Leijonamies omaksi

Kaksosnainen

Olen lähtenyt pari kertaa baarista leijonamiehen matkaan, mutta en ole antanut. Hän kyllä ekalla kerralla yritti, mutta toisella kertaa tyytyi pitämään kädestä... Toisella kertaa tavatessamme baarissa hän oli aluksi todella tyly (luultavasti typerän tekstiviestini takia...) Loppuillasta kuitenkin lähti matkaani. Aamulla kysyin, että haluaako hän tavata selvinpäin, vai vaan seksiä, johon hän, ettemmehän ole vielä panneet. Lisäsi vielä vaan, että kattellaan nyt. Mokasinko kaiken kysymykselläni?

Leijona ei ole viestiäkään lähettänyt. Baarissa hän juttelee lähes joka naiselle, muttei silti kuulemma usein naista kotiinsa vie. Itserakaskin hän on, mutta jotenkin juuri siihen olenkin ihastunut. Hän vaikuttaa niin miehekkäälle ja itsevarmalle (tosin on minua 5 vuotta vanhempi, itse olen 21). Hän on sellainen alfauros :)

Kertokaa nyt rakkaat ihmiset miten saan leijonan omakseni? En välttämättä halua seurustella, mutta tapailu olisi mukavaa. Tosin leijona vaikutti hieman mustasukkaiselle kun kerroin että asun vielä exäni kanssa. Toisaalta hän vaikutti hyvinkin välinpitämättömälle ja ilkeälle minua kohtaan. Tosin se vain lisää saalistusviettiäni ;) Mistä moinen mustasukkaisuus, jollei häntä kiinnosta?

Kertokaa leijonamiehet ja miksei naistetkin, millaisesta pukeutumistyylistä pidätte ja ylipäätään miten nainen herättää kiinnostuksenne muutenkin kuin illaksi? Toinen homma tietty sitten että mites kaksosnaisella ja jellonauroksella synkkaa?

15

6012

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kaksosnainen

      Mieti kaksi kertaa ennen kuin siihen kelkkaan lähdet ja haluat elämästäs vankilan.

      • Kuulkaa...

        Leijonamiehet ovat lempeitä...tosiasiassa.


    • ninax

      oli hauska lukea toi sun juttusi =)
      olen itse kokenut samanlaisia fiilareita.
      vaikkakin olemme kumpikin tahoiltamme varattuja.
      Eli kaksosen saalistusvietti on taattu "hankalan"
      leijonan seurassa=)
      mikä onkin mukavaa...eihän sellainen herätä mielenkiintoa joka on valmiina vadilla.
      Onnea sulle jota myös toivon itselleni leijonan suhteen.

    • ScorpioFemale

      Moi, itse tapsin oman Leijonani nelisen vuotta sitten. Itse en rakastunut heti, tai siis olin kiinnostunut ihan alusta alkaen, mutta vasta 3kk tuntemisen jalkeen, sanoin olevani ihanstunut, ehka hieman rakastunut ja, kun oli kulunnut 7kk oltiin sangyssa ensimmaista kertaa, vaikka oltiinkin tapailtu ja toisien sanoen seurusteltu toistemme kanssa :)

      Oma Leijonani ainakin piiritti minua siita lahtien, kun tavattiin. Eli osoitti selvaakin selvemmin oman mielenkiintonsa. Soitteli jatkuvasti, ainakin 5 krt paivassa ( itsekkin soittelin ) Lahetteli romanttisia kortteja, emaileja, tavallisia kirjeita yms .. Lahjoja jne.
      Koskaan ei tarvinnut ajatella, etta " onkohan se kiinnostunut minusta "

      Ja meilla ei todellakaan harrastettu seksia, kun vasta 7kk kuluttua tapaamisestamme, koska itsellani oli pitka ja vaikea parisuhde takana tarvitsin aikaa palautua. Lejonaiseni oli upea, tukien minua koko ajan ja kohteli kuin kuningatarta :)

      Nyt yhteiseloa nelisen vuotta ja mies aina vain yhta himokas, halukas jne :) Upea mies !!! Joka paiva saan tuntea itseni rakastetuksi ja halutuksi.

      Etene suhteessasi hitaasti. En tietenkaan tarkoita, etta pitaisi odottaa kuukaisi kaupalla, mutta pikku-hiljaa, sittenpahan ainakin tiedat onko mies oikeasti rakastunut sinuun. Mutta tuo ihmetyttaa, ettei pida sinuun yhteytta ... Mutta toisaalta taas on kiinnostunut, kun haluaa olla sinun kanssa, vaikka ei ole seksia. Luulen, etta asumisesi exmiehen kanssa on liikaa Leijona miehelle. Leijona vaatii taydellisen omistusoikeuden, jos rakastuu, ei halua jakaa kumppaneitaan exien kanssa.

