Makwan Amirkhan

GGMAN

Makwan Amirkhan on otellut vasta kaksi kertaa ja hän jo nyt muka suuri tähti. Voi olla Suomessa, mutta ei muualla. Pojalla on vielä pitkä matka maailman huipulle, vaikka itse jo kuvitteleekin siellä olevansa.

22

2426

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • setoinen

   Ei se sen kauempana ole kuin yhden ottelun päässä. Jos ja kun pääset tällaisen tilanteen eteen niin käytä se heti hyväkses ja olet huipulla niin yksinkertaista se on tässä lajissa, pitää vain luottaa siihen omaan tekemiseen. Niitä huippuja on maailma täys eikä sinne huipulle mahdu kuin yks kerrallaan eli sinne on vain mentävä ja jätettävä jossittelu toisille sithän se on nähty. Kuka uskalsi laittaa roponsa likoon esim. Furyn suhteen siitä että hän voittaa Klitskolta maailmanmestaruuden ?
   Oikein arvattu, - Fury itse löi vetoa itsensä puolesta et voittaa ja voitti ja sai tästäkin vedonlyönnistä jos oikein muistan yli 200 000 puntaa ?
   Pitää vaan olla kova luotto itseensä. Amirkhaninkin kannattais tehdä samoin ?

   • nojuutosin

    Niin, kai pitää kuitenkin ensin saada otteluita korkealle rankattuja vastuksia vastaan, voittaa niitä, saada otteluita vielä korkeammalle rankattuja vastaan jne., ja tietysti päästä numeroituihin eli varsinaisiin UFC-tapahtumiin ja siitä sitten eteen päin. Saas nähdä.


  • Huvittunut

   Suomessa vauhkotaan Makwan Amirkhanista, vaikka on voittanut vasta 3- ottelua. Pojalla tulee vielä tosi esiin, kuhan vastustajat kovenevat. Muka Suomen kovin! heheh!

  • makwan

   Makwan on sanojensa mittainen mies. Uhoominen ja elvistely on balanssissa tekemisen kanssa ihan hatunnoston arvoinen esitys. Se kertoo itseluottamuksestaan. Niin se vaan menee. Seuraava halukas häkkiin.

   • Anonyymi

    Ai se kun uhosi ja uhkaili jetroa ?


  • tässätotuus

   Tuo makvani on kusipää. Tyypillinen tyhjää louskuttava muslumaani. Ei muuta monoo ja ulos maasta. Kusipäitä Suomi ei kaipaa. Hyvä kun sai tööttiinsä.

  • trrtrtrtr

   Leuhkuus sai kolauksen nyt kun hävis, meinas tulla vielä tyrmätyksi, 23 vuotiaan pojan taholta.
   Voitti selvemmin kuin pisteet antoivat ymmärtää.

  • mistänäitäsikiää

   Samanlainen matu kun nuo muutkin, käänytetään.

  • Joukkoraiskaus

   Eikös se ole saanut tuomion lapseen sekaantumisesta.

  • täysmulkero

   Muslumaani sai pataan,potku perseseen ja aavikolle.

   • pitimereees

    Tuo Makvani on jo vihannes, uskomattoman tyhmä ja röyhkeä.. Nuppi sekaisin ja täysin arvaamaton tyyppi, tyypillinen rättipää.. Viisas ihminen ei ikinä hanki Pittiä. Ne ovat monissa maissa kiellettyjä. Ne ovat maailman pahimpia tappajakoiria. Miksi tuo nyt jo paviaania muistuttava makvani i ostaa sellaisen? Miten haluaa itseään prändätä. Pitillä ei saa muuta kuin väkivaltaan taipuvaisen kusipään maineen.


