toinen ählämi vapautettiin

näinsaismennä

toiselle maastakarkoitus huomenna

47

546

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • haudankaivaja

      Nukutteko Kempeleellä? Tehkää vaikka itse aseita jos ei ole valmiina ja kun tapaatte näitä roistoja niin eikun kohti. Toinen tehokas keino eristää tämä pakolaisyhteisö on kylvää nauloja tie täyteen niin huolto hankaloituu. Siat lahtipenkkiin.

      • Kempeleläinen-

        Nukumme erittäin hyvin ilman sinunlaisesi kusipään kommentteja.


      • jokatoisellehautaakaivaa

        jos ei oo ihmisellä minkäänlaista itsekunnioitusta ei sitä tuu vaik tappais kuinka kato kun sä ite jäät aina jäljelle ja se on se jota eniten vihaat :P


    • eiymmärrää

      ei mamuavoi suomenlain mukaan rangaista,enymmärrä suomen lakia

    • AllahVaiHalla

      Henki kun lähtee niin on myöhäistä kysellä lähtikö laillisesti !

      Ystävämme V. Putin totesi muutama päivä sitten puheessaan:

      "Allahin luona jihadistit armahdetaan, ja minä toimitan heidät sinne!"

      • ras-putin

        Ryssä samanlainen kyrpä kuin jihadisti, sanoo mitä vittua lehti.


      • Viiiiiiisaus

        Odota viel pari kk ja sit joudut pyytämään ryssän apua kun ählämit täällä alkoo jihadsirkusesityksens heh heh


    • tanakele

      onko karkotus maasta muka joku rangaistus, eihän tuo elukka saa silloin mitään rangaistusta, sama homma vaan jatkuu toisessa maassa

      voi ristus tätä meidän lainsäädäntöä

      • maremamma

        No toisaalta jos joutuisi vankilaan Suomessa, pääsisi parempaan paikkaan kuin ahdas ja tylsä pakolaiskeskus.


    • jospahan

      Ei varmaan koko raiskausta ole tapahtunutkaan?

      • Tottatotta

        Ei suinkaa van oli siel palapeli ja joululaulut varmasti totta


    • tiedot_poliisilta

      Tiedoksi, että tämän hetkisten poliisin antamien tietojen mukaan 17vee nuori mies ja 14vee nuori tyttö olivat kyseisenä päivänä liikkuneet yhdessä jossakin porukassa. Kyseessä ei siis ollut tuntemattoman miehen yllätyshyökkäys jostakin puskasta ohikulkevan tytön kimppuun.

      • SEnKinpöljä

        No onpa hieno homma!


    • oijoijoi

      Ja sehän oikeuttaa raiskaamaan, jos on kulkenut samassa porukassa. Tyttö on ihan itse antanut viestin ja houkutellut syvät tunteet nuorelle miehelle ja viaton miesrukka ei ole voinut mitään vieteilleen, jotka tyttö on tahallaan herättänyt. Tytön oma syy, kun tuli raiskatuksi. Totta sillä ei ollut edes korkeakauluksista puseroa päällä ja huivia päässä, vaan kaulavaltimon syke ja ranteen näkeminen sai miehessä eläimelliset vaistot esiin ja ei niille voinut mitään. Nyt tyttö haudataan julkisesti hiekkaan ja kivitetään, koska houkutteli viattoman miehen syntiin kanssaan. Raiskaus on suvakkien mielestä aina naisen vika.

      • ALLAH-HOITAA

        todella hyvin sanottu!! ja asiaa KIRJAIMELLISESTI!!!!! :)


    • papparaaa

      Muistakaa koululaiset, kun näitä matuja tulee samaan kouluun.Älkää tutustuko heihin ja neuvoko heitä. Jos joku näkee, että olet koulun pihalla ystävällisesti hymyillyt heille, raiskaustapauksissa tulkitaan, että raiskaus oli sinun oma syy ja olit pikkunarttu, joka houkuttelit pojan seksiin, koska on kulttuuero. Näinhän yle ja iltasanomat on eilisen päivän esittänyt ohjelmissaan, että kulttuuriero, tytön syy. Ei passaa hymyillä matulle, koska se on viesti, että haluat seksiä. Joten jos hymyilet tai neuvot vaikka oikean tien kirjastoon, niin sinut on oikeus raiskata.

    • kaikki_pois_maasta

      Parempi olisi karkottaa kaikki, ihan koko se "nuorisoporukka". Sana leviäisi, ettei tänne saa tulla raiskaamaan.
      Sen porukan pitäisi katsoa, ettei osa heistä lähde raiskaamaan. Vai kannustavatko he sellaiseen?