      Onnea matkaan !!!!

    • Nimetön

      Sitä välinpitämättömyyttä ja ilkeyttä tulet saamaan jatkossakin.Jos haluat elämästäsi vankilan niin sitten se sopii sinulle. Elin Leijona miehen kanssa useamman vuoden yhdessä. Jos haluat miehen jota jaksat palvoa kuin kuningasta 24h vuorokaudessa niin valitsemasi mies on sinulle oikea. Ja leijona miehen vaimon paikka on kotona, varokin jos joskus jonnekin haluat lähteä ja jos tietää että olet vaikka tanssinut toisen miehen kanssa. Eroahan hän siitä haluaa, leijona mies on myös tavattoman neuvottelu kyvytön. Ainakaan tämä versio jonka kanssa olin, sairaalloisen mustasukkainen. Ja jos et järjestä hänelle jotakin mustasukkaisuus kohtausta niin hänhän sen järjestää vaikka mistä, kunhan asia on vain aina sinun syysi. Alistamista, nöyryytystä. Varmaankaan kaikki leijonat eivät ole samanlaisia mutta minulle jäi vain niin paha mieli leijonan käytöksestä että päätin vastata. Onkohan kukaan kokenut samantapaista käytöstä?

      • kokemustaon!

        Leijonilla on turhamaisuutensa ja monien muiden asioiden takia taipumusta narsismiin. Lapsen synnyttämistä leijonan luonteeseen pitäisi välttää. Yksi leijona-lohikäärme narsisti lääkäri pilasi äiti-lapsi suhteeni ja aina kun pidettiin kokouksia niin tämä kaikkien huomiota kalasteleva narsisti käveli kokoushuoneeseen aina viimeisten joukossa, että varmasti saa kaikkien huomion.


    • G-lady

      moi

      itse olen kaksonen ja asunut jellonan kanssa jo reilun vuoden. siinä suht lyhyessä ajassa olen oppinut kyseisestä luonteesta ihan liikaakin.

      mieti todella tarkasti, haluatko omakses leijonan, joka ei innostu sinusta heti. kuulostaa siltä, että päädyt loukaamaan itseäsi ja usein vielä ihan tiedostaen asian.

      kannattaisi varmaankin ottaa mieheen vähän etäisyyttää ja katsoa, ottaako hän yhteytä. älä siis koknaan uniohda häöntä, mutta vähennä yhteydenottoja ja vältä heittäytymästä hänen kaulaansa heti kun tapaatte baarissa.

      leijona hyväksyy vierelleen vain kuningattaren eli upean ja itsevarman naisen. vaihtoehtoisesti voit tyytyä palvelijan osaan eli passata herraa ympäri vuorokauden (siivous, ruuanlaitto, pahimmillaan myös täysi ylläpito). loppupeleissä itsellesi ei jää aikaa muuhun kuin nukkumiseen ja työhönkäyntiin.

      harkitse kahdesti.

      • ScorpioFemale

        Me ollaan todellakin nelisen vuotta oltu yhdessa, ja tuollaisia piirteita en ole omassa Leijonassani huomannut. Han on ihana rakastava ihminen ja osoittaa rakkautensa hyvin. On hella, hellii oikeastaan koko ajan. Usuttaa minua harrastuksiin, .. Ja haluaa, etta mina naytan hyvalta, ja muutoinkin haluaa minun voivan hyvin.

        Auttaa koti-toissa, eli han meilla luuttuaa .. Mina hoidan kokkaamisen, mutta tumpelo ei ole myoskaan keittiossa.

        Henkinen puoli kunnossa, kiinnostunut kaikenlaisista asioista ja keskustelutaitoinen, mika skorpparille MUST ! Koti-ihminen .. Ihana mussukka !!!

        Mies kyllakin mustasukkainen ja ehdoton rehellisyydessa, eli ei hyvaksy edes yhta viatonta suukkoa tai flirttia. Mutta itseani ei semmoinen ainakaan innosta, koska olen Leijonaani rakastunut.


      • kaksosnainen

        G-lady kirjoitti leijonamiehestä ihan oikein se on justiinsa noin ja piste.


      • kokemustaon!
        ScorpioFemale kirjoitti:

        Me ollaan todellakin nelisen vuotta oltu yhdessa, ja tuollaisia piirteita en ole omassa Leijonassani huomannut. Han on ihana rakastava ihminen ja osoittaa rakkautensa hyvin. On hella, hellii oikeastaan koko ajan. Usuttaa minua harrastuksiin, .. Ja haluaa, etta mina naytan hyvalta, ja muutoinkin haluaa minun voivan hyvin.

