Neuvostoliitossa rakennettiin superskalaari 1978

usabanana

Neuvostoliitossa rakennettiin superskalaarikone jo vuonna 1978, lähes 15 vuotta ennen ensimmäistä kaupallista laitetta Yhdysvalloissa. Intel Pentium (Vladimir Pentkovskin kehittämä arkkitehtuuri) oli siis ensimmäinen superskalaariprosessori Yhdysvalloissa. Neuvostoliitto oli siis teknologisesti paljon kehittyneempi kuin Yhdysvallat.

24

224

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • fdsafdsa

      Ja Putin lentää karhun selässä kurkiauran kärjessä johdattaen linnut suojaan golf-radalta, jossa hän löi juuri 18 hole-in-onea uituaan ensin neljä uutta maailmanennätystä.

      Venäläisten tehokkain huippuprosessori on jopa niin tehokas, että se jaksaa pyörittää länsimaisella näytönohjaimella ryyditettynä toimistosovelluksia. Hieman vähemmän mainostettu asia on, että länsimaiset älypuhelimet pystyvät käytännössä parempaan suorituskykyyn.

      • usabanana

        Ei ole olemassa sellaista asiaa kuin länsimainen teknologia, on olemassa vain venäläisten ja intialaisten immigranttien teknologia, nimittäin Piilaakso ja lännen suurimmat teknologiayritykset työllistävät suurimmaksi osaksi venäläisiä ja intialaisia insinöörejä.


      • fdsafdsa

        Ei ole olemassa mitään venäläistä teknologiaa. Avaruuteen Venäjä pääsi saksalaisten insinöörien voimin toisen maailmansodan jälkeen, Venäjän autoteollisuuden helmi Lada taas on kopio vanhasta Fiiatista. Yli sadan miljoonan asukkaan Venäjä ei ole kyennyt vieläkään edes siihen, mihin pienen Ruotsin autoteollisuus kykeni viime vuosituhannella.

        Muutenkin kirjoituksesi on pelkkää propagandatrollausta.


      • usabanana
        fdsafdsa kirjoitti:

        Ei ole olemassa mitään venäläistä teknologiaa. Avaruuteen Venäjä pääsi saksalaisten insinöörien voimin toisen maailmansodan jälkeen, Venäjän autoteollisuuden helmi Lada taas on kopio vanhasta Fiiatista. Yli sadan miljoonan asukkaan Venäjä ei ole kyennyt vieläkään edes siihen, mihin pienen Ruotsin autoteollisuus kykeni viime vuosituhannella.

        Muutenkin kirjoituksesi on pelkkää propagandatrollausta.

        Höpön löpön, olet niin pihalla asioista. Miksi Sojuz on ainoa tapa päästä kansainväliselle avaruusasemalle? Entä miksi NASA on niin avuton ilman venäläisiä rakettimoottoreita? Siinäpä sulle pähkina purtavaksi. Venäjä on edelleen toipumassa Neuvostoliiton romahduksen aiheuttamasta kaaoksesta sekä vuoden 1998 talouskriisin jälkeisestä ahdingosta. Neuvostoliiton romahdettua teknologisen infrastruktuurin rahoitus lopetettiin, minkä seurauksena älymystö siirtyi länteen, jossa sitten ei-niin-yllättäen alkoi teknologinen vallankumous. Mutta odotellaan rauhassa, noin 15 vuoden sisällä Venäjällä alkaa aivan huikea teknologinen vallankumous.


      • fdsafdsa

        "Miksi Sojuz on ainoa tapa päästä kansainväliselle avaruusasemalle?"

        Koska palvelu saadaan halvemmalla Venäjältä, jossa palkat ovat alhaisemmat.

        "Entä miksi NASA on niin avuton ilman venäläisiä rakettimoottoreita?"

        NASA:lla on mm. ionimoottoreita pitkänmatkan luotaimissa, joita venäläisillä ei ole. Lisäksi rakettimoottori on yksinkertainen laite, eikä kannata olla montaa valmistajaa kylmän sodan loputtua varsinkin kun lentoja on vähän. Voi olla että NASA joutuu uudet rakentamaan jos Putin pullikoi.