    • äiti39

      Poliisiylijohtaja Kolehmainen tänään yle uutisissa
      "Ei tarvi olla huolissaan poliisi valvoo" Miten tällaista pääsee tapahtumaan jos poliisi valvoo? Kyllä tuntuu pahalta kuulla tämmöistä-poliisi ei ole joka puskassa vaan valitettavasti naisten ja tyttöjen on varottava-maailma on nyt tällainen. Kukaan muu meitä ei auta.

      • Tosielämäää

        Naisten ja tyttöjen on aina pitänyt varoa miehiä.

        Mutta ei se poliisi tule myöskään yksityiskohteihin valvomaan, vaikka suurin osa väkivallasta tapahtuu neljän seinän sisällä. Mitä tutumpi tekijä, niin sen korkeampi kynnys tehdä rikosilmoitus. Jos tämän tapauksen nuoret tunsivat toisensa, niin tyttö tuskin olisi itse ilmoittanut mitään. Yleensä näitä juttuja ei ilmoiteta, sillä tyttö tuntee olevansa osasyyllinen tapahtumaan. Sivulliset ilmoittivat tässäkin tapauksessa.


    • oikeallatiellä

      Nämä jokka puhuu pahaa tarkoituksella vielä joutuu katumaan pahoja puheitaan.
      Väärästä todistuksesta on isossa kirjassa kerrottu selvästi.

      • melkoisiaesimerkkejä

        Lestat vaan eivät elä ison kirjan oppien mukaan, on se niin h...vetin ihmeellistä"!


    • tiedot_oikeus.fi
    • Oppirahat_maksettu

      Jos kerran on mennnyt puhumaan mamun kanssa, on ihan oma vika, kun mamu on raiskannut. Älä koskaan katso mamuun päin, älä koskaan hymyile mamulle, älä koskaan puhu mamulle, kävele eri puolta katua, kuin mamu.n Varoita kaikkia mamuille puhujia siitä, että ovat aiheuttamassa itselleen raiskatuksi tulemista.

    • mukakysyn

      Ovatko kempeleläiset niin kilttejä et toi vapautettu elukka vielä elossa?

      • tuostatuleehäkkiä

        nyt heiluu häkki ja häkki heiluu nyt...


      • Acaeria

        Vapautetulla "elukalla" ei ollut mitään tekemistä koko tapahtuman kanssa.


    • NäinVältätRaiskaajan

      Laittakaa tytöt lappu kaulaan arabiaksi ja englanniksi.

      . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . OLEN PÄÄMINISTERIN TYTÄR,
      RAISKAAMINEN SAATTAA VAIKUTTAA TURVAPAIKKAHAKEMUKSESI KÄSITTELYYN

      Kesällä tuon voi painattaa esim. T-paitaan. Farkkukuosiksi on paras valita keltamustaraitainen myrkkypistiäiskuvio takapuolen kohdalle.

      Neitosten kannattaa myös opetella kuiskaamaan tuo varoitus sujuvasti ainakin englanniksi, sillä joskus se varoitusteksti voi kuitenkin unohtua ja piankos sitä sitten karvaranne puskaan kiskoo.

      • Toisenheila

        Joko noita voi ostaa jostain ?


    • oikeusvaltio_fani

      Kirjoitin: "Tiedoksi, että tämän hetkisten poliisin antamien tietojen mukaan 17vee nuori mies ja 14vee nuori tyttö olivat kyseisenä päivänä liikkuneet yhdessä jossakin porukassa. Kyseessä ei siis ollut tuntemattoman miehen yllätyshyökkäys jostakin puskasta ohikulkevan tytön kimppuun."

      Siitä vedetään sitten johtopäätöksiä, että "Suvakin mielestä naisen raiskaus on aina naisen syy."

      Ei, en minä niin kirjoittanut.

      Kirjoitin poliisin julkisuuteen kertomat tosiseikat, koska täällä mesotaan, että kylällä ei enää uskalla liikkua koska joku ulkomaalainen hyökkää puskista ja raiskaa.

      Poliisilla on rikosilmoitus raiskauksesta. Poiliisi tutkii asiaa. Tutkintaan kuuluu selvittää onko raiskaus tapahtunut ja kuka on mahdollienn tekijä.

      Sitten poliisi vie jutun syyttäjälle syyteharkintaan. Jos syyttäjä katsoo näyttöä olevan riittävästi, juttu viedään käräjäoikeuteen, jossa puoleeton oikeislaitos antaa tuomionsa.

      Ennen syyttäjän nostamaa syytettä meillä ei ole kuin raiskausepäily ja mahdollinen rikokseen syyllistynyt.

