Nelan löytöpaikka

Satama2015

41

3618

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • JaakkoViisi

   Luulis et tosta ois aiemmin löytynyt. Sittenkin henkirikos. Joku nyt vaan kuljetti ja dumppas kropan tohon löydettäväks äskettäin.

  • NelanItsemurha

   Minkähän takia hirttäytyi? Oliko mies pahoinpitelijä vai mitä.

   • SuomiOnJätetunkio

    Kukaan ei ymmärtänyt häntä. Jos hän olisi jäänyt kotimaahansa, niin hän olisi vielä elossa. Suomi on tällä hetkellä huono paikka asua ja elää.


  • Korkealla

   Korkean kallion laki... Siitä oli ilmeisesti kauniit näkymät järven suuntaan.
   Hieno paikka katsella kaikessa rauhassa auringonlaskua ja mietiskellä syvällisiä. Lisäksi kaunis ja lämmin syksyinen päivä.

   • Mitä_mieltä

    Jos pyykkinaru oli 3 metrin pakkauksessa niin,...? Kaikki oli mietitty? Nyt on aika mielenkiintoista käydä lukemassa havainnot jälkeenpäin, ne koirien reagoimat paikat. Siitä on jatkossa etua, tietää miten voi mennä.

    Iltalehden video näyttä puutakin.
    http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015110420612593_uu.shtml


   • kukatappoi

    ei ole puhuttu pyykkinarusta.


  • hyvätapa

   Paljon parempi kuin ajaa rekan keulaan.

  • 345trf

   No mikä nyt viittaa hirttäytymiseen, puu? Eihän se pois sulje rikosta mielestäni mutta aika äkkiä on poliisi sellaista ilmaissut että rikosta ei epäillä että jokin niin selkeä itsemurhaan viittavaa asia on ollut.

   Etsintöjen alussa metsästä löydettiin jokin hirtetty nukke ja kun lueskelin uutisia uudestaan niin se nuken paikka oli tuon pitkäjärven toisella puolella. Mutta oli jotain mainintaa kommenteissa että olisi ollut nuorison kolttosia.. Jännä yhteensattuma vaan.

   Eikös nela ostanut eväitä, vähän evästä mukaan ja sitten narukiikkuun henki pois?
   Tarvitseeko siinä syödä jos on niin paha olla että' haluaa kuolla, silloin ei yleensä tee mieli syödä ainakaan jos mielenterveys on niin huonossa tilassa?

   Hyvä kun ei kukaan lapsi löytänyt tuollaista, jos meinaan ollut narun jatkeena, olisi aika traumaattista.

  • RwQc-75

   Mitäs tykkäätte, näkijöiden ketjun eka sivulta?

   Mistä löytyy kadonnut Nela?
   http://keskustelu.anna.fi/threads/mistae-loeytyy-kadonnut-nela.2012485/

   "On jotenkin niin ahdistava ajatuksin, että joku läheinen noin katoaisi, etten oikein pysty keskittymään sitä katsomaan, mutta koen, että vesi liittyy Nelaan.

   Vesi voi toki liittyä häneen esim. niin, että hän kaipaa vettä, on janoinen, mutta hän voi myös olla veden lähellä tai veden alla. Sanotaan, että hän on huonossa hapessa, mikä voi viitata hapeen puutteeseen, mutta myös huonoon kuntoon, eli en osaa tuota tarkemmin selittää."

   • Näkijöiden_ioog

   • tietäjiätosiaan

    Kuolleilla on yleensä heikko happi ja yleensä löytyy vedestä tai maalta, eivät sentään ilmaakin veikanneet.


  • arvoituksia

   kuka heitti puhelimen jätekasaan, sama kuljetti uhrin kauas metsään..

   • sepäsama

    Sama joka osti narunkin.


  • Rauhan.paikka

   Toivottavasti fiksu tontinomistaja laittaa metsäänsä aidan ja kieltotaulut ja kaataa männyn. Muuten sinne virtaa ympäri maata kuukausitolkulla uteliaita töllistelijöitä, jotka eivät muuten Nuuksiossa kävisi, ja suurimmat idiootit ottavat selfieitä naama virneessä.