        "Venäjä on edelleen toipumassa Neuvostoliiton romahduksen aiheuttamasta kaaoksesta"

        Korjaus: Venäjä oli toipumassa, mutta sitten Putin päätti lyödä öljyrahat kiinni ASEISIIN, eikä Venäjän teollisuuden ja tuotekehityksen edistämiseen. Ymmärrätkö kuinka monta länsitasoista automallia, lentokonetta, laivaa tai yliopistoa olisi saanut kehitettyä KYMMENESOSALLA siitä, mitä Putin tuhlasi aseisiin?

        Venäjällä ei ollut mitään tarvetta noille aseiden lisähankinnoille, koska maalla on edelleen ydinasearsenaali, eikä ketään ole muutenkaan ollut kiinnostunut Venäjästä muuten kuin sijoituskohteena. Nyt sekin mahdollisuus kasvattaa kansallista varallisuutta tuhoutui. Ei kukaan liikemies halua epäluotettavaan banaanivaltioon sijoittaa.

        "Mutta odotellaan rauhassa, noin 15 vuoden sisällä Venäjällä alkaa aivan huikea teknologinen vallankumous."

        Olisi voinut ehkä alkaakin, mutta poltitte rahat aseisiin. Valitettavasti teillä on yhtä typerät poliitikot kuin suomalaisilla.


      • usabanana

        "Koska palvelu saadaan halvemmalla Venäjältä, jossa palkat ovat alhaisemmat."

        Höpsis, länsi ei vain osaa.

        "Voi olla että NASA joutuu uudet rakentamaan jos Putin pullikoi."

        NASA:lla menisi sellaiset kahdeksan vuotta kehittää omat rakettimoottorinsa ja luultavasti siitäkin projektista tulisi samanlainen epäonnistuminen kuin F-35. Amerikkalaiset eivät ole koskaan osanneet kehittää innovatiivista teknologiaa. He osaavat vain varastaa ja käyttää muiden teknologioita ja älymystöä hyödyksi, että ei ole mikään ihme, että USA:n talous on valtavan riippuvainen ulkomaisen älymystön teknologiasta ja työstä.

        "Venäjällä ei ollut mitään tarvetta noille aseiden lisähankinnoille, koska maalla on edelleen ydinasearsenaali"

        Tällä hetkellä Venäjä käyttää kaiken tieteellisen potentiaalinsa sotateknologian kehittämiseen ja siksi Venäjän sotateknologia on ylivertaista verrattuna USA:n sotateknologiaan. Provokaattorina on toiminut juurikin USA. USA:lla ei ole ollut mitään tarvetta käyttää sotabudjettiinsa vuosittain 550 mrd. dollaria, joka on yli 10-kertainen määrä verrattuna Venäjän puolustusbudjettiin. Onhan USA:lla myös ydinarsenaali. Oikeastaan Putin koskettaa aihetta tässä videossa: https://www.youtube.com/watch?v=-KHCNk9BYy4

        "eikä ketään ole muutenkaan ollut kiinnostunut Venäjästä muuten kuin sijoituskohteena"

        Lännen eliitti on pakkomielteisen kiinnostunut Venäjän luonnonrikkauksista ja Venäjän romahtamisesta. Lännen eliitti haluaa nähdä sairaan ja köyhän Venäjän ja pilkkoa Venäjän pienemmiksi valtioiksi, mutta Putin kieltäytyy olemasta pellehermanni lännen eliitille niinkuin Jeltsin oli. Tämän takia lännessä on ollut meneillään Putinin demonisointi-kampanja, jonka uhriksi sinäkin olet joutunut. Putinin aikana Venäjän elintaso on noussut aivan huimasti, kultavaranto kasvanut noin 40-kertaisesti, palkka kasvanut keskimäärin 15-kertaisesti, eläke kasvanut keskimäärin 20-kertaisesti, emigranttien määrä laskenut huimasti. Oikeastaan Putin taistelee Venäjän itsenäisyydestä, jonka Venäjä menetti Neuvostoliiton hävittyä kylmän sodan. Tämän itsenäisyystaistelun takia näemme lännessä Venäjään kohdistuneen kampanjan, joka oli käynnistetty liikkeelle koko voimallaan Ukrainasta, mutta onneksi Putin on aina 70 askelta edellä länttä. Vieläkö ihmettelet miksi Putinin suosio on niin korkea? Mielestäni vain typerä lammas ei näe Putinin viisautta ja älykkyyttä.

