Dreamliner

Matkaaaja

Onko palstalla käviöitä, jotka ovat lentäneet Boeing 787 Dreamliner koneella. Millaisia kokemuksia ? Olen lukenut, että konetyypillä on ollut monenlaisia ongelmia tekniikassa ja jopa vaaratilanteita. Entä matkustamo mukavuus ja ruoka ?
Lomaterveisiä, tammikuussa Mauritiukselle.

12

6185

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • joooopajooo

      Viimetalvena lennettiin kyseisellä koneella Mauritiuxelle ja en kyllä huomannu juurikaan mitää eroa esim. airbusseihin. Ilmassa pysyttiin ja ruoka normi settii.

    • bojothukassa

      Eikös jo koulutuksessa Seattlessa Bojoingin tehtaalla tule esille nuo tekniikan jutut ja vaaratilanteet. Suosittelen kyllä syömistä erilaista ruokaa kuin lentoperämies, joka muutenkin on peräsmies...Istuminen koneessa ja toive, että kaikki menee hyvin lienee se oikea pähkäilyn aihe. Mauritiux.lla on se Mexicon kuuluisin pyramiitti.

      • Käppänänä

        On joo. Mentiin keväällä maaliskuussa -16 Phuketiin Dreamlinerilla ja ihan hyvin sujui. Vähän hurjaa kun ne tasot taipui vähän erilailla kuin normisiivet,komposiittia kun ovat enimmäkseen . Vähän niinkuin lokin selässä matkaisi. Ihan kunnialla selvittiin. Nyt tullaan " Maukalle " , taas Dreamlinerilla ja poiskin lähetään.


    • eienäätuikonsernia

      Epäkohtelias lentohenkilökunta. Valvottivat meitä Mauritiukselle mentäessä aamu viiteen saakka kälättämällä kovaan ääneen. Ja kuudelta sitten alkoikin aamupalakolistelut. Istuimme vikalla rivillä. Kaksi kertaa kävin sanomassa heille asiasta, tuloksetta. Valitus Finnmatkoille, mutta voi voi vaan oli heidän asenteensa.
      Mainostavat, että hiljainen kone, mutta mitäpä hyötyä siitä on, jos henkilökunta meluaa senkin edestä.

    • reisuun

      Kone on moderni, uuden sukupolven komposiitti häkkyrä. Ovat pysyneet ilmassa ainakin toistaiseksi! Eipä noita asioita tule juuri funtsittua. Suhteellisen paljon reissanneena yritän ajatella tyyliin, tuurilla ne laivatkin seilaa! Niin ja jos "tonttiin" tullaan on aika pieni mahdollisuus jäädä kitumaan! On kyllä joskus tullut lennettyä sellaisilla rohjoilla, että on tarvinnut pari rohkaisuryyppyä ennen koneeseen nousua! Esim. Caribean Airlinesin (Kuuban sisäinen ) lento. Kone oli niin kulunut ja rähjäinen vanha Boengin 737 ettei mitään järkee. Kääntopöydät, käsimatkatavaraluukkujen painikkeet jne. olivat kuluneet paljaalle kaltatun sian väriselle muoville! Kone oli ulkopuolelta maalattu täysin valkoiseksi, värin alta kuulti edellisen värityksen sinipunaisia sävyjä. Vaan lento sujui hienosti, tosin turvavyön solki ei lukkiutunut. En viitsinyt asiasta edes mainita lentoemoille! Eli huolet pois ja menoksi!! Olen itsekkin lähdössä Mauritiukselle 11.01 pariksi viikoksi. Taitaa olla 50/50 todennäköisyys että lennetään samoilla Thomsonin lennoilla! Joten: Mukavaa lomaa ja onnellista uuttavuotta!

