uusi kunnanjohtaja

nainenjohtoon

Nyt ollaan saatu uusi johtaja kuntaan. Onko kenelläkään tietoa että nyt talous saadaan kuntoon ja jämikin tuottamaan?

16

196

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • On.täältä.lähdettävä

      Kukaan ei osaa vastata kysymykseen. Mistä se järki nyt muka löytyy, koska tähän mennessä ei ole tehty muuta kuin typeryyksiä. Kuinka muka kokematon kunnanjohtaja pystyy vääntämään ikivanhojen jäärien mielipiteitä uudenlaiseen ajatteluun. Ei sitten mitenkään. Vanha meno jatkuu niin kauan kuin kuntalaiset äänestävät näitä vallassa olijoita, jotka eivät ymmärrä sitä, millä vuosituhannella eletään.

      Kuntalaisten veronmaksajien etu on Jämijärven liittäminen mihin tahansa naapuriin. Kankaanpäähän olisi jo liitytty pakolla, vaan Kankaanpää itsekin jo neuvottelee salassa ja pakolla liittymistä Poriin. Silkalla järjellä ajatellen Ikaalinen olisi kuitenkin ehkä paras liityttävä, ainakin suuntana, ja kehittymismahdollisuutena.

      Muistakaa jämijärveläiset: Kepu pettää aina!

      Tietääkö kukaan montako prosenttia kunnan verotuloista tulee eläketuloista? Viimeinen sammuttakoon valot.

      • On.on.on.o

        Jaa niin mistä..?! Kankoonpee mitään neuvottele porin kanssa.


      • Disinformaatikko

        Kyllä neuvottelee. Olen antanut kertoa itselleni kaupungintalon keittiön oven raosta, että epävirallisia yhteydenottoja on Porin ja Kankaanpään välillä käyty. Niitä ovat käyneet muutamat nokkamiehet, eivät siis kaikki. Neuvotteluista ei ole pöytäkirjoja eikä muistioita, ei vielä tässä vaiheessa.

        Omituista on, että aloitus keskusteluille on tullut Kankaanpäästä. Tavallisesti luotettavista lähteistä saamani tiedon mukaan kaikki porilaiset eivät ole kovinkaan ihastuneita saamaan metsäläisiä porukoihinsa.


      • takuullaonnäin
        On.on.on.o kirjoitti:

        Jaa niin mistä..?! Kankoonpee mitään neuvottele porin kanssa.

        Jos nainen valittiin niin kunnan asiat tulee menemään päin vittua.


    • uusistaentiiä

      Tilanne on melkein kääntymässä, sillä vastaisuudessa käänteisesti, kunnat saavatkin johtajia.

    • Panetoimeksijo

      Taas kunta ottanut 100.000 euroa uutta korollista velkaa, josta annettiin täysin koroton laina 60.000 euroa hiihtoputkelle. Tuota lainaa hiihtoputki ei ikinä pysty maksamaan takaisin. Jos hyvä kunnanjohtaja saisi nyt lopun aikaiseksi tuolle järjettömyydelle ja laitettaisiin hiihtoputki vihdoinkin konkurssiin.

    • Kuntalainenvuosia

      Jatkossa olisi mukava, että uusi kunnanjohtaja kertoisi avoimesti asioista ja uusista suunnitelmista. Karviasta voisi ottaa mallia.

      • voihyväthyssykät

        Aivan. Meinaakohan uusi johtaja ottaa jämpällekin maahanmuuttajia. Sitte voidaan sulkea tytöt ja naiset kotiin raiskaus ym uhkiem takia


    • TiukkaPaikkaJohtajalla

      Vähääkään taloudesta ymmärtävä johtaja ottaisi asiakseen hiihtoputkesta luopumisen. Tällä hetkellä hiihtoputkea ylläpidetään ainoastaan ja vain siksi, kun muutaman sijoittajan bisnekset edellyttävät Jämillä olevan mahdollisimman paljon toimintaa. Muuten ihan ok homma, mutta toiminnan ylläpitäminen kunnan varoilla on roistomaista touhua.

      "Oikea" kunnanjohtaja panisi moiselle toiminnalle nopeasti stopin. Saas nähdä miten käy tällä kertaa, uskaltaako ottaa tälläistä asiaa edes esille, vai pelkääkö liikaa kepulaisten älämölöä.

      • Observer92

        Kyllä tulee olemaan notkeaselkäinen. Sen lauluja laulaa, jonka leipää syö. Laulaa niin kauan kuin saa uuden ja paremman paikan. Arvioisin noin kolme vuotta hermojen kestävän, jos ei Jämijärveä teurasteta jo sitä ennen, mihin kunnan talouden kehitys viittaa jo nyt.


