Nais-siementäjä yllättää

BoH-

”Seppo hei!” poika kuuli äitinsä huutavan pihalta, seinästä takaisin kimmonnut jalkapallo vieri tämän ohitse hänen kääntyessä siihen suuntaan.

”Me lähetään kauppaan Riikan kanssa, isäs on siellä reissussa vielä yöhän asti, joten sinä jäät nyt hetkeksi yksin. Ja ainiin, siementäjä saattaa tulla tällä aikaa, meet avuksi sitten jos niin käy!”

Poika nyökkäsi ja huusi äidilleen joojoot tämän kävellessä pojan 19-vuotiaan isosiskon kanssa autolle, poika kirmasi hakemaan palloa jatkaen sen potkimista katoksen lautaseinään ja siihen maalattuun maaliin. Oli kuuma kesäpäivä, kellon ollessa jotakin puolenpäivän maissa kun punainen pieni auto kurvasi tie pölyten pihaan ja peruutti navetan ovelle. Poika väisti palloa tökkien sivummalle mennen vaahteran juureen osittain sen taakse vähän kuin piilosta kurkkimaan tulijaa.

Autosta nousi arviolta hiukan vajaa kolmekymppinen nainen pitkä ruskea tukka korkealla ponnarilla, aurinkolasit silmillä, yllään kehoa nuoleva tiukka vaaleanruskea hihaton paita ja sitäkin piukempi tummansininen lappuhaalari. Nainen näytti todella kauniilta, pyöreät muhkeat rinnat ja todella naisellinen muodokas peppu herätti pojan huomion heti.

”Päivää, taisin tulla oikeaan paikkaan, onhan tämä Rauhalan tila?.. ja sinä oot varmaan Seppo? Minä olen Reetta, keinosiementäjä..”

Nainen tervehti ottaen lasinsa pois vipaten ne autoon penkille, samalla poikaa puun varjosta kuikuillen. Poika siirtyi hiukan enemmän näkyville nyökäten ujosti. Nainen hymyili vastauksena astellen samantien autonsa taakse kirjoitusalusta ja paperit käsissään avaten kontin.
Poika siirtyi vaivihkaa hiukan lähemmäs, enemmän viereisen puun alle jotta näki paremmin naisen auton takaa, joka juuri kumartui auton perään laskien paperinsa puskurille ja nosti mustat kumisaappaat sieltä eteensä alkaen samantien pujottaa lahjettaan pohkeen ympärille hiukan kääräisten niitä jalkaansa.
Poika seurasi tarkasti naisen touhuja, rintavako paljastui näkyville naisen kumartuessa ja tämä tunsi omituista lämpöä sisällään joka ei johtunut kuumasta päivästä.

”Minkä ikäinen sinä olet?” Nainen ojentautui ylös saatuaan kumisaappaat jalkaansa ja katsoi kysyvästi poikaa.
”..neljätoista” tämä vastasi ujosti, jotenkin oudon innostuneena kuitenkin ”..mutta täytän viistoista pian, reilun puolen vuoden päästä.. saan mopon! Iskä on luvannut sen kun täytän viistoista! Suzuki peeveen, se on hyvä ku sitä voi virittää helposti, oon jo opiskellut ja vaklannut sen virittämistä!”

Poika pulputti tohkeissaan jatkoa kuin huomaamattaan ja pyrähti auton vierelle, Reetta virnisti lievästi melkein naurahtaen ja nyökäten, katsellen huvittuneena tätä kun olikin saanut pikkupojan ujouden katoamaan niinkin helposti. Poika kurkki sivuikkunasta luiskaperäauton konttiin.
”No jopas, sinä oletkin jo iso poika ja moponkin oikein saat? Pitäähän sitä nyt joka pojalla mopo olla!..” Nainen tirskahti poikaa vilkaisten kumartuessaan uudelleen auton sisälle mustaa laukkua räpeltämään, ihan kuin olisi katsonut jotakin lämpömittaria sen sisältä pienestä vesisäiliöstä, kunnes nappasi paperinsa ja sulki kontin.

”No, sitten pitäisi mennä siementämään, tuutko mukaan? Äitisi sanoi tosin kun soitin tulostani tuossa joku aika sitten, että ei ole paikalla mutta että sinut pitäisi löytää täältä pihasta ja käskeä apulaiseksi..”

Reetta totesi aurinkoisena, mutta samalla jotenkin sen verran painokkaasti ettei poika oikein uskaltanut kieltääkään joten tämä nyökytti vain kiltisti. Naisen hymy leveni entisestään samalla kun tämä ponnari huiskaisten kääntyi, avasi karjakeittiön oven ja astui navettaan. Poika kipitti perästä naisen avoinna pitämästä ovesta. Poika katseli jotenkin outo ja lämmin, kiinnostunut olo sisällään kuinka muodokas ponnaripää saapasteli pöydän luo alkaen selata vihreää siemennyskansiota. Pian, jotain kirjoiteltuaan omiin papereihinsa nainen kääntyi.

”noniin sonni on selvillä, haetaanpa se annos..” poika seurasi naista kuin hai laivaa taas tämän autolle ja tuijotti jo ehkä liiankin hölmösti tätä sekä tämän touhuja. Siementäjä avasi salkkunsa jonka perään jonkun ihme säiliön joka alkoi höyrytä, ihankuin savuta ja nosti sieltä jonkin metallisen tangon. Poika katseli tarkasti miten pinseteillä otettiin jokin pieni tikku jonka nainen sujautti salkkuunsa pieneen vesiastiaan ja sulki säiliön.

Sitten salkku suljettiin ja tempaistiin mukaan, poika kirmasi taas perässä loikkien, katsellen piukan haalarin suojissa pyörivää muodokasta peppua. Salkku kolahti pöydälle naisen jatkaessa suoraan karjakeittön seinustalle naulakoiden luo, josta tämä nappasi oranssin kumisen essun ja pujotti sen kaulaansa, alkaen sitoa sen hihnoja selkänsä taakse kääntyen poikaa katsomaan.