        Osaatko sinä kertoa miksi pinta-alaltaan suurimman ja luonnovaraoiltaan rikkaimman valtion elintaso ei ole maailman huippua? Miksi rupla ei perustu Venäjän raaka-ainerikkauksiin, kuten pitäisi, vaan on sidottu dollariin? Miksi ulkomaiset pankit kontrolloivat Venäjän keskuspankkia luoden Venäjälle taloudellisia vaikeuksia? Miksi venäjän pitää hankkia dollareita, että voi tehdä ruplia? Mitä luulet USA:n taloudelle tapahtuvan, kun Venäjä irtautuu dollarista?


      • fdsafdsa

        "Höpsis, länsi ei vain osaa."

        "Länsi" kävi kuussa 60-luvulla, länsi siis osaa...

        "NASA:lla menisi sellaiset kahdeksan vuotta kehittää omat rakettimoottorinsa"

        Tai kaivaa arkistosta jonkin aiemmin käytetyn rakettimoottorin piirrustukset ja alkaa rakentaa.

        "Amerikkalaiset eivät ole koskaan osanneet kehittää innovatiivista teknologiaa"

        Sanoo ryssä joka kirjoittaa viestejä internetissä, todennäköisesti amerikkalaisella prosessorilla ja amerikkalaisella käyttöjärjestelmällä :D

        "Tällä hetkellä Venäjä käyttää kaiken tieteellisen potentiaalinsa"

        Ja tuloksena on tämä: https://www.youtube.com/watch?v=DuN-qTyAsK4

        "Superohjuksen" kantama taisi olla 50 metriä.

        Ja tämä: https://www.youtube.com/watch?v=DeJzuo2TsfM

        Upouusi tankki, joka sammuu eikä saada enää käynnistymään. Siinä on todellista Venäläistä teknologiaa ;D

        "Putinin aikana Venäjän elintaso on noussut aivan huimasti"

        Öljyn hinnan noustessa samaan suoritukseen olisi pystynyt vaikka presidentiksi nimetty hevonen. Ei tarvitse tehdä muuta kuin antaa yritysten pumpata öljyä ja myydä sitä. Samoin maan talous lähti heti taantumaan kun öljyn hinta laski.

        Kasvu on helppoa kun maa lähtee käytännössä nollista - köyhä pitää itseään rikkaana kun sille antaa satasen käteen. Sen jälkeen kasvuun tarvitaan järkeviä ratkaisuja ja uusiutumista, jotka ovat jääneet Venäjällä tekemättä.

        "Oikeastaan Putin taistelee Venäjän itsenäisyydestä"

        Uskotko sinä oikeasti tuota propagandaa? :D Ettekö te oppineet mitään propagandasta Neuvostoliiton aikana?

        Yksikään länsimaa ei uhannut Venäjää - Venäjä uhkailee muille, erityisesti pienille maille. Vielä 2000-luvun alussa länsimaat olisivat halunneet siitä kauppa- ja yhteistyökumppanin, lännessä puhuttiin jopa Venäjän ottamisesta mukaan osaksi NATO:a. Putinin/Medjedevin hallinto on luonut kuvitteellisen vihollisen länsimaista voidakseen esiintyä äänestäjille jonkinlaisina suojelevina isähahmoina.

        Todellisuudessa Venäjällä ei ole ulkopuolisia vihollisia, ellei venäjä hyökkää rajojensa ulkopuolelle itse. Venäjän suurimmat viholliset ovat toisille venäläisille propagandaa syöttävät kunniattomat paskiaiset, sekä ääliöt jotka heitä uskovat.


      • fdsafdsa
        usabanana kirjoitti:

        "Koska palvelu saadaan halvemmalla Venäjältä, jossa palkat ovat alhaisemmat."

        Höpsis, länsi ei vain osaa.

        "Voi olla että NASA joutuu uudet rakentamaan jos Putin pullikoi."

        NASA:lla menisi sellaiset kahdeksan vuotta kehittää omat rakettimoottorinsa ja luultavasti siitäkin projektista tulisi samanlainen epäonnistuminen kuin F-35. Amerikkalaiset eivät ole koskaan osanneet kehittää innovatiivista teknologiaa. He osaavat vain varastaa ja käyttää muiden teknologioita ja älymystöä hyödyksi, että ei ole mikään ihme, että USA:n talous on valtavan riippuvainen ulkomaisen älymystön teknologiasta ja työstä.