    • Mauritius2016

      Hienosti sujui menomatka ko. koneella Mauritiukselle ja kovin mielellämme olisimme sillä takaisinkin tulleet, mutta ilmeisesti teknisen vian vuoksi "pääsimme" vihdoin 16 h odottelun jälkeen ah! niin upeaan Wamos Airin koneeseen, jossa ei ollut minkäänlaista viihdejärjestelmää. Onneksi lähtö venyi lopulta aamuyöhön ja uni tuli melkein heti nousun jälkeen. Eipä sitä 12 h lentoa olisi hereillä kestänyt. TUIn toimesta meille valehdeltiin ettei ko. koneessa ole lainkaan Premium-luokkaa, mutta olihan siellä, jopa 6 vapaata paikkaa. Tosin samaisella koneella Suomesta tulleet sanoivat niiden olleen lentohenkilökunnan käytössä!!! Ja niin töykeitä, ylimielisiä ja suorastaan ilkeitä lentoemoja en ole koskaan nähnyt! Aivan uskomatonta käytöstä asiakaspalvelutyötä tekeviltä ihmisiltä! Jos nukuit, niin ruoka meni ohi eli syödä ei tarvinnut ennen kuin aamiainen vihdoin tarjoiltiin vähän ennen laskeutumista. Kovin TUIlla vakuuttelivat, että vaikka Premium-luokka ja ennalta maksetut istumapaikat menetimmekin, niin Premium-luokan ruoat ja tarjoilut säilyvät silti. No eipä säilyneet! Niin meni tuoreet sämpylät ohi Premium-luokkaan ja itse saimme tyytyä litimärkään pullaa muistuttavaan coleslaw salaatilla täytettyyn "sämpylään". Vesipullot loppuivat heti lähdön jälkeen jne jne... Se mitä me tästä matkasta opimme oli EI ENÄÄ KOSKAAN TUIN MATKALLE!!! t. korvauksia odotellessa

      • Mauritius2017

        Mekään emme enää ikinä lähde TUIn matkalle.

        Lähtö myöhästyi vuorokaudella, meitä pidettiin koneessa tunteja ilman tarjoilua. Sitten kun kone ei lähtenytkään matkaan, niin TUI ei tiedottanut juuri mitään, vaan tunteja jonotettiin kentällä, että saatiin seuraavan vuorokauden puolella ruokaa ja hotelli. Korvauksia luvassa, mutta ei muutama satku tuota huonoa palvelua eikä tiedottamisen puutetta korvaa.


      • korvaus
        Mauritius2017 kirjoitti:

        Mekään emme enää ikinä lähde TUIn matkalle.

        Lähtö myöhästyi vuorokaudella, meitä pidettiin koneessa tunteja ilman tarjoilua. Sitten kun kone ei lähtenytkään matkaan, niin TUI ei tiedottanut juuri mitään, vaan tunteja jonotettiin kentällä, että saatiin seuraavan vuorokauden puolella ruokaa ja hotelli. Korvauksia luvassa, mutta ei muutama satku tuota huonoa palvelua eikä tiedottamisen puutetta korvaa.

        Muutama satku? Tuostahan saa lentoyhtiöltä 600 euron vakiokorvauksen per henkilö.


      • Mauritius2017

        Kerro tarkemmin!? TUI lupasi 478€/4 henkeä. Ei kai lentoyhtiö erikseen korvaa? Eikös TUI myös omista lentoyhtiön?


      • Korffaus

        Lentoyhtiö korvaa 600/hlö, mutta hakemus on tehtävä. Lomakkeita löytyy googlettamalla. JOS lentoyhtiö ei maksa, niin löytyy maksullisia asianajopalveluita, jotka ovat erikoistuneet korvauksien hakemisiin. Lentoyhtiön kannattaisi kyllä maksaa hakemuksesta, helposti menee yhtiön maine, kun tuollaiset asiat leviää somessa.


    • SjaH

      Tyhmää on penkkiriviä 3, 4, 3 jos ei ole preniumissa
      Ruoka huonoa, palvelu menomatkalla parempi
      Kovat penkit

    • 3-4-3

      Ei ole TUI:n eikä minkään muunkaan lentoyhtiön B787:ssa penkit 3-4-3. Tuo sinun mainitsema 3-4-3 istuinjärjestys turistissa on B777 (ei kaikissa), B747 ja A380 koneissa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      313
      3757
    2. 208
      3039
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      72
      2584
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      242
      2044
    5. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      16
      1475
    6. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      42
      1381
    7. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      175
      1380
    8. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1357
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      25
      1334
    10. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      51
      1277
    Aihe