11

4782

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • BoH-

      ”Mutta hetkinen.. sinullahan on kyllä ihan tuollaiset puhtaat hyvät vaatteet” Reetta totesi vilkaisten lenkkareita, sinisen valkoisen ja vihreän värisiä verkkareita ja vaalean harmaata college-paitaa, poikaa päästä varpaisiin, saatuaan essunsa samalla sidottua. Kuminen kiiltävä essu pyöristyi kiinnostavasti naisen rinnoilta ja lantiolta leventyen alaspäin, mustista saappaista näkyi enää puolet sen alta.

      ”Et sinä kyllä noin voi tulla navettaan, en myöskään halua joutua selittelemään äidillesi miksi paremmat vaatteesi on sotkettu navetassa, joten otas pois tuo paita, verkkaritkin. Onhan sinulla alkkarit? Ja lenkkarit nyt ainakin vaihdetaan!”

      Nainen totesi päätään hienokseltaan pyöritellen vilkuillen samalla naulakon suuntaan. Poika panikoi välittömästi melkoisesti ja tunsi kuinka poskia alkoi kuumottaa. Siementäjän käskevä ääni oli kuitenkin saanut pojan sen verran hämilleen ettei tämä uskaltanut vastustaa aikuista naista vaan alkoi vaisuna kiskoa paitaa pois.

      ”Tässä taitaa olla, joo tässä on pienet, aika lähelle sinun kokoa olevat lappuhaalarit, puet nämä yllesi.. ota vaan ne verkkaritkin nyt reippaasti pois, ja heitä tuo t-paitakin pois, et sinä siellä palennu kun näin lämmin on, ja eipähän haise navetalle sitten sekään myöhemmin..”

      Siementäjä yllytti napaten pojallekin tummansiniset haalarit naulakosta samalla kun nyt jo ilman t-paitaa tämä tarttui vaisuna verkkareihin ja ujostellen laski ne nilkkoihinsa. Nainen katseli vierestä tämän suoriutumista kunnes poika oli pelkissä alkkareissa tämän edessä, ojensi haalarit.

      ”Heitäppä nyt samalla nuo alkkaritkin pois, eipähän tule äidillesi turhaa pyykkiä niistäkään..” Nainen komensi vielä kääntyen ympäri kuin antaen yksityisyyttä, tutkimaan naulakon päältä päähineitä. Poika tajusi siinä samassa häpeäkseen heittäessään kalsaritkin sivuun, alkaen kiskoa niitä hermostunein käsin yllensä, että ne oli isosiskonsa navettahaalarit. Riikka oli jo Seppoa hiukan pienempi, joten ne oli melkoisen vartalonmyötäiset, suorastaan kireät tälle.

      Nainen ei näyttänyt välittävän siitä mitään, silmäili vain hymyillen poikaa samalla kun painoi hyllyltä löytämänsä lippiksen tämän päähän ja kääntyi naulakon juureen kumisaapasrivin ääreen.

      ”Nämähän näkys olevan sen verran pienemmät saappaat että näyttäs olevan aika sopivat sinulle..joo ei näistä muut, kaikki on niin isoja..tosin väri on nyt pojalle ehkä vähän naisellinen.. hih, mutta ei se nyt mitään meinaa!”

      Poika katsoi tyrmistyneenä virnuilevaa naista joka asetti sieltä rivistä löytämänsä kirkkaan pinkit kumisaappaat lattialle tämän eteen. Nyt poikaa hävetti jo todella paljon poskien leiskuessa tämän katseen alla, samalla kun pujotti nyt jo myös siskonsa kumisaappaitakin jalkaansa.
      Nolona, naisen mielestä nyt oikein asianmukaisesti pukeutuneena poika ojentautui ylös häpeillen. Siementäjä hymyili ja taas kuin nyökäten hyväksyvästi, asteli pöydän ja salkun luo. Poika yritti kestää hiukan takaviistossa ja piilossa, katsellen naista ja nyt tunnisti jo sen omituisen olon myötä selviä vaikutuksia kehossaan siitä näystä. Pojalla oli jotenkin jännä, pölhö olo.

      Nainen vilkaisi tätä pojan kääntäessä kiireesti katseensa seinille ja kattoon, jatkaen touhujaan. Poika seurasi miten salkusta löytyi oranssi, ohut ja todella pitkä suojakäsine jonka nainen veti oikeaan käteensä sen ulottuen aivan olkapäähän asti, sitten metallinen pilli jonka sisään meni se pieni pinseteillä otettu tikku. Metallisen pillin päälle nainen veti vielä muovisen kirkkaan putken, jonka perään nappasi vielä valkoisen pienen muovipullon salkusta painaen sen lopuksi kiinni.

      ”Noniin, sitten aletaankin olla valmiina sinne siementämään, sinä löydät varmaan mansikin tuolta suoraan.. tosin odotahan.. laitas tuosta vielä tuo essu sinäkin. Ja nuo kumihanskat myös.. kun nyt kerran aletaan... tosiaan en halua joutua äidillesi selittelemään jos sottaannut, ja kun pikkupojat on aika päteviä siinä itsensä sottaamisessa niin eihän se haittaa noita haalareitakin suojata..tsih”

      Poika tuijotti epäuskoisen pakokauhuisena naista joka pitkä kumihanska kädessä essu yllään, pilli ja geelipullo toisessa kädessään seisoi tämän edessä kuin odottaen, vinkaten naulakon ja kuivaustelineen suuntaan naurahtaen. Nyt pojasta tuntui jo miltei nöyryyttävältä, räikeän pinkit kumisaappaat jalassa, kirkkaan punainen kuminen essu yllä, samalla kun tämä veti vielä naisen valvovan hymyilevän katseen alla keltaisia kumihanskoja käsiinsä.

