Alkkiksen käytös riipii!!!!

Puristemehu

Väsyttää ja tympii, ja ennen kaikkea loukkaa alkoholistin jatkuva valehtelu, teeskentely ja kaikki se muu... Aivan kun me hänen ympärillään olisimme täysiä idiootteja emmekä taaskaan monien kokemusten jälkeen tietäisi ja tajuaisi, että hän makaa jälleen kännissä jossain ja pitkät kököt haistattaa kaikelle muulle.

Ei jaksa enää edes huomauttaa hänelle että tiedämme miksi hän ei ole siellä missä nyt pitäisi olla. Kuunnellaan vaan kommentoimatta hänen peitetarinoitaan vaikka tekisi mieli huutaa täyttä kurkkua kuinka kyllästyneitä ollaan hänen valeisiinsa ja että ystävät, perhe, vanhemmat,... siis että ME emme ole tyhmiä.

Kyllä me muistamme lukemattomat loukkaukset, valeet, haukut, nimittelyt, huudot, raivot, uhkailut, petturuuden, valvotut yöt, kiusaamiset... Oikeastaan tapahtumia ja sitä soopaa on jo niin paljon ettemme enää edes kykene kaikkea muistamaan. ME emme ole tyhmiä.

Tuolle on vaan turha sanoa yhtään mitään. Yksi toisensa jälkeen väsyy ja kyllästyy. Eikä tuo alkkis edes tajua että se johtuu hänestä ja hänen käytöksestään. Kaikissa muissa on vika ja syy, kun eivät noin huippujätkän kanssa osaa olla! Hän keksii vaikka kiven kolosta jonkun ihme selityksen sille miksi hän voi tehdä mitä tykkää ja syy on aina jossain toisessa, jos homma ei miellytä. Joskus pyytää anteeksi kuin lapsi siihen pakotettuna, mutta kohta taas samat hakkujaiset yms... loputtomiin...

No niin. Sainpas purettua turhautumistani ja suoranaista raivoani. Rintaa puristaa ja v***ttaa.

8

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • fakta1

      Taidat olla vain nalkuttava akka?

      • Tervettäkö

        "....lukemattomat loukkaukset, valeet, haukut, nimittelyt, huudot, raivot, uhkailut, petturuuden, valvotut yöt, kiusaamiset".... ja edelleen "hän voi tehdä mitä tykkää ja syy on aina jossain toisessa".

        Kuka lie mitäkin :-)

        Miksi sinua ärsyttää "Puristemehun" mielenpurkaus ja avautuminen tällä palstalla?
        Tekstistä päätellen hän ei ole kenellekään nalkuttanut, koskapa kirjoittaa noin: "Kuunnellaan vaan kommentoimatta hänen peitetarinoitaan vaikka tekisi mieli huutaa täyttä kurkkua kuinka kyllästyneitä ollaan...."

        Tunnistitko itsesi kuvatun alkkiksen käytöksestä ja "pitkät kököt" haistatat lähimmäisillesi ja kaikelle?


      • Puristemehu

        Facta2 !
        Sillä retkulla ei ole ollut enää pitkiin aikoihin minkäänlaista akkaa.


    • ex-juoppo

      Juuri tuollaiselta sinusta pitääkin tuntua. Alkoholisti on sairas ihminen ja sairastuttaa läheiset ihmiset ihan yhtälailla. Siksi sinäkin tarvitset apua oman elämäsi kanssa, mutta ensin sinun on joko jätettävä alkoholisti, tai sitten alkoholistin on jätettävä alkoholi. Eli hänen täytyy hakea apua omaan juomiseensa, enkä nyt tarkoita mitään pillereitä enkä terveydenhuollon "hanki itsellesi jokin kiva harrastus"-terapiaa.
      Onneksi on olemassa paljon ihmisiä, jotka ovat joko eläneet tai elävät parastaikaa samassa elämäntilanteessa kuin sinä, eli sinulla on mahdollisuus saada vertaistukea ongelmaasi. Vertaistuen on todettu olevan parasta apua nimenomaan alkoholistin puolisoille sekä lapsille.

      • Puristemehu

        Ei minulla ole hänessä mitään otettavaa tai jätettävää.
        En ole hänen perhettään, lapsi, äiti, isä, sisar, veli, en nykyinen enkä entinenkään puoliso tms. Olen viimeisiä hänen laajasta tuttava- ja ystäväpiiristään jotka ovat jääneet vielä isännän taivallusta seuraamaan.
        Oman perheeni läheisyyteen en ole häntä enää pian kahteen vuoteen päästänyt ja olen sanonut hänelle, että viimeistään siinä vaiheessa kun hän vielä kerrankin edes soittaa puolisolleni, pojalleni tai tyttärelleni, meidän välimme on sitten sillä valmiit ja lopussa.
        Sieltä tulee sen verran sairasta juttua, etten niitä voi edes vihjaten tähän esimerkin vuoksi kirjoittaa. Täysin syyttömille ja mihinkään asiaan liittymättömiä hirveyksiä latelee kenelle vaan, jopa lapsille ja aivan yht´äkkiä. (harhaisuuttako????) Jopa hänen juoppokaverinsa, ne pari, ovat vetäytyneet jo omiin oloihinsa. En tiedä mitä niiden kanssa on tullut reuhattua. Fyysisesti väkivaltainen hän ei sentään ole.

