Hoitoväkivalta

viharikoshallitus

Mitä ovat nämä kirjoitukset, että ensihoitajat voivat käydä potilaan luona kolmekin kertaa peräjälkeen ambulanssin kanssa, mutta eivät suostu ottamaan potilasta kyytiin, koska on kuulemma resurssien säästämistä ajaa peräjälkeen takaisin päivystykseen ambulanssi edellä ja taksi perässä?! Sitten ensihoitajat valittavat aggressiivisesti käyttäytyvistä potilasta. Kuten nykyään koko hoitohenkilökunta.

Samaa touhua, kun ensin rakennetaan katuvalot ja sitten niitä ei polteta, että säästyy sähköä. Kielletään ambulanssit sitten kokonaan, kun niitä ei saa käyttää. Hölmöläisten maa koko Suomi. Vai onko kaiken takana - kuten vierasmaalaisten rahtaamisessa Suomeen - jokin agenda?

Vanhukset ja sairaat ovat olleet jo kansakunnan vihollisia numero uno. Seuraava agenda-askel on hoitaa heitä heitä jopa vihan vimmalla ja mahdollisimman suurella aggressiivisuudella. Seuraava agenda-askel onkin sitten armomurhan salliminen.

Mutta ennen sitä kansa aiotaan myrkyttää vihalla. Sen halutaan käyvän toistensa kimppuun; sen halutaan tappelevan kotona kakaroiden kanssa, työpaikalla työkavereiden kanssa ja koulussa keskenään ja opettajien kanssa. Ja loppuviha puretaan sitten vanhuksiin.

Miettikää kaksi kertaa, että mille paikalle tässä vihayllytyksessä itse asetutte.

http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/132857-nyt-tuli-900-sivuinen-vyory-lahihoitajilta-odotan-vain-etta-paasen-pois#at_pco=tst-1.0&at_si=563780dc398ca305&at_ab=per-2&at_pos=1&at_tot=2

1

51

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • refdcre

      "Mitä ovat nämä kirjoitukset, että ensihoitajat voivat käydä potilaan luona kolmekin kertaa peräjälkeen ambulanssin kanssa, mutta eivät suostu ottamaan potilasta kyytiin, koska on kuulemma resurssien säästämistä ajaa peräjälkeen takaisin päivystykseen ambulanssi edellä ja taksi perässä?! "

      Sitä, että 1) se ambulanssi on vapaana toiselle tehtävälle ja 2) aika harva ambulanssi päivystää päivystyksen tai muun hoitolaitoksen yhteydessä. Suurin osa päivystää joko paloasemilla tai sitten yksityisten firmojen omilla talleilla. Tuo "ajellaan peräkanaa päivystykseen taksin kanssa" on poikkeustapauksia, ja siihenkin pätee kohta 1.

      Resurssien säästämistä on se, että ambulanssia ei sidota turhaan potilaaseen, joka ei tarvitse ambulanssikuljetusta. Näin ne ovat per tehtävä keskimäärin vähemmän aikaa kiinni, jolloin niitä ei tarvita niin paljoa ajamaan kaikkia niitä tehtäviä, joita hätäkeskuksen ensimmäisen harvan seulan läpi tulee. Niistäkin kuitenkin vielä 30-40 prosenttia päätyy kuljettamatta jättämiseen ts. potilas joko ei tarvitse päivystysluonteista hoitoa, tai ainakin pääsee sinne jollain muulla keinolla.

      Jos kerran saman potilaan luona on jo kolmesti peräjälkeen käyty ambulanssilla, niin miksi ihmeessä jo ensimmäisen tai viimeistään toisen kerran jälkeen se potilas ei ole tajunnut, että ei ole juuri sen kyydin tarpeessa, ja lähtenyt omalla kyydillä (=julkisilla, taksilla, omaisen kyydillä, itse ajaen, kaikki nämä mahdollisuudet löytyvät nykyään siitä potilasmassasta, jonka ensihoitopalvelut kohtaavat).

      "Kielletään ambulanssit sitten kokonaan, kun niitä ei saa käyttää."

      Kuka on sanonut, että niitä ei saa käyttää? Onhan sitä ambulanssia jo käytetty, kun potilaan tila on tutkittu, ja on todettu, että voi mennä päivystykseen muulla kyydillä, eikä tarvitse varata ambulanssia siihen kuljetukseen. Ei se ambulanssi enää nykyään ole mikään sosiaalitaksi.

      Katuvalojenkin kannalta olen kanssasi aivan päinvastaista mieltä. Niitä ei ole mitään järkeä polttaa keskellä yötä kun juuri ketään ei ole liikkeellä. Suurin osa autoteistäkin voitaisiin pimentää hiljaiseksi ajaksi. Jokaisessa autossa on pakollisena varusteena ajovalot.

      Muuhun kirjoituksesi käsittämättömään viha-aiheiseen jargoniin ei oikein ole mitään kantaaotettavaa. Melko sekava on tuo loppu.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      201
      3338
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2161
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2071
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1935
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1598
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1361
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1251
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1207
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe