Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Kempeleessä järjestetään mielenosoitus !!

KEMPELEOTTAAKANTAA

Kempeleessä järjestetään maahanmuuttovastainen mielenilmaus
Taustalla on alkuviikosta tapahtunut nuoren tytön epäilty raiskaus. Teosta epäiltynä on vangittu 17-vuotias ulkomaalainen nuorukainen. Poliisi ei ole saanut tilaisuudesta ilmoitusta.


Kempeleen kunnantalo
Kempeleessä puuhataan mielenilmausta ja kerätään nimiä, jotta kunnassa lopetettaisiin vastaanottokeskuksen toiminta. Kuva: Erno Serkosalmi / Yle
Sosiaalisessa mediassa käydään keskustelua Kempeleessä lauantaina järjestettävästä mielenilmauksesta.

Kempeleläiset Facebook-sivulla jäseniä pyydetään kokoontumaan kunnan keskustaan Kauppatielle lauantaina kello 14.

Mielenilmauksen taustalla on maanantai-iltana Kempeleessä Asemantiellä tapahtunut nuoren tytön epäilty raiskaus. Oulun käräjäoikeus vangitsi torstaina 17-vuotiaan ulkomaalaisen nuorukaisen todennäköisin syin epäiltynä törkeästä raiskauksesta ja törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

10

140

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jatkuujatkuu

      Ulkomaalaista miestä epäillään lapsen törkeästä seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja raiskauksesta Raisiossa
      Poliisi on ottanut kiinni rikoksesta epäiltynä 19-vuotiaan Suomessa noin vuoden turvapaikanhakijana olleen miehen. Epäillyn teon uhri on 14-vuotias tyttö.


      19-vuotiaan miehen epäillään raiskanneen 14-vuotiaan tytön Raisiossa. Epäilty törkeä lapseen kohdistunut seksuaalinen hyväksikäyttö ja raiskaus tapahtuivat poliisin mukaan 24. marraskuuta. Teko tapahtui yksityisasunnossa. Asianomistajana on 14-vuotias tyttö.

      Poliisi otti tapahtumaa seuraavana päivänä kiinni rikoksesta epäiltynä 19-vuotiaan Suomessa noin vuoden turvapaikanhakijana olleen miehen. Epäilty vangittiin Varsinais-Suomen käräjäoikeuden perjantaina tekemällä päätöksellä todennäköisin syin epäiltynä edellä mainituista teoista.

      Poliisi tutkii asiaa, mutta on kieltäytynyt tiedottamasta siitä enempää.

      Yle Turku

      • vaaranvuodet

        Suojelupoliisi: Väkivaltaisen radikalisaation uhka on kasvanut Suomessakin

        Radikalisaatiota nähdään Suomessa myös vastedes, sanoo terrorismin tutkija Pekka Hiltunen suojelupoliisista. Hänen mukaansa noin 70 ihmistä on lähtenyt Suomesta konfliktialueelle. Heistä viisitoista on kuollut ja 20 palannut takaisin Suomeen.

        Väkivaltaisen radikalisaation uhka on kasvanut Suomessakin, arvioi terrorismin tutkija Pekka Hiltunen suojelupoliisista eli Suposta. Hiltunen kertoi arviostaan tänään perjantaina Yle Radio 1:n Ykkösaamussa.

        Väkivaltaisella radikalisaatiolla Hiltunen viittasi siihen, että henkilöiden valmius ryhtyä väkivaltaiseen toimintaan jonkin ideologian vuoksi on kasvanut. Näkemystään hän perusteli sillä, että kymmenet ihmiset ovat Suomestakin matkustaneet konfliktialueelle.

        Suomessa radikaalien islamistien kenttä on ollut perinteisesti varsin suppea, Hiltunen totesi.

        – Vaikuttaa siltä, että tulemme jatkossakin näkemään radikalisaatioprosessia, joka johtaa joissakin tapauksissa jopa väkivaltaiseen radikalisaatioon, hän sanoi Ykkösaamun haastattelussa. Tätä edesauttavat jatkuvasti liikkeellä oleva propaganda ja sosiaaliset suhteet, joiden kautta radikalisaatiota pyritään edistämään.

        ylekertoo


      • polisnews

        Turvapaikanhakija pidätetty häirintäepäilyn vuoksi
        Poliisi jatkaa Saarijärvellä ilmenneen häirintätapauksen tutkintaa. Kaksi turvapaikanhakijaa otettiin keskiviikkona kiinni ja heitä on epäilty alaikäisen tytön ahdistelusta.