      Poika oli aivan kuin joku, joku lypsäjä nainen! Mielessään parkaisi, miehisyytensä kokiessa melkoisen kolauksen.
      Pojan saatua käsineet käsiin, Reetta ilmeisen tyytyväisenä pojan suojaukseen viittasi tämän lähtemään samantien edeltä navettaan.

    • BoH-

      Poikaa nolotti niin helvetisti! Tämä avasi oven ja silmät häpeästä kosteina piteli sitä auki kunnes tyytyväisenä apupojastaan hymyilevä ponnaripää saapasteli siitä myös navetan puolelle tätä katsellen. Poika oli sen verran sentään juossut äitinsä helmoissa pienempänä navetalla mukana että muisti kyllä lehmät nimeltä ja niiden paikat, joten tämä asteli terhakkaasti suoraan siementäjä perässä mansikin luo.

      Nainen opasti pojan ottamaan sen hännästä kiinni ja pyöräyttämään sen lenkillä lehmän ylle pois edestä. Poika katseli vaisuna vierestä miten kirkasta geeliä turahti pullosta oranssilla hanskalla suojatulle kädelle naisen alkaessa samoin tein hieroa sitä kämmenessään, pian myös lehmän peräaukolle, kunnes tämän käsi työntyi heti perään pikku hiljaa edestakaisin kauhoen mansikin peräsuoleen.

      Sontaa tuli ulos vähän väliä roiskahdellen lattialle ja saappaille, hiukan essuillekin.
      Poika seurasi naisen touhua ja tämän muotoja tajutessaan samalla oikeastaan ensimmäistä kertaa ihan kunnolla miten tällä penis seisoi täydessä erektiossa, oli seisonut jo pitkän aikaa varsinkin kun kireät haalarit oli kävellessä väkisinkin vielä suorastaan hieroneet sitä heidän tullessa navettaan.

      Pojan poskia kuumotti entistä enemmän sen myötä, vaikkakaan punastumista se ei varmaan enää enempää voinut aiheuttaa. Mielessään poika kuitenkin huokasi että eipä se tuo nainen sitä mistään mitenkään tiedä onneksi sen ollessa hyvin piilossa.
      Vaikkakaan pojalla ei vielä mitään kovin isoa elintä ollut, ei tämä kuitenkaan tajunnut ollenkaan miltä kireät haalarit ja kuminen essu kehoa myötäilevästi vielä niiden päällä näytti toisen nähden, joten ei ollenkaan tiedostanut sitä että pullotti silti haaroistaan oikeinkin selvästi..

      Keinosiementäjä touhusi hiukan kumarassa ihan lähellä pojan etuviistossa työtään ja tietenkin, siinä vaiheessa kun jo keskittyi pilliä viemään myöskin lehmän sisään, huomasi ilmeisesti viimeistään sen kumisen kummun. Nainen alkoi ykskaks hymyillä ja virnistellä yhä enemmän vilkuillen
      huvittunein silmin poikaa.

      ”Juu hyvin on kiimassa tämä, voit äidillesi sanoa terveiset että ihan oikea siemennysajankohta on ja.. oh.. jopas nyt, onhan minulla paljon ja monen moista siemennysapulaista ollut, muttei sentään koskaan noin reipasta ja innokasta.. hih.. tässähän on suorastaan otettu tuollaisesta huomiosta...”

      Siementäjä tuumasi tirskahtaen lämpimästi, poika ei oikein käsittänyt sen syytä mutta hymyili vain takaisin alkaen ilostua kehuista, unohtaa nolouttaan niistä siskonsa navettavaatteista ynnä muusta ja tosiaan innostua vain naisen vuolaasta kiittelystä.
      Poika tunsi miten alkoi suorastaan sykkiä haalareissaan, ajatellen mielessään että vähänkö hienoa ettei se tiedä mitään, alkaen ihan kiihottua toden teolla tuosta kauniista mudokkaasta naisesta.
      Reetta sai ajastaan, lievästi hihiteltyään ja poikaa vilkuillen pillin lehmän sisään ja painoi sen männän rauhallisesti pohjaan kunnes veti sen, sekä sontaisen siemennyskäsineellä suojatun kätensä lehmän pyllystä ulos.

      Poika katseli jo suorastaan haltioituneena tuota näkyä ja naista, sykki yhä enemmän ja alkoi ajatella että tästä ei kyllä selviä enää kohta muutoin kuin menemällä johonkin piiloon itsekseen, oli jo joitakin kertoja aiemminkin saanut erektion ja leikkinyt pippelillään joten suorastaan innostui ajatuksesta ajatellessaan sitä ihanaa outoa oloa mikä siitä oli aina seurannut. Poika virnuili siis varmaan todella typerästi kuin naantalin aurinko posket punaisina naiselle joka todella huvittuneena näytti vain kädellään viitaten että mene vain edeltä.

      Poika saapasteli siis lennokkaana uuden jännittävän idean saaneena tämän edeltä navetan ovelle jossa kääntyi naisen suuntaan meinaten sanoa jonkin tekosyyn että jääkin hetkeksi navetalle, että tulee heti kohta perästä..
      Siementäjä saapasteli ovelle pojan luokse hiukan jäljestä, rauhallisemmilla askelilla, kuin naureskellen pikkupoikamaiselle innokkuudelle ja vauhdille, nähden toki edelleen kaiken aikaa sen pullotuksen pojan haaroista jota tämä itse ei ollut tajunnut vielä ollenkaan.

    • BoH-

      ”Joo todellakin, näin innokkaita ne pitäisi olla aina siemennysapulaiset, ihan silmä lepää.. hihi.. voi että.. ja sinä et taida ollenkaan tajuta tai tietää mistä minä puhun.. miten suloista.. tsih!”

