Kannattaa pitää pää kylmänä

tämälukilehdessäsyksyllä

Kannatta huomioida että maahan muuttajat tulevat eri uskonnosta ja kulttuurista.Provosoivat minihameet ja avonaiset kaula-aukot sekä yksin kulkeminen ilman miespuolista sukulaista aihetaa SPR:n kin mukaan suurta hämmennystä pakolaiselle,tämä kannattaisi huomioida.

35

217

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tämäontosi

      Ajatuskin on täysin typerä. Jos Sinä menet Islamilaiseen maahan, sinun on käyttäydyttävä juuri niin kuin he haluavat ja sikäläisten lakien ja sääntöjen mukaan.
      Nyt sinä vaadit että kun täänne on tunkenut näitä partalapsia, täällä on alettava käyttäytyä juuri niin kuin he haluavat ja sikäläisten lakien ja sääntöjen mukaan. Eihän tuossa ole mitään järkeä. Maassa maan tavalla, tai maasta pois.

      • Hvjk

        Juuri näin on oikus ja kohtuus! Vielä ihmetyttää,että mitähän pakolaisena tekee parhaassa iässä olevatmiespuoliset henkilöt,joita näyttää olenan eniten pakolaisista. Ymmärrän pakolaisiksi naiset lapset ja vanhukset.


      • aikon

        $PR. saatanan terroristi järjestö niinkuin migri ym. joka tällä matutus paskalla tienaa. Mutta mitäpä meistä suomenkansasta tarvii välittää. Raha puhuu(tai jokin muu?). Meinaan vaan, et tätä mamutusta on suunniteltu vuosia sitten(MAVA2)/kuntakiintiöt ym.....


    • naistenasialla

      Meidän ei tarvitse muuttaa tapojamme vaan heidän täytyy tulleina sopeutua meidän tapoihimme. Tämä oli ainakin ennen sivistysvaltio mutta näyttää kyllä tämän hallituksen myötä romuttuneen jo aikalailla. Jos he eivät osaa käyttäytyä sivistysvaltion tavoin niin heidät pitää voida karkottaa. Maassa maan tavalla. Nyt pitäisi saada feministit liikkeelle ja ajamaan enemmän naisten asemaa.

    • jussipellikka

      Islam on antikristuksen uskonto eli Saatanan uskonto (jo Koraanikin sen kertoo, miten seuraavia otteita voi kumota?
      Koraani 8:12 (Sotasaaliin suura) ''Täytän pian uskottomien sydämet pelolla; silloin hakatkaa poikki heidän kaulansa ja heidän kaikki sormensa.''
      Siis muslimeja käsketään hakkaamaan pois joidenkin sormia? Mitä tämä on? Ja tuo on Koraanin sanaa.
      Samaa puhuu Koraanista 5:33 (Pöydän suura) ''Ainoa palkka niille, jotka sotivat Jumalaa ja Hänen lähettilästään vastaan sekä levittävät turmiota maassa, on että heidät tapetaan (?) tai ristiinnaulitaan (?), tai heidän kätensä ja jalkansa hakataan poikki eri puolilta, ristiin, tai heidät karkotetaan maasta (?).
      Sellainen on heidän häväistyksensä tässä elämässä'' Siis, miten tämä sanoma sopii siihen, että Jeesus käski rakastamaan lähimmäisiään, onko tappaminen koskaan oikeutettua? Ei.
      Silti tämä islam sallii sen, noista otteista voi sen nähdä selvästi, mutta koskaan tappaminen ei ole oikein.
      Raamatun mukaan se , joka kieltää Pojan on antikristus. 1 Johanneksen kirje 2:22 "Kuka on valhettelija, ellei se, joka kieltää sen, että Jeesus on Kristus?
      Hän on antikristus, se, joka kieltää Isän ja POJAN." Kyseessä ei ole sama jumala tämän takia.
      Islamissa annetaan oikeus tappaa jos puolustaudutaan, mutta koskaan tappaminen ei ole oikein.
      Jeesus sanoi Matteuksen evankeliumi 26:52 Silloin Jeesus sanoi hänelle: “Pistä miekkasi tuppeen; sillä kaikki, jotka miekkaan tarttuvat, ne miekkaan hukkuvat." Ja "rakasta vihamiestäsi". Muslimeja ei kuulu vihata todellakaan, viha on AINA saatanasta ja viha ei ole koskaan missään tilanteessa sallittua, heitä kuuluu aina rakastaa, mutta heidänkin pitäisi uskoa Jeesukseen jotta pelastuvat.
      Sillä Jumala rakastaa kaikkia siksi meidän kuuluu rakastaa kaikkia, mutta silti islam ei tätä tee.
      Mutta miksi tappamista esiintyy Vanhassa Testamentissa?
      Siksi koska ihmiset olivat niin kovasydämisiä: Se ei johtunut siitä, että Jumala olisi kovasydäminen, vaan Israelilaiset olivat.
      Jeesus sanoi samaa, kun eräät kysyivät häneltä, voiko naisesta erota eroasiakirjalla (Mark. 10:2-12).
      Hän vastasi, että se on väärin ja sellainen laki annettiin vain, koska ihmiset olivat niin kovasydämisiä. Oikea mies ei niin tee.
      Ainoastaan haureus on oikea syy erota.
      Mutta tämän kovasydämisyyden vuoksi oli kivitystä ja tappamista.
      Nyt on uusi liitto, jossa pelkkä rakkaus riittää.
      Kuuluuko rakkauteen kivittäminen? Ei kuulu.
      Mutta islam sallii väkivallan, se elää väkivallan kautta.