      Syytteen nostamisen jälkeen meillä on mahdollinen rikoksen uhri ja rikoksesta syytetty.

      Tuomion jälkeen meillä voi olla a) rikoksen uhri ja rikoksen tekijä tai b) ei rikoksen uhria eikä tekijää.

      Oikeusvaltio toimii näin.

      Raiskaus on mielestäni hirvittävä rikos, oli tekijä kuka tahansa. En ole sitä mieltä, että uhrin vaatetus tai käytös olisi lieventävä asianhaara raiskauksessa. En ole sitä mieltä, että suomalaisten täytyisi muuttaa esim. pukeutumistaan sen takia, että tänne tulee ulkomaalaisia. Olen sitä mieltä, että jos turvapaikkaa hakeva syyllistyy Suomessa rikokseen, hänen tulisi automaattisesti menettää mahdollisuutensa saada turvapaikka.

      • dfghjoiu

        oikeusvaltio_fani ) Sinuakin pitäisi auringon paahtaman vetästä ruskeaan reikään, niin tajuaisit miltä tuntuu etkä lakia puhuisi ja puolustelisi noita paahato leivän näköisiä.


    • etteiköollut

      Lehdessä oli alkuaan uutisissa,että kaksi miestä raiskasi tytön. Täytyihän sen vapautetun olla osallisena jos ei estänyt tekoa,hän oli mukana metsässä.Kahdet jäljet lumessa paetessaan?!

      • oikeusvaltio_fani

        Väitätkö että suomalainen poliisi vapautti selvästi syyllisen miehen? Väitätkö, että SINÄ tiedät jotenkin tämän asian paremmin kuin asiaa tutkineet poliisit? Oletko sinä käynyt tutkimassa jotain jälkiä lumessa ja tiedät niistä enemmän kuin rikospaikkaa tutkineet poliisin rikospaikkatutkinta?

        juuri siksi meillä on oikeusvaltio, että sinunlaisesi höyrypäät eivät ota "lakia" omiin käsiinsä - mistyä asiasta tässki nketjussa on useasti mainittu. Se on vihanlietsontaa ja lain mukaan rikos.


    • munasuussa

      kyllä nää nuoret tytöt itse aiheuttavat
      kesällä yksi 13-15 ikäisen näköinen tyttö otti
      ählämiltä suihin rannassa.
      Meinasin ottaa kuvan mut en viitsinyt

      • näinnon

        Totta. Kun yksi nainen on ottanut ulkomaalaiselta mieheltä suihin, saa kaikki Suomen naiset raiskata, koska ovat ansainneet sen.


      • fdsfdsfsfs

        Niinpä ja jos olisit napannu kuvan, seuraavaksi tytteli oliskin väittänyt tulleensa raiskatuksi... eihän siveät lestatytöt nyt mitään seksijuttuja omaehtoisesti harrasta ennen papin aamenta!


    • oikeusvaltio_fani

      Tiedätterkö, fiksut ihmiset eivät keskustele kuten nuo pari edellistä kommenttia. Antaa nyt poliisin tutkia ja syyttäjän viedä juttu käräjäoikeuteen, jos siihen aihetta on.

      En väitä, että tässä olisi kysymys vastaavasta kuin alla olevan artikkelin linkissä. Otin linkin tähän vain esimerkkinä, että oikeusmurhia tulee, jos tuomitaan ilman todisteita.

      Ja vielä kerran, tuomitsen kaikki raiskaukset ehdottomasti.

      http://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikkeli/raision-joukkoraiskauksesta-ei-loytynyt-nayttoa/2068598

      • oikeusvaltio_fani

        Miten olisi käynyt, jos ei olisikaan ollut niitä valvontakameroita tuossa Raision jutussa. Nainen väitti kokonaisen ulkomaalaisen miesjoukon raiskanneen hänet. Hän jopa "tunnisti" yhden miehen poliisin kuvista. Mutta kun valvontakameroista näkyi selvästi, että nainen kompuroi itse maassa ja soitti sen jälkeen Hätäkeskukseen, että miesjoukko oli raiskannut.

        Tästä huolimatta en kiistä mitenkään, etteikö Suomessa tapahdu oikeita raiskauksia ja etteikö ulkomaalaiset miehet ole raiskaustuomioissa yliedustettuina kanatasuomalaisiin verrattuna.


      • mrsntpö
        oikeusvaltio_fani kirjoitti:

        Miten olisi käynyt, jos ei olisikaan ollut niitä valvontakameroita tuossa Raision jutussa. Nainen väitti kokonaisen ulkomaalaisen miesjoukon raiskanneen hänet. Hän jopa "tunnisti" yhden miehen poliisin kuvista. Mutta kun valvontakameroista näkyi selvästi, että nainen kompuroi itse maassa ja soitti sen jälkeen Hätäkeskukseen, että miesjoukko oli raiskannut.

