Veineily on ihanaa

Jared

Oli viime kesän elokuu, kun päätimme tyttöystäväni kanssa lähteä veneilemään. Päivä oli kerrankin helteinen, ja muutenkin aivan ihanteellinen veneilyyn. Lähdimme eräältä espoolaiselta venekerholta tyttöystäväni isän veneellä, ja kuten tapanamme oli, ajoimme noin puolituntia päästäksemme erääseen lahteen, johon aina jätimme veneemme kellumaan aaltojen liplattaessa kylkiä vasten ja otimme aurinkoa.

Aurinko oli tuona päivänä erityisen kirkas, ja niin ylhäällä, että kun selällään makasi veneen tuhdolla, piti päätä pitää sivuttain, koska aurinkolasien alta paistava aurinko sokaisi vaikka silmiä pitikin kiinni. Olin ottanut jonkin aikaa aurinkoa veneen tuhdolla, kun huomasin tyttöystäväni makaavan veneen pohjalla ei ainoastaan yläosattomissa, vaan myös ilman bikinien ala-osaa. Kaiken huippu oli, että hän oli laittanut paitansa kasvojensa peitoksi, ja selällään maatessaan hänen jalkansa olivat aivan avoimenaan.

Katselin kiihkoni kasvaessa hänen paljasta posliiniaan, joka sai minut haluamaan nuolla tuota täydellistä luomusta. Huomasin kuitenkin, että omakin munani oli paisunut täyteen juhlakuntoonsa. Minulla oli ylläni uimashortit, joiden läpi pullotus paistoi todella selvänä. Onneksi lähistöllä ei näkynyt ristin sielua. Päätin toteuttaa hieman halujani, ja laskeuduin veneen pohjalle tyttöystäväni jalkojen väliin.

Tätä hän ei ollut vielä huomannut joten päätin käyttää yllätyshyökkäystä edukseni. Kostutin huuleni, ja työnsin kieleni suoraan avoimenaan pursottavien häpyhuulten väliin. Anni värähti. Huomasin, ettei hän ollut todellakaan lainkaan käsittänyt, mitä oli tapahtumassa. Jatkoin kuitenkin puuhasteluani, ja huomasin, että se alkoi tehdä tehtäväänsä. Maistelin Annin pillun makuja, niitä jo kovin tuttuja minulle, mutta tässä tilanteessa oli jotain uuttakin. Huomasin itse olevani äärimmäisen kiihottunut, ja nuollessani annia, hän itse alkoi hivelemään rintojaan ja ääntelehtimään sen merkiksi, että hänellä ei enää kauaa kestäisi.

Olin ottanut myös sormeni avuksi puuhasteluun, ja samalla kielelläni pillua nuollen, työntelin samaan aikaan parhaimmilaan jopa kolmea sormea kireään vittuun. Anni meni tästä aivan sekaisin. Päätin tehostaa nautintoa vielä hieman, ja työnsin pillun nesteistä märän sormeni hiljaa annin perseeseen ja aloin liikutella sitä hitaasti. Anni huusi nautinnosta ja tuli välittömästi. Hän otti paitansa pois kasvoiltaan ja huohotti kovaan ääneen. "Se oli aivan ihanaa!" Tämän sanottuaan aivan yhtäkkiä anni nousi ylös, ja hyppäsi pää edellä mereen. "Tuu uimaan, tää on ihanaa." En kuitenkaan lähtenyt.

Olin ajatellut itsekin olevani nuolemisen jälkeen vastaanottavassa asemassa, mutta sitä ei nyt ollutkaan näköpiirissä. Huomasin seisokkini laskeneen, ja minua todellakin vitutti Annin käytös. Sanoin, etten jaksa, ja että meidän pitäisi varmaan lähteä takaisin rantaan, olimme unohtaneet laittaa aurinkorasvaa ja merellä aurinko paahtoi todella armotta!

Annin noustua takaisin veneeseen ja saatua bikininsä päälleen lähdin ajamaan venettä takaisin kohti rantaa. Aivan yhtäkkiä veneen pohjalla istuva anni kuitenkin lähestyi minua, ja uimashortsieni lahkeen kautta puolivelton munani suuhunsa tuijottaen minua silmiin suurilla kauniilla silmillään. Sammutin moottorin, ja minua alkoi välittömästi kiihottaa aivan uskomattoman paljon.

Olin tyytyväinen, juuri tätähän olin tahtonut... Riisuin housuni kokonaan, ja annoin annin jatkaa työskentelyään. Toisella kädellään pallejani hyväillen ja toisella runkaten samalla imien ja nuollen munaani aivan kiihkoissaan. Huomasin annin olevan itsekin taas kiihottunut, sillä hän liikutti kehoaan juuri niin, kuin hän aina tekee ollessaan oikein kiimassa.

Laitoin annin kontilleen veneen lattialle, ja vain hieman raottaen bikinien alaosaa työnsin kyrpäni kuumaan ja kosteaan pilluun. Anni huokaisi nautinnosta ja minä tein samoin. En voinut pidätellä itseäni vaan aloin nussia annia sellaisella voimalla ja tahdilla, jota en ennen muista kokeneeni. Olin aivan uskomattoman kiihottunut. Huomasin, että anni saa aivan kohta oman orgasminsa. Hänen pillunsa elämöi ja kiristeli sitä tahtia, että kaukana ei enää oltaisi.

Hetken mielijohteesta laskin annin bikinit, ja vaikka emme olleet koskaan aiemmin sitä tehneet, työnsin kyrpääni kohti annin persettä. Ihmettelin, ettei anni sanonut mitään vastaan, vaan työnsi vaan persettään kulliani kohti. Hän oli aina ennen ollut anaaliseksistä nyreissään, eikä ollut tahtonut edes puhua siitä. Kummaksuin, kuinka helposti sain suuren munani uppoamaan tuohon tiukkaakin tiukempaan reikään. Se tuntui uskomattoman hyvältä.

Anni ynisi jotain, en ollut varma, oliko se nautintoa vai tuskaa. En pystynyt nyt välittämään siitä. Sillä hetkellä olin vain itseäni varten nussin annia intensiivisesti perseelle. Ajattelin, että laukeamisen ei todellakaan ole enää kaukana, kun anni yhtäkkiä vetäytyikin pois, ja otti munani käteensä. Hän teki pari-kolme voimakasta runkkausliikettä, ja otti sen jälkeen munani suuhunsa. Hän imi terskaani ja runkkasi oikealla kädellään kyrpäni vartta.

Hänen suunsa oli todella kostea ja lämmin, ja ajattelin, että sinne on hyvä tulla. Juuri kun olin laukeamassa, anni työnsikin yllättäen oman sormensa minun peräaukkooni. En voinut enää vastustella, vaan tulin valtavalla voimalla hänen suuhunsa ja kasvoillensa. Olin tyydytetty, mikään ei ollut tuntunut niin hyvältä. Nyt uskalsin jo minäkin mennä uimaan, ja uituamme ajoimme takaisin rantaan.

En ollut ikinä ajatellut, että sattuisimme harrastamaan mitään tuon kaltaistakaan, mutta nyt olen todella iloisesti yllättynyt. Ja leluvarastomme on kasvanut sitten tuon kesäisen päivän jälkeen.

1

5706

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Upposin lujaa

      tekopimppaani.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      123
      9696
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      50
      2837
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      169
      2620
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2049
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1816
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      15
      1637
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1547
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1501
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      11
      1439
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1336
    Aihe