        "Venäjällä ei ollut mitään tarvetta noille aseiden lisähankinnoille, koska maalla on edelleen ydinasearsenaali"

        Tällä hetkellä Venäjä käyttää kaiken tieteellisen potentiaalinsa sotateknologian kehittämiseen ja siksi Venäjän sotateknologia on ylivertaista verrattuna USA:n sotateknologiaan. Provokaattorina on toiminut juurikin USA. USA:lla ei ole ollut mitään tarvetta käyttää sotabudjettiinsa vuosittain 550 mrd. dollaria, joka on yli 10-kertainen määrä verrattuna Venäjän puolustusbudjettiin. Onhan USA:lla myös ydinarsenaali. Oikeastaan Putin koskettaa aihetta tässä videossa: https://www.youtube.com/watch?v=-KHCNk9BYy4

        "eikä ketään ole muutenkaan ollut kiinnostunut Venäjästä muuten kuin sijoituskohteena"

        Lännen eliitti on pakkomielteisen kiinnostunut Venäjän luonnonrikkauksista ja Venäjän romahtamisesta. Lännen eliitti haluaa nähdä sairaan ja köyhän Venäjän ja pilkkoa Venäjän pienemmiksi valtioiksi, mutta Putin kieltäytyy olemasta pellehermanni lännen eliitille niinkuin Jeltsin oli. Tämän takia lännessä on ollut meneillään Putinin demonisointi-kampanja, jonka uhriksi sinäkin olet joutunut. Putinin aikana Venäjän elintaso on noussut aivan huimasti, kultavaranto kasvanut noin 40-kertaisesti, palkka kasvanut keskimäärin 15-kertaisesti, eläke kasvanut keskimäärin 20-kertaisesti, emigranttien määrä laskenut huimasti. Oikeastaan Putin taistelee Venäjän itsenäisyydestä, jonka Venäjä menetti Neuvostoliiton hävittyä kylmän sodan. Tämän itsenäisyystaistelun takia näemme lännessä Venäjään kohdistuneen kampanjan, joka oli käynnistetty liikkeelle koko voimallaan Ukrainasta, mutta onneksi Putin on aina 70 askelta edellä länttä. Vieläkö ihmettelet miksi Putinin suosio on niin korkea? Mielestäni vain typerä lammas ei näe Putinin viisautta ja älykkyyttä.

        Osaatko sinä kertoa miksi pinta-alaltaan suurimman ja luonnovaraoiltaan rikkaimman valtion elintaso ei ole maailman huippua? Miksi rupla ei perustu Venäjän raaka-ainerikkauksiin, kuten pitäisi, vaan on sidottu dollariin? Miksi ulkomaiset pankit kontrolloivat Venäjän keskuspankkia luoden Venäjälle taloudellisia vaikeuksia? Miksi venäjän pitää hankkia dollareita, että voi tehdä ruplia? Mitä luulet USA:n taloudelle tapahtuvan, kun Venäjä irtautuu dollarista?

        "Osaatko sinä kertoa miksi pinta-alaltaan suurimman ja luonnovaraoiltaan rikkaimman valtion elintaso ei ole maailman huippua?"

        Jos luonnonvarat johtaisivat rikkauteen, Afrikka olisi maailman rikkain maanosa. Varallisuutta saa jalostamalla raaka-aineista lopputuotteita (=niitä mitä myydään asiakkaille). Esimerkiksi Saksa on Suomea rikkaampi, koska Suomi tuottaa rautaa ja terästä, mutta Saksa tekee niistä mersuja. Mersun kilohinta on paljon korkeampi kuin teräksen. Samoin pitkälle jalostaminen tuottaa enemmän työpaikkoja ja tarvetta teknologiselle kehitykselle, kun taas teräs on vain terästä, eikä paljon minkään arvoista.