      • hamad

        ja nämä musulmaanit lukee sanasta sanaan tätä satu kirjaa(eivät kaikki, mut suurin osa kyllä) Ja imaamit saarnaa moskeijoissa vihasaarnaa ym. väärä-uskoisten tuhoksi. Tämän on myöntänyt jopa itse osa muslimeistakin ja ihmettelevät miten eurooppa ottaa vastaan näitä hulluja joita nämä maltilliset musilimit on pakoon lähtenyt. Ja tähän on minkään suvakin turha ruveta huutamaan meillä on unelma shaissea.


    • eikait

      Oliko niillä kotonaan tapana raiskata kaikki vastaan tulevat naiset?

      • pohjolanpitkäyö

        Kyllä ja sen lisäksi myös samaan suuntaan kulkevat. Kaikki on sallittua auringon laskun ja nousun välillä.


    • NeverRelax

      Vääräuskoiset on lähempänä sikaa tai koiraa kuin ihmistä. Tämä kannattaa muistaa.
      Vääräuskoiselle saa valehdella ja tehdä eri asioita kuin muslimille. Tämäkin kannattaa muistaa.
      Älä koskaan rentoudu kun muslimi on lähellä.

    • jsaklrnvas

      Muistakaa kannattaa joka pitäjässä olevaa pizzeria-kebabbia ja syödä halai-lihaa.

    • Ei.ole.kaikki.kotona

      Turhaa vatulointia,lisää pakolaisia kempeleelle. Nyt on kempelelaiset teidän tehtävä jotakin jos se teidän jääräpää pakolaisia suomeen haaliva Sipilä kuulustelisi teitä,tai käykää ihmeessä ROUVA SIPILÄN LUONA KIITTÄMÄSSÄ HÄN TALONSA NIILLE LUPASI. Jos minä olisin rouva sipilän kengissä en kehtaisi naamaani näyttää kyläläisille.

    • kaarinas

      Kyllä se Kempeleen raiskaus näyttää menevän uutisten mukaan niin, että toinen epäilty on vapautettu ja toinen on ollut jossain tuttavuussuhteessa uhrin kanssa. Uutisessa unohtui mainita, että uhri on alaikäinen, joten mikään väkivalta mielestäni ei ole hyväksyttyä, vaikka olisi lyhyt tuttavuus kyseessä. Tuoreen uutisen mukaan poliisi tiedottaa myös maltin käytöstä somessa, ja omasta mielestäni somessa on ollut harvinaisen hiljaista. Ihmiset on aivan mykistyneitä kaikesta mitä Suomessa tapahtuu, ettei ystävätkään soittele toisilleen. Poliisin ei tarvitse someviestejä tutkailla, eiköhän me olla jo masentuneita

    • eitarpeellisia

      ählämit on vääräuskoisia loisia----petojakin pahempaa roskasakkia

    • Suomessa_vain

      ei tajuta, että nämä maahanmuuttajat ovat muslimeita, joiden tavoitteena uskontonsa velvoittamina on tuhota koko länsimainen yhteiskunta. Me arvostamme heitä ja heidän uskontoaan ja kulttuuriaan, mutta he eivät arvosta meitä.

