Hedmanin kirje / mitä latasit?

Piraatti_since1997

Kirjataanpa tänne, että jos uhkauskirje napsahti niin mitä olit heidän vaatimuksissa ladannut, mikä operaattori sekä paljon oli ns. sovittelumaksu?

15

2960

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sainhanmie

      Alkuviikosta tuli kirje. Olen jakanut The Woman In Black -Angel of deathia huhtikuun alussa. Nyt DNA on luovuttanut Hedmanille mun yhteystiedot. Ainoa mihin vetoavan on mun IP. Pitäs maksaa 600 euroa. Mikäli en maksa voipi odottaa syyte elokuvan laittomasta jakamisesta. Olen tosiaan voinut katsoa kyseisen elokuvan Popcorn timesta. Sain vasta myöhemmin kuulla että kyseinen ohjelma saattaa jakaa sun koneen kautta elokuvatiedostoa samalla kun itse katsot sitä.
      Odottelen koska mun kaverit alkaa samaan näitä kirjeitä sillä lähes kaikki ovat jossain vaiheessa käyttäneen popcornia.

      PS. En todellakaan ole maksamassa. Ei niillä ole edes näyttäö muuta kuin mun IP mikä ei todista yhtään mitään.

      • botleofrum

        Toivin todella, että joku jolla on yhä selkärankaa riitauttaa asian ja saame julkisen oikeudenkäynnin myötä todistuksen siitä, että kyseessä on vain "laillinen" kusetus.


      • Mammmamia123

        Sama elokuva ja sama ajankohta luultavasti täälläkin. Tosin itse en ole ko tuotosta katsonut, joten en ole myöskään ladannut. Joten en luonnollisestikkaan maksa.


    • TKKP

      Black Sails
      Power
      The Woman in Black
      Tombstone
      (pornoa)
      Spartacus

      Mitä muita?

    • lakimiess

      Kaikille kiristyskirjeen saaneilla levitä t ietoa.

      Tiivistetysti:

      1. Jos et ole ladannut ja tiedät, ettei kukaan taloudessasi ole ladannut teoksia, ei ole syytä maksaa. Älä ole missään yhteydessä kirjeen lähettäneen tahon kanssa. Tärkeintä on pitää täysi hiljaisuus ja et ota minkäänlaista yhteyttä kirjeen lähettäjään. Laita kirje roskiin tai polta uunissa. Unohda koko asia. Jos saat lisää kirjeitä toimit aina samalla lailla. Huomaat, että mitään ei tule ikinä tapahtumaan, koska kyseessä on rahastushuijaus.

      2. Jos olet ladannut ja et halua maksaa. Toimit 1. kohdan mukaan.

      3. Jos haluat maksaa maksat.

      4. Käytä VPN:ää jos latailet torrentteja esim https://ipredator.se/

      Eli VPN peittää oman IP:si ja hedman näkee vain VPN ip:n, joka on ipredatorin tapauksessa ruotsista, jolloin ne luulevat sinua ruotsalaiseksi ja jättävät asian sikseen.

    • Hedman_Partners_huijarit

      Toimintaohje Hedman & Partnersin ja muiden hämäräfirmojen uhreille:

      Sääntö nro uno: Älkää olko missään yhteydessä kyseiseen kiristysfirmaan. Eikä missään nimessä kannata maksaa senttiäkään näiden lafkojen kiristäjille. Pian tulee
      10 000 kiristyskirjeen raja täyteen ja vain kolme(!) tapausta on mennyt markkinaoikeuteen eli siviilioikeuteen ja näistäkin kaksi sovittiin ennen varsinaista markkinaoikeuden oikeudenkäyntiä paperit salaiseksi julistettuna (=ei tullut siis mitenkään vaaditusti rahaa Hedman & Partnersille, koska muutoin tapaukset olisivat julkisina ja niillä peloteltaisiin ihmisiä 24/7).

      Markkinaoikeuden tapauksissa siis poliisi ei edes ole mukana tutkimassa eikä siellä mitään rikosnimikkeitä jaellakkaan, vaan kyse on silloin "riita-asiasta" ja ainoastaan Hedman & Partnersin hamuamasta bisnesrahasta (Hedman & Partnershan tekee tällä vain bisnestä ja näemmä uusia tekijänoikeustrollaajia liittyy koko ajan alalle vielä, kun tätä moraalisesti arvelluttavaa toimintaa ei ole kitketty). Alkaa muistuttamaan yksityisten pysäköintifirmojen alkuaikoja...