        Toinen epäilty vapautettiin kuulustelujen jälkeen eilen. Poliisin mukaan hänellä ei ole osaa tapahtumiin. Toinen kiinniotettu on pidätettynä. Miehen vangitsemisesta päätetään huomiseen puoleenpäivään mennessä.

        Rikoskomisario Timo Hänninen Sisä-Suomen poliisilaitokselta kertoo, että tutkintanimikkeenä on lapsen houkutteleminen seksuaalisiin tarkoituksiin.

        – Kysymys on ollut huutelusta, käsillä tehdyistä seksuaalisista eleistä ja kädestä kiinni pitämisestä, toteaa Hänninen.


    • Kaikki_maahantun-

      keutujat tulisi ampua jo rajalla!

      • saatmitätilaat

        aloita paltavauveli ittestäs.


    • KiitosSipiläjakumpp

      Raiskasi naisen kahdesti ja "rukoili" välillä - yli kolme vuotta vankeutta

      Perjantai 27.11.2015 klo 10.21 (päivitetty klo 12.09)

      45-vuotias mies on tuomittu hovioikeudessa vankilaan Helsingissä tapahtuneesta raiskauksesta.

      Tuomion mukaan Abdi Salaam Ahmed Kulane houkutteli naisen asuntoonsa lupaamalla tarjota päihteitä. Asunnossa mies repi naisen yltä vaatteet, löi, kuristi ja puri häntä sekä raiskasi hänet.

      Ensimmäisen yhdynnän jälkeen mies alkoi kosketella itseään ja "höpertelemään", jonka uhri oli tulkinnut rukoilemiseksi ja ristinmerkin tekemiseksi.

      Tänä aikana nainen yritti karkuun ja ehti pukea osan vaatteista päälleen. Mies kuitenkin otti naisen kiinni ja raiskasi hänet uudestaan.

      Kulane tuomittiin jo käräjillä raiskauksesta kolmen vuoden ja kahden kuukauden ehdottamaan vankeuteen. Syyttäjä valitti hoviin, koska hänestä raiskaus oli törkeä muun muassa siksi, että nainen oli miehelle tuntematon ja tätä huomattavasti nuorempi.

      Mies puolestaan kiisti yhdynnän ja väkivallan sekä vaati syytteen hylkäämistä. Rukoilusta hän väitti, että oli islaminuskoinen, mutta ei rukoillut koskaan eikä tehnyt ristinmerkkejä.

      Oikeus uskoi kuitenkin naisen kertomusta, jonka tueksi oli muitakin todisteita. Kertomusta tukivat esimerkiksi lääkärinlausunnot, jotka osoittivat pahoinpitelyn jäljet naisen intiimialueella.

      Hovioikeus piti raiskausta julmana, muttei kuitenkaan kokonaisuutena arvostellen törkeänä. Hovioikeus ei muuttanut käräjätuomiota. Vankeustuomion ohella Kulane tuomittiin maksamaan uhrilleen kipu- ja kärsimyskorvauksia yhteensä 5 900 euroa.

      Nainen oli oikeudelle antamansa lausunnon mukaan jo toistamiseen raiskauksen uhri. Edellinen kerta oli tapahtunut noin viikkoa ennen nyt kyseessä ollutta tekoa. Tuolloin tekijä oli ollut naiselle tuttu ja houkutellut hänet asunnolleen tarjoamalla päihteitä.

      Lähteet: STT, hovioikeuden tuomio

    • perussuomalainen12

      Ottakaapa samalla kantaa tähänkin kuoliaaksi vaiettuun kouluterveyskyselyyn. Sen mukaan amiksessa joka kolmas tyttö on joutunut seksuaalisen ahdistelun uhrksi, yläasteellakin joka neljäs. Ihan kantasuomalaisten toimesta.
      http://www.hs.fi/kotimaa/a1401244217841

    • liminkalainen

      perussuomalainen12
      27.11.2015 12:30 jytyä sinulleki sinne johonki????????????-

    • Pelokas100

      Hyvä, että tähän täysin riistäytyneeseen ongelmaan otetaan kantaa. Kaikki rikolliset ulos maasta kertaheitolla. Raiskauksesta pitkät tuomiot tai pakkopalautus sinne, mistä ovat tulleet. Pimeitä "pakolaisia" kaikissa maissa ja tilanne vain pahenee... Nuoret katupojat häiriköivät ja kuvittelevat, että he voivat käyttäytyä kuten haluavat. PELOTTAVAA!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      70
      2317
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2103
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1718
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1536
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1530
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1447
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1419
    8. 52
      1288
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      66
      1234
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1209
    Aihe