      Nämä nuoret miehet ovat lähteneet Euroopan läpi huuhailemaan tänne pohjoisille maille mauttimaan ilmaisesta majapaikasta ja ruoasta ja jättäneet vaimonsa ja lapsensa turvattomiksi lähtömaihinsa.

      Kun meillä on tehty nämä "demokraattiset" lait niin mitään ei ole tehtävissä. Se on menoa nyt.

      • kaarinas

        toivottavasti jotain apua löydetään vielä meille, heitä on turha kotouttaa, kyllä he meidät nujertaa, jos emme nouse vastarintaan. Ei muslimeilla ole mitään tarvetta kotoutua meidän olosuhteisiin, motiivit on ihan muut, joita nämä vallanpitäjät (rahalla pestyt) eivät halua tunnustaa. On varmaan paljon jo menetetty, mutta on noustava puolustamaan meidän kotimaata


      • Herätyskukkahatut

        Mieheni kysyi minulta : " mitä luulet että minulle tehtäisiin jos menisin islamin uskontoa kannattaviin maihin, vetäisin jotain musliminaista kannikkaan. Miten minua siellä kohdeltaisiin ja ymmärrettäisiin. Kutsuttaisiinko edes tulkkia paikalle.


      • oiskojoaika

        Ehkäpä euroopan tuhoaminen onkin se päämäärä??? Eli kannattaisko jo meidän suomalaisten ruveta tekemään asialle jotain. Päättäjiin/hallitukseen on turha adresseja/viestejä laitella. Ne on lahjottu tai ovat tosiaan niin saatanan tyhmiä. Ja mikäänn muutaman sadan ihmisen marssi ei johda mihinkään, sen tietää jo jokainen. Katsotaan Puolasta mallia marssihommista ja rajalle ja eduskuntatalon eteen niin kauaksi aikaa, et alkaa tapahtumaan suomenkansan tahto sitten yleislakko päälle. Muuten suomi on menetetty ja islam saapi voiton. Onhan mahtavaa jättää sitten jälkipolvi kärsimään, kun isät, äidit, papat aj mummut ei tehneet asialle mitään. Miettikää tätä ja tutkikaa islam uskontoa ja videoita minkalaisia sekopäitä nämä on. youtube, liveleak, tajukangas, uberuutiset ja "vihasivusto" MVLEHTI. Seuratkaa näiden uutisointia mamutuksesta ja etsikää tietoa näiden pohjalta muualtakin. suomen valtamedian ulostukset voipi jättää omaan arvoonsa(peittelyä, mokutusta ym. paskaa).
        Jos 100k ihmistäkin kunnolla alkaa vaatimaan muutoksia(ei enää mamuja ja loputkin ulos, jotka eivät osaa olla maan tavalla tai ovat elintasosurffareita/terroristeja). Jos hätää kärsiviä ovat, niin kyllä kelpaa ihan sama minkalainen turvapaikka tahansa. Katto ja ruoka vain ei muuta. Jos ei kelpaa, niin voipi lähtä kotio takas. Ei tätä suomen talous enää kestä/mitä tämä mamut mukanaan tuo. Ei oteta mallia ruotsista/muista eu:n maista missä islamiitit alkavat olla jo tosi iso ongelma.
        Ja näitä tolloja, jotka nyt hallituksessa ovat, niin ei ikinä enää päättämään suomen asioista. Ja voipi myös unohtaa opposition porukan myös. Kaikki jotka aivot omistaa, tietää keitä sinne hallitukseen pitäisi laittaa suomen ja suomenkansalaisten asioista päättämään. Ja seulanta olisi tosi tarkka.


    • kakkonen56

      Mamu-poikien kannattaisi huomioida ettei täälläkään raiskaajia rakasteta, paitsi vankilassa kakkoseen

    • opettakaatavat

      SPR voisi keroa näille eri uskonnon piiristä tuleville kertoa suomen tavoista ja että täällä on eri uskonto sekä laki mikä heillä on ja jos se ei heille sovi niin sitten kannattaa muuttaa kotimaahansa takaisin pitäähän meidänkin hyväksyä heidän uskontonsa ja elämisen tavat.

