koska sitä ei oteta kovin hyvillään vastaan.


   • unoh

    Mitä tarkoitat maahanmuuttokriittisyydellä omalla kohdallasi?


  Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

   Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
   Maailman menoa
   387
   3717
  2. Vernu Vasunta

   On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
   Suomussalmi
   129
   2609
  3. En kelpaa sinulle

   Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
   Ikävä
   128
   1845
  4. Taidat vanhempi nainen

   Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
   Ikävä
   73
   1290
  5. Hetkeäänkään miettimättä ottaisin sinut

   Mutta mitä mieltä miehesi siitä olisi?
   Ikävä
   72
   1157
  6. Voi nainen...

   Kun luovutit meistä liian aikaisin, just kun aloin oppimaan sinua. Jos oisin alussa jo lukenut aiheesta oisin voinut toi
   Ikävä
   51
   1152
  7. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

   Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
   Maailman menoa
   166
   1152
  8. Olisi kiva tietää miksi pidät minusta?

   Miehelle kysymys :)
   Ikävä
   63
   1104
  9. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

   Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
   Maailman menoa
   291
   930
  10. Naiselle kysymys

   Mitä oikein näet minussa?
   Ikävä
   50
   912
  Aihe