   • hittokunhu

    Makvan on jo vihannes, ollut sitä syntymästään saakka. Käytöksen hallitsematon arvaamattomuus on merkki monille musluheimoille ominaisesta sisäsiittoisuudesta johtuvasta aivovammaisuudesta, jota lajiin kuuluvat iskut vielä tehostavat. Ei mitään mieltä, siinä, että oikein Tubessa kehuu kuinka mätkinyt muka varkaita päähän. Seuraavaksi varmaan usuttaa Pittinsä lasten kimppuun. Sellaisia elukoita muslujen Pitit ovat....raatelevat ja tappavat vähän väliä lapsia. Yhteensä melkein tuhat ihmistä viime vuosina Pitit tappaneet. Se on hirveä määrä uhreja muka lemmikille. Täysin arvaamattomia tappajia ne oikeasti ovat.


  • sielläasuujo

   Kuulin, että tuo muslimi Makwani on muuttanut takaisin Iraniin. Moni huokaisi helpotuksesta kuultuaan uutisen.

   • hehehhehshahsahh

    Se on pyllistelee nyt moskeijassa housut kintuissa ja himokas imaami tuijottaa sen anaalia kulli kovana. Kohta imaami Allah Mullah Knullah antaa makavanille melaa ja sitten hieman rahaa ja verhon takana hörpyn pullosta.


  • Mutiaisenpentu

   Ihan perus matumulkkuhan tuo. Ymmärtää sentään pysyä poissa baanalta. Tollainen hippiäinen ottaa pataan eka snagarilla :D

  • emelianenkoparas

   Kannattaa varmaan katsoa mallia Venäjän Fedorilta miten nyrkkeilijä kaatuu pystystä..

  • hjguhgu

   Sehän oli ihan itku silmässä siinä ohjelmasa missä ne oli siellä metässä, housut kastu ja oli kylmä.
   Pikkusen leuhkan oloinen kaveri.

  • fhfhfgrgr

   Mee töihin sanoo Makwan, no missä se ite on oikeissa hommissa. Molemmat harrastaa ammatikseen
   otteluita.

  • Anonyymi

   Onkos tämä se sama pelle joka uhkaili jetron perhettäkin? En oo lukenut jutusta kuin otsikon kun oksettaa tälläinen raukka luuseri! Mutta jotain juttua ollut että Jetro nostanut syytteen.. mutta sääliny tota luuseria kuitenkin niin että veti takas ku toinen pyysi anteeksi. Mä en voisi antaa anteeksi jos perhettäni uhataan.

   • Anonyymi

    Sama tyyppi. Sanoo että väkivalta on väärin ja sitten itse uhkailee sillä. Toivottavasti seuraava vastustaja (jos enään edes ottelee) antaa hänelle kunnolla turpaan.


  • Anonyymi

   Hah. Pataan tuli että paukkui.
   Kohta turun kuppilassa tapahtuu kun jotakin pitää saada mätkiä, kavereiden kanssa.
   Itse ei uskalla mennä edes vessaan ettei ole valot päällä. Nyt äkkiä hemmojen kanssa laukut täyteen ja omaan kultaiseen maahan. Vai, ettekö uskalla, tulee pataan.

   • Anonyymi

    Nyt ollaan puoli vuotta hiljaa, ei mitään kommentteja medioille. Rahaa tuli, kai se oli pääasia.
    Kardinaalimunaus mennä yrittämään mattoon tuolla tavalla syöksymällä miestä joka tiesi jo ekaerän jälkeen mitä Makvan yrittää seuraavaksi. Pakkohan se on kun ei osaa nyrkkeillä.


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

   tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
   Ikävä
   97
   1817
  2. Venäjä lähettää 480 tuhannen sotilaan armeijan Suomen rajalle

   Miten Suomessa vastataan Venäjän uhkaan sotilaallisesti
   Maailman menoa
   232
   1464
  3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

   "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
   Maailman menoa
   254
   1018
  4. Nainen voi rakastaa

   Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
   Ikävä
   78
   915
  5. Taas kuoli kuortaneella

   Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
   Kuortane
   7
   795
  6. Kalateltta fiasko

   Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
   Kuhmo
   10
   745
  7. Melkein lähetin viestin.

   Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
   Ikävä
   62
   731
  8. Rakastan sinua

   Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
   Ikävä
   27
   707
  9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

   Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
   Sanaristikot
   38
   699
  10. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

   Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
   Ikävä
   55
   694
  Aihe