        Auttaa koti-toissa, eli han meilla luuttuaa .. Mina hoidan kokkaamisen, mutta tumpelo ei ole myoskaan keittiossa.

        Henkinen puoli kunnossa, kiinnostunut kaikenlaisista asioista ja keskustelutaitoinen, mika skorpparille MUST ! Koti-ihminen .. Ihana mussukka !!!

        Mies kyllakin mustasukkainen ja ehdoton rehellisyydessa, eli ei hyvaksy edes yhta viatonta suukkoa tai flirttia. Mutta itseani ei semmoinen ainakaan innosta, koska olen Leijonaani rakastunut.

        Paljolti riippuu nousevista luonteista millainen leijonasta tulee - ylimielinen vai normaali?


    • Olen itsekin kaksonen ja leijonamiehen saaminen oli aluksi vaikeaa... Tavattiin juomisen merkeissä ja mentiin loppuillasta samaan sänkyyn nukkumaan. Olimme molemmat siinä kunnossa,että emme miettineetkään muuta kuin nukkumista. Aamulla hipsin hiljaa omalle kämpille, sen suuremmin kyselemättä jatkosta.

      Seuraavalla viikolla näimme taas samoissa merkeissä, silloin tapahtukin se, mikä viimeksi jäi tapahtumatta. Ajattelin jo silloin,että mitä jos kysyisin, haluaako leijonamies jotain muutakin. Jätin kysymyksen seuraavaan viikkoon...

      Kolmannella viikolla, kun aamulla heräsin hänen vierestään, kysyin,että haluaako tämä alkaa minun helluksi. Sanoin vain nopeasti,että ei tarvi vastata nyt, miettiä vain. Lähdin sitten enkä pitänyt juurikaan yhteyttä kuluvalla viikolla. (ei kyllä hänkään pitänyt)

      Viikko siinä taas meni, ja kun seuraavan kerran näin hänet, hän tuli viereeni, kietoi kätensä kaulani ympärille ja kuiskasi, että haluaa ottaa minusta itelleen hellun.

      Siitä asti yhessä ollaan oltu... Kuukausi siinä meni ennen ku sen sain, mutta se kannatti! :)

    • Minä

      Leijona on usein todella mustasukkainen.

      Leijona vetää paljon ihmisiä puoleensa ja tahtoo paljon ystäviä, mutta parisuhteessa hän ei ole pettäjä tai jättäjä tyyppi. Eli ei kannata huolestua vaikka hän puhuukin "kaikille naisille ketkä tulee vastaan".

      Minun mielestä leijona ja kaksonen sopii mainiosti yhteen vaikkei niin esimerkiksi yleisemmissä horoskooppiteoksissa mainita.

    • rak84

      Kuinka sitten olen kauris nainen ja mies leijona,,, emme varsinaisesti tunne vaan olemee tavanneet pikaisesti teineinä... ja nyt aikuis iällä otimme yhteyttä. olen toki naimisissa vielä mutta eroamassa. .. huomasin täs yks päivä hän kysyi että tykkäänkö hänestä ja vain hänestä.. huomasin että on mustasukkainen..

      tarkoittaa sitäkö että rakastaa /rakastunut minua(uun) ?

      • Unikeiju

        En tiedä tarkoitusperistä, mutta meillä täysin toimiva ja hyvä kaurisnaisen ja leijonamiehen parisuhde. Aluksi oli paljon sellaista lellittelyä, tavaroiden ostelua ja kaunopuheisia viestejä. Nyt suhteemme on kohta kahden yhdessä asutun vuoden myötä aikuistunut ja hitusen arkiintunut, mutta meille on sitä myötä myös kehittynyt oma söpöstelykieli ja muistetaan joka päivä sanoa toisillemme, että rakastetaan.

        Kaikkialta oon saanut lukea, miten kauris ja leijona on tuhoon tuomittu pari, mutta mä kohautan olkiani sellaisille teksteille. Mä en olisi voinut saada parempaa elämänkumppania. Ei paikata toistemme reikiä, vaan tuetaan toinen toistamme tekemään itse itsestämme kokonaisempi ja se on ihan mahtavaa!


    • Anonyymi

      Ei kysymys ole vain kuukausiluonteesta, vaan myös vuosiluonteesta. Kiinalainen merkki on otettava myös huomioon.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      129
      4880
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      3076
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1787
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1750
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1601
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1471
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      18
      1228
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      10
      1213
    9. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1177
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1177
    Aihe