Makwan Amirkhan

GGMAN

Makwan Amirkhan on otellut vasta kaksi kertaa ja hän jo nyt muka suuri tähti. Voi olla Suomessa, mutta ei muualla. Pojalla on vielä pitkä matka maailman huipulle, vaikka itse jo kuvitteleekin siellä olevansa.

17

333

Vastaukset

 • Ei se sen kauempana ole kuin yhden ottelun päässä. Jos ja kun pääset tällaisen tilanteen eteen niin käytä se heti hyväkses ja olet huipulla niin yksinkertaista se on tässä lajissa, pitää vain luottaa siihen omaan tekemiseen. Niitä huippuja on maailma täys eikä sinne huipulle mahdu kuin yks kerrallaan eli sinne on vain mentävä ja jätettävä jossittelu toisille sithän se on nähty. Kuka uskalsi laittaa roponsa likoon esim. Furyn suhteen siitä että hän voittaa Klitskolta maailmanmestaruuden ?
  Oikein arvattu, - Fury itse löi vetoa itsensä puolesta et voittaa ja voitti ja sai tästäkin vedonlyönnistä jos oikein muistan yli 200 000 puntaa ?
  Pitää vaan olla kova luotto itseensä. Amirkhaninkin kannattais tehdä samoin ?

  • Niin, kai pitää kuitenkin ensin saada otteluita korkealle rankattuja vastuksia vastaan, voittaa niitä, saada otteluita vielä korkeammalle rankattuja vastaan jne., ja tietysti päästä numeroituihin eli varsinaisiin UFC-tapahtumiin ja siitä sitten eteen päin. Saas nähdä.


 • Suomessa vauhkotaan Makwan Amirkhanista, vaikka on voittanut vasta 3- ottelua. Pojalla tulee vielä tosi esiin, kuhan vastustajat kovenevat. Muka Suomen kovin! heheh!

 • Makwan on sanojensa mittainen mies. Uhoominen ja elvistely on balanssissa tekemisen kanssa ihan hatunnoston arvoinen esitys. Se kertoo itseluottamuksestaan. Niin se vaan menee. Seuraava halukas häkkiin.

 • Tuo makvani on kusipää. Tyypillinen tyhjää louskuttava muslumaani. Ei muuta monoo ja ulos maasta. Kusipäitä Suomi ei kaipaa. Hyvä kun sai tööttiinsä.

 • Leuhkuus sai kolauksen nyt kun hävis, meinas tulla vielä tyrmätyksi, 23 vuotiaan pojan taholta.
  Voitti selvemmin kuin pisteet antoivat ymmärtää.

 • Samanlainen matu kun nuo muutkin, käänytetään.

 • Eikös se ole saanut tuomion lapseen sekaantumisesta.

 • Muslumaani sai pataan,potku perseseen ja aavikolle.

  • Tuo Makvani on jo vihannes, uskomattoman tyhmä ja röyhkeä.. Nuppi sekaisin ja täysin arvaamaton tyyppi, tyypillinen rättipää.. Viisas ihminen ei ikinä hanki Pittiä. Ne ovat monissa maissa kiellettyjä. Ne ovat maailman pahimpia tappajakoiria. Miksi tuo nyt jo paviaania muistuttava makvani i ostaa sellaisen? Miten haluaa itseään prändätä. Pitillä ei saa muuta kuin väkivaltaan taipuvaisen kusipään maineen.


  • Makvan on jo vihannes, ollut sitä syntymästään saakka. Käytöksen hallitsematon arvaamattomuus on merkki monille musluheimoille ominaisesta sisäsiittoisuudesta johtuvasta aivovammaisuudesta, jota lajiin kuuluvat iskut vielä tehostavat. Ei mitään mieltä, siinä, että oikein Tubessa kehuu kuinka mätkinyt muka varkaita päähän. Seuraavaksi varmaan usuttaa Pittinsä lasten kimppuun. Sellaisia elukoita muslujen Pitit ovat....raatelevat ja tappavat vähän väliä lapsia. Yhteensä melkein tuhat ihmistä viime vuosina Pitit tappaneet. Se on hirveä määrä uhreja muka lemmikille. Täysin arvaamattomia tappajia ne oikeasti ovat.


 • Kuulin, että tuo muslimi Makwani on muuttanut takaisin Iraniin. Moni huokaisi helpotuksesta kuultuaan uutisen.

  • Se on pyllistelee nyt moskeijassa housut kintuissa ja himokas imaami tuijottaa sen anaalia kulli kovana. Kohta imaami Allah Mullah Knullah antaa makavanille melaa ja sitten hieman rahaa ja verhon takana hörpyn pullosta.


 • Ihan perus matumulkkuhan tuo. Ymmärtää sentään pysyä poissa baanalta. Tollainen hippiäinen ottaa pataan eka snagarilla :D

 • Kannattaa varmaan katsoa mallia Venäjän Fedorilta miten nyrkkeilijä kaatuu pystystä..

 • Sehän oli ihan itku silmässä siinä ohjelmasa missä ne oli siellä metässä, housut kastu ja oli kylmä.
  Pikkusen leuhkan oloinen kaveri.

 • Mee töihin sanoo Makwan, no missä se ite on oikeissa hommissa. Molemmat harrastaa ammatikseen
  otteluita.

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Maisa menee naimisiin

  Seiska julkaisi että Maisa menee sittenkin naimisiin. Maisalla olisi nyt vauva ja olisi Jm kanssa naimisissa jos ei keskenmenoa olisi tullut . Olisiko
  164
  6713
 2. KORONAVIRUS: 11 milj. asukkaan Wuhan eristetty!

  Kiina on keskeyttänyt Wuhanin kaupungista lähtevän liikenteen. Wuhanin epäillään olevan uuden tappavan koroaviruksen alkulähde. WHO:n mukaan 11 miljo
  Maailman menoa
  173
  3216
 3. Toni Nieminen rakastui 7 lapsen yksinhuoltajaan

  ja muutti tämän taloon. https://www.seiska.fi/Uutiset/Jatti-tylysti-ex-vaimonsa-Toni-Nieminen-iski-seitseman-lapsen-yh-aidin-paparazzikuvat
  68
  2027
 4. Koronavirus saapunut Suomeen

  Se on Lapissa tuli kiinalaisten turistien mukana. Miten käy joulupukki turismin? Onko lappi eristettävä?
  Maailman menoa
  151
  1342
 5. Zoo aloittaa yt't

  Huonolta näyttää.N.20 työntekijää liikaa.Kylmää on kyyti.
  Ähtäri
  31
  567