      Reetta asteli aivan kosketusetäisyydelle pojan eteen alkaen hunajaisen ilkikurisella äänellä tirskua katsellen tämän silmiin, kunnes vilkaisi alas haaroihin ja viiveellä uudestaan pojan silmiin samassa kun tämä tajusi miten naisen vieläkin olkapäätä myöden sottaisessa siemennyskäsineessä oleva käsi ojentui tätä kohti ja valtavaksi yllätykseksi painautui hellästi, mutta rohkeasti pojan haaroihin sen punaisen kumiessun alta pullottavan kummun kohdalla.

      Pojan silmät laajeni lautasiksi, tämä ähkäisi tahattomasti vinkaisten polvien notkahtaessa samalla kun riemukkaasti huvittuneen naisen käsi alkoi hiukan sormilla välillä tarttuen ja puristaen hieroa kovaa siitintä sen suojissa.

      Poika jähmettyi täysin, tunsi miten esinahka lupsahti naisen käden liikkeen myötä lähes heti terskan päältä pois taakse, ja se oli salamana sillä hetkellä liikaa, polvet notkahti uudelleen todella rajusti pojan tarratessa ovenkahvasta vielä enemmän tukea samalla kun säikähtämällä ähkien tältä ruiskahti ensimmäisen kerran, poika laukesi sillä sekunnilla lähes välittömästi naisen kosketuksen myötä ja ruikki spermansa hätäisen pikkupoikamaisesti housuihinsa.

      Reetta tunsi sen kädellään ihan varmasti, kuin myös huomasi varmaan muutoinkin pojan lauenneen reveten vain äärimmäisen lämminhenkiseen, vahingoniloiseen kikatukseen.

      Siementäjän käsi hieroi vielä pienen hetken pojan jäykkää pippeliä essun ja haalareiden alla aivan kuin varmistaen että tämä varmasti ruiskii kaiken sperman ulos pöksyihinsä, kunnes nainen yht'äkkiä kuin oli aloittanutkin irrotti kätensä ja ilkikuriset silmät kosteina astui askeleen taakse lähtien riettaasti nauraen, todella huvittuneena saapastelemaan ponnari huiskuen karjakeittiöön.

      Pojan silmissä salamoi, se oli ollut tämän tähän astisista muutamista orgasmeista todella räjäyttävin kunnes samantien jäätävän suuri häpeä repi pojan kehoa tämän tajutessa mitä oli tapahtunut.

      ”..ööö.. totaa.. minä hetken tossa.. khm.. käyn vesikuppien toimintaa tarkastamas.. tuun perästä..”

      Poika uikutti vaimeasti söhkien kikattavan naisen perään pidellen edelleen ovesta tukea että kesti jaloillaan, pojan haaroissa alkoi tuntua aika märältä ja limaiselta. Siementäjä jatkoi karjakeittiön suuntaan päätään kääntämättä huikaten vain ilkikurisesti kikattaen

      ”Jooo, niin minä vähän arvelinkin.. että ne vesikupit on kyllä juuri nyt varmaan tarkistettava... hihi.. no meillä on hommat selvät niin jos ei muuta niin heippa vaan, Seppo apupoika..!”

      Poika sulki oven, samalla kun sulki silmänsä kuullen edelleen loittonevaa naisen hihitystä. Helvetti miten nöyryyttävää! Poika ähki ja asteli hiukan ovelta sivuun tyhjän parsipaikan luo miettien kuumeisesti mitä nyt, miten tästä toivottoman nolosta tilanteesta ulos. Ei ainakaan ilkeäisi millään mennä naisen perästä karjakeittiöön..
      Poika kosketti varovasti kumisella kädellään essun päältä haarojaan.. tuntui märältä. Elin oli pehmennyt jo hiukan, mutta kireiden haalareiden hieronta kävellessä oli taas vaikuttanut..

      Poika kosketti uudelleen, sulki taas silmänsä ja hieraisi kädellä aivan samoin kuin siementäjä oli tehnyt. Äskeinen tilanne tulvi pojan mieleen vesiputouksen lailla ja valtava häpeän aalto pyyhki tämän ylitse, tämän saadessa kuitenkin välittömästi uuden säkenöivän erektion.
      Poika ähkäisi, kuvitteli tapahtunutta lisää joka ristiriitaisesti oli ihan hirveän nolo, mutta kiihottava, asteli raottaen silmiä tyhjään parsipaikkaan lehmien väliin alkaen samantien uudelleen silmät sulkien hätäisesti räpeltää haalareitansa auki.

      Poika laski lappuhaalarit polviin ja siirsi punaisen essun sivuun toisella kädellään, samalla kun tarttui uudelleen kovana sykkivään vieläkin spermasta lähmäiseen penikseensä ja alkoi runkata. Poika kuvitteli tapahtunutta innostuen vain lisää päästen hyvään vauhtiin tyydyttäen itseään kunnes mielikuva pimeni kuin salaman iskusta

    • BoH-

      ”..oh.. khm... Jaahas.. nuori isäntä ryhtyikin sitten lypsylle.. vaikka vesikuppeja oli kuulemma vain tarkoitus tarkistaa..tsih!..”

      Poika kuuli julmetusti säikähtäen, huvittuneen naisäänen takaansa. Kuin peura ajovaloissa poika katsoi äänen suuntaan, siementäjä hihitteli siinä vahingoniloisena navetan käytävällä uusi puhdas oranssi siemennyskäsine kädessään, valkoinen geelipullo toisessa kädessä, mittaillen tätä iloisesti yllättyneellä katseellaan.

      Nainen olikin helvetti soikoon saapunut takaisin navettaan törmäten ja löytäen pojan lehmien välistä haalarit kintuissa vetämässä käteen.
      Ei jestas miten nöyryyttävää, jälleen!

