Aihe

Eka Pokemonin irvistys bongattu hinurin lavalla

ei.kauaa.kestänyt

Aamulla tuli täällä länsi-suomalaisessa kaupungissa vastaan hinausauto, jonka kyydissä "komeili" uusi Avensis mallia "pokemonin irvistys". Irvistys oli tosin väärään suuntaan mutta kyllä sen takavaloista tunnisti. Oli sedan-mallinen ja paskanruskea väriltään. Mitään ulkoisia vaurioita ei näkynyt ja kilvetkin oli paikallaan, eli epäilemättä siihen oli tullut joku rikku.
Joko olette muut nähneet hajonneita Pokemonin irvistyksiä (Auris tai Avensis)?

21

66

  Vastaukset

  • Aika harvoin nykyään näkee minkään merkkisiä autoja lepäämässä tienposkessa. Nykyautot ovat erittäin luotettavia kaikenkaikkiaan. Yleensä ne ovat jotain vanhoja teinikatiskoja joista saattaa vaan olla viikkorahojen loppuessa bensapuute tankissa. Siksi pistikin silmään kun Länsiväylällä oli viimeviikolla metallinsininen Ave-farkku just menossa lavetille. Näytti aivan pakasta vedetyltä eikä näkynyt kolhuja ainakaan kuskin puolella olevan...

   • Niin se vaan osuu kipeesti


  • sinne Porin-Rauman akselille palstan trollipojulle. Siellähän sitä on mukava Helkama Raisun kanssa pientareella seisoskella kun tulppa pimeni eikä osaa sitä irrottaa. Samalla voi bongata erilaisia autoja ja kotona yh-äipälle kertoa näkemästään. Kukahan sen tulpan osaisi vaihtaa?

  • Täällä Oulun seudulla näin hinurin kyydissä eilen juuri sen näköisen Avensiksen kuin uusimmissa mainoksissa on. Eikä ollut kolaroitu. Lie kuljeteltu huvikseen.

  • Kyllä se näyttää toveria harmittavan, kun toyotalla menee hyvin.

   • Kieltäminen on itsensä pettämistä. Ei Toyota ole lainkaan viaton auto.
    Mutta miksi sinun pitää kieltää asia, onko sinulta jotenkin pois vai häpeätkö huonoa valintaasi? Autosta pääsee kyllä eroo, ei sitä tarvitse hävetä.


   • No ei kyllä kovin hyvin mene jos oli hinurin kyydissä


  • Äsken just pollotti uus Volkkari, se mukamas kupee Passatti lavetilla. Oli se hieno näky, kun uutta kotteroo pitää kyyditä. Haltija istu hinurin kyyvissä. Bua, ha,haaa...Olikohan pakokaasut kohillaan....

   • Kiinnitäpä enemmän huomiota jo patologiseksi lisääntyneeseen alkoholin käyttöösi. Vähemmälläkin ryyppäämisellä rupee näkemään näkyjä tai tulkitsee näkemänsä aivan väärin.
    Jos näit keskellä yötä auton hinurin lavalla, se oli toinen niistä teidän nurkille tulleista pokemonin-irvistys-Avensiksista joka siirrettiin pimeyden turvin pajalle.


   • Todennäköisemmin Volkkari on hinurin lavalla laajamittaisen jakopää ja vaihteisto-ongelmiensa kanssa. Touyota on luotettavin automerkki ollut jo vuosia tutkitusti.
    VW ei edusta luotettavuustutkimuksen alkupäätä.


   • rehellisyyden.esikuva kirjoitti:

    Todennäköisemmin Volkkari on hinurin lavalla laajamittaisen jakopää ja vaihteisto-ongelmiensa kanssa. Touyota on luotettavin automerkki ollut jo vuosia tutkitusti.
    VW ei edusta luotettavuustutkimuksen alkupäätä.

