Olipa se Tk käynti,woi,woi

KylläHarmittaa

Harvoin asioin Ylivieskan terveyskeskuksessa,mutta joskus on pakko. Silloin olettaa ja odottaa että saa asiantuntevaa ja hyvä palvelua. Mutta ei! Ylivieskassa ei ilmeisesti ole kuin kolme LÄÄKÄRIÄ ja heille ei aikoja tahdo saada. Näitä ArvausKeskusAsiantuntijoita sitten riittääkin. Mutta niillähän ei mitään tee. Meni rahat kuin kankkulankaivoon.

18

159

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • MyöntääVoiJosEiOsaa

      Yhdyn kirjoitukseesi täysin. Minulle ei edes labraan laitettu vaikka sitä pyysin. Vaivani jäi selvittämättä. Mistähän sitä maksaa kun ei saa palvelua. Jos "lääkäri" ei osaa suorittaa kyseistä tukimusta niin kyllä pitäisi laittaa toiselle lääkärille joka sen osaa tehdä. Eikä puhella ympäripyöreitä selityksiä ja tehdä asiakkaasta hölmö ja siinä samalla itsestään emähölmö.

    • 63Äijämaakellarinvierest

      Kyllä jos vain suinkin voi odottaa kello 4 jään niin pääsee Oulaskankaalle.Siellä saa hyvää hoitoa ja on kunnon lääkärit.Hoitajat ystävällisiä samoin Lääkäri.Kirjoitan kokemuksesta.

      • PärstäkertoimenMukaanApu

        Päivystys tapauksessa näin. Mutta jos on vastaanottto aika,niin silloin ei voi noin vaan Oulaskankaalle mennä,ikävä kyllä. Saman olen minäkin huomannut että mistään ei tahdo tulla mitään, ja ei tosiaan kehdata edes kertoa asiakkaalle(potilaalle) että minä en nyt yksinkertaisesti osaa,ole varma asiasta. Pitäisi olla sitä ennesvanhaista lääkäri asennetta että ei rahan vaan kutsumuksen takia tehdään työtä. Kehdattais pyytää konsulttiapua siltä kokeneemmalta kollegalta. Vai onko potilaan turvallisuus ja kenties henki ihan arvoton! Nyt vaikuttaa siltä.


    • TerveydenHoitoakoMukamas

      Totta. Minullekin kirjoitettiin respti "sairauteen" jota minulla ei edes ole. :O

      • kokemustaon

        Et ole ainut. Ei kai vaan "lääkäri" omaa nimikirjaimet S.J.


    • kokemustaon

      älä valita,soita terveystalolle ouluun,aika on seuraavalle päivälle,hommahoituu maksaa enempi mutta onkyse sentään terveydestä

    • HuonoksiOnMennyt

      Täällähän Tk sekoitetaan eri ihmisten reseptikin keskenään. Puhutaan työaikana omia henkilökohtaisia puheluita ja asiakas odottaa tuolissa vuoroaan. Oletan että harjoittelijoita näistä osa.

    • gghjjhd

      Torstaina kävin lääkärillä ja hän oikesti katsoi tietokoneelta kyseisen vaivan oireita ja kysy onko minulla niitä. Duodecim sivulta johon jokainen voi kotona tutustua.. Siis vähän niinku googletti vaivaa.. Määräsi lääkettä mutta uusia labroja ei edes tarvita kun ne on otettu viimeksi vuosi sitten.. Kuukauden päästä sitten katotaan mitä ne labrat sanoo mutta nyt ei muuta ku nappia naamaan. Kysyin pitikö sitä labraa varten sitten paastota. Klikkailee (googlettaa varmaan) mutta ei löydä vastausta. No minäpä selvitän sitten aikanaan itse miten asia on. Kyse on lääkärin mukaan kilpirauhasen vajaatoiminnasta ja thyroxiinia nassuun. Viimeksi ne aiheutti niin kauheita sydän oireita että lopetin mutta eiköhän lääkäri tiedä... Terveystalo löytyy Ylivieskastakin. jos vaan lotosta voittais niin sinne menisin..

    • KutsumuksestaEiRahasta

      On erittäin ikävä todeta nämä kirjoitukset todeksi. Asia todellakin on näin nykyään Ylivieskan Terveyskeskuksessa :( .
      Lääkäreiltä puuttuu kokemus/halua ottaa potilas todesta. Onko menossa joku "säästökuuri" kun ei laiteta tutkimuksii,labroihin jne. Vai onko kyse siitä että hoitoa saa ns. "pärstäkertoimen" mukaan,jos näin on niin sehän ei ole oikein eikä inhimillistä!!
      Sitten kuitenkin, liian herkästi määrätään sellaisia lääkkeitä vaivaan jota ei ole vielä edes kunnolla diaknosoitu,seurattu tarpeeksi kauan. Mm.diabeteslääkitys on yksi tällainen.
      Sitten se, että jos ei osaa/on epävarna jonkun tutkimuksen teosta niin ottakaa rohkeasti yhteys siihen vanhempaan kokeneempaa kollekaan ja pyytäkkä apua. Ei se ole häpeä saada ns.konsulttiapua,se on häpeä että potilas jää kunnolla tutkimatta teidän olemattoman "kunnian/maineen" vuoksi. Treveyskeskus maksut kasvaa ja hoidon laatu heikkenee entisetään!!! Mistä me maksetaan?

    • Nostanhattua

      Harvinaisen hyvää palvelua Ylivieskan TK:ssa, pari kertaa olen joutunut käymään ja hommat hoitu tosi sutovasti.

    • aputarvitseva

      tks:paskapalvelu ylilääkärille heti potkut osato kakkosen niille vanoille potkut vä'littömästi

    • usein_mennyt_pieleen

      Tuo on totta, ettei nyky lääkärit tiedä pitääkö labraan mennessä olla syömättä tai juomatta jne. Paras kun soittaa suoraan labraan ja kysyy sieltä. Siellä sentään on vielä ammattitaitoa...

    • Jakke4

      Vaivaani kysyin aikoja lääkärille ja viikon päästä sain. Asiallinen tutkimus ja homma etenee. Olen erittäin tyytyväinen.

    • Onkohannäin

      Onkohan näin

      • SattumaaHyväHoidonSaanti

        Eipä taida olla. On sattuman sanelemaa nämä "hyvät hoidot",tai no jos jotain pientä kremppaa,flunssaa jne siihenhän osaa maallikkokin hoitoa määrätä jos ois valtuudet. Lepoa ja paljon juotavaa.


    • flunssanen

      Onkohan tuo flunssaa

    • kiitollinen

      Itse en todellakaan saanut apua Ylivieskan tk:sta vakaviin vaivoihini. Eikä asia selvinnyt Oulaskankaallakaan. Mutta sain samalle päivälle ajan Oulun Terveystalon neurologille ja asia selvisi kertaheitolla mistä kyse. Maksaahan toki enemmän, mutta siellä otetaan todesta ja tutkitaan kunnolla.

      • MistäMeMaksetaan

        Mikä sulla sitten oli? Hyvä että selevis..hyvä että sulla on varraa maksaa. Mulla ja monella muulla ei ole ja siksi pittää vaan koittaa turvautua ylleiseen tk palaveluhin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      61
      2592
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      327
      2411
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      94
      2136
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      57
      1817
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1733
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1704
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1573
    8. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      121
      1443
    9. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      60
      1427
    10. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1389
    Aihe