  • pahaelämä

   Nähtävästi Nela teki itsemurhan, hirttäytyi, osti pyykkinarua, ei jaksanut elää kovassa oravanpyörässä. Työpaikkakin meni ohisuun toiselle. Oliko syrjintää? Epäonnea jokasuhteen. Kurja elämä. Nykynuoret ei kestä kovaa elämää. Vanhempi ikäluokka on toisenlaista he ovat sodanjälkeen kasvanneen ja heidän elämänsä eivät olleet hyvän katon alla päivääkään. Heissä on taitelutahtoa.

   • afkeouo97

    Mikä työpaikka meni toiselle? Nuoret ei tosiaankaan ole vielä tottuneet vastoinkäymisiin, kun on muuten asiallinen niin siitä huolimatta ei saa jatkaa työssä tai ei saa työtä. Töitä ei nyt ole kovin paljon jaossa, joten eipä niitä saa moni muukaan.

    Toisaalta nuoruus on yksi vaihe, kun sen kasvaa, alkaa syntyä sitä taistelutahtoa vanhana. On sitä kyllä joillakin jo nuorempanakin.


   • me2we

    Se työpaikka meni siis toiselle missä hän oli jo töissä. Aluksi firmassa hän teki jopa ilman palkkaa. Mies elätti. Tuo firma oli joku Me2WE?Katso täältä netistä.

    ilman palkkaa


   • LehmäköOjassa
    me2we kirjoitti:

    Se työpaikka meni siis toiselle missä hän oli jo töissä. Aluksi firmassa hän teki jopa ilman palkkaa. Mies elätti. Tuo firma oli joku Me2WE?Katso täältä netistä.

    ilman palkkaa

    Eikös Nela ollut vasta alkanut saamaan oikeaa palkkaa siitä firmasta?

    Eli miten hänen työpaikkansa oli mennyt toiselle? Eikös se mennyt toiselle vasta hänen katoamisensa tai kuolleena löytymisen jälkeen?

    Miksi yrität selitellä itsemurha-teoriaa?


  • ajatellut

   Ei ole itsemurha. Ei jäähyväisviestiä. Pikemmin viimeinen viesti äidille viittasi tulevaan " soitan illalla.." Melkein kuin halusi antaa viitteen tulevasta soitosta tilanteessa jossa joku muu uhkaa häntä!
   Rohkea voimakas nainen. Ei tekisi tuollaista. Työ kansainvälinen, kiinnostava, matkustamista, juuri avioitunut. Joku muu on takana Nelan kuolemassa, tämä on lavastus!

   • äläajttele

    Anna viisaampien ajatella. Soitti äidilleen kun halusi vielä kerran kuulla äänen, ehkä olisi halunnut puhuakin jostain, mutta kysyi vain valokuvista mikä oli jo puhuttu, äitikin ihmetteli.

    Kuinkahan kauan te hörhöt tätäkin vatvotte, yksi itsemurha satojen muiden joukossa, ei mitään ihmeellistä.


   • maak

    Halusin. Kertoa oman ajatukseni NELALSTA hän oli yks kauneimmista naisista mitä tiedän olin suunnattoman ihastunut. häneen enkä usko. että kukaan olisi hänelle mitään pahaa. kyllä tuntuu. tosi. pahalta häntä ei. enää ole hänellä. oli aina iloiset. kasvot. Kuvissa.


   • Jiinip

    No voi teitä, maan omistajan kulmilla asutaan, ja oli todellakin itsemurha. Siitä mikä siihen ajoi ei ole kenelläkään aavistusta.


  • aamu--kaste1

   Olen ollut koko ajan täysin varma ja vakuuttunut lavastuksesta. Olen myöskin varma että hänet on muualla pahoinpidelty ym...ja löytöpaikalla on tehty lopputyö. En Ole koko aikana uskonut millään lailla itsemurha- olettamukseen.