        Tästä huolimatta en kiistä mitenkään, etteikö Suomessa tapahdu oikeita raiskauksia ja etteikö ulkomaalaiset miehet ole raiskaustuomioissa yliedustettuina kanatasuomalaisiin verrattuna.

        tervehdys sinulle oikeusvaltio_fani
        Tilastotietoa raiskauksista[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]
        Poliisille tehdyistä raiskausilmoituksista suurin osa ei johda syytteeseen oikeudessa. Poliisille ilmoitettujen raiskauksien määrä on noussut tasaisesti 1950-luvun alusta lähtien. Merkittävä lisäys ilmoitettujen raiskausten määrässä tapahtui 1960-luvun puolivälissä.

        Vuosina 2011–2013 poliisille ilmoitetiin noin tuhat raiskausta vuodessa. Määrä on kymmenessä vuodessa liki kaksinkertaistunut.[16] Vuodesta 1993 raiskaajaksi epäillyt on tilastoitu etnisen taustan perusteella. Syntyperäisten suomalaisten osuus raiskausepäillyistä on ollut noin 80 prosenttia, loput ovat ulkomaalaistaustaisia (ulkomaan kansalaisia tai Suomen kansalaisia, joiden syntymämaa on jokin muu kuin Suomi).[17]

        Vuosina 2005–2010 oikeudessa annettiin tuomio yhteensä 505 raiskausrikoksesta (raiskaus, törkeä raiskaus tai sukupuoliyhteyteen pakottaminen). Tuomituista 355 (70,3 %) oli Suomen kansalaisia, 113 (22,4 %) Suomessa asuvia ulkomaan kansalaisia ja 37 (7,3 %) ei vakinaisesti Suomessa asuvia ulkomaalaisia.[18] Vuonna 2013 annettiin tuomio yhteensä 144 raiskausrikoksesta. Tuomituista 109 (75,7 %) oli Suomen kansalaisia, 23 (16,0 %) Suomessa asuvia ulkomaan kansalaisia ja 12 (8,3 %) ei vakinaisesti Suomessa asuvia ulkomaan kansalaisia.[19]

        Vuosina 2005–2010 Suomessa annettiin kolme kertaa tuomio raiskauksesta, jossa tekijä oli NAINEN.[20]

        :D


    • jeejjee

      uppi

    • reppanat

      voi teitä reppanoita jotka rasismi on sokaissu

      • Vasikatlaitumelle

        Eikös se tuo tuomittu viteolla näyttänyt ainaskin nelikympiseltä, siinä kun salissa istuskeli, - mutta muuten :
        -
        Ruatis on jo korkea terroriuhka päällä, eikä poliiseilla ole vehkeitä varusteita eikä koulutusta, millä toimia näitä vastaan, -lisää vaan sakia lappaa tupahan,

        ---mites meillä on tilanne,, --kun keväällä talaviruakinnan jälkeen lähtevat silimittelemään, sanonminä poijat.


    • basistijovuodesta1944

      Eipä näkyny mamun mamua kömpölöön lidlissä vaikka ne yleensä on miehittäny sen, heh. Voipa olla hankalaa juhlia oulun baareissa tulevana viikonloppuna. Hankalaa on se, kun jos joku menee ja teloo jonkun, niin se porukka saa siitä marttyyrin että kattokaa kuin rasistit teloo meitä. Tai että tehdään jostain invalidi jonka ylläpito maksaa suomelle ihan saatanasti kun se tarttee jatkuvan hoitopaikan vammoineen. Eli joko tai muuten tulee kallista lystiä kaikille ja kukaan ei vastaa mistään ja miehän en yllytä ketään hali hali pusi pusi.

    • ällöttävätlikaisetmiehet

      suomalainen tyttö etsii parmpaa miestä kun rasistit on likasii ja ällöjä :D

      • 9521526

        Lapsilla ei vielä aina kaikki estot pelaa, eivätkä tajua vielä sitäkään minkalaiseeen koiran asemaan nainen hiekanväristen kansa joutuu.


    • raatokuski

      Kai tää karkotettava ainakin kuohitaan, vai että ilman rangastustako ?

    • nirppahoususievistelijä

      Se pitäsi julkisesti perseraiskata se tekijä, noin alkajaisiksi. Ei mulla muuta.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 184
      1991
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      52
      1898
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1588
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      145
      1485
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1194
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1175
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1153
    9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1128
    10. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      10
      1119
    Aihe