Apua kaipaan

TMR64

Olen tavannut erään ihmisen, mutta näyttäisi siltä, että hän on samanlainen kuin kolme edeltäjäänsäkin. Minua on hyväksikäytetty, leikitty tunteillani. Kun minut on saatu ihastumaan niin sitten on heti lähdetty toisen naisen matkaan. Onko tämä uusikin ihminen samanlainen? Tunnen, etten uskalla päästää tunteitani enää ollenkaan valloilleen kun pelkään saavani taas "turpiini". Olen niin väsynyt siihen, että minulle tulee vastaan vain näitä ihmisiä, jotka käyttävät hyväkseen. En tiedä mitä minun pitäisi näistä vielä oppia? Olen niin väsynyt!

5

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • linnaleski

      Olen sitä mieltä että anna miehen,olipa kuka ja monesko tahansa-odottaa jonkuin aikaa,ja ota selvää tarkoituperistä,nimittäin mulla on suhteet alkaneet useimmiten heti fyysiseen juttuun ja ne loppuukin aika nopeasti.Mutta edellinen suhde oli erilainen,odoteltiin 2-3viikkoa ja tapailimme kylässä ja rupateltiin,en ollut valmis koska edellimem suhde kaiversi mieltä,mutta se lähti ihan ok kun odottelin ja kerroin että en ala heti sänkyjuttuihin,Kestikin pidempään.Tämä tapaus jossa nyt olen,onkin eri pakkaus,puhui villejä juttuja j aolin ihan että voi ei taas joku seksihullu,mutta kun tapasimme eka kerran,kävin muutaman tunnin kyläreissulla ja mainitsin että ei mitään seskijuttuja että ihan rupattelun ja kahvin merkeissä,ja niin ok.Sitten tapasimmekin reilu kuukausi seuraavan kerra koska hänellä oli tuomiota vielä vankilasta,kirjoitin että edetään hitaasti ja rauhaisesti koska on huonoja suhteita ollut.Hän keroi että ihan ok että ei mitään kiirettä,mutta mulla oli jo hinkua tauon jälkeen ja homma lähti ihan jees.Kerro selkeästi miehellä mitä haluat ja odotat,älä antaudu oitis koska miehet ajattelevat että naiset tekee sitä kaikkien kanssa ja pitää seksilelunaan .Anna ukon odottaa ja sano ettet ole valmis että katsotaan...jos mies ei jaksa odottaa,anna mennä.

    • kirkkis

      En ole näkijä , mutta elämää nähnyt ja miehiä jonkin verran.Epäilisin että sulla on hauras luonne ja itsetunto ,miellyttämisentarve voimakas,kaljatuopin äärillä kohdatut suhteet ovat vähän niin ja näin,kun miehellä on vaan seksi mielessä,ja luottaa että aina löytyy uusi kohde ,sama peli jatkuu,piste tulee heidänlaisillekin joskus.Vinkki,muuta taktiikkaasi,nautipa sinkkudestasi,laita sieväksi itseäsi ja ole ylpeempi itsestäsi siinä mielessä että annat miehen jahdata sua,älä heti ala kodiksi ja oleta että tässä se parini uusi .Kuuntele rauhassa mieltäsi ja tunnetta että millanen se mies sinusta on sua kohtaan...näettekö selvinpäin ja vaikka kahvilassa tai syömässä?Ne pubit on sellasia tietynhenkisiä ja odotuksineen...Jos tapaamiset ovat tunneköyhiä ja sänkymielistä,ei hän ole vakavissaan,ole ylpee ja sano ettet ole mikään patja kellekään vaan tunteva nainen joka haluaa jo suhteesta muutakin ! Ja kaikki valta on sulla,jos tyydyt vähään,kierre jatkuu,mun motto on että parempi yksin surullinen kuin yhdessä"

      • Joooopa

        Ei tuollaista voi yleistää. Itsellä yli 20 v avioliitto takana sen miehen kanssa jonka kanssa hässittiin jo heti ensitapaamisella. Jokainen kohtaaminen on omanlaisensa ja se miten kenenkin kanssa jatko menee, tapahtui sitten jo heti ensitapaamisella jotain tai ei.


    • Unijukka15

      miekkojen kuningatar: Miekkojen kuningattaren ominaisuuksia ovat mielen sekä ajattelun selkeys. Miekkojen kuningatar edustaa sellaista kypsää naiseutta, joka osaa katsoa asioita ja ihmisiä myös pintaa syvemmältä. Tässä tarvitaan siis sekä valppautta että intuitiivista näkemystä.
      Kortti kehottaa aitouteen myöskin ihmissuhteissa (miessuhteet), aitoutta on tässä tapauksessa se, kun opit vapautumaan liian ahtaasta ajattelusta. Joskus on elämässä pysähdyttävä ja mietittävä asioita, myös intuitiivista tietoa saa parhaiten, kun oppii hiljentymään oikeissa kohden.
      Kortti kehottaa kohti ajattelutapaa, jossa asioita ei nähdä liian musta-valkoisesti. Jos ajattelet liian ahtaasti niin näet joko itsesi taikka muut herkästi joko pahoita tai "synnillisinä", mikä ei ole koskaan koko totuus. Opi näkemään elämässä ja ihmissuhteissa enemmän vivahteita !

    • TMR64

      kiitos vastauksistanne. Olen jo pitkään ollutkin yksin ja ajatellut jatkaa ihan itsekseni. Tämä mies vain pöllähti yhtäkkiä viereeni. Olen ottanut etäisyyttä asiaan ja yritän saada mieleni nyt rauhoittumaan ja jatkamaan samalla linjalla kuin ennenkin. Olin vain niin kiukkuinen siitä, että tunnun vetävän puoleeni noita huijareita, vaikka kuinka yritän heitä vältellä..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      83
      3597
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      569
      3363
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      42
      3179
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      2122
    5. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      13
      2011
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      316
      1898
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      120
      1885
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      147
      1565
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      26
      1321
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1312
    Aihe