      ”Niin sitä vaan kun, minähän meinasin melkein unohtaa että äitisi pyysi tekemään muutaman tiineystarkastuksen parille muulle lehmälle tuon siemennyksen lisäksi.. hih.. anteeksi vaan, ei ollut tarkoitus keskeyttää, en tosin arvannut että sinut näin löydän, käteen vetämässä.. vaikkakin tuo ihan normaalia on pikkupojilta, räplätä omaa pippeliään.. mutta josko nyt joutuisit, tarvitsen apulaista taas häntää pitelemään ja alkas olla vähän kiirus jo seuraavaan paikkaan, saat myöskin näyttää ja etsiä missä ne muurikki ja pulmu on..”

      Reetta katseli vilkkuvin silmin virnistellen poikaa housut kintuissa, kova penis pystyssä sojottaen edessään, kertoillen miksi oli takaisin tullut ja hoputti apuunsa. Poika ei pakokauhuiselta häpeältään
      kyennyt mihinkään, jumitti vain täysin lamaantuneena katsellen naista edessään pidellen edelleen essua toisella kädellään sivussa, yrittäen toisella peitellä paljasta haarustaan. Nainen katseli että poika joutuisi, kunnes aivan kuin tuskastuen odottamiseen taas vaimeasti päätään pyöritellen virnisti hymähtäen

      ”Ei sinusta taida olla... hih.. no hoidetaanpa tuo nyt pois niin josko me sitten päästään tekemään ne tiineystarkastukset..pidetään tämä meidän välisenä salaisuutena sitten, eikö vaan?..”

      Sanat kimpoili pojan korvissa säkenöiden, tämän silmien laajetessa nähdessään miten viekkaasti hymyilevä nainen truuttasi kirkasta geeliä oranssille hanskalle ja kämmenelleen astellen pojan luokse, liukastettu siemennyskäsineellä suojattu käsi ojentui taas sumeilematta ja tarttui suoraan pojan oman käden sivuun vipaten kovana seisovaan pippeliin.
      Mieletön ähkäisy ja polvien notkahdus taas kerran kun Reetta samantien aloitti reippaasti kättään liikutellen lypsää pojan siitintä, ei kestänyt taaskaan kuin hetki, geelillä liukastettu naisen määrätietoinen ja osaava käsi sai tämän todella nopeasti jälleen rajalle, ja sen yli.

      Ähkien poika tarttui parren putkesta tukea kun samantien keinosiementäjän rytmikkäästi lypsävässä kädessä sykkivä pippeli alkoi taas ruikkia siementä ulos, ensimmäinen ruiskahdus oli aika pieni hypähtäen tämän käsivarrelle ja siemennyshanskalle, toinen olikin sitten reilumpi ja pärskähti melkoisen ärhäkästi naisen oranssille essulle.
      Sitä seurasi vielä muutama sykäys kunnes poika oli taas, jo toistamiseen roiskinut kaiken spermansa ulos. Tällä kertaa naisen kumiselle essulle, josta se alkoi valua vaaleina noroina tämän navettasaappaille.

      ”..Sillä tavalla... sinähän paljon ruikit.. ja sottasit... mistä tätä oikein riittää kun juuri äsken taisit tulla purskuten housuihisi... hih.. no mutta nyt poika haalarit ylös jotta päästään takaisin töihin!”

      Nainen hihitti katsellen spermaista essuaan ja saappaitaan päästäen pehmentyvästä elimestä hetken päästä irti vedeltyään siitä viimeisetkin pisarat navetan lattialle, kunnes asteli pari askelta taaksepäin navetan käytävälle ja käski huvittuneena mutta topakasti poikaa pukemaan.
      Poika oli aivan sekaisin häpeästään samalla kun ähkien veti vieläkin tahmean kosteita haalareita takaisin ylös ja kiinnitti henkselit. Nainen näytti hymyillen, spermaisella geelistä kiiltelevällä siemennyskäsinekädellään poikaa etenemään joten tämä lähti vaisuna, typerällä leveällä asennolla vaappumaan naisen edeltä käytävälle.
      Pojan haaroja kuumotti, pallit tuntui oudolta ja todella tyhjiltä sekä kevyiltä, ensimmäinen kerta kun tämä oli näin rajusti orgasmin kourissa tyhjentynyt.

    • BoH-

      Siementäjä virnisteli hymyillen pojalle kaiken ajan aivan kuin osaa ottavasti tehdessään tiineystarkastuksia kunnes kävelivät peräkanaa, poika perässä vaappuen takaisin karjakeittiöön.
      Nainen pesi spermaisen ja sontaisen oranssin essunsa sekä mustat kumisaappaansa. Käski sitten pojan luokseen ja pesi tämän punaisen, hiukan omasta toimestaan haaroista sontaamansa essun sekä pinkit siskon saappaat vesiletkulla suihkien, käsin pyyhkien kunnes molemmat oli puhtaita ja valmiita.
      Poika riisui vaitonaisena isosiskonsa navettavaatteet naulakkoon ja puki omat vaatteensa sillä aikaa kun ponnaripää kirjoitteli papereihinsa ja siemennyskansioon jotain.

      Sitten he tulivat navetasta ulos, nainen laittoi salkkunsa konttiin.

      ”Noniin Seppo, kiitos vaan apupojalle, oikein reipasta toimintaa.. hihi... kerrohan äidillesi terveisiä mitä sanoin lehmistä ja kiitokset terhakasta apupojasta! Tsih! Moikka..!”

      Poika nielaisi kuivaa kurkkuansa posket punaisina katsellen iloiten hykertelevää ja huvittunutta naista joka muistutti terveisistä ja moikkasi loppuun, lähtien vieläkin omituisella leveällä asennolla oudosti laahustamaan talolle päin vilkaisten miten muodokas ponnaripää edelleen virnuillen otti mustat vieläkin kosteana kiiltelevät kumisaappaansa pois nostaen ne konttiin, tökkäsi sieltä ottamansa kengät jalkoihinsa ja aurinkolasit silmilleen laittaen, kurvasi leveä hymy korvissa vilkuttaen vielä pölypilven saattelemana pihasta pois.