        "Miksi rupla ei perustu Venäjän raaka-ainerikkauksiin, kuten pitäisi, vaan on sidottu dollariin?"

        a) Siksi että kukaan ei luota Venäjän valtioon, eikä kukaan luota että Venäjä olisi tarpeen vaatiessa valmis takaamaan valuuttansa arvon luonnonvaroillaan.
        b) Koska maaperässä olevista luonnonvaroista saatavissa oleva taloudellinen kate ei ole lähimainkaan sama, kuin niiden teoreettinen arvo. Jos Esimerkiksi kalliossa on tuhannen dollarin edestä kultaa, pitää sen arvosta vähentää ensin kaivoksen kustannukset, sitten käsittelykustannukset ja rahtikulut yms. Lopulta tuhannen dollarin kullasta saatava kate ei olekaan välttämättä kuin satasen tai pari.
        c) Koska maailmassa on todennäköisesti enemmän ruplia kuin Venäjän luonnonvaroista yhteenlaskien saatava hyöty on todellisuudessa.
        d) Koska Venäjän valtio ei omista Venäjän luonnonvaroja, vaan oligarkit

        Halutessaan venäjä voisi muuntaa rahansa sellaiseksi, että raaka-aineen hinta olisi sama kuin kolikkoon painettu rahallinen arvo. Sitten valuuttanne arvo ei olisi riippuvainen dollarista. Mikään ulkopuolinen valtio ei sitä estä, se on teidän itsenne ratkaistavissa.

        "Miksi ulkomaiset pankit kontrolloivat Venäjän keskuspankkia luoden Venäjälle taloudellisia vaikeuksia?"

        Mistä tiedät että kontrolloivat? Koska ne samat kremliläiset mediat väittävät niin, jotka väittävät että venäläislapset huostaanotetaan Suomessa ja annetaan homopareille? :D

        "Miksi venäjän pitää hankkia dollareita, että voi tehdä ruplia?"

        koska Venäjän talous on pieni ja valuutta epävakaa.

        "Mitä luulet USA:n taloudelle tapahtuvan, kun Venäjä irtautuu dollarista?"

        Dollarin arvon aleneminen tekisi hyvää USA:n taloudelle pitkällä aikavälillä aivan samoin kuin Suomen talous on pelastettu monta kertaa inflaation avulla. Entä jos länsimaiden talous sitten hetkeksi notkahtaisi ja öljyn sekä maakaasun kysyntä vähenisi nykyisestäkin, niin mitä Venäjän taloudelle tapahtuisi?


      • bäääääää

        ""Länsi" kävi kuussa 60-luvulla, länsi siis osaa..."

        Höpsis, kuukävely kuvattiin Hollywoodissa eikä kukaan pysty todistamaan toisin.

        "Tai kaivaa arkistosta jonkin aiemmin käytetyn rakettimoottorin piirrustukset ja alkaa rakentaa."

        Höpsis, ei NASA:lla ole mitään vanhoja piirustuksia. Kenraali William Shelton sanoo, että USA:lla menisi kahdeksan vuotta kehittää RD-180-moottorin alternatiivi.

        "Sanoo ryssä joka kirjoittaa viestejä internetissä, todennäköisesti amerikkalaisella prosessorilla ja amerikkalaisella käyttöjärjestelmällä :D"

        "Höpsislöpsis, käytän venäläisten insinöörien kehittämää Intel i5 -prosessoria. Intel palkkasi itselleen yli 500 venäläistä Elbrus-insinööriä 2000-luvun alussa, koska venäläiset olivat valovuosia edellä mikropiiriteknologiassa. Käytän venäläisten ja intialaisten insinöörien koodaamaa Windows-käyttöjärjestelmää, ja internet tarkoittaa vain piuhoja ja tietokoneita, jotka kommunikoivat keskenään. Neuvostoliittolaiset tietokoneet olivat kommunikoineet keskenään kauan ennen kuin amerikkalaiset keksivät sille asialle nimen. Amerikkalaisilla on tapana nimetä asioita, jotka ovat olleet olemassa muodossa tai toisessa jo paljon aikaisemmin ja sitten tyrkyttää niitä USA:n teknologiana koko maailmalle."

        "Yksikään länsimaa ei uhannut Venäjää - Venäjä uhkailee muille, erityisesti pienille maille."