      • kylläSPRjne

    • neljätoista

      14-vuotiaan hyväksi käyttö ja raiskaus on inhottava ja raukkamainen teko. Oli tekijä sitten muslimi, lesta, tavan kantis tai mitä etnistä alkuperää tahansa.

      Toinen asia on, uskontoihin liittymättä, ja Kempeleeseen liittymättä, että tissit ja napa olisi hyvä pitää piilossa julkisilla paikoilla.

      • JokuRotiSentään

        Vaikka perce paljaana kulkisi se ei silti oikeuta raiskaamaan!


    • sopulipopuli

      Ollaan ikävässä tilanteess . Kantaväestön, juron suomalaisen - täytyisi taas ymmärtää ja muuttaa toimintaansa vieraiden mieliksi. Esim: Lakata hymyilemästä, olla katsomatta silmiin , pukeutua mustaan, ei liikkua yksin.. Ym. Ym. Ymmärrystä nämä nuoret komeat miehet saavat sellaisilta suomalaisilta naisilta, jotka eivät ole saaneet miestä täältä suomesta. Jokainen suomalainen pullukka vanhapiika saa nyt maistaa ......... Mitä tissien ja navan piilotteluun tulee, niin tuskinpa kukaan niitä talvisin ainakaan paljastaa.

    • oikeutta

      Toinen mulkero päästetty vapaaksi . Hirttää ne pitäis toinen avunannosta ja toinen teosta . Tää on paska maa lakien puolesta .

      • Mitenniiin

        Miten? Eihän se vapautettu ollut edes paikalla.


      • eipaikalla

        Kyllä tapahtuman aikana se oli afkanistanissa eikkää suomessa. näin hän on itte väittänyt poliisille.


    • ei_äntestään

      JA PERRRKELE!!! Maassa maan tavalla tai maasta pois. Mamut ovat tulijoita ja me asukkaita. Täytyisikö meidän notkua ja nöyristellä joka saatanan hottentottia?
      Tämän kuulin joten voi olla huhupuhetta. Pirkkalan Honkkarin edustalla on vaaleanpunaisia betonista valettuja possuja. Ne ovat kuin pieniä patsaita porsaista.
      Niiden piti tulla jonkun uudenmaalaisen kaupungin jonnekin julkiselle paikalle. Joku tekopyhä jolla tai joilla on päätöksentekovalta, kielsi laittamasta porsaita minnekään,
      ettei vaan muslimeille tule paha mieli. Mitä tällainen persennuoleskeleminen on?

    • tätätääon

      Kyllä nämä muslimit raiskaa naisia kotimaassaankin, vaikka heidät on puettu nilkkoihin asti ulottuvaan kaapuun ja alapääkin leikattu niin, että jäljellä on pieni aukko. Silti raiskaukset ovat yleisiä joissakin paikoissa. Joten ei siinä auta, vaikka suominainen pukis toppahousut ja toppatakin ja huivin päähän. Kun yksin olet lenkillä ja äijäkööri tulee vastaan, niin kohta huomaat rikastuttavasi kummasti heidän kulttuuria. Mutta kauheinta minusta on, että poliisi vähättelee, että mitään ei sattunut. Spr ilmoittaa, että ei kannata kulkea houkuttelevana ja hymyillen ja silmää iskien vokkien pihalla. Naispuoliset toimittajat hymistelevät, että ei raiskaus pilaa elämää ja yksittäistapaus ja nämä pikkunartuthan itse tunkevat itsensä näiden pikisilmien käsikynkkään, joten näin siinä käy, sai mitä ansaitsi.
      Raiskattu on kaikkien häpäisemä ja vähättelemä tuskissaan ja raiskaajat päästetään vapaiksi, kun ei voitu todeta, etteikö se toppatakkipäällä oleva nainen kuitenkin hymyillyt niille ja sittenkin halunnut puskaseksiä.

      • hymistelevätkö

        "Naispuoliset toimittajat hymistelevät, että ei raiskaus pilaa elämää ja yksittäistapaus ja nämä pikkunartuthan itse tunkevat itsensä näiden pikisilmien käsikynkkään, joten näin siinä käy, sai mitä ansaitsi."
        Hymistelevätkö? Jos itselle tai omalla kouluikäiselle lapselle sattuisi, niin mieli muuttuisi. Raiskattu, etenkin alaikäinen lapsi, kärsii asiasta koko elämänsä ja tapaus vaikuttaa hänen tuleviin ihmissuhteisiinsa ja on paljon isompi rikos, kuin lompakon vieminen.

