Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Elämää pöhnäisen kanssa

ViinaPilaa

Marja (nimi vaihdettu) on kuuskymppinen nainen, jolla on alkoholin laukaisema oksitosiini-syndrooma. Marja alkaa salaa ottaa illansuussa ja koko ilta on silloin pilalla. Naisesta tulee äärimmäisen häijy ja suorastaan kammottavan ilkeä. Kun elimistö on yön aikana polttanut alkoholin, Marja on aamulla aivan toinen ihminen.

26

122

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • juoppominäkin

      En minäkään kestäisi sinua selvin päin, sorry!

    • nm2

      Hei

    • ViinaPilaa

      Lauantaina Marja (nimi muutettu) on ollut ihan asiallinen ja suloinen nainen aamun ja päivän mutta noin klo 17 Marja alkoi ottamaan punaviiniä. Ja taas oli oksitosiini poikittain tuota pikaa ja niin pahasti, ettei sitä tosiaan lähimmäinen halunnut kuunnella. Onneksi Marja sammui nojatuoliin jo klo 18:33 kesken jääkiekko-ottelun katsomisen, vaikka Ässä-ottelu oli jännä! Nyt on ihanan hiljaista!

    • naapurinpoikansa

      Okei!

    • huonokarma

      Uskon että karman laki hoitaa täällä kirjoittelevan mustamaalaajan.

    • Eimullamuuta
    • Kärsivävaimo

      Mää tiedän mitä tarkoitat. Itse asiassa mieheni on alkoholisti. Kun hän tipahtaa tietylle humalan asteelle, hän ei kuule/kuuntele ketään ja haukkulevy napsahtaa päälle. Ja vaikka en kommentoisi mitään mihinkään, levy jatkuu vähintään 4 tuntia tai koko päivän, kunnes hän lähtee jonnekin tai sammuu.

      En toivoisi kenellekkään moista piinaa, minun elämä meni pilalle ja se ei enää korjaudu. Poliisitkin on pari kertaa käyneet hakemassa hänet pois, kotirauhan rikkomistahan se on että haukutaan ja uhkaillaan, vaikkei ihan käsiksi käynytkään. Olen nykyisin MARAK asiakas, joskin siitä ei minun tapauksessa ole varsinaista hyötyä.
      Itsetuntoni on laskenut erittäin matalaksi koska neljännes ajastni meni kuunnellessa haukkumista, jolle ei oikeasti ollut perusteita. (haukkui sukulaiset, ystävät, harrastukset yms...)

    • ViinaPilaa

      Tänään Marja kävi Kaupassa ja illansuussa alkoi ottaa salaa. TV-uutisten aikana klo 20:40 Marja sammui nojatuoliin. Tuli ainakin hiljaista eli kälätys ja vihoittelu loppui!

    • alakerrastanne

      Ok.

    • alakerrastanne

      Ok.

    • ViinaPilaa

      Jaaha! Yö ei selvittänytkään Marjan päätä - hän onkin jatkanut ottamista joskus aamuyöllä! Ja onpa nyt aamulla taas hänen kielenkäyttönsä pöhnäisen kitkerää! Koko päivä on pilalla! Saa nähdä, jatkuuko pöhnänotto?

    • onkinjoo

      NiinNiin.se.

    • ViinaPilaa

      Tänään kun tulin äsken, Marja oli taas jo valmiissa kunnossa. Hän sanoi eilen illalla käyvänsä tänään Kaupassa ostamassa konjakkia, mikä on hänen lempijuomansa. Saa nähdä, kuinka pikän pullon hän osti veronpalautusrahoillaan ja kuinka kauan se kestää?

    • jbhghj

      .......

    • ViinaPilaa

      Nyt kun on juhlapäivän aatto, Marjan on syytä ottaa konjakkia ja taas tulla häijyksi oksitosíini-syndrooman vuoksi.

    • jhhgg

      ....

    • vaihdaaihetta

      Hei hae itselles apua, turhaa jankata moista tällä palstalla

      • ViinaPilaa

        Terveyskeskus, seurakunta, Auttava Puhelin ja laaja ystäväpiiri ovat pohtineet pöhnäisen Marjan tilannetta lukuisia kerttoja mutta minkä sille kukaan voi, kun hän ei ole vielä edes tappanut minua useista uhkauksistaan huolimatta. Tätä on jatkunut jo kymmenkunta vuotta, kai hiukan ylikin.


    • annasenollavaan

      Aika kurja kohtalo sulla.Koita keksiä harrastuksia itsellesi,auttaa elämässä.Uiminen,lenkkeily, ja bingo,vois olla joitakin.Anna muidun juoda yksinnään XD

      • ViinaPilaa

        Yksi "Entinen Mies" oli todella hyväkuntoinen. Sitä joku tuttava ihmetteli. Entinen mies kertoi, että aina kun vaimo alkaa nalkutuksen, hän lähtee muutaman kilometrin kävelylenkille.


    • ViinaPilaa

      Edellispäivä ja ilta oli ihana, koska Marja ei ottanut troppia lainkaan. Oli aivan outo olo, koska Marja ei lainkaan kälättänyt eikä joka asiasta haastanut yhtämittaa riitaa!

      • eisehelppoaolekkaan

        Jes, kai muistit siitä sanoa, ja kiitellä selvästä päivästä?
        Ilmeisesti työlelämässä kuitenkin, kun veronpalautusiakin tullut...
        Viina pilaa ihmisen järjen, mikään muu ei ole sitä tärkeämäpää.Surullisia kohtaloita on paljon, kun alkoholi ottaa mielessä vallan, ja pakottaa käyttämään.Vain harvat pelastuvat, suurin osa on koukussa lopun ikäänsä.


    • ggghh

      Hhhhh

    • jjhhjjk

      Hhhjjj

    • ViinaPilaa

      Tänään ottaminen alkoi klo 16 ... 17 välillä ja Marja oli taas tyypillisen häijynilkeä jo klo 18 jälkeen. On parempi, että hänelle ei puhu yhtään mitään, koska pöhnäinen Marja löytää mistä tahansa aihetta häijytellä loputtomiin. Hän ei saa häijyyspuuskaansa mitenkään katkeamaan. Ehkä hän sammuu illemmalla?

    • onkin

      Jouluna

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      85
      2288
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      50
      1984
    3. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1848
    4. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      88
      1812
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1628
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1542
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      25
      1422
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1382
    9. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      40
      1375
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1341
    Aihe