        Oletko sinä henkilökohtaisesti nähnyt tai kuullut Venäjän uhkauksia? Sinä olet juuri sellainen lammas, joka nielee lännen valtamedian syöttämän paskan absoluuttisena totuutena ilman minkäänlaista kritiikkiä. En edes halua väitellä kanssasi enää, koska olet enemmän aivopesty kuin kukaan pohjoiskorealainen.


      • fdsafdsa

      • objective-reality
        fdsafdsa kirjoitti:

        "Höpsis, kuukävely kuvattiin Hollywoodissa eikä kukaan pysty todistamaan toisin."

        http://vignette3.wikia.nocookie.net/buddyfight/images/2/2c/Peekaboo_Facepalm.jpg/revision/latest?cb=20150126124156

        Eiköhän tuo väite kerro kaiken tarvittavan kaikille kremlin propagandan kehnoudesta

        plaa, plaa, plaa, en edes seuraa Venäjän valtamediaa enkä katso venäläisiä TV-ohjelmia. Maailmankuvani olen luonut lukemalla ja lainaamalla tietoa internetin ihmeellisestä maailmasta. Kuulennon lavastuksesta luin lännen mediasta joskus. Sitä on epäilty pitkään ja voimakkaasti eri tutkijoiden keskuudessa. Sinäkin voisit joskus lukea jotain muuta kuin propagandan raiskaamaa länsimediaa. Lännessäkin on viestintäkanavia, jotka uutisoivat asioista objektiivisesti ja totuuden näkökulmasta. Jos sinua kuitenkin pelottaa fantasiakuplasi puhkeaminen, voit tietysti jatkaa tällä asenteella:

        https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/eb/f1/93/ebf193b61d21de4f85956e85eac0c6c6.jpg


      • objective-reality

        Minulla on myös venäläisten insinöörien kehittämä iPad 2. Apple työllistää noin 4500 venäläistä insinööriä.


      • fdsafdsa
        objective-reality kirjoitti:

        plaa, plaa, plaa, en edes seuraa Venäjän valtamediaa enkä katso venäläisiä TV-ohjelmia. Maailmankuvani olen luonut lukemalla ja lainaamalla tietoa internetin ihmeellisestä maailmasta. Kuulennon lavastuksesta luin lännen mediasta joskus. Sitä on epäilty pitkään ja voimakkaasti eri tutkijoiden keskuudessa. Sinäkin voisit joskus lukea jotain muuta kuin propagandan raiskaamaa länsimediaa. Lännessäkin on viestintäkanavia, jotka uutisoivat asioista objektiivisesti ja totuuden näkökulmasta. Jos sinua kuitenkin pelottaa fantasiakuplasi puhkeaminen, voit tietysti jatkaa tällä asenteella:

        https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/eb/f1/93/ebf193b61d21de4f85956e85eac0c6c6.jpg

        "Maailmankuvani olen luonut lukemalla ja lainaamalla tietoa internetin ihmeellisestä maailmasta. Kuulennon lavastuksesta luin lännen mediasta joskus. Sitä on epäilty pitkään ja voimakkaasti eri tutkijoiden keskuudessa."

        Internetissä sanotaan monenlaista, mutta pitäisi ymmärtää että internetin 'tieto' ei ole läheskään aina sama asia kuin tosiasia.

        Jo lähtökohtaisesti on väärin kutsua jotain autotallissaan mielikuvitustarinoita keksiviä setiä ja tätejä 'tutkijoiksi'. Oikeat tutkijat eivät kiistä tai epäile USA:n käyneen kuussa, vaan siihen keskittyvät samat tahot, jotka epäilevät YK:lla olevan USA:ssa salaisia joukkoja valmiina valloittamaan USA osaksi kuvittelemaansa uutta maailmanjärjestystä.

        "Apple työllistää noin 4500 venäläistä insinööriä."

        Entä sitten? Vladimir Putinkin on alunperin Vallu Pekkarinen, Suomen Korppoosta. 'Faktoja' ilman luotettavia lähteitä on helppo esittää.

        "Minulla on myös venäläisten insinöörien kehittämä iPad 2."

        Piraattituote


      • objective-reality

        "Internetissä sanotaan monenlaista, mutta pitäisi ymmärtää että internetin 'tieto' ei ole läheskään aina sama asia kuin tosiasia."