      Pojan äiti tuli isosiskon kanssa kaupasta jonkun ajan päästä ja heti tietenkin pojan huoneen ovelle kyselemään oliko siementäjä jo käynyt, ja jos niin oliko mitään sanonut. Poika kertoi terveiset, tosin apupojasta ei sanonut mitään.
      Parin tunnin päästä äiti tuli taas huoneen ovelle.

      ”Me mennään Riikan kanssa navettaan iltalypsylle, teen ruokaa sen jälkeen mutta jos on nälkä niin tee vaikka voikkareita ja kaakaota, siellä on uutta leipää nyt”

      Poika hymähti vain jotain pelaten tietokoneella kaiken aikaa. Kuullessaan miten ulko-ovi kolahti, tämän alkoikin kuitenkin heti tehdä mieli sitä leipää ja kaakaota joten tämä pausetti pelin ja hilpaisi keittiöön.
      Maito oli tietenkin loppu taas kerran, joten poika huuhtoi teräskannun ja lähti navetalle hakemaan tankista maitoa. Poika meni maitohuoneeseen suoraan ulkoa ja onnistuikin menemään niin hiljaa ettei karjakeittiössä juuri navettavaatteita pukemassa olevat äiti sekä isosisko huomanneet. Juuri kun poika pääsi puiselle pukille josta ylettyisi kauhomaan maitoa tankista, kuului rakosella olevan maitohuoneen ja karjakeittiön välisen oven takaa isosiskon älähdys, poika jähmettyi kauhusta sen kuullessaan.

      ”Hei.. hyii!... kato äiskä, mitä näissä, mitä tää on mun navettahaalareissa...?!”

      Hetken hiljaisuuden jälkeen poika toipui sen verran että hipsi sydän korvissa pamppaillen oven rakoon kurkkimaan, tämän äiti oli saanut jo haalarit ylleen, kumisaappaat jalkaansa ja sitoi huivia vielä päähänsä kunnes tarttui alusvaatteisillaan haalareita tälle tyrkyttävän isosiskon käsistä siniseen myttyyn alkaen käännellä niitä valossa katsellen.
      Siinä samassa pakokauhu ja paniikki valtasi pojan täysin.. ei helvetti! Tämän tajutessa mitä oli tapahtumassa.
      Äitinsä nosti ne lähemmäs ja ihan selvästi vielä nuuhkaisi niitä samalla kun peukalollaan pyyhki tahraa.

      ”Tuota.. jos en nyt ihan pahasti erehdy, niin tämä on spermaa...?! mistä sinä tätä olet navettahaalareihisi saanut, nää on ihan spermassa nämä haarukset..!”

      Pojan äiti totesi pian hyvin varmalla, tuimalla äänellään vilkaisten kuumeisen selvästi miettien siskoa, joka vain aivan ällikällä lyötynä repesi vain nauruun.

      ”Spermaa!??.. hihi.. No en todellakaan tiedä! Ei ne vielä aamulypsyn jälkeen kun tuohon naulakkoon ne laitoin, olleet todellakaan tuollaiset..”

      Pojan isosisko räkätti kättään suulleen nostaen, kunnes hipsi naulakolle ja kurotti hyllyltä nipusta toiset, puhtaat navettahaalarit ja alkoi pukea niitä päälleen. Äiti jatkoi hetken vielä tahraisten haalareiden ihmettelyä kunnes ihan selvästi jokin kirkastui tämän ajatuksissa.

      ”Hetkinen... minäpäs soitan sille Reetalle, josko se tietäisi mitä näille on läikkynyt kun sehän täällä päivällä kävi..”

    • BoH-

      Pojan korvissa alkoi suhista ja silmissä sumeta, paniikki valtasi yhä enemmän tämän kurkkiessa oven raosta miettiessään kuumeisesti miten hitossa tämän tilanteen saisi hävitettyä, alkoi kehittyä melkoisen pahaa enteilevä soppa.
      Poika ei kuitenkaan millään uskaltanut rynnätä ovesta keskeyttämään äitinsä puhelua jota tämä kännykkä korvalla hälytti, jäi vain mykkänä odottamaan josko asia vain jäisi salaisuudeksi. Poika toivoi ettei äiti saisi Reettaa kiinni, ja tietenkin sillä sekunilla se kait vastasi äidin hihkaistessa

      ”No Tanja tässä hei!.. Kuule.. nyt on hiukan outoa asiaa, mutta en nyt oikein keksi muutakaan niin kysyn suoraan.. tultiin likan kanssa just navettaan, iltalypsylle menossa ja Riikan navettahaalareista löytyi pieni ylläri.. niin? Aivan, kun siis nämä on ihan tahraiset.. haaruksista.. niin, sisäpuolelta vielä, ja jos en nyt tosiaan pahasti erehdy mitä en kyllä tee, niin sanoisin että nämä on ihan spermassa...”

      Poika nieli kuivunutta kurkkuaan ja tapitti herkeämättä äitiään joka puhui puhelimeen hypistellen vielä haalareita kädessään katsellen samalla kun Riikka veti pinkit navettasaappaat jalkaansa alkaen sitoa vielä huivia päähänsä. Poika oli tukehtua paniikistaan.