  • kaste--helmi

   En kanssa ole uskonut murhainfossa vellovaan itsemurha intoiluun, tapaturma tai sitten asiaan liittyy rikos. Rikos on myös se että ihminen ajetaan tarkoitus hakuisesti tiettyyn pisteeseen. Eipä kerrota enempää ettei kukaan nouki pultteja.

   • 3persoonaa

    Pidä pitempi tauko kun vastailet itsellesi ja vaihda tyyliä ))


   • Mörköselähtipiiriin

    Mielenrauhaasi helpottaa kun kerron et ollaan kyl eri tyyppejä, hölmö!!


   • tottakaitottakai
    Mörköselähtipiiriin kirjoitti:

    Mielenrauhaasi helpottaa kun kerron et ollaan kyl eri tyyppejä, hölmö!!

    Saman pään sisällä, oletko käynyt tutkimuksissa, montako niitä löytyy?


  • varpustyttö

   Outoa systemaattinen hyökkääminen kaikkia kohtaan, jotka epäilee itsemurhaa. Ruumiinavaustutkimukset ja muut tutkimukset ovat vielä kesken. Kaiken takana on jotain paljon rankempaa kuin tajuamme. Voi olla henkinen painostus( mies mustasukkainen naisen mieskavereista, matkoista, menoista, edellisenä iltana kun katosi puhelu Slushista joka tänään! Itsenäinen nainen)mutta samaan aikaan työpaikalla kilpailua ja ties mitä juonitteluita.. silti en usko että henkisesti murtui, vahva nainen, vaan joku mursi hänet konkreettisesti.

  • ihmejagummi

   Eikös tässä olekkin hieman outoa? Kävelet, juokset 9 km matkan migreeni potilaana? Aikaväli 10:20-14:25 - puoliyö kun känny hiljeni? Löytyi 150m päästä asututksesta.
   Ilmeisemmin käyttänyt Nuuksiontietä Pitkäjärven reittiä?

  • aamu--kaste1

   En usko että hän tuon matkan käveli. Uskon että päätepysäkillä / lähettyvillä oli joku/ jotkut odottamassa. Autolla varmaankin osa matkasta mentiin....kunnes..? Mitä sitten tapatuikaan. Vain Luoja sen tietää#€%&@*". Koen että tähän koko juttuun liittyy raha. Varmaankin oli kiristyksen tms.painostuksen kohteena. Näin minä vaan vaistoan.

   • ihmejagummi

    Vielä lisätään että etsijäporukan tukikohta oli jonkun aikaa 400 metrin päästä löytöpaikasta. Myös helikopteri oli käynyt lähellä.
    Niin eikö ole kummallista, ettei koiratkaan reagoineet?


  • 9plus1

   Tuntuu hieman "mustalta huumorilta" (tai mikä onkaan oikea käsite), että Nelan katoamisen synnyttämä mediahuomio ja siitä seuranneet suuretsinnät eivät loppujen lopuksi vaikuttaneet henkilön löytymiseen millään tavalla. Vaikka julkisuus olisi jäänyt samalle tasolle kuin esimerkiksi Birgitta Silanderin tai Saku Inomaan tapauksissa, niin luultavasti sama metsänhakkuiden kartoittaja olisi löytänyt Nelan joka tapauksessa.

  • on_aika_jatkaa

   Jutulle on kirjoitettu piste.
   Ihmettelen että murha info ja tämä sivu jaksaa vääntää vielä.
   Relatkaa, elämä jatkuu..
   Rauha hänen muistolleen.

   • CaseNotClosed

    Pitää vielä tutkia Gang Stalkattiinko Nelaa.


  • kaskummaa

   Näin äkkiäkö ruumiinavaus- ja muut tutkimukset lopullisesti ratkeavat?
   Miksi ihminen joka työssä pidetty, ja positiivinen ihminen, ystäviä, ja liittonsa kuulemma rakkaudellinen, tappaisi itsensä? Ja tavalla joka mitä järkyttävin läheisille, selittämättä kadoten?