        Oman koulutuksensa puolesta hän tietää mitä hänen pitäisi tehdä alkoholin suhteen ja olemme hänelle asiallisesti ja syyttelemättä puhuneet tilanteesta jo kauan. Olemme jo kaikki avut ja keinot hänelle esitelleet, jopa ne "hanki kiva harrastus" jutut. On luvattu lähteä kavereina mukaan heti kun hän johonkin päin asian kanssa suunnistaa ja luvattu olla tukena kun hän tosissaan raittiuden tielle lähtee jne...

        Yritämme vieläkin kutsua häntä johonkin touhuihimme mukaan ja toisinaan ihan oikeasti tarvitsisimme hänen tietotaitoaan. Ei hän mikään ihan turha jätkä ole. Ei sinne päinkään. Me jotka tunnemme hänet jo vuosien ajalta muistamme kyllä hänen ylivertaisuutensa monissakin asioissa.
        Hän lupaa tulla tai jopa itse väen väkisinkin välillä touhuaa itseään mukaan, mutta kun se hetki koittaa, ei herraa kuulu eikä näy. Kuljetukset ja kaikki järjestetään.... Ei avaa ovea, ei vastaa puhelimeen....

        Niin, oma vikammehan se on kun aina vaan yritämme sitä ja tätä ja yritämme myös luottaa. Se ei sitten taas ole todellakaan meidän vikamme mitä itselleen on maailmalla resutessaan ja viinan kanssa läträtessään aiheuttanut!
        Lapsilleen (9 ja 11-vuotiaat) lupailee tapaamisia ja reissuja (siitä oli pohjimmiltaan kysymys tuossa maanantaisessa kirjoituksessani). Ei niihinkään lapsilleen lupaamiinsa tapaamisiin sitten mene! Tai jos meneekin, on niin ympäripäissään ja viinaa vielä eväänä mukanaankin että, että...

        En tiedä mitä nyt tekisin asian kanssa. Etäännytty on jo paljon. Pakkokin on pitää hajurakoa, kun on omakin elämä elettävänä. Eikä tuommoinen tapa elää kuulu kenenkään meidän sen enempää arkeen kuin juhlaammekaan. Emmekä me kukaan tästä mitään palkkiota, kiitosta tai marttyyrinkruunua saada. On vaan niin paha jättää sairas ihminen täysin yksin ja kun hänen vanhat vanhempansa ovat jopa pyytäneet että vielä jaksaisimme... me jotka tässä lähimpänä asumme ja olemme. Tosin hänen vanhempansa eivät (onneksi) edes tiedä kuinka tolkuttoman paha pojan tilanne todellisuudessa on.


    • oma.vikasi

      Katso peiliin. Syytä itseäsi. Olet vain niin omaa napaasi tuijottava egomaanikko, ettet pysty näkemään matkaa omassa silmässäsi.

    • Raittina4v

      Alkoholismin luonteeseen kuuluu selittely ja valehtelu. Juomisen puolustelu ulkoisilla tekijöillä. Viinasta on tullut sielullinen pakkomielle. Elämän tärkein asia. Ulkoiset tekijät tai muiden sanomiset eivät häntä saa lopettamaan, pysyvästi. Valitettavasti. Raitistumiseen on kokemusperäisesti kolme tapaa. Uskoon tulo, Rakastuminen ja Anonyymit Alkoholistit(AA). Yhdestä näistä kolmesta löysin ratkaisun ongelmaani. Alkoholistin omaisille on vertaistukiryhmiä joista saat halutessasi opastusta käsitellä omaa tuskaasi.(Al-Anon)

      • einarskuenää

        "Raitistumiseen on kokemusperäisesti kolme tapaa. Uskoon tulo, Rakastuminen ja Anonyymit Alkoholistit(AA)."

        Raitistumiseen ei ole kuin yksi toimiva keino, ja se on korkin kiinni laittaminen lopullisesti.
        Nuo mainitsemasi tavat korkin kiinni pitämiseen voi toimia joillakin, mutta ei läheskään kaikilla.
        AA ja varsinkin uskoontulo menee jo höperyyden puolelle.
        Rakastuminen kuulostaa parhaalta, mutta siinäkin on omat riskinsä, pettymyksiltäkään ei aina voi välttyä, ja se jos mikä on juopoille myrkkyä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14826
    2. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      2177
    3. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      2175
    4. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      2175
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      2174
    6. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      2174
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      2173
    8. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      2173
    9. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      2173
    10. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      2173
    Aihe