      ”..ahaa... jaa jaa, ai niinkö... no niinpä tietysti, en muistanut sille sanoa että pitää pukea navettavaatteet.. en.. joono hyvä kun sinä huolehdit. Ai mitä, siis.. ahaa, jaa siis meinaat että nämä oli Sepolla... niin mutta.. siis mitä?! Ei herranen aika.. ihanko oikeasti??.. no voi hyvänen aika sentään sitä... ei herranjestas.. hih.. Voi että, nyt nolottaa senkin puolesta, pahoittelut vaan sinulle.. niinno joo toki mutta.. no joo, mutta kiitos sinulle! Tosiaan oikein hyvä kun huolehdit, joo.. ne nyt on pojat vähän sellaisia.. hehe.. Joo mutta kiitos sinulle, tämä selvis tällä, joo, heippa!”

      Poika näki äitinsä ilmeestä miten tämä oli melkein järkyttynyt ja todella yllättynyt, muttei sentään vihainen. Oli naurahtanutkin sentäs myös muutaman kerran puhelun aikana, mutta mitä poika oli kuullut, niin se ei todellakaan luvannut hyvää.. eikai se saakeli nyt mennyt kertomaan! Tämä parkaisi mielessään.
      Pojan isosisko hihitteli äidin naurahduksille ja näytti lähes kysymysmerkiltä odottaen kun tämä sulki puhelinta laittaen sen pöydälle ja sen perään vilkaisi vielä haalareita viimeisen kerran ennen kuin myttäsi ja sulloi ne pyykkikoriin samantien.

      ”...Tästä ei sitten sanaakaan kenellekään!” Äiti aloitti melkoisen tuimasti sulloessaan haalareita koriin, pidätellen kuitenkin vaivoin hymyään.

      ”Nämä on ihan yltäpäältä sinun veljesi spermassa...” Äiti täräytti ääneen sen, mitä poika oli eniten kauhuissaan pelännyt saaden tämän melkein kaatumaan häpeästä ja pakokauhusta. Pojan sisko repesi valtavaan nauruun lätkäisten epäuskoisena kätensä suunsa eteen, näyttäen mielettömän vahingoniloiselta, mutta edelleen täydeltä kysymysmerkiltä.

      ”Reetta oli huomannut sen pihasta kipittävän puun varjoon piiloon tullessaan ja käskenyt sen sieltä sitten vaivihkaa apuunsa, kuten pitikin. No tiedäthän sinä yksinkertaisen veljesi, se ihan hyvillä vaatteillaan oli sitten tullut paikalle joten Reetta oli -toki onneksi tajunnut- käskenyt pojan vaihtaa ne pois ja kun ei muutakaan sopivampaa ollut löytänyt niin oli puetuttanut nämä sinun navettavaatteet sitten Sepolle, eihän se ole kuin hiukan sinua isompi...”

      Isosisko hihitti kuunnellen äidin kertomusta samalla kun nämä alkoi touhuta lypsyrättien ja ämpäreiden kanssa karjakeittiössä. Poika vakoili yhä ovenraossa jähmettyneenä.

      ”No, Seppo oli sitten saanut erektion.... Reetta huomannut sen heti navettaan mentyään, oli sitten vain koittanut olla kuin mitään ei olisi ihmeellistä ja tullut siemennettyään karjakeittiöön, veljes oli selittänyt jotain vesikupeista ja jäänyt navettaan, Reetta oli sitten muistanut että piti tiineyksiäkin tarkastaa joten oli hetken päästä mennyt takaisin navetan puolelle, ja löytänyt Sepon sieltä käteen vetämässä lehmien välissä...
      Reetta sanoi että olihan se yllätys, muttei sitten loppujen lopuksi sen kummemmin tietäen teinipojat.. Että siinä se ilmeisesti oli sitten ruikkinu spermansa sinun noihin haalareihin.. Mutta sinä muista, tästä ei sanakaan kenellekään! Etkä ilveile veljelles, minä hoidan tämän!”

    • BoH-

      Riikka räkätti yhä vain epäuskoisempana mutta ainakin nyökytteli äidilleen kovasti ettei kerro kenellekään eikä tule kiusaamaan pikkuveljeään tämän kertoessa koko todella nolon tapahtuman.
      Poika ähki häpeäänsä itsekseen, miten nöyryyttävää että äiti ja sisko tiesivät nyt noin nolon jutun, joka ei itseasiassa edes mennyt noin! Pojan mielessä parkui, muttei tämä todellakaan ilennyt mennä oikomaan että Reetta oli muokannut totuutta.. Samassa kun pojan äiti lähti tulemaan maitohuoneen suuntaan, tämä tajusi silmät laajeten singahtaa karkuun.

      Meni muutama tunti pelatessa, poika ei pystynyt tosin keskittymään ollenkaan sen häpeän jyllätessä koko ajan mielessään kunnes tämä tajusi, että ne leivät jäi tekemättä ja se maitokin hakematta. Ja itseasiassa se kannukin maitohuoneeseen. Poika lähti siis takaisin, uudelleen maitoa hakemaan.
      Poika saapui juuri maitohuoneeseen kun tämän äiti tuli lypsimien kanssa samaan aikaan sinne navetasta, olivat juuri saaneet lehmät lypsettyä ilmeisesti.

      ”Ai hei Seppo.. hyvä kun satuit tulemaan, nyt ei voi ottaa sitä maitoa kun just lypsettiin, pitää antaa sen jonkun aikaa jäähdyttää. Olisit käynyt aiemmin hakemassa.. minä tuon sitten kun tullaan navetalta pois. Mutta hei, äläs mene...nyt ois yks pikku juttu... ”

      Äiti torui miksei tämä ollut hakenut aiemmin maitoa, kunnes kielsi poikaa lähtemästä aikoen selvästi puhua jostain tärkeästä.
      Poika huomasi sivusilmällä kuinka oven raossa karjakeittiön puolella vilahti, siskonsa oli tullut myös navetasta, ja ilmeisesti kuullut puheen joten vaivihkaa kait yrittäen pysyä salassa, jäi arvatenkin kuuntelemaan.