  • Foliohattu.pois

   Jos henkilö on löytynyt menehtyneenä metsästä, jonne hän on itse mennyt, eikä poliisi ole tiedottanut epäilevänsä rikosta, niin siinä jää melko vähän sijaa vaihtoehtoisille teorioille.

   • kirkaspäinen

    Kyllä minun mieleeni mahtuu paljonkin vaihtoehtoisia teorioita...
    ei elämässä aina asiat ole miltä näyttävät.


   • Tilannekartoitusta

    Pitäisikö tutkia voiko poliisin aina luottaa murha- ja katoamistutkinnoissa?


   • Anonyymi
    kirkaspäinen kirjoitti:

    Kyllä minun mieleeni mahtuu paljonkin vaihtoehtoisia teorioita...
    ei elämässä aina asiat ole miltä näyttävät.

    Kokeilepa raahata joku tiheäoksaiseen kuuseen ja hirttää sinne, aika mahdoton tehtävä. Itse se on sinne kiivennyt.


  • Anonyymi

   Kyllä tämä johtui yhtä paljon tuoreesta aviomiehestä, työtaakasta, Slush-messuista, Kotimaaikävästä, kuin oman rauhan kaipuusta rakkaassa metsässä.

   T. Ukkeli

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksi nainen lyö leikiksi

   Olen mies ja kiinnostunut eräästä naisesta. Ollaan juteltu ja tavattukin, ja mielestäni meillä osuu kemiat hyvin yksiin. Nainen osoittaa kyllä kiinnos
   Tunteet
   218
   6636
  2. VTV:n exjohtaja Tytti Yli-Viikari haastoi oikeuteen

   entisen työantajansa VTV:n koskien irtisanomistaan. https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/da065296-dc16-4395-8a57-082d4408a32f
   Maailman menoa
   94
   2109
  3. Oma kansa ensin?

   Mitä tarkoittaa oma kansa ensin? Mihin verrattuna. Muitten kustannuksella? Miten voisimme olla erillään maailmasta? Mikä on se kansa, joka on vauras
   Maailman menoa
   437
   1590
  4. Selviytyjät: Niko Saarinen avautuu yön piinasta: "Kukaan suomalainen ei ole nähnyt niin paljon..."

   Hui, kuulostaa aika ankealta… Nyt oli Nikon vuoro tippua kisasta, mutta hyvin hän veti! Lue Nikon tunnelmat kuvausten jälkeen: https://www.suomi24.
   Suomalaiset julkkikset
   20
   1447
  5. Sanna otti 5236 euroa suomalaista kohden uutta velkaa koronan varjolla

   https://yle.fi/ Sossujen politiikka. Ruotsi velkaantui 1 670 euroa/per nuppi. Ruotsissa kuollut 20 000, Suomessa 6 000. Ruotsin väkiluku on k
   Maailman menoa
   286
   1425
  6. Yllätys! Maajussille morsian -sarjan maajussi ja tangokuningatar v. 2019 Temptation Islandissa!

   Oooo, Maajussille morsian kohtaa Tempparit… Aika villiä. Mitä tunteita herättää, aiotko katsoa nyt Temptation Islandia, jos olet katsonut Maajussill
   Tv-sarjat
   11
   1174
  7. Naton kannatus Suomessa on hiipunut olemattomiin.

   Ovatko aiemmin fanaattisesti natoa kannattaneet tajunneet, että sotajärjestöön liittyminen onkin täysin turhaa, kun itänaapurista ei mitään uhkaa ole?
   Maailman menoa
   251
   1051
  8. Martina menestyi Barcelonassa

   Martina kävi kisaamassa Espanjan Barcelonassa ja sijoittui hienosti sijalle 7. Pyöräilyssä Martina oli 2 nopein.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   171
   988
  9. Aiotteko tehdä mitään saadaksenne kohteenne

   Aiotteko tehdä mitään oikeassa elämässä saadaksenne henkilön jonka perään täällä haikailette vai aiotteko vain ikuisesti kirjoitella tänne?
   Ikävä
   62
   901
  Aihe