        Jatkossa sitten kesälläkin pitää lenkkeillä pitkissä verkkaissa tai tuulipuvussa kuumallakin säällä turvamiehet mukana vai mitä se tarkoittaa? Eikä rannalla saa olla. Päälle kaiken peittävät kalliit uima-asut, jos haluaa uida. http://modestsea.com/caroline ...tuossakin näkyy nilkat ja kasvot.


    • eimullamuuta

      Lapsen raiskaaminen on alhaisin teko maailmassa.

      • tekovuohi-rajalla-mukaan

        Todennäköisesti kohta joku ottaa oikeuden omiin käsiinsä.


    • Ahe87

      vitun paska meinaatko että jos suomalainen nainen haluaa kulkea minihameessa sen saa raiskata!? hyi vittu oot yhtä ulostepaska ku nuo kaikki mamu siat! hyi vittu pthyii saatana osta narua!

    • tiedot_oikeus.fi

      Olen aloittajan kanssa eri mieltä ja oletan hänen olevan provo.

      Kukaan järkevä ihminen ei kuvittele eikä vaadi, että kantaväestön pitäisi muuttaa tapojaan sen takia, että tänne tulee ulkomaalaisia.

      En syyllistä mahdollista uhria enkä mahdollista rikoksen tekijää. Laitoin näin pariin muhunkin ketjuun:

      Somessa huudetaan, että on tapahtunut raiskaus ja että ählämit on syyllisiä.

      Onneksi meillä on Suomessa demokratia, hyvät lait, puoleeton oikeuslaitos jne.

      RikosEPÄILYISSÄ tutkitaan ensin ja sitten vasta - tarvittaessa - hutkitaan.

      http://www.oikeus.fi/fi/index/esitteet/lapsirikoksenuhrina/mitarikosprosessissatapahtuu.html

      • lässynlässynlää

        Olkoon aloittaja mielestäsi provo tai ei, niin kylläpä vaan mm. SPR:n edustajat ovat tuollaista ohjetta levitelleet.

        Se on myös noteerattu, että aivan päivätöiksesi käyt ympäri maan laittelemassa juttujasi kaikkiin ketjuihin, joissa maahanmuuttoon, maahanmuuttajiin tai heidän tekemisiinsä suhtaudutaan kriittisesti.


      • oikeusvaltio_fani

        Olen tällä hetkellä sairauslomalla pahan flunssan takia. Töissä en voi olla tartuntavaaran takia. Niin sairas en ole, ettenkö jaksaisi maata sängyssä ja roikkua netissä. Itse kyllä tiedän, että olen kirjoittanut tästä aiheesta vain tälle palstalle, en muualle.

        Miten on sinun kanssasi? Miten sinulla on ollut mahdollisuus tarkistaa (kertomasi mukaan) KAIKKIA ketjuja, joissa maahanmuuttoon suhtaudutaan kriittisesti? Niitä täytyy kyllä olla kymmeniä, ellei peräti satoja????

        Ehkäpä sinun kannattaisi käyttää aikasi jotenkin paremmin ja hyödyllisemmin? Voisit vaikka opiskella, jotta saisit töitä. Voisit sivistää itseäsi, jotta tietosi karttuisivat. Voisit lukea klassisia romaaneja, jotta ymmärryksesi ihmisistä monipuolistuisi. Voisit?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

      Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
      Maailman menoa
      332
      2868
    2. Vernu Vasunta

      On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
      Suomussalmi
      106
      2164
    3. En kelpaa sinulle

      Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
      Ikävä
      120
      1620
    4. Taidat vanhempi nainen

      Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
      Ikävä
      73
      1154
    5. Hetkeäänkään miettimättä ottaisin sinut

      Mutta mitä mieltä miehesi siitä olisi?
      Ikävä
      71
      1032
    6. Olisi kiva tietää miksi pidät minusta?

      Miehelle kysymys :)
      Ikävä
      61
      993
    7. Voi nainen...

      Kun luovutit meistä liian aikaisin, just kun aloin oppimaan sinua. Jos oisin alussa jo lukenut aiheesta oisin voinut toi
      Ikävä
      41
      950
    8. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      148
      934
    9. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      290
      842
    10. Naiselle kysymys

      Mitä oikein näet minussa?
      Ikävä
      40
      754
    Aihe