Turun seudun aikido

muutanpianturkuun

Tahtoisin tietää, millaista aikidoa Turun seudulla opetetaan. Seurojen pääopettajista Silenius ja Tamminen on ns. isoja nimiä (tai ainakin vetää leirejä ympäri Suomen), Kato on japanilainen ja Korpisella on takanaan joku erikoisempi pääopettaja, jonka tyylistä on vaikea löytää tietoa netistä. Mihin heidän opetuksensa painottuu? Keskittyykö kukaan heistä tai Turun seudun muista ohjaajista toimivan itsepuolustuksen opettamiseen? Ja nyt siis puhutaan aikidokontekstista, joka asettaa tietysti omat rajoitteensa. Jos on kiinnostunut aikidosta ja itsepuolustuksesta samassa paketissa, mihin seuraan kannattaa Turun seudulla suunnata?

3

<50

  Vastaukset

  • Tamminen on toiminut aikanaan opettajanani yli 5 vuotta, ainakin silloin tekniikat oli vaativia ja panostus oli aika vahvasti itsepuolustuksessa...Silenius vetää treenejä nykyään kemiössä.

  • Tamminen painottaa tosiaan itsepuolustusta ja ottaa erityisen hyvin teräaseisiin liittyvät uhat huomioon tekniikoiden tekotavassa. Taustalla myös pitkä kokemus turvallisuusalan töistä.

   • Hups, huomasin vasta äsken että ensimmäinen vastaaja valitsi saman nimimerkin kuin minäkin. Vastaukset on siis kuitenkin eri henkilöiltä.


  SEISKA.FI

  • Muistatko ysäritähti David Charvetin? Tältä entinen Baywatch-tähti näyttää nyt – kuvat!
  • Huh, mikä kesäbeibe! Amanda Harkimo poseeraa seksikkäänä bikineissä ja housutkin kintuissa: paljasta peppua ja kunnolla povea - kuvat!
  • Hurja video leviää: Jason Derulo löi golfmailalla Will Smithiä kasvoihin - menettikö tähtinäyttelijä hampaansa? Katso!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kuka maksaa ei-turvallisesta maasta tulevan pakkokatanteenin..

   ..eivät kai veronmaksajat Kelan ansiosidonnaisella päivärahalla? Vastuuton mokailija maksakoon mokiensa kulut itse! Se on Ruotsin risteilyltä tai Balk
   Maailman menoa
   133
   3832
  2. Järkyttäviä Paljastuksia Nikon TV-sarjasta

   Tänään se sitten alkaa, sarja nikosta ja katiskasta. Ennakkotietojen mukaan sisältö paljon ikävämpää kuin luulin. Niko käyttänyt huumeita jo 13 vuotia
   Kotimaiset julkkisjuorut
   124
   3671
  3. Henna ja Tauski jälleen yhdessä onnellisina

   Kihlatkin hankittu. https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/503fdd42-5bef-4519-ae07-de01ca6aa9ba
   Viihde ja kulttuuri
   24
   2340
  4. Suomi olisi itse tarvinnut kehitysapua

   suomen koronatalous ja sannan lahjarahat italiaan on kestämätön setti. Suomen julkinen ajetaan alas, teitä ei kunnosteta, omaa taloutta ei elvytetä..
   Maailman menoa
   195
   2157