    Toyota on luotettava ja silti oli hinausauton lavalla. On tainnut yh-äippä valehdella Terolle Tojon "luotettavuudesta"


   • juu.luottopelihän.se kirjoitti:

    Toyota on luotettava ja silti oli hinausauton lavalla. On tainnut yh-äippä valehdella Terolle Tojon "luotettavuudesta"

    Tero ostaa Tojon ja on sittenkin vikaa vaikka on muille sitä kehua hölöttänyt


  • Olen kuullut että noissa uusissa Aveissa on ollut hätäpysäytysjärjestelmän anturihäikkiä. Saattaa pysäyttää menon kokonaan. Sähköviat voivat iskeä aivan uuteenkin autoon herkästi.

  • Voi kauheaa Toyota hinausautossa, laskeppa montako ehjää Toyotaa ei ole hinausauton kyydissä länsi suomalaisessa kaupungissa.

   • Taitaa ne länsi suoma laisen kaupunkin tojot olla 90-luvun kalustoa. Etelä-Suomen kaupungeissa tojot ovat kovasti harvinaistuneet. Siis jos ei puhuta vuokrakerrostalojen pihoista.


   • taantumuksen_merkki kirjoitti:

    Taitaa ne länsi suoma laisen kaupunkin tojot olla 90-luvun kalustoa. Etelä-Suomen kaupungeissa tojot ovat kovasti harvinaistuneet. Siis jos ei puhuta vuokrakerrostalojen pihoista.

    Toyotasta on tullut idän ja pohjoisten maakuntien sekä lähiöiden auto


   • taantumuksen_merkki kirjoitti:

    Taitaa ne länsi suoma laisen kaupunkin tojot olla 90-luvun kalustoa. Etelä-Suomen kaupungeissa tojot ovat kovasti harvinaistuneet. Siis jos ei puhuta vuokrakerrostalojen pihoista.

    ei 90-luvulla vielä ollut pokemonin irvistyksiä


  • Just samoja trolliaiheita kuin Vw palstalla.

  • Tämähän tässä on ollut jo pitkään ristiriidan aiheuttajana, että ei koskaan toisten mielestä toyota hajoa, ja sitten taas moni on kuitenkin nähnyt hajonneen toyotan tien pielessä. Se ei myöskään koskaan ruostu, ja silti niitä ruosteella varustettuja tojoja tulee koko ajan vastaan.

  • <
   Miksei Pokemonkin. Mutta eikö siinä ole selvästi sammakon naama?

   • Siinä kun Tojo on lavettikuljetuksessa niin varmaan sentään se kuljetusmuoto ketuttaa enempi kuin kiesin ulkomuoto.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa tahtoo Mikon kanssa yhteisen lapsen

   On kuitenkin kiire sillä sairaus voi paheta ja se kaataisi vauvahaaveet: "Lentoemäntänä työskentelevä mediapersoona Maisa Torppa, 29, kertoo tuoreess
   Kotimaiset julkkisjuorut
   118
   10036
  2. Maisuliini vongannut vieraalta mieheltä

   Käsi pystyyn kenelle tuli yllärinä: https://www.seiska.fi/Uutiset/Maisa-Torppa-taas-suhdeskandaalissa-Yritti-iskea-kaasonsa-miehen-ystavat-hylkasivat
   Kotimaiset julkkisjuorut
   285
   5190
  3. Turun seudulla löydetty ensimmäiset uudelleen koronaan sairastuneet

   Taitaa rokotukset mennä hukkaan, kun ei tulekaan immuniteettiä. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/5039e73d-b54b-4edd-a962-a3c841d846d7
   Maailman menoa
   94
   3213
  4. Jättiselvitys: He saivat 100 000 euroa Business Finland tukea

   Jättiselvitys Business Finlandin koronatuista: he saivat 100 000 euroa, yli tuhat peruutti hakemuksensa https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000007660
   Maailman menoa
   67
   3126
  5. Onkobmaisasta rikostutkinta päällä?

   Vauva palstalla oli lähipiirin viestit julkaistu mitä siellä täydellisessä pikku perheessä todellisuudessa tapahtuu... Aivan järkyttävää tekstiä jos p
   Kotimaiset julkkisjuorut
   154
   1481