    • uuno_turhapuro_

      Onhan valtuustos viisaita miehiä toki elukat hoitamatta mutta muuten ihan ok.

      • voi.yhyre.kerran

        Kekä siä valtuustos on mukmas viisas? Viittiks sanoo jos yhyrenki tiärät, minen kylä tiärä ainootakaa. En sitte niin miästä ku naistakaa. Ylettömillä avustuksilla taitaa elää enemmistö valtuutetuista. Niilähä se kuntaki o joka vuasi pelastettu pankrotilta. Nostetaa vaan äyriä ja kiinteistöveroja mökkiläisiltä.

        Elukoitte hoirosta on saatu näilä sivuilla oikee kuvallisia näytteitä. En mitenkää haluaasi olla Jämijärviläine sika. En eres halua syärä jämijärven sikaa, kylä meni maku.


    • leppäsika

      En ole Jämppäläistä sikaa koskaan syönynnä ekä syökkään. Rahtaripalvarin liha ei mulle kans kelpaa.

    • mikavila

      Tää naikkonen laittoi ainakin Kauhajoen teknisen puolen "kuntoon" jokunen vuosi sitten, esim yhteiskoulun homeongelmat (tuli sitten uusi koulu, vanha käyttökieltoon)....onnea vaan teille :-)

    • Panetoimeksijo

      Kankaanpää on liittymässä Poriin ja Jämijärveläiset jää neuvotteluista ulkopuolelle ja saavat sitten vaan kysellä huolisitteko meidätkin mukaan kuntaliitokseen, missä paperi, että saa allekirjoittaa.

    • periksi

      Olishan se hienoo jos Jämijärvi liityis Poriin, Ensiksi lopettettais Jämi,, perusteena ei porissakaan ole sellaista, sitten tasattaisiin soinin harju, samoin perustein. Jämijärven siis järven nimi muutettaisiin, eihän perusporissa ole Pori järveä vaan läpi virtaa Kokemäenjoki, tämä on porilaisia ketuttanut jo monta sukupolvea, kuin porissa voi virrata kokemäenjoki???? Kaippa ne kuitukaapelitkin kelais pois koko pohjoissatakunnasta edellä mainitulla perusteella. Kysyn vaan mihin poria tarvitaan?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      450
      4859
    2. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      15
      1732
    3. Aivan täysin tahallinen teko

      Ei mitään puolusteluja, eikä selittelyitä. Kuljettajalle kerrottiin asiasta siinä paikanpäällä, mutta silti hän ajoi ves
      Suomussalmi
      94
      1478
    4. Suomussalmi saatu vihdoin maailmankartalle!

      Nyt kun Suomussalmi on vihdoin viimein saatu ennennäkemättömällä tavalla maailman tietoisuuteen niin voitaisiin järjestä
      Suomussalmi
      53
      1359
    5. Olet saanut minut sekoamaan

      Tunteiden ristiaallokossa vellominen on ollut melkoinen kokemus. Ei kukaan ole saanut minua niin raiteiltaan kuin sinä.
      Ikävä
      23
      1337
    6. Mainehaitta metsäkonefirmalle

      Hukkajoen tapahtumista liikkuu paljon huhuja. Eikö kannattaisi julkaista raakkuja tuhonneen metsäkoneyrityksen nimi, kos
      Suomussalmi
      53
      1228
    7. Oho! Maajussi-Kallelta pakit saanut morsioehdokas Miss Suomi -kisoissa! Tunnistaisitko hänet nyt?

      Hmm, tunnistaisitko?!? Onnea missihulinoihin! Lue lisää ja katso kuvat: https://www.suomi24.fi/viihde/oho-maajussi-
      Suomalaiset julkkikset
      0
      1075
    8. Myönnän sinulle nyt

      Että olen erittäin mustasukkainen sinusta jo nyt. Ikävä on tämä tunne, kun tietämättömyyden solista nousee myrkkyä miele
      Ikävä
      54
      1010
    9. Pysytäänkö nainen

      edelleen yhtä viileän tyynenä kun nähdään. Uskotko että tahtoessani saisin murettua tyyneytesi hyvin helposti.
      Ikävä
      57
      895
    10. Olen käyttäytynyt ristiriitaisesti

      eikä minusta varmaankaan ota mitään selvää. Se johtuu siitä, kun järki sanoo ei, ei, ei ja sydän sanoo kyllä, kyllä, kyl
      Ikävä
      61
      879
    Aihe