Surullista, että

taakkaonkannettava

asten oma äiti näyttää huonoa esimerkkiä lapsilleen siitä, kuka saa seurustella lastenisän kanssa eron jälkeen. Hannkaloittaa uuden perheen yhdistymistä ja sujuvaa perheen alkamista yhdeksi.
Lapislle pitää kertoa uudesta äitipuolesta kauniisti ja hyviä asioita, eikä kaivaa niitä pahoja asioita, jotka usein on vielä keksittyjä, ettei lapest menisi isän luokse ja tapaisi uutta äitipuoltaan, josta kuitenkin tulee pakosti lapsille yksi tärkeimmistä kasvattajista.
Lapset aistii helposti äidin epävarmuuden ja mustamaalaamisen, ja se sotii äitiä vastaan, äiti voi menettää lapsensa isälle, ja vääjäämättä heille tulee uusi äitipuoili tärkeämmäksi ja he kokevat että ainoa oikea perhe on se isän uusi perhe.
Kannattaa puhua kauniita asioita ja jättää ne surulliset asiat pois, näin voi kannustaa lapsia tykkäämään ja sopeutumaan uusista ihmisistä.
Ymmärrän sen että äidit ovat mustasukkaisia miehestä ja lapsista kun uusi on saanut heidät elämäänsä, mutta aina voi äiti tapailla ja kysellä kuulumisia kun ovat isän uuden äitipuolen luona, omalla toiminnallaan se ei varmaan tule mahdolliseksi. Äitipuoli kuitenkin on lasen elämässä, halusipa lapset sitä tai eivät, heidän mielipiteensä nyt ei vaikuta isän päätöksiin millään lailla.
Pitää antaa mahdollisuus kenties lapsetonna olevan ihmisenkin kokea äitiys vaikka toisen lapsilla, ei saa olla niin omaistautuva, kaikki lapset saavat uusia asioita ja varmasti tykkäävät uusista ihmisistä, se on rikkautta ja parempia tulevaisuuden näkymiä, kun monet antavat lapsille kunnon eväät. Kaikilla on oikeus äityteen ja on hyvä harjoitella mjuiden lapsilla, jos tulee omia vielä, niin on tottunut lapsiin, omien kanssa kun ei viitsisi harjoitella.

1

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vain_kokija_tietää

      Jessus että harmittaa tuollaiset ohjeistajat, jotka todennäköisesti eivät ole itse kokeneet koko juttua. Kirjoituksestasi päättelen, ettet ole äiti etkä isän uusi. Vain ne jotka ovat kokeneet, tietävät. Minä olen kokenut kummatkin vaihtoehdot, ollut uusi nainen miehen lapsille ja kokenut ex-miehen uuden naisen ja omien lasteni keskinäiset suhteet.
      Satsasin pirusti, että käyttäytyisin oikein ja melkein onnistuin. Yksi miehen lapsi on siirtynyt ulkopuolelle, en siis jaksanut hänen omituista, vihamielistä käytöstään. Muut suhteet ovat kunnossa, mutta tie ei ole helppo.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4643
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2269
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1794
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1518
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      32
      1461
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1318
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1237
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1156
    9. 23
      1092
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe