Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Ahtaaja toverit

Kotkan..poika

Eikö raumalla ryhdytä tukilakkoon,nähkää napaanne pidenmälle,voi se samallainen tilanne tulla raumallekkin että koko porukka saa lähteä lomailemaan.

15

149

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Karp..pe

      Raumalaiset ahtaajat on niin ahneita että painavat kolmeavuoroo peräkkäin,ne ei lakkoille.

    • Jikkok

      Siellähän ne lukutaidottomat luuserit on töissä, eli satamassa ahtaamassa.

    • seawarrior

      Ja suurin osa eorjokilaisia puskajusseja.jäisivät pöheikköön potkimaan traktorinrenkaita.

    • Eurjajon..poika

      Ahtaajana on hieno olla,olin kesällä töissä satamassa hyvä palkka hyvät työajat,ei valittamista. 07,00 alko työt pikkuhiljaa valuttiin rantaan laivan viereen sit odotettiin että pomot tuli laivalle sitten taas odotettiin kun pomot ja ahtaajat juttelli mitä ruvetaan tekemään no kello oli varmaan kahdeksan kun laivalle tuotiin paperirullia mitä ruvettii lastaanaan, no sitten kello oli puoli yhdeksän lähdettiin kahfeelle. Takasin tultiin siinä puoli kymmenen aikoihin,sitten taas odotettiin paperirullia viimein vetomestariksi kutsuttu kone toi rullia kello oli noin 10.00 sitten painettiin töitä puolisentuntia kunnen koneet läksi ruumasta pois,niin meillä alkoi lakisääteinen ruokatunti.takaisin tultiin noin kaksikynnentä vaille kaksitoista,ja taas odotettiin niitä paperirullia ja tulihan niitä lopulta kello oli kymmentä vaille kaksitoista, nyt olikin sitten pitkä väli tehtiin töitä kaksikymmentävaille kahteen sitten mentiin kahveelle,ja takas tultiin noin kaksikymmentäviisi yli kahden,ja taas odotettiin paperirullia ja tulihan niitä kaksikymmentävaille kolme,sitten tehtiin töitä noin varttiaylikolmen kunnes oli kotiin lähdön aika. Tämä oli yksi päivä satamassa,ahtaus ei ole helppoa.

      • kihukui

        hahah aika satusetä


      • ahtaajakotyöläinen

        Niin on täyttä valhetta tuo. Missään satamassa ahtaajat ei tuolla tavalla rehki. Satamassa töitä tekee ainoastaan siivooja joka tekee 4 tuntista päivää. Ahtaajat pääsee ehkä fuskaamalla 2.5 tuntiin.


    • särkeläitte

      En tiedä, mutta luulen, että maailma olisi paljon parempi paikka elää, kun jokainen pitäisi pääasiassa omista töistään ja menemisitään huolen. Silloin, ainakin itse pyrin tekemään jotakin toisen hyväksi, jos jollain menee asiat ihan päin prinkkalaa. Auttaminen on taito laji, pitää tietää, milloin joku ei halua asioihinsa puututtavan. Saa toki jokainen miettiä, milloin kukakin lakkoilee toisten puolesta, tai kuinka paljon joku tekee töitä, tai on tekemättä. Itsellä on omassa elämässä niin pirusti kaikenlaista, että kunhan sen saa pysymään kuosissa, niin hyvä on. Olen halunnut naivisti uskoa, ettei suomi ole kateellisten maa, mutta taitaa se olla, valitettavasti.

      • Johtajan.poika

        Mitä vittua sinä yrität sanoa,mene lääkäriin,ei taida olla kaikki ihan kondiksassa. Raumansatama on perseen nuolioita täynnä,oletko yksi niistä.


      • särkeläitte

        Hyvä johtajan.poika. Tekstisi asu on, etten sanoisi, moukkamainen. Ei kukaan normaali ihminen kirjoita, tai puhu tyylillä, jota käytät. Ainakin ne ihmiset, joita tunnen, ihmettelisivät, jos käyttäisin kyseistä kieliasua. Jos viitsit, mene peilin eteen, ota haara asento, huuda kyseinen kirjoittamasi lause, katse omaan kuvaan. Jos tuntuu itsestäsi ihan normaalilta, jatka toki samaan malliin. Luulisin, että suurin osa suomalaista ei pidä kirjoittamaasi tekstiä normaalina.


    • Ohcocpjc

      Kyllä se on kateellisten vehkeilijöitten luvattu maa. Varsinkin länsirannikko, etenkin rauma! Tuo persläpien luvattu kaupunki, jonka asukkaat (lähes) kaikki nuolevat yhden hupikeisarin persettä. Onneksi pääsin pois, en kauas mutta niin kauas kuitenkin, että en kutsu itseäni enää raumalaiseksi.

    • Realisti_vs_eliitti

      Ahtaajat, raksaukot, postikuskit mitkä vaan tavan duunarit, ei saa antaa periksi. Muutoin pitää hyväksyä optio-osake huijareiden haluama malli joka on se että, työtä pitäisi tehdä orjapalkalla, pätkissä, milloin vain missä vain.

    • Hjhjhhjjhjhjh

      Ei kai kukaan pakota työtä tekemään. Elämässä ei oo pakko kun syntyä ja kuolla.

    • sanospapermies

      Ei me ainaka ryhdytä tuki lakkohon

    • TyösulkuKokoSuomeenStana

      Millä oikeudella ahtaajat ja ja muu AKT:n väki hankaloittaa meidän tavallisten tallaajien elämää tukemalla pöhötysetusuuksiin tottuneiden postilaisten kiukuttelua?

      • Anonyymi

        yöö


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      71
      2328
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2113
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1728
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      42
      1537
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1536
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1467
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1429
    8. 52
      1298
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      73
      1254
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1209
    Aihe