        Jep, sama koskee lännen valtamediaa, jota sinä olet niellyt totuutena. Kaikkein viisainta on olla hyväksymättä totuutena, mutta ei myöskään täysin kieltää saamaansa informaatiota. Se että leimaa hypoteettisesti mahdollisia asioita salaliittoteorioiksi on silkkaa typeryyttä.

        Valtamedia on kuin lavalla esiintyvä pelle, joka ruokkii lampaita kakalla täytetyillä piirakoilla. Se mitä tapahtuu kulissien takana on toinen juttu. Joku ei usko, että WTC-tornit muuttuivat hiekaksi maanalaisten ydinpommien seurauksena, mutta sokeasti uskoo täysin fysiikan lakien vastaiseen vaihtoehtoon, että mukamas alumiinilentokoneet upposivat teräsrakennuksiin kokonaisuudessaan jättämättä taakseen yhtään romua, minkä seurauksena rakennukset romahtivat maan tasalle vapaan putouksen nopeudella, ja kolmas rakennus romahti, koska se vain romahti. Mutta miksi vain valtamedian syöttämä kakkapiirakka hyväksytään? Tuollaisten läpinäkyvien valheiden pitäisi kylläkin pistää hälytyskellot soimaan.

        Maailmassa on varmasti älykkäitä ja viisaita ihmisiä, jotka ymmärtävät mitä kulissien takana tapahtuu ja miten maailman äärettömän monimutkainen hammaspyöräjärjestelmä toimii. Sinä et ole yksi heistä, enkä minä. Muuten en olisi täällä väittelemässä typerysten kanssa. Sinä vain yliarvioit oman älykkyytesi ja kuvittelet olevasi älykkäämpi kuin Putin, mutta voi varmuudella sanoa, että Putinin älykkyys on valovuosia korkeampi kuin sinun. Jos Putin olisi todella niin tyhmä kuin annat ymmärtää, ei hän olisi Venäjän presidentti. Viimeinen neuvo sinulle: ihminen alkaa viisastumaan vasta silloin, kun tiedostaa oman typeryytensä.


      • fdsafdsa
        objective-reality kirjoitti:

        "Internetissä sanotaan monenlaista, mutta pitäisi ymmärtää että internetin 'tieto' ei ole läheskään aina sama asia kuin tosiasia."

        Jep, sama koskee lännen valtamediaa, jota sinä olet niellyt totuutena. Kaikkein viisainta on olla hyväksymättä totuutena, mutta ei myöskään täysin kieltää saamaansa informaatiota. Se että leimaa hypoteettisesti mahdollisia asioita salaliittoteorioiksi on silkkaa typeryyttä.

        Valtamedia on kuin lavalla esiintyvä pelle, joka ruokkii lampaita kakalla täytetyillä piirakoilla. Se mitä tapahtuu kulissien takana on toinen juttu. Joku ei usko, että WTC-tornit muuttuivat hiekaksi maanalaisten ydinpommien seurauksena, mutta sokeasti uskoo täysin fysiikan lakien vastaiseen vaihtoehtoon, että mukamas alumiinilentokoneet upposivat teräsrakennuksiin kokonaisuudessaan jättämättä taakseen yhtään romua, minkä seurauksena rakennukset romahtivat maan tasalle vapaan putouksen nopeudella, ja kolmas rakennus romahti, koska se vain romahti. Mutta miksi vain valtamedian syöttämä kakkapiirakka hyväksytään? Tuollaisten läpinäkyvien valheiden pitäisi kylläkin pistää hälytyskellot soimaan.

        Maailmassa on varmasti älykkäitä ja viisaita ihmisiä, jotka ymmärtävät mitä kulissien takana tapahtuu ja miten maailman äärettömän monimutkainen hammaspyöräjärjestelmä toimii. Sinä et ole yksi heistä, enkä minä. Muuten en olisi täällä väittelemässä typerysten kanssa. Sinä vain yliarvioit oman älykkyytesi ja kuvittelet olevasi älykkäämpi kuin Putin, mutta voi varmuudella sanoa, että Putinin älykkyys on valovuosia korkeampi kuin sinun. Jos Putin olisi todella niin tyhmä kuin annat ymmärtää, ei hän olisi Venäjän presidentti. Viimeinen neuvo sinulle: ihminen alkaa viisastumaan vasta silloin, kun tiedostaa oman typeryytensä.

