http://exchangestudentinfo.weebly.com TIETOA

http://exchangestudentinfo.weebly.com

Tietopaketti vaihtariuden varjopuolista!
Ilmoita


http://exchangestudentinfo.weebly.com/esi-blog

Oikealla reunassa paljon kokemuksia!
Ilmoita
Kiitokset ketjun aloittajalle loistavista linkityksistä!! Sanon jälleen kerran: LUKEKAA hyvät ihmiset JA HANKKIKAA TIETOA vaihto-oppilastoiminnasta!!!
Kirjoittajat jakavat tällä foorumilla teille faktaa, koska ovat lastensa tapausten myötä joutuneet perehtymään vaihtariyritysten toimintaan. Tiedon jakamisen ja varoitusten tarkoituksena on säästää nuoret ikäviltä ja traumaattisilta kokemuksilta sekä heidän vanhempansa rahan menetykseltä.
Vaihto-oppilasyritykset ohjaavat hankkimaan tietoa pelkästään omista kontrolloiduista lähteistään. (Yritysten sensurointiyritykset ja aihealueen sulkuvaatimukset tällä palstalla tuskin on jäänyt huomaamatta..)
Perehtykää ja arvioikaa riskit!!
Ilmoita
Tanska edellä, muut perässä.. Tavoitteena 0 vaihtaria..!
http://exchangestudentinfo.weebly.com/esi-blog/archives/03-2012
1 VASTAUS:
Järjestöt itse vievät toimintaansa kohti loppuaan. Vielä onnistuvat nyhtämään rahat hyväuskoisilta vanhemmilta, mutta tietoisuus toiminnan törkeydestä kasvaa.
Kuka haluaa rahoittaa tällaista ryöstöbisnestä?
+Lisää kommentti
http://mvlehti.net/2015/11/21/paivan-video-koulunkayntia-jenkkilassa/

Varmaan jostain niistä up-educationin/universal playersin mainostamista "paremmista" yksityiskouluista;D
3 VASTAUSTA:
Eikä maksa paljon..! Näihin "parempiin yksityiskouluihin" pääsee maksamalla kymppitonnin -pari lisää!! Ja järjestö kiittää ja kuittaa!!!
Have a seat...
:D :D Tämä mahtava koulujärjestelmä tuottaa näitä oman napansa ympärillä, kuplassa eläviä amerikkalaisia. Nämä mahtavat small talkaajat sitten kyselevät (muka kiinnostuneina) suomalaisiltakin mistä maasta ovat ja kerrottuasi olevasi Suomesta, kuuluu seuraava kysymys: "Missä osavaltiossa se on?"
Järjetöntä maksaa mielettömiä summia kovaa bisnestä tekeville vaihtarijärjestöille siitä, että saa lapsensa epämääräisiin oloihin ja tuollaiseen koulumaailmaan!!!
+Lisää kommentti
Reeta saarnet ei ole yhtään parempi kuin mikko saarnen upeducation/universal players. Sama jengi vaihtelee vain yritystensä nimiä ja "vastuu"-henkilöitä.
Ilmoita
Tässä ketjussa lisää hyvää tietoa!
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

http://exchangestudentinfo.weebly.com TIETOA

http://exchangestudentinfo.weebly.com

Tietopaketti vaihtariuden varjopuolista!

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta