Vähätelty !Turvallisuusuhka!

www.crethiplethi.com

Syyriasta ja Irakista yksintulevat miehet ovat TURVALLISUUSUHKA!
Länsimaisessa demoktratiassa (Ei Eurostoliitossa) USA:ssa ja Kanadassa luokitellaan arabivaltioista yksintulevat miehet turvsallisuusuhkaksi jo heti kättelyssä rajavalvonnan toimesta. USA:ssa turvapaikanhakija joutuu tarkkaan syyniin ja kuulusteluihin joka prosessi kestää kaksi vuotta.
Suomen oikeuskäytännössä turvapaikanhakija joka tekee rikoksen ei ole esteenä turvapaikan saamiseksi.
Väärennetyt paperit ja valehtelu viranomaisille eivät ole myöskään este turvapaikan saamiseksi Suomesta.
Palautukset eivät tule toimimaan koska Suomella ei ole edes palautussopimusta Irakin ja Afganistanin kanssa lisäksi avoimet rajat houkuttelevat lisää tulijoita joista 90% ei ole hätää kärsiviä todellisia pakolaisia (elintasopakolaiset).
Irakissa ei ole sotaa ja se loppui v. 2003 mutta elintasopakolaisia on useita miljoonia vyörymässä Eurooppaa ja loppua ei näy.
Irakin sota oli konflikti Irakissa, jossa kansainvälinen Yhdysvaltain ja Britannian johtama liittouma syrjäytti diktaattori Saddam Husseinin hallinnon vuonna 2003.
Hyökkäyksen syynä olivat joidenkin Yhdysvaltain viranomaisten epäilyt Irakin joukkotuhoaseista ja kytköksistä terroristijärjestö al-Qaidaan. Halukkaiden koalitioksi kutsutun liittouman joukot valtasivat Irakin suurimmat kaupungit muutamassa viikossa keväällä 2003 vangiten lopulta Saddamin.

Jos 7 nuorta miestä kalalasnikoveineen ja pommivöineen saa Euroopan sotatilaan kertoo kuinka havoittuvainen on meidän "monikulttuurinen unelma Eurooppamme" ilman rajoja.

Ongelmasta on tullut laajempi ja ratkaisuna ei ole suurmosakeijoiden rakentaminen Eurooppaan ja Euroopan islamisoituminen. Turvallisuusuhka ei poistu fokusoimalla kaikki puolustus/hyökkäysvoimannäyttö ISISIÄ kohtaan jopa EU:n rajojen ulkopuolella.

Taitaa olla helpompaa sopeuttaa 5 miljoonaa suomalaista kymmenien tuhansien maahantunkeutujan tavoille kuin toisin päin?

20

330

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • oletkosuvakki

      Kertokaapa suvakit mitä te tarkoitatte "monikulttuurisella Suomella", "kotouttamisella" ja "partalasten hyväksitehdyllä vapaaehtoistyöllä"?

      • dwnz

        Suvakit ja hyysärit eivät hyysäyskiimassaan pysty edes kertomaan totuuttta. Hyysäys perustuu valheeseen.


    • kaketin

      Jämsän oma nyrkkisankari se täällä taas huutelee.

    • Partalapsi

      Kannattaa katsoa uutiset niin saatte asioiden oikean laidan selville.
      Jopa poliisipäälikkö on jo myöntänyt että ongelmia on paljon enemmän kun julkisuudessa kerrotaan.Ja mikä räikeintä niin nimeomaan naisiin kohdistuen.
      Siinä teille hyysäreille ja suvakeille totuuspohjaa.Voitte itse mennä yöksi noihin vok:hin ja kokeilla onko siellä elämä auvoisaa.

      • Totuuspohjaa

        Suurin osa poliisien työvuoroista kuluu edelleen suomalaisten perheväkivaltatapausten selvittelyssä. Jos olet katsonut poliisi-TV:tä niin niitä keikkoja on joka yövuorossa useita, joskus jopa kymmeniä.


      • Rosvokommunistit
        Totuuspohjaa kirjoitti:

        Suurin osa poliisien työvuoroista kuluu edelleen suomalaisten perheväkivaltatapausten selvittelyssä. Jos olet katsonut poliisi-TV:tä niin niitä keikkoja on joka yövuorossa useita, joskus jopa kymmeniä.

        Jos otetaan huomioon matujen määrä suhteessa suomalaisten määrään niin havatiaan ihmmeelisesti totuus matut työllistävät huomattavasti enemmän poliisia kuin suomalaiset, mutta viherkommonististohan ei matematiikkaa tarvitse kun pelkkä poliittinen aate riittää ja sitten käy kun neuvostoliitossa koko paska kaatui ja raha on loppu kun kommunistivallanpitäjät laittoivat kansan varat liiveihinsa ja katosivat veroparatiiseihin nauttimaan mukavaa elämää typerän aivopestyn kansan varoilla.


    • IhanOmaSyy
    • sitä.saa.mitä..tilaa

      Mamutaustaiset katujengit ovat ilmestyneet Suomeen ja jopa pienemmillekin paikkakunnille VOK:ien ansiosta.
      Jengiraiskaukset luokitellaan muunneltuna totuutena viranomaistiedotuksissa yksittäistapauksiksi ja raiskaajia kiihottavat pahuuteen liian lievät tuomiot.
      Kuulemma Helsingin poliisivankiloissa kantasuomalainen asiakaskunta ei ole enää vuosiin ollut enemmistönä. Tilastoihin tietysti Ibrahim ja kumppanit menevät usein kohtiin "Suomessa syntyneet" ja "Suomen kansalaiset".
      Pitäisi ymmärtää, että Mohammad on edelleen Mohammad vaikka hän olisi syntynyt kuussa.
      Valitettavasti partalapset eivät näytä ja eivät ole pakolaisia mutt nämä
      iPhone-pakolaiset kuulunevat kuitenkin tyypillisesti lukutaitoiseen kansanosaan, kun kykenevät käyttämään niitä älypuhelimia viestien vaihtamiseen, karttasovelluksiin, JENGIYTYMISEEN yms.

      Sokea usko viranomaisiin, oikeusturvaan ja virkamiehiin voi olla suora tie helvettiin, kuten historia on jo muutaman kerran opettanut.
      http://www.murha.info/phpbb2/viewtopic.php?t=9241

    • Jokapäivälähempänä

      Noniin, nyt on ISISIn tuoreella videolla Suomi mukana. Saa nähdä koska ensimmäiset ISIS -taustaiset Suomen Vokeissa asuvat islamistit päättävät ryhtyä terroritekoihin "koalition" vääräuskoisia luopioita (eli meitä) vastaan.

      Jaa ettei ole turvallisuusuhka? ISIS toivottaa vielä mm. meille:
      "Ei hengähdysrauhaa"

      http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015112520724903_ul.shtml

    • jiäräpää

      Rupeis ampumaan vaan nii saisivat suvakit kynsilleen.

    • puolitumma

      Ei ne muutamat Isikset tässä pelota vaan koko porukka joista muutama prosentti sopeutuu oloihin,ai onhan meillä tummat jotka sopeutu tai sopeutu eläke rahoilla yhteiskuntaan ja hyvin tulevat valkonaamojen kanssa toimeen kunhan vähän huijaa.

    • dfrewferg

      kuka niitä lappuja maahanmuuttoviraston nimissä levittelee?
      mennään aika harmaalla alueella jos lakia luetaan

    • Anonyymi

      Eihän tätä rasismia tarvitse ihmetellä kun tyypit rynnivät tänne rajojen yli vaikka mitään tarvetta ei ole turvapaikalle.

      Jos me suomalaiset lähtisimme vaeltamaan Euroopan halki ja rynnisimme Iraniin ja Somaliaan, tuskin siellä oltaisiin meitä vastassa hymyssäsuin. Ja tuskin meitä paapottaisiin ja osoitettaisiin majapaikka ja sapuskaa pöytään tuotaisiin.

      Suomalaiset eivät pidä tällaisesta elintasosoppailusta. Ja tämä jos mikä nostattaa rasismia oikeutetusti kun ei toimita lakien mukaan. Emme mekään ole koskaan menneet sotkemaan toisten maiden yhteiskuntia.

    • Anonyymi

      Kyllä jämsäpersuilla on hyvät edellytykset vastaanottaa maahantunkeutujia, sillä yhdessä ja toisessa persutaloudessa Jämsässäkin on ikioma monikulttuuriperheenjäsen.
      Sama esimerkki on monella ps kansanedustajalla kuten Tynkkynen jne
      Kyllä tätä varmasti seuraava ulkomaillakin ja siitä tietävät suomi huva maa.

    • Anonyymi

      Ton vanhan videon laitoit 2015 vuodelta ?

    • Anonyymi

      On se kumma, että meillä ei rajoja voi sulkea, kun aina löytyy joku saakelin lakipykälä mukamas. Mitenhän ne muut maat voivat?

      – Latvia on kokenut hyvin samankaltaisen tilanteen kuin te koette nyt. On ymmärrettävä, että kyse ei ole vain turvapaikanhakijoista, vaan nämä ovat Venäjän ja Valko-Venäjän hybridihyökkäyksiä, Evika Silina sanoi.

      – Nämä ovat vaikeita päätöksiä, joita hallituksen pitää tehdä. Mutta me olemme EU:n ulkoraja. Olemme vastuussa rajojemme suojelemisesta.

      Latvialla on Venäjän ohella yhteistä rajaa Valko-Venäjän kanssa. Silina huomauttikin, että humanitaarisesta näkökulmasta Latvia ottaa yhä vastaan apua tarvitsevia. Silinan mukaan on kuitenkin tärkeää tehdä ero turvapaikanhakemisen ja hybridihyökkäyksen välille.

      Mikä suomalaisia oikein vaivaa?! Että pistää vihaksi.

    • Anonyymi

      Mitä väliä ei kannata olla panta kiireellä noin pienestä 😂🤣

    • Anonyymi

      Tätäkö haluamme:

    • Anonyymi

      Tätäkö haluamme lisää:

      Nuori nainen joutui VR:n junassa pöyristyttävän rikoksen uhriksi, kun 23-vuotias mies tuomittiin käräjäoikeudessa seksuaalisesta kajoamisesta ja maahantulokiellon rikkomisesta

      https://www.is.fi/kotimaa/art-2000010007771.html

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1887
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1719
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1574
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1296
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1234
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1232
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1196
    8. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      9
      1170
    9. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1161
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      9
      1160
    Aihe