        "Se että leimaa hypoteettisesti mahdollisia asioita salaliittoteorioiksi on silkkaa typeryyttä. "

        Se että perustelee tai puolustelee mitään asioilla, joista ei ole mitään näyttöä, on silkkaa typeryyttä. Hypoteettisesti Putin on uuden maailmanjärjestyksen nukkehallitsija, jolle on annettu tehtäväksi kolmannen maailmansodan aloittaminen. Kas siinä väite jolle ei löydy näyttöä, mutta joka hypoteettisesti voisi olla totta. Siis sitä samaa tasoa kuin käytännössä kaikki kirjoituksesi.


      • objective-reality

        Minun väitteille löytyy kyllä paljon näyttöä. Käytät vain venäläisen älykön, Sergei Brinin, kehittämää maailman tehokkainta hakukonealgoritmia, Googlea, niin pääset alkuun ;)


    • educateTheRussians

      Minkä ahkerat ja taitavat venäläiset saavatkin aikaan, sen kyseisen maan poliittinen järjestelmä, johto ja rikolliset sössivät. Miksi aina on niin?

    • paskanmarjakakku

      Onko tällekin palstalle tullut ryssien trollitehtaan porukkaa? Ryssä ei ole koskaan osannut tehdä itse mitään, vaan kaikki on kopioitu muilta. Venäjä on diktaattorin hallitsema kehitysmaa, jolla on hallussaan ydinpommeja, joilla sitten uhotaan kun muuta ei osata.

    • ei_enää_pelkoa

      Venäläiset matemaatikot ja fyysikot ovat eteviä. Mutta peruskysymykseksi jääkin se, miksi tuota superskalaaritietokonetta ei otettu käyttöön vaan sen annettiin varastossa mennä pilalle?
      Puolueen keskusjohto ei ymmärtänyt siitä mitään tai pelkäsivät sen vaikutuksia omalle diktatoriselle hallintovallalle. Puoluejohto ei tahtonut itselleen kilpailijaa koska luotti liiaksi salaiseen inhimilliseen valvontakoneistoon. Tietokoneen arvoa valvontatoimissa ei ymmärretty, valtaa ei voitu jakaa teknoraattien kanssa.
      Puoluejohto ei tahtonut tehdä puolueen politrukkeja työttömiksi.

      Teknologinen ymmärtämättömyys suisti maan vuosikymmeniksi takapajulle, näin kilpailija (USA) sai kilpailuedun. Jenkkilässä heti ymmärrettiin tietokoneen mahdollisuudet kaikenlaisissa vakoilu ja muissa valvontatoimissa (esim. NSA).
      Politiikkaa ja teknoratiaa ei pidä asettaa vastakohdikseen.

      Kyllä nyky-Venäjällä ymmärretään jo tietokoneiden arvo myös valvontatoimissa. Nykyiset vallanpitäjät eivät pelkää lainkaan tietokoneita. Koneiden pelko on väistynyt.

    • venäjäpaskamaa

      Ok, venäläiset ovat eteviä. Mitä sitten? Melkein kaikki lahjakkaat ja kekseliäät venäläiset lähtevät pois maastaan, Länsi-Eurooppaan ja Yhdysvaltoihin.

      Vaikka joku Venäjälle jäänyt keksisikin jotain hienoa, niin silläkään ei ole merkitystä. Keksinnöstä on saatava aikaa hyvä tuote, jota sitten markkinoidaan oikein ja myydään.

    • Borisborisboris

      Heh... heh.... joo aikoinaan -70 luvulla lueskelin työpaikan taukohuoneessa näitä "Mailma ja Me" ja "Näin naapurissa" lehtiä. Aika huimia juttuja joita kommarit ja stalinistit ylisti ja kehuivat.
      Itse en uskonut pätkääkään.

    • näintäällätänään

      Kuitenkaan he eivät osanneet painaa esitteitä vuoden 1980 Olympialaisiin1

      Esitteet painettiin Suomessa, Helsingissä

      • us-pat-off

        Tunnetuin keksijä naapurimaassa oli Vladimir Uspatoff.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1325
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1076
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      74
      869
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      797
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      290
      716
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      715
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      708
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      39
      691
    9. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      60
      678
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      43
      655
    Aihe