      Nämä alla olevat linkit kannattaa lukaista, jos/kun mahdollinen, hyvin uhkaavaan sävyyn kirjoitettu kirje pistää ahdistamaan olit sitten syytön (H&P ei edes vaivaudu selvittämään (JA TIEDÄ) todellista syyllistä, vaan lähettelee summan mutikassa kirjeitä liittymänomistajille) tai syyllinen (korvausvaatimukset tällöinkin olisi kymmenkertaisia rikkeeseen suhteutettuna, syy miksi H&P ei vie asiaa poliisille selvitettäväksi).

      http://murobbs.muropaketti.com/thre...iristyskirje.1213329/page-261#post-1716539733 (koko topikki, joukossa paljon trolleja joiden syytä puolustella kiristystä voimme vain arvailla...terveiset H&P:n toimistolle! Mutta joukossa myös paljon vilpittömiä IT-alan ja TO-asioiden asiantuntijoita.)

      http://kiristyskirje.fi/

      Keväällä käsitellään tämä yksittäinen tapaus markkinaoikeudessa ja silloin olemme kaikki viisaampia asian suhteen eli ei kannnata mitenkään reagoida nyt tai ottaa yhteyttä näihin huijareihin (pl. korkeintaan paskantaa kys. paskapaperin päälle).

      Jo nelinumeroinen määrä on jättänyt kiristyskirjeen maksamatta (joka EI OLE LASKU eikä perintäkelpoinen siis), eikä siltikään kyseinen "rehtifirma" Hedman & Partners ole vienyt yhtäkään asiaa poliisille tehden rikosilmoitusta koskaa tietää itsekin, että tällöin ei voisi enää summan mutikassa yrittää kiristää satunnaisia ihmisiä, koska rangaistus mahdollisesta pienestä rikkeestä (ei RIKOS) jaettaisiin ainoastaan mikäli sinut todettaisiin TODISTETUSTI TODETTAISIIN syylliseksi.

      Hyvää uutta vuotta Suomi24:n lukijoille ja erittäin sekavaa vuotta Hedman & Partnersin moraalittomille kiristäjille.

      • Hihhul1

        Pannuun sille tuli, markkinaoikeus tuomitsi korvauksiin. Siitäpä sekavaa vuotta kaikille piratisteille.


      • 54646456

        Tuomio ei ole lainvoimainen, koska tuomittu valittu korkeimpaan oikeuteen. Päätöstä asiasta saamme odottaa 2018.


    • dfdjbjhbdhjbhj

      Mulle tipahti 500€ uhkakirje. En siis ota yhteyttä toimistoon vaan laitan kirjeen roskiin.

      • qeugiqerhuihfuire

        Black Sails kausi 3 jakso 1


    • kokemus_83

      Älä ole missään yhteydessä, älä maksa. Ei mitään hätää kunhan ei mene ottamaan yhteyttä kiristäjiin ja möläyttelemään. Heillä ei edes ole mitään todisteita tekijästä (vain yksi liittymän IP-osoite, joka ei yksilöi tekijää) ellet anna heille niitä.

      ~Kirje 2015 kesäkuussa, en maksanut, itse syytön, kaveri oletettavasti ladannut järjestämieni bileiden aikana,~

    • hakjfkf7fjfhf4

      Nyt kaikki kirjeen saaneet NOPEASTI nettiyhteys salaamattomaksi, antaa naapureiden ladata...
      Syksyllä kun kirjeitä sitten tulee niillä voi pyyhkiä perseen. Poliisia nämä jutut ei kiinnosta.

    • härskiä.touhua

      Olenko ainoa joka teki rikosilmoituksen?? Minun tapauksessani ei onneksi epäselvyyttä koska väitetty lataaminen tapahtunut 27.1.2017 klo 00.00 mutta irtisanoin liittymäni jo 2016 syyskuussa eikä nimissäni ole sen jälkeen ollut nettiliittymää vaikka kirjeessä väittivät teleoperaattorin vahvistaneen ip osoitteen kuuluneen minulle!!!! Toisekseen en ikinä käyttänyt popcornia tai muutakaan ohjelmaa kun ei ollut tarvetta moisiin.

      • OikeusVoittakoonn

        Peru rikosilmoitus ja lähdet oikeuteen, saavat maksaa 30000€ kulujasi. Palkkaat tietenkin kalliin asianajajan.


    • santeri9

      en ole ladannut yhtään mitään koskaan. edes ip osoite ei ole sama kuin koneessani. pyytävät 900 euroa 2 elokuvasta ja viimeksi 800 euroa 4 jaksosta jotakin sarjaa. en maksanut. en tehnyt mitään. kirjeet loppuivat muutaman jälkeen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2713
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2300
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2060
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      15
      1797
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1711
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      36
      1686
    7. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1676
    8. 92
      1612
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      129
      1467
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1284
    Aihe