      ”Kun kun.. huomasin tuossa yhden pienen jutun tullessamme navettaan.. sinähän varmaan tiedät, että se on ihan ookoo ja normaalia leikkiä omalla pippelillä toisinaan, varsinkin jos saat erektion... Silloin vaan kannattaa mennä ja olla jossain täysin omassa rauhassa, niin ei yhtään haittaa vaikka räpläät sitä.. Nyt tosiaan huomasin ja löysin ne spermat.. jotka olit ruikkinut siskosi navettahaalareihin...

      Älä säikähdä..! en ole vihainen, se on tosiaan ihan normaalia että siemensyöksyn tullessa pojilta siemenneste ruiskahtelee sillä tavalla, siitä ne vauvatkin sitten aikanaan tulee kun mies sen siemensyöksyn saa ja ruikkii naisen pimppiin... Mutta sinulla oli nyt vissiin päivällä vähän käynyt vahinko... se keinosiementäjä Reetta tämän minulle kertoi kun soitin hänelle, sanoi että löysi sinut tuolta navetasta vetämässä käteen....”

      Poika luuli kuolevansa nöyryyttävään häpeään joutuessaan kuuntelemaan tälläistä äidiltään kunnes karjakeittiön puolelta oven takaa kuului ykskaks melkoinen naurun pyrähdys, äiti tyrkkäsi oven heti auki ja huusi

      ”Nyt Riikka menetkö siitä!.. tämä ei kuulu sinulle, mene juottamaan ne vasikat! Ja muistakin että olet ihan hiljaa tästä..!?”

      Isosisko lähti tirskuen kipittämään navettaan huutaen vain mennessään joojoota, kunnes äiti veti oven kiinni kääntyen takaisin pojan puoleen pidätellen selvästi nauruaan hänkin, kuitenkin vain äidillisesti hymyillen.

      ”..niin mihis me jäätiin.. niin, se on ihan normaalia teille pojille, ja miehillekin, käteen vetäminen. Kunhan vain teet sen omissa oloissasi, Reetta nyt ei ollut onneksi pahoillaan ja ymmärsi kyllä, mutta kyllä se hiukan hävettää sinun puolesta, sinuakin varmasti nolottaa aika tavalla.. mutta ei tässä tosiaan kuinkaan käynyt. Jatkossa vaan olet vähän varovaisempi, ja älä sotke vaatteita noin.. ruiki vaikka paperille, tai vessanpönttöön, tai jos tuolla navetassa käteen vedät niin sinne vaan lattialle tai kuiluun...
      Sit vielä sellanen, että jos ja kun tytöt alkaa joskus kiinnostaa, niin ennenkuin mitään teette, niin kondomi pitää olla. Tiedätkö mikä se on? No hyvä, niitä on tuolla minun kaapissani sisällä, ja niitä ei lasketa.. että jos tulee tarve, niin ennemmin otat vaan sieltä, kuin ilman kondomia mitään harrastat... voit sieltä vaikka ottaa kokeeksi yhden, kun seuraavan kerran vedät käteen... harjoittelet vähän sen käyttöä, samalla kun ruikit spermat siihen niin ei sottaannu paikatkaan...
      isälles meidän ei tarvitse tästä sanoa mitään, jos et itse halua.. Noniin, mees nyt sisälle, menen vielä hetkeksi navettaan ja tuun sitten kohta tekemään ruokaa ja tuon sitä maitoa tullessani”

      Poika kuunteli korvat punaisina, välillä vaisuna nyökäten äitinsä pitämää puhetta keskellä maitohuonetta varpaisiinsa tuijotellen, samalla kun tämä laitteli lypsimiä pesuun poikaa vilkuillen, kunnes käski pojan mennä sisään. Itsehän poika näki sen tosin niin että vihdoin ja viimein pääsi pois siitä todella nolosta ja tukalasta tilanteesta...

    • Hunterboy

      Tilanne, jossa aikuinen nainen kiusottelee ja/tai opettaa poikaa tai kokematonta nuorukaista on herkullinen. Jos poika pääsisi ensimmäistä kertaa "miesten töihin" kiihottavuus lisääntyisi entisestään. Tässä jutussa se ei kuitenkaan olisi ollut luonteva vaihe.
      Minulle eritteiden ja seksin yhdistäminen samaan juttuun laskee tunnelman välittömästi. Monilla saattaa olla päinvastainen vaikutus.

      • BoH-

        Totta toinen puoli. Mietin itse ihan samaa kirjoitellessa, juurikin tuota että monella se varmaan voi viedä ja vie tunnelman jopa pahastikin.. :/
        Pahoittelut siitä.
        Tokihan jokaista ei aina voi miellyttää, mutta ymmärrän tässä kohtaa tuon pointin hyvin.

        Se nyt vaan ehkä tuli siihen sitten kuitenkin "asiaankuuluvana" paikkaa ja tilannetta ajatellen kun omassa mielessä jutut on parhaimpia kun ne on jollain tapaa edes todenmukaisia ja käytännönläheisiä. Jopa mahdollisia.

        Kiitos kommentista, tätä täytyy jatkossa tarkkailla.


    • miesmaalta12

      BOH- onkos tulossa lisää.. ihan mielenkiinnolla lukee näitä juttuja

      • BoH-

        Jaa tähän jatkoa vai yleisesti? Ei ollut suunnitelmissa ainakaan tähän, eikä nyt juuri tällä hetkellä mitään työn alla, toki mielessä aina kaikenlaista pyörii..

        Ja onhan nyt ehkä tässäkin jonkinlainen mahdollisuus kait jatkaa, jos oikein innostuisi..


        Mutta eniten mitä kaipaan, olisi naisten kommentit. Tarinaan kuin tarinaan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      99
      2870
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2430
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2210
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      17
      2022
    5. 171
      1852
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1846
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1797
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1736
